Mediterano Blanco Majmun
Broj postova : 1172 Age : 35 Registration date : 18.06.2015
| Naslov: Rusi,Nemci i Spanci,kakvo generalno misljenje imate o njima? sri kol 19, 2015 3:36 pm | |
| Zanima me da li uopste imate neko generalno misljenje i stav o ova 3 spomenuta nesmunjivo velika Bela-evropska-hriscanska naroda,naroda Getea,Hegela,Nicea,Don Huana,Servantesa,Lorce,Puskina,Dostojevskog i Cajkovskog? | |
|
Jedi Mind Tricks Majmun
Broj postova : 1448 Age : 32 Registration date : 10.08.2012
| Naslov: Re: Rusi,Nemci i Spanci,kakvo generalno misljenje imate o njima? sri kol 19, 2015 4:43 pm | |
| Generalno nikad, samo o pojedincima. | |
|
Hladni Majmun
Broj postova : 1782 Age : 39 Location : I don´t know Registration date : 02.01.2012
| Naslov: Re: Rusi,Nemci i Spanci,kakvo generalno misljenje imate o njima? sri kol 19, 2015 9:48 pm | |
| Općenito stereotipi o njima su negativni. Od Nijemaca koje sam upoznao većinom su bili ok, dobro raspoloženi i spremni pomoći, Španjolaca sam upoznao jako malo ali ostavili su dobar utisak na mene. Sa Rusima nisam imao pozitivna iskustva ali nisam ih ni upoznao više od 15-ak. Po mom iskustvu jako su bezobrazni i puni sebe ali pošteni. | |
|
Mediterano Blanco Majmun
Broj postova : 1172 Age : 35 Registration date : 18.06.2015
| Naslov: Re: Rusi,Nemci i Spanci,kakvo generalno misljenje imate o njima? čet kol 20, 2015 3:19 pm | |
| - Hladni je napisao/la:
- Općenito stereotipi o njima su negativni. Od Nijemaca koje sam upoznao većinom su bili ok, dobro raspoloženi i spremni pomoći, Španjolaca sam upoznao jako malo ali ostavili su dobar utisak na mene. Sa Rusima nisam imao pozitivna iskustva ali nisam ih ni upoznao više od 15-ak. Po mom iskustvu jako su bezobrazni i puni sebe ali pošteni.
Vrlo dobar rezon Hladni,nesumnjivo je da se radi o 3 specificna Bela-hriscanska-evropska naroda,iako se razlikuju medjusobno generalno po mentalitetu,vezuju ih sustinske slicnosti,koje su mozda cak i sudbonosne stvari,ali to nekom drugom prilikom. . | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Rusi,Nemci i Spanci,kakvo generalno misljenje imate o njima? | |
| |
|