| Skidanje sa Rapidshare-a | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Alen@l5 Riba
Broj postova : 143 Age : 35 Location : Rijeka Registration date : 17.09.2007
| Naslov: Skidanje sa Rapidshare-a pet lis 05, 2007 4:28 pm | |
| Kao što svi većinom znamo Rapidshare služi za skidanje uploadanih file-ova sa njihovog servera, i to kao Premium (Koji se plaća mjesecnom ili godisnjom naknadom) ili Free User (Besplatno). Većina koja koristi besplatan način skidanja file-ova sa Rapidshare-a susrela se sa problemom kod kojeg se mora cekat određeno vrijeme kod downloada, i to kao ticket time i downlaoad time Ticket time je vrijeme prije pocetka svakog vremena obicno kod velikih podataka ono iznosi 1.5 Min i manje kod manjih podataka, to vrijeme se gotovo nemoze izbjeci jer kad dođe do 0, rapidshare postavlja coockie u racunalo koje se kod upisa verifikacijskog koda ucitava ponovno na server. Postojala je caka kod upisa u adress bar "javascript:alert(c=0" no ona vise ne vrijedi Smile Download time je zapravo taj "najveci problem" a on zapravo (ukoliko ste Free user ) stavlja limit na download u nekom određenom periodu. Radi tako da kad skinete neki podatak sa rapidshare-a vaša IP-Adresa i vrijeme downloada bude logirano i jos vam Rapidshare postavlja coockie u racunalo, sta je sigurno je sigurno .. Rofl Ali postoji i nacin da se izbjegne download vrijeme, a to je najcesce promjena IP adrese, tako da se odspojimo i ponovno spojimo na Internet + izbrisemo coockie u browseru. Ukoliko ste u nekoj firmi ili ako nemozete promjenit IP, mozete koristit neki proxy server. Proxy server je zapravo racunalo na koje se vi spajate i preko njega (Njegove IP) surfate webom, za to, moja preporuka je Tor mreža - http://www.torproject.org/No to bas i nije najbolji nacin jer se smanji brzina surfanja, a i posto sve veci broj ljudi koristi Tor i isto tako skida sa rapidshare-a ovim putem, bit ce sve teze, ali postoji mogucnost.. Jos jedna dobra stvar je " rapidshare premium account download generator " - to su zapravo web servisi preko kojih se moze skinut file sa rapida kao da ste Premium : http://rapidshare.multidl.com/http://rapidrip.info/Vise takvih servisa mozete, naravno, pronaci na Googleu Pozdrav - Vas Moderator Alen@l5 | |
|
| |
arminio Prašina
Broj postova : 4 Age : 53 Registration date : 31.12.2007
| Naslov: Re: Skidanje sa Rapidshare-a sri sij 16, 2008 5:57 pm | |
| - Neobicni forumas je napisao/la:
- [POLTERGEIST IZ ENFIELDA
Dokumentarac "Intervju sa Poltergeistom" Download linkovi: 1. dio download 2. dio download
Morate skinuti oba djela da biste gledali film. Password za RAR je: ce-4_Forum
Audio zapisi: Audio zapisi download
Fotografije: Fotografije download
Video isječci: (U FLV formatu. Potreban je Flash Video ili neki slični player za gledanje) Video isječci download Moze li se to staviti na neki drugi file share server jer ne mozemo svi na rapidshare (ja idem preko proxya i nonstop mi javlja da trebam cekati preko sat i vise)... | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Skidanje sa Rapidshare-a sri sij 16, 2008 6:07 pm | |
| Welcome Armino Treba pitati Neobicnog forumasa za ovo s fileovima... Ali sto je problem sa Rapidshareom??? _________________ Respect
| |
|
| |
zvezda Guardian
Broj postova : 3245 Age : 42 Location : Gore Registration date : 23.09.2007
| Naslov: Re: Skidanje sa Rapidshare-a čet sij 17, 2008 2:56 am | |
| | |
|
| |
arminio Prašina
| Naslov: Re: Skidanje sa Rapidshare-a čet sij 17, 2008 12:10 pm | |
| - Namcor je napisao/la:
- Welcome Armino
Hvala! - Namcor je napisao/la:
- Treba pitati Neobicnog forumasa za ovo s fileovima... Ali sto je problem sa Rapidshareom???
Na Internet idem preko proxya (u firmi) a rapidshare ne dozoljava download jer svi imamo istu IP adresu (adresu proxya) pa ako bilo tko proba ista skidati, nitko vise ne moze... A firma je "rasprsena" (poslovnice) po Hrvatskoj pa nemam pojma tko i kada pokusava nesto skinuti... Kod kuce sam na dial-upu i nemam ADSL pa ne mogu koristiti trik sa restartom PC-a i resetiranjem IP adrese... A ne placa mi se (ne isplati se) premium account za rijetko koristenje... | |
|
| |
Absynthia Pračovjek
Broj postova : 2346 Age : 40 Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Skidanje sa Rapidshare-a čet sij 17, 2008 1:09 pm | |
| Zar kod onog obicnog dial-up vulgarisa se ne mijenja IP kod svake nove konekcije? Ne sjecam se vise...davno prijedjoh na ADSL... Imas neku ideju kako da se to drugacije postavi? Mozda najbolje da posaljes PM Neobicnom forumasu pa se dogovorite... _________________ Respect
| |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Skidanje sa Rapidshare-a čet sij 17, 2008 1:13 pm | |
| - Absynthia je napisao/la:
- Preko Rapidsharea možete skidat odmah nakon prvog skinutog fajla. Trebate se samo skinut sa interneta i opet spojit i moći ćete odmah skinut file
Voila. To je relativan pojam...zavisi od konekcije... Ja recimo imam ADSL i modem postavljen u rooter mod...znaci imam fixnu IP adresu (svaka 24h se promjeni). Da bih je ja "nasilu" promjenila moram ugasit modem, pricekat, upalit ga...ali onda mi se resetiraju postavke, onda ga opet moram ubacit u rooter mod i onda mogu opet skidat _________________ Respect
| |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Skidanje sa Rapidshare-a čet sij 17, 2008 1:14 pm | |
| @Armino...a jesi ikad pokusao s onim programcicima za skrivanje IP adrese? _________________ Respect
| |
|
| |
Absynthia Pračovjek
| Naslov: Re: Skidanje sa Rapidshare-a čet sij 17, 2008 1:50 pm | |
| Ja imam ADSL, ali sa eksternim modemom. Ne mislim da moraš zgasiti modem, nego konekciju. Ne znam kak je to sa unutarnjim modemom.... Al eto.. IP se uvijek promijeni kad se ponovo konektiraš. | |
|
| |
arminio Prašina
| Naslov: Re: Skidanje sa Rapidshare-a čet sij 17, 2008 2:26 pm | |
| @Absynthia >Preko Rapidsharea možete skidat odmah nakon prvog skinutog >fajla. Trebate se samo skinut sa interneta i opet spojit i moći ćete >odmah skinut file >Voila. Rekao sam da sam iza proxya koji ima fiksnu adresu koju rapidshare vidi. Kad bi ga i mogao iskljuciti (a ne mogu) ne bi pomoglo jer mu se adresa NE MIJENJA (niti smije)! Nije to ADSL konekcija nego iznajmljena linija sa zajednickom izlaznom fiksnom IP adresom. @Namcor >Zar kod onog obicnog dial-up vulgarisa se ne mijenja IP kod >svake nove konekcije? Ne sjecam se vise...davno prijedjoh na >ADSL... Mijenja se ali ne mogu sa 28.8 modemom skidati tolike megabajte! Racun bi mi bio veci od visemjesecne place... >a jesi ikad pokusao s onim programcicima za skrivanje IP >adrese? Da. Ne pomaze... Neki uopce ne daju pristup (vtunnel, pimpmyip) a neki puste (kproxy, anonymizer) ali ne uspijevaju zavarati rapidshareovu kontrolu ("ticket" se odbroji a onda javi "invalid session")... | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Skidanje sa Rapidshare-a čet sij 17, 2008 3:15 pm | |
| - Absynthia je napisao/la:
- Ja imam ADSL, ali sa eksternim modemom. Ne mislim da moraš zgasiti modem, nego konekciju. Ne znam kak je to sa unutarnjim modemom....
Al eto.. IP se uvijek promijeni kad se ponovo konektiraš. Naravno da je modem externi. Ali ti ocito imas princip da kada upalis racunalo i zelis ici na internet se moras prvo konektirat. Kada se modem konfigurira u rooter mod to ga oce reci da je modem taj koji je zapravo non stop spojen. Tako da cim upalis racunalo si spojena. Nema "pjeske" konektiranja niti odspajanja. Pa kao sto rekoh ako hocu promijenit IP adresu mogu ili cekat 24h da se sama promjeni ili izgasit modem. _________________ Respect
| |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Skidanje sa Rapidshare-a čet sij 17, 2008 3:27 pm | |
| @Arminio...hmmm...nemam neku pametnu ideju trenutno... Defintivno najbolje da posaljes PM Neobicnom forumasu... A mi smo debelo skrenuli off topic Mislim da bi na podforumu Informaticka tehnologija trebali otvorit nesto za ovakve probleme...vidjet cu malo oko toga... Pozz _________________ Respect
| |
|
| |
arminio Prašina
| Naslov: Re: Skidanje sa Rapidshare-a čet sij 17, 2008 4:00 pm | |
| Za sada nemam rjesenja nego nekoga zamoliti da mi to sve posalje preko npr. http://sendthisfile.com/ sa kojim nemam problema... Ako ima netko zainteresiran, moze preko: http://agrgic.tripod.com/salji.htmSaljem i PM Neobicnom forumasu pa ako se ne javi, molit cu nekog od vas da posalje ako moze... | |
|
| |
silver Majmun
Broj postova : 1439 Age : 34 Registration date : 25.10.2007
| Naslov: Re: Skidanje sa Rapidshare-a čet sij 17, 2008 6:41 pm | |
| pa jednostavno moras cekat dva sata onda.. | |
|
| |
Absynthia Pračovjek
| |
| |