Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Atlantidjani?! HELP!!!!

Go down 
+9
Novus ordo seclorum
Sin_Nanna
Star
MoW
Hladni
Dada289
Dantalion
Hapa
KidagakashNedakh
13 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Autor/icaPoruka
MoW
Čovjek
MoW

Male
Libra Dog
Broj postova : 6339
Registration date : 26.05.2009

Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 1:20 pm

Zapravo bih više volio da jesam siguran. Da imam više pouzdanog znanja o tome tako da budem siguran, a da se to znanje ne temelji na rekla-kazala ljudima i knjigama. Ali eto, do tog vremena... :)
Inače, bilo bi lijepo da mi idemo njima. Možda ćemo jednog dana i ići. Mišljenja sam da razina tehnologije koja je potrebna da bi putovali na takvim udaljenostima i između raznih dimenzija povlači za sobom i određeni visoki stupanj dobrote i duhovnosti. Tu će neki reći da griješim i da svatko, koliko god zao bio, može iskoristiti visoku tehnologiju. Možda, ali ja nekako sumnjam u to.
Inače, drago mi je da si to iskustvo podijelila s nama tu. Uvijek je lijepo iznova čuti da se takve stvari događaju, koliko god rijetke bile. :)

Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse
Broj postova : 2222
Registration date : 08.09.2010

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 1:31 pm

Ja neću previše pričati, većinu stvari se reklo već. Samo sam htjela nadodati da ima ljudi koji doživljavaju takve stvari, samo što se jednostavno boje podijeliti ta iskustva iz strahova da ih drugi ljudi ne bi strpali u ludnicu ili negdje, i prozvali ih ludima. Ili, možda od straha i zaborave, potisnu ta iskustva, sami sebe uvjere da ne mogu biti stvarna.
Meni se osobno nikad nije desio nikakav slučaj takvog tipa, kako bi se ponašala, i da li bi rekla kome, ne znam... Znači, počinjem od sebe. Čak i strah od dijeljenja ovakvih situacija na forumima ljude plaši. Šteta... shock jer, da ljudi skupe snage bilo bi puno jednostavnije i lakše uvidjeti pravi smisao takvih posjeta od strane "njih" tko god oni bili. suspect

Riba
KidagakashNedakh

Female
Scorpio Dragon
Broj postova : 182
Registration date : 24.05.2012

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 2:03 pm

@MoW ,bilo mi čudesno i čarobno da se možemo čvrsto uvjeriti ko su doista i šta su, da nam dodju na par dana i ostanu, da se uvjerimo da su zaista tu. :D Vjerovatno i jesmo nekad bili skupa,ili tek treba da budemo, ne vidim drugo objasnjenje zbog cega bi dolazili i pomilovali mi kosu,bez da je gricnu,hehehe. scratch

@Dada,kada bi svi govorili o onome sto im se desava,bez ikakvih predrasuda i straha,i njima i nama bi bilo mnogo lakse. ''Najgori'' su oni koji,kada im se slično desi,pretežno u snu, nakon što se probude,kažu :''To je bila samo nocna mora.'', bez da malo ukljuce mozak i razmisle zbog cega je sve tako kako je,i zbog cega imaju takve snove,bez da malo ''citaju izmedju redova''.

Ja volim ono što je neobično podjeliti sa drugima,pa makar me razapeli na stub srama,protjerali me iz zemlje,smjestili u ludnicu,ili me , poput mojih ''gostiju'' pomilovali po kosi. :D Ne plašim se reakcije ljudi,osuda ili pohvala. Jednostavno ljude djelim na one koji shvataju,koji bi mogli shvatiti,koji su otvorenog uma,kojima otvorenog srca mogu reci sve, i na one i koji ne shvataju,koji nisu vrijedni da im kažem riječ o necemu sto se kosi sa realnošću i tako oduzmem vrijeme i njima i sebi. :D
[Vrh] Go down
Star
Dinosaur
Star

Male
Broj postova : 391
Registration date : 13.04.2010

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 3:24 pm

@MoW

Citat :
Pojam vanzemaljca nije postojao u to vrijeme. Zato je govorio o svojim anđelima.
Zamisli da ti imaš današnje znanje i da dođeš u ono vrijeme. Govorio bi ljudima da će doći anđeli koji će imati krila i spustiti se s Neba na Zemlju. Danas znamo da je takvo što realno nemoguće zbog aerodinamike i fizikalnih ograničenja. A znamo i da Nebo nije ništa drugo nego Svemir, odnosno sve što je izvan Zemlje.

Slažem se sa tezom, ali nemogu sa sigurnosti reći da su to oni upravo tako vidjeli jer nismo bili tamo. Mogli su to oni opisati kao anđele ali anđeli se uvijek spominju da izgledaju kao ljudi.
Spominje se božja kočija, ali tko zna o čemu oni točno pričaju. Možda je stvarno ličilo na kočiju osim ako nisu vidjeli NLO i znali da se u njemu nalaze piloti pa onda kao "kočija".
Postoji mogučnost recimo da su ostavili svoj brod negdje u nekoj dolini da se ne vidi pa dolazili ljudima, ali se često spominje da se jednostavno pojave.

Primjerice kada se pojave kod apostola Petra i izbavi ga iz zatvora. Petar kaže da se anđeo samo pojavio odjednom.

Djela 12:6-7

6One noći prije nego ga je Herod kanio izvesti Perat spavaše okovan u dvoje verige među dvojicom vojnika a stražari (njih 4) pred vratima čuvahu tamnicu
7Najedanput se pojavi anđeo Gospodnji i svjetlo obasja ćeliju. Anđeo kucnu Petra u rebra i probudi ga:"ustani brzo!" reče mu. I verige mu spadoše s ruku.

Možda se u ovom primjeru radilo o nekakvoj teleportaciji, očito se radi o tome da to biće ima snažnu svjetlosnu auru i sposobnost da se lisice same odbace. Nadalje su im se vrata otvarala sama od sebe da pobjegnu. Stražari su poslije pogubljeni jer nisu izvršili svoju dužnost kako spada. Vjerojatno su bili onesvješteni ili zaprepašteni događajem.

Možda se radi o vanzemaljcu.

Citat :
Ja ne mislim da će nas bilo tko drugi vanzemaljski doslovno zavoditi svojim otvorenim akcijama. Za to već imamo Veliku bludnicu iliti Babilon Veliki iliti Sjedinjene Američke Države i njihove saveznike. Svi oni koji pokušavaju izazvati stalni rat na račun našeg osjećaja samilosti prema ljudima iz Afganistana su ti koji zavode. A ustvari samo žele novu naftu i bogatstva. Za koga oni rade po meni je jasno, i zli su ti koje će Krist i njegovi anđeli zatrti. No eto, možda neispravno tumačim Otkrivenje

Moja hipoteza i hipoteza mnogih krščana se svodi na to da vanzemaljci zapravo ne postoje, več da se radi o demonskoj prijevari. Da se radi o iznimno lukavim bičima genijalne inteligencije i sposobnosti kao i anđeli ali bez Božjeg nauma. Da su oni ti koji če iscenirati takav jedan događaj koristeći ljudske lutke. Njima tehnologija nije nikakav problem, pošto dolaze s nebeskog dvora gdje su znanja kakva mi možemo samo zamišljati.
Krist če zatrti zlo da samo što ja to ne ograničavam na fizički svijet več predstavljam da sud dolazi iz duhovnog gdje Bog prebiva.

@KN

Nema smisla nešto tajiti i s time se slažem, ali bojim se da češ se razočarati, ja da ti želim zlo ne bih te ugrizao. Došao bih ti na sličan način i ostavio te da se pitaš i preispituješ o tom divnom iskustvu, kada si več pečena onda bih došao po tebe. Trenutak kada smatram da si spremna pristati svojevoljno na to bih iskoristio tvoj pristanak. Ne kažem da če te oni pojesti niti da bih te ja pojeo, nema smisla, ja bi te pretvorio u još jednod učitelja ezoterije i ostalih new age stvari. Da mi pripremaš teren kada mogu nastupiti ja lično na scenu a svi oni koji su te slušali i pratili če mi se pokloniti i ja ču uživati potpuno povjerenje i moč nad onima koji me prate. Pojest mogu nekoga u svoje slobodno vrijeme ako sam baš tako jako gladan.
[Vrh] Go down
KidagakashNedakh
Riba
KidagakashNedakh

Female
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 3:36 pm

@Star,kanibalu stari :D :D :P
Hajde na trenutak zaboravi na religiju,na sve te ''opšte prihvaćene' teorije i teze, na moralna načela i način razmišljanja pod uticajem Biblije. Da ne postoji religija,da biblijski nije napravljena podjela o tome šta je dobro,a šta zlo, da ne postoje izvikani teoretičari zavjera, kako bi ti posmatrao cijelu situaciju, sa lične tačke gledišta izgradjene na sopstvenom iskustvu(ako postoji)?! :D To me živo zanima. :D Na trenutak ''pređi'' u neki drugi ugao iz kojeg se sva ta ''predstava'' odvija u nekom drugačijem svijetlu.
[Vrh] Go down
MoW
Čovjek
MoW

Male
Libra Dog

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 4:08 pm

Dada289 je napisao/la:
Ja neću previše pričati, većinu stvari se reklo već. Samo sam htjela nadodati da ima ljudi koji doživljavaju takve stvari, samo što se jednostavno boje podijeliti ta iskustva iz strahova da ih drugi ljudi ne bi strpali u ludnicu ili negdje, i prozvali ih ludima. Ili, možda od straha i zaborave, potisnu ta iskustva, sami sebe uvjere da ne mogu biti stvarna.
Meni se osobno nikad nije desio nikakav slučaj takvog tipa, kako bi se ponašala, i da li bi rekla kome, ne znam... Znači, počinjem od sebe. Čak i strah od dijeljenja ovakvih situacija na forumima ljude plaši. Šteta... shock jer, da ljudi skupe snage bilo bi puno jednostavnije i lakše uvidjeti pravi smisao takvih posjeta od strane "njih" tko god oni bili. suspect

Ljudi su generalno uplašena stvorenja. Čast iznimkama. Svatko se voli busati u prsa i govoriti ja, ja, ali malo tko će otkriti drugima sve svoje duboke tajne. A obično što je veći ego naglašen to su veće i tajne. :)
Ako ti tako nešto doživiš, molim te stoga da ne tajiš i da podijeliš ako ni s kim drugim, onda s nama forumašima. :D

Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 4:14 pm

Naravno!!! Ja bi željela da mi se nešto zanimlivo desi. Recimo to "prehodavanje" mojih polusakrivenih prijatelja po stanu je stara stvar, na koju sam navikla, pa o tome ni ne pričam više. Tko god bio, svako malo protutnji pored mene, kao da mi želi reći tu sam, čuvam te... :)
Recimo, prije neki dan su mi otvorili ladicu u sobi od klinca koju nikad ne otvaram, a klinac ni ne zna da postoji, a ni nije bio doma taj dan... 8)

Kod mene nema ni ega, ni tajni... :D

Čovjek
MoW

Male
Libra Dog

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 4:21 pm

Star je napisao/la:

Slažem se sa tezom, ali nemogu sa sigurnosti reći da su to oni upravo tako vidjeli jer nismo bili tamo. Mogli su to oni opisati kao anđele ali anđeli se uvijek spominju da izgledaju kao ljudi.
Spominje se božja kočija, ali tko zna o čemu oni točno pričaju. Možda je stvarno ličilo na kočiju osim ako nisu vidjeli NLO i znali da se u njemu nalaze piloti pa onda kao "kočija".
Postoji mogučnost recimo da su ostavili svoj brod negdje u nekoj dolini da se ne vidi pa dolazili ljudima, ali se često spominje da se jednostavno pojave.

Primjerice kada se pojave kod apostola Petra i izbavi ga iz zatvora. Petar kaže da se anđeo samo pojavio odjednom...

Da, ali to što anđeli izgledaju kao ljudi ništa ne znači iz dva razloga. Prvi je taj što je rečeno da smo stvoreni na njihovu sliku i priliku, što znači da (barem) slično izgledamo, a drugi je taj da napredna stvorenja kao što su anđeli zasigurno mogu uzeti koji god fizički oblik žele.

Hmm... da li je svjetlo koje je obasjalo tamnicu zapravo uzrok toga da su mu verige otpale? Laser? zubi

Citat :

Moja hipoteza i hipoteza mnogih krščana se svodi na to da vanzemaljci zapravo ne postoje, več da se radi o demonskoj prijevari. Da se radi o iznimno lukavim bičima genijalne inteligencije i sposobnosti kao i anđeli ali bez Božjeg nauma. Da su oni ti koji če iscenirati takav jedan događaj koristeći ljudske lutke. Njima tehnologija nije nikakav problem, pošto dolaze s nebeskog dvora gdje su znanja kakva mi možemo samo zamišljati.
Krist če zatrti zlo da samo što ja to ne ograničavam na fizički svijet več predstavljam da sud dolazi iz duhovnog gdje Bog prebiva.

Možda se i radi o demonskoj prijevari, ali ponovno kažem da ne bih tako strogo odijeljivao demone od vanzemaljaca. Za demone je rečeno da kad su pali na Zemlju da su od tada nadalje postali njezini vladari. Oni su promatrano čisto teološki na neki način bliži nama nego što su to anđeli i Bog. Fizikalno promatrano, to bi značilo da su:
1. U nekoj dimenziji koja je bliska našem 3D Svemiru iz koje lako kontroliraju situaciju, ili:
2. Fizički blizu, u svojim skrivenim brodovima.
Osobno, mislim da se radi o ovom prvom. :)

Kad Krist zatire zlo i zarobljava Palog na dugi period to bi po meni očito značilo rat na nebesima. E sad hoće li taj rat biti u dimenziji koju mi nećemo vidjeti ili će se sukob odigrati pred očima nas malih mravičaka, to ostaje za vidjeti. :)

Čovjek
MoW

Male
Libra Dog

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 4:25 pm

Dada289 je napisao/la:
Naravno!!! Ja bi željela da mi se nešto zanimlivo desi. Recimo to "prehodavanje" mojih polusakrivenih prijatelja po stanu je stara stvar, na koju sam navikla, pa o tome ni ne pričam više. Tko god bio, svako malo protutnji pored mene, kao da mi želi reći tu sam, čuvam te... :)
Recimo, prije neki dan su mi otvorili ladicu u sobi od klinca koju nikad ne otvaram, a klinac ni ne zna da postoji, a ni nije bio doma taj dan... 8)

Kod mene nema ni ega, ni tajni... :D

A da to nije sam klinac bio? Eterično tijelo možda istražuje okolo. Za to ne treba niti biti kući.
Ili su to Kucači ili nešto slično strašno? :)

Hmm... iz nekog razloga se nešto voli tamo igrati. Je li ti se to događalo i prije rođenja klinca?

Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 4:41 pm

U taj stan smo se doselili prije godinu i pol. Čim sam ušla u stan osjetila sam pozitivnu energiju (kao što ja to mogu osjetiti i na ljudima).

MoW je napisao/la:
A da to nije sam klinac bio? Eterično tijelo možda istražuje okolo. Za to ne treba niti biti kući.
Ili su to Kucači ili nešto slično strašno? :)

Nije bio klinac, ni njegovo eteričko tijelo sigurno.
Osječam prisutnost "nekog" u stanu stalno, i ponekad zna prozujati pored mene ili u drugoj sobi. Osjeća se energija koliko god na početku mislila da je neka vrsta optičke varke kojem se možda igra svjetlost ili tako nešto. Nije, osjeti se prisutstvo, ali je to nešto blago, nježno i jako pozitivno. Tko god došao kod mene osjeća se vrlo spokojno i opušteno.
Kucači nisu, nema zvukova. Ponekad se pomakne nešto i nađe se na drugom mjestu, ali to isto rijetko dešava, ali kucanja nema. Btw, klinac i ja živimo sami, tako da ne postoji treća osoba ili osobe gdje bi mogla posumnjati.

U glavnom, nije ništa strašno, nego je ugodno i fino, i lijepo i pozitivno. Ja kažem da se moji anđelčići šeću, i ponekad zaigraju pa zaborave pospremiti svoje "igračke :D

Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster
Broj postova : 1881
Registration date : 16.11.2011

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 4:51 pm

Kad se to događa? Jel kad tvoj klinac spava ili se popodne odmara?
[Vrh] Go down
Dada289
Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 4:53 pm

Neovisno o igranju, spavanju ili činjenici da ga ponekad ni nema doma. Ladica se otvorila vjerojatno u periodu kad nas nije bilo doma. :D

Riba
KidagakashNedakh

Female
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 5:05 pm

Dragaju li te po kosi? :D Pokrivaju li te po noci? :D Meni se takodje desavalo u zimskom periodu,da osjetim kako mi nesto pokriva ledja,kad se otkrijem. Jednu noc dok sam imala lucidne snove,dok sam brata sanjala,osjetila sam kako mi se pokrivac podize do vrata. I isto tako sam se divno i sigurno osjecala. Par puta sam u nekom polusnu isto dozivjela,malo me je iritiralo,opet sam pomislila da je mama ponovo usla da me ''provjerava'',ali kada sam se naglo okrenula niceg nije bilo.
Dadice,ti si jako srecna sa svojim andjelcima lovely Cuvaj ih i odrzavaj pozitivnu energiju na nivou,imas unikatne goste. ides
[Vrh] Go down
MoW
Čovjek
MoW

Male
Libra Dog

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 5:18 pm

@Dada A prije doseljenja tamo nije bilo te prisutnosti? Ako je prisutnost vezana uz sam stan, onda može biti da je od nekoga koji je tamo živio prije tebe. Znaš li tko je tamo bio prije? Tkogod da je ta prisutnost, glavno je da je dobronamjerna. :)
Onako na prvu ruku rekao bih da je tamo živjela neka dobra bakica koja je imala dosta sreće u životu ali koja se možda previše vezala uz materijalno pa joj je teško otići. Možda s vremenom ode, ja se barem nadam tome (radi nje same, ne radi tebe :)).

@KN Što misliš, koliko puta je to bila majka koja te je pokrila, a koliko puta nešto drugo?

Riba
KidagakashNedakh

Female
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 5:27 pm

Mama me najčešće razbudi i razbije mi san kad udje da me ''provjeri'',tu se obavezno ''počačkam'' sa njom. zubo Nešto drugo, 5 ili 6 puta do sada. Ali u tom slučaju nikog nije bilo,ništa nisam vidjela,samo sam osjetila. Kad se prvi put dogodilo,malo sam se uplašila,jer sam očekivala mamu vidjet' a nije bio ničeg.Jedno je kad pokrivač spadne,ali kad se podiže.... hehe
[Vrh] Go down
MoW
Čovjek
MoW

Male
Libra Dog

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 5:33 pm

A šta misliš nije li se tvoj tijelo već nesvjesno naviklo da si otkrivena preko noći i da očekuješ majku pa da bi bilo bolje da se sama pokriješ. I tako tvoje vlastite ruke krenu i pokriju te, a da si ti toga tek marginalno svjesna? :)

Riba
KidagakashNedakh

Female
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 5:56 pm

Ma kakve moje ruke,ne pamtim kada sam zaspala sa rukama iznad jastuka. :D Ili zaspem na ledjima,ili ruke podvučem pod jastuk. Ma nije nesvjesna reakcija,kako zaspem,tako se i probudim,ako me niko naknadno ne uzurpira. :D Nema MoW kod mene tih reakcija tijela,ja bih voljela da ima, jer se povremeno probudim smrznuta ka' dupenzi :D A ti osjećaji da me neko pokriva su mi se u zivotu svega nekoliko puta desili. Da mi je ne znam koliko čvrst san ili smunjena psiha,znam kada sama sebe pokrijem,jer se tada obično i probudim,uslijed prevelike hladnoće,ili prevelike vrućine :D Nije vezano za ovu temu,ali bih da vas pitam da li vam se desavalo da vise puta sanjate neku ulicu,ili neku kuću,koju u snu znate napamet,a koja inace ne postoji u realnosti?! To mi se desava cesto dok sanjam.Konstantno jedna te ista kuca,koja nije moja,i cijeli san mi se u njoj odvije. scratch Moram u topicu o snovima postaviti jedan san koji je ostavio veoma jak uticaj na mene,a nakon par dana se i ostvario.I on se odvijao u toj kuci koju stalno sanjam . scratch
[Vrh] Go down
Dada289
Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 6:06 pm

@KN nikad ne nisu dotakli, uvijek su u blizini, ali nikada nije bio fizicki kontakt. Osjeca se energija, samo to. Jednom je jedan prijatelj dosao kod mene i kad je usao u prostoriju rekao ni je odmah da se sav najezio, ja bi rekla kao da je mozda osjetio "prisutstvo". A moj najbolji prijatelj, koji je upucen z sve te stvari, osim sto je sam osjetio da je netko jos sa nama, kroz svoja meditativna stanja je i potvrdio postojanje jednog ili cak vise Cuvara u stanu.

Riba
KidagakashNedakh

Female
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 6:14 pm

Sad sam se i ja najezila od miline. :) Eh da ih imam i ja,da me izlijece sick Ti si blagoslovena zena lovely
[Vrh] Go down
Dada289
Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 6:20 pm

Svatko ima svoje Cuvare, andjele, ili kako ih god hoce netko nazvati, samo se trebamo opustiti i dati im priliku da se "pokazu".

Čovjek
MoW

Male
Libra Dog

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 8:13 pm

KidagakashNedakh je napisao/la:
Nije vezano za ovu temu,ali bih da vas pitam da li vam se desavalo da vise puta sanjate neku ulicu,ili neku kuću,koju u snu znate napamet,a koja inace ne postoji u realnosti?! To mi se desava cesto dok sanjam.Konstantno jedna te ista kuca,koja nije moja,i cijeli san mi se u njoj odvije. scratch Moram u topicu o snovima postaviti jedan san koji je ostavio veoma jak uticaj na mene,a nakon par dana se i ostvario.I on se odvijao u toj kuci koju stalno sanjam . scratch

Znao sam sanjati takve kuće odnosno obitavališta više puta iako nisam bio nikad tamo. Ponavljanje tog sna se znalo dogoditi i nakon par godina. Ne znam što da o tome mislim...

Čovjek
MoW

Male
Libra Dog

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 8:17 pm

@Dada Više čuvara? Jesi li sigurna u to, budući da koliko ja znam imamo samo jednog direktno nadređenog čuvara, drugi su obično čuvari neke druge osobe a vrlo rijetko čuvari nadređeni našem čuvaru...
Inače, anđeli čuvari ili duhovni vodiči se ne bi trebali toliko petljati oko nekoga osim ako toj osobi to zbilja nije potrebno. Tvoja osjetljivost da ih čuješ je pomalo čudna, ali nije skroz neuobičajena. Zanimljivo je da ti se nisu izravno obratili. Čudno mi je i to da su ti se pojavili kad si došla u taj stan... to bi sve trebalo staviti na papir i promisliti zašto / tko / kako.

Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 8:49 pm

Moji nisu, znam da su bili u stanu. Nesto jesu, znam da nisu "stetni", i znam da nisu moji. Dokle god ne rade probleme poput nesanice, strahova ili neceg negativnog, meni ne smetaju. Niti drugima koji dodju kod nas. :D
Ja osjetim puno toga, kazem pocevsi do osoba pa nadalje. Jos uvijek nisam istrenirana da osjetim neke detalje ali nesto energetski pozitivno ili negativno, da, to osjetim. I osjetim ljudska stanja, da li je netko tuzan, veseo, zabrinut... Ja to nazivam energetski hipersenzibilizam. Znam da nije ispravna rijec ali meni se svidja face

Dinosaur
Star

Male

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 9:40 pm

KidagakashNedakh je napisao/la:
@Star,kanibalu stari :D :D :P
Hajde na trenutak zaboravi na religiju,na sve te ''opšte prihvaćene' teorije i teze, na moralna načela i način razmišljanja pod uticajem Biblije. Da ne postoji religija,da biblijski nije napravljena podjela o tome šta je dobro,a šta zlo, da ne postoje izvikani teoretičari zavjera, kako bi ti posmatrao cijelu situaciju, sa lične tačke gledišta izgradjene na sopstvenom iskustvu(ako postoji)?! :D To me živo zanima. :D Na trenutak ''pređi'' u neki drugi ugao iz kojeg se sva ta ''predstava'' odvija u nekom drugačijem svijetlu.

Što misliš što me dovelo do Krista? :) . Ja nisam krščanin od svoje mladosti niti sam to postao lupi pa gdje pukne tehnikom :)
Do prije nedavno ja sam razmišljao na vrlo sličan način, i bio pod utjecajem istih stvari. Ja govorim iz iskustva, ne iz toga da je meni to netko rekao pa ja govorim dalje.
Ne postoji "Biblijska" podjela dobra i zla, podjela je več tu napravljena vjerovali mi u to ili ne. Primjer je i moralna podjela koju je Krist donio.
"ne postoji dobro i zlo, to je samo ljudska izmišljotina" je mantra koja se uzastopno ponavlja u ustima ljudi današnjice. To je zapravo jedna ogromna zabluda i laž, priprema terena. Jel ti se silovanje recimo čini relativnim? ili ubojstvo? maltretiranje male djece? to nisu relativne stvari več vrlo jasne granice dobra i zla.

Prošao sam nekoliko religija nakon što sam izašao iz okultizma, jedno vrijeme mi je magija bila crta mog života. Iz iskustva znam o kakvim se entitetima radi i na koji način razmišljaju jer sam i sam polagano postajao takav. Kada sam shvatio da to neide u željenom smjeru rekao sam da je dosta. Naravno... izači iz takvog nečega nije lako niti je ikad ikome bilo pa sam bio usmjeravan na razne religije koje bi me trebale "unaprijediti" zapravo sam shvatio da je to sve mamac na štapu kojim mi mašu pred nosom i jednostavno probao ono što sam najviše mrzio, Krista i Boga.

Prijelomni trenutak je bio kada sam shvatio da što više "znanja" posjedujem da sam sve mizerniji i osoba koja nema ništa u duševnom smislu. Neki jednostavno odrastemo vrlo mladi. Ta borba je trajala vrlo dugo, sve dok trenutka dok nisam odlučio jednostavno okrenuti leđa tim entitetima. Meni su govorili identične stvari koje govore ostalima, sve te kozmičke "istine" i mudrosti vjekova roll

Nemoj da te preveslaju, uvijek aludiraju na ponos a oni koji ne reagiraju na to onda se ide na to "kako je netko poseban" i tako se vrti ukrug. Ne upozoravam ja bezveze, to radim iz jednog glavnog razloga. Zato jer smatram da ljudi trebaju shvatiti o čemu se radi i zašto se to radi, ja shvaćam ta bića što mi je mnogo pomoglo u mojem osobnom oslobođenju. Ljudi trebaju shvatiti da je Bog živ i da ga se netreba bojati niti sramiti, več naučiti voljeti i razumijeti i da ljudi netrebaju to sve sami, jer nemožeš shvatiti Boga sam a on je itekako spreman pomoći, čak i do te mjere da to napravi sve umjesto tebe.

Sve u svemu čula si rijeć, dalje je sve na tebi, svi smo rođeni sa slobodnom voljom koju Otac Nebeski iznimno poštuje i pokušava očuvati.
[Vrh] Go down
Star
Dinosaur
Star

Male

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitimepon svi 28, 2012 9:53 pm

Ako se radi o anđelima onda čete znati kako ih prepoznati. :)
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Atlantidjani?! HELP!!!!   Atlantidjani?! HELP!!!! - Page 4 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Atlantidjani?! HELP!!!!
[Vrh] 
Stranica 4 / 6.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next