web dust Majmun
Broj postova : 1742 Age : 2023 Location : suha tinta Registration date : 07.10.2015
| Naslov: Re: Tamna materija krije Pararelni Univerzum sri stu 11, 2015 9:16 pm | |
| | |
|
Mediterano Blanco Majmun
Broj postova : 1170 Age : 35 Registration date : 18.06.2015
| Naslov: Re: Tamna materija krije Pararelni Univerzum čet stu 12, 2015 10:08 pm | |
| Vazno je da ne postoje Pararelni Univerzumi i da ih Tamna materija ne krije web dust-e a za ostalo ima vremena da saznamo,naravno pod uslovom da napredujemo u svakom pogledu,ali to se ici malo teze,dok su ovi pristalice Zlatnog Teleta na tronu,ali nada umire poslednja. . | |
|
web dust Majmun
Broj postova : 1742 Age : 2023 Location : suha tinta Registration date : 07.10.2015
| Naslov: Re: Tamna materija krije Pararelni Univerzum ned lis 08, 2023 9:26 pm | |
| - Mediterano Blanco je napisao/la:
- Novus ordo seclorum je napisao/la:
Ma ja sam još "klinac" za objašnjavanje ovoga što sam rekao. Imam neko osnovno razumijevanje, ali nemam dovoljno praktičnog iskustva. Onaj tko realizira Temelj Uma, tj. spozna da je Jedno s Bogom, tj. sami Bog, za njega bi se moglo smatrati da djeluje s kauzala. To su rijetki pojedinci. Moja iskustva su vezana za svijetove formi (gusti, "prljavi" svijetovi, naš planet i život je dio njih).
Malo ćeš se načekati za fotku s kauzala, zadovoljiti ćeš se (ako nađem) s fotkom najgušćeg postojanja -> Zemlja Imas dosta saznanja Novuse,mojne da se ne lazemo. .Taj Kauzal je neka vrsta savrsenog postojanja,odnosno savrsenstva,koliko sam ja shvatio iz vasih prica? . paralelni svijetovi i paralelne dimenzije, naravno i energija polja | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Tamna materija krije Pararelni Univerzum | |
| |
|