| Knjigom u glavu - chat topic | |
|
+39Novus ordo seclorum Kahali wanderer Anđeo MoW Tonks Sin_Nanna usamljeni vuk orca gagi_ Alpha Athena Kakashi Melkior Abarksas Green flory Chakotay Legionar Q to the E Michael Wittmann Collector604 Blizzard gothic45 Gea Merkurica tomo_z Ivan-ik None floridana Absynthia Galileo Galilei Rain belongs to lovers gloria_g sanja malenaivi userNejm Svjetloisjena 43 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic čet oľu 20, 2008 12:52 am | |
| | |
|
| |
None banned
Broj postova : 2617 Age : 35 Registration date : 26.02.2008
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic pet oľu 28, 2008 5:05 pm | |
| kako dobra slika!!! obožavam zmajeve | |
|
| |
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic pet lip 13, 2008 9:10 pm | |
| Jedna obavijest za knjigoljupce i one koji vole čitati časopis Svjetlost (Rie i ja smo sigurno među tima, a valjda vas ima još) U posljednjem izdanju Svjetlosti (broj za lipanj) nudi se besplatna polugodišnja pretplata na Svjetlost ako naručimo tri knjige s njihovog popisa. Kako sam ionako željela kupiti Talbotov Holografski svemir i Eksperiment namjere Lynn McTaggart, nije mi bilo teško odabrati treću knjigu i nazvati Teledisk koji sve to izdaje... | |
|
| |
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic sri lis 01, 2008 12:11 am | |
| | |
|
| |
Ivan-ik Višestanični organizam
Broj postova : 84 Age : 30 Location : Zagreb Registration date : 01.10.2008
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic ned lis 05, 2008 11:13 pm | |
| ne znam jeste li čuli za knjigu the secret, ali bije sigurno trebali kupiti i pročitati, jer je ta tajna koja je opisana u toj knjizi bila znana u prošlosti među babiloncima egipćanima svim većim znanstvenicima, umjetnicima : newton, lincloln, beethoven .... koji su je upotrijebili na prave načine, a nakon što su prošitali tu knjigu i upotrijebili je obogatili su se, prohodali nakon nesreče, oporavili se od smrtne postelje i slično knjiga će vas naučiti kako poboljšati svoj život i kako možete učiniti šta god želite, makar vam se to činilo nemogućim. | |
|
| |
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic pon lis 06, 2008 12:02 am | |
| Pa onda bi se svi ljudi obogatili i bili zdravi, samo bi kupili tu knjigu. Ne znam, ali ne mogu suditi o čemu se radi dok ne pročitam | |
|
| |
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic pon lis 06, 2008 12:17 am | |
| ma knjiga ne govori samo o tome kako se obogatiti ili kako ozdraviti, nego govori općenito o stvarima a neki su to iskoristili za obogaćivanje i za druge stvari, šta mislite zašto 96 % novca a svijetu posjeduje par ljudi (prema kojima billl gates nije ništa) zato što oni znaju tu tajnu, a sad sumnjam da bi se svi obogatili i bili zdravi jer stoposto 90 posto ljudi na svijetu ne bi ovu knjigu pročitalo, evo ja je preporučim mojim prijateljima a oni meni, si ti lud ja ne čitam knjige, ja kažem znam ali samo ovu pomoć će ti, a oni ne hvala, a oni su još dobroi 90 posto svijeta bi ti tak odgovorilo ili sl. (ne bi razumjeli ili shvatili knjigu jer se ne bi ni potrudili mislili bi da je to glupost, a nije meni je tu knjigu dala moja baka koja ju je pročitala i već joj pomaže u životu,a ona oduvijek čita knjige tog tipa kakvog je i ovaj forum, već ih je stotine pročitala) | |
|
| |
tomo_z Riba
Broj postova : 112 Age : 36 Registration date : 05.09.2008
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic pet lis 10, 2008 8:31 pm | |
| ovakovih knjiga ima mnogo, tipa otkrite carobnu ili aladinovu lampu u sebi, tako svaciji snovi mogu postati stvarnost bla bla bla... preporucujem da prije svakog citanja knjige, netko sazna nesto o autoru knjige... postoji i filma the secret, a kjiga je prevedena i kod nas u izdanju vbz knjizare. ne preporucujm citati new-age knjige. Ivan-ik jesi li ti procitao tu knjigu??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic pet lis 10, 2008 11:23 pm | |
| sad sam na pola, i mogu reći da mi djeluje realno i kvalitetno, a moja baka ju je pročitala i rekla da već djeluje na njezin život. ma ne znam sve treba probat pa ću probat i ovu knjigu | |
|
| |
tomo_z Riba
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic sub lis 11, 2008 11:56 am | |
| 2006. je izasao i film "The Secret", imam ga, samo bi bio mali problem da ga upload-am ja se necu izjasniti niti komentirati, ali cu reci toliko da su neki ljudi napisali da je taj najbolji film koji su gledali i da svi ljudi to moraju vidjeti, takodjer i to da je sve istina i da djeluje. Drugi pak koji su gledali taj film kazu da je gubljenje vremena, i samo ludjaci u to vjeruju i bolje da ne tratimo svoje dragocijeno vrijeme na te gluposti... Eto svima je na volju. Imam i knjigu, na engleskom jeziku, a ako bas netko jaaaako hoce, mogu ju uploadati... zapravo stavit cu ju u svoj share folder uskoro...pozzz | |
|
| |
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic sub lis 11, 2008 2:24 pm | |
| imam i ja tu knjigu i možeš je kupiti u algoritmu, al gle i ljudi ne vjeruju u telekinetku jer odustanu prerano, ja mislim da ovi ljudi koji su loše napisali o tome zapravo prerano odustali, uvijek postoje ljudi koji bi za takve stvari rekli da su gluposti, ali ja nemam razlog da ne vjerujem onima koji su rekli da je istina, pa oni nemaju razloga da lažu | |
|
| |
tomo_z Riba
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic sub lis 11, 2008 7:27 pm | |
| knjiga je izasla na hrvatskom jeziku prosle godine pod nazivom Tajna, zato je nepotrebno narucivati putem Algoritma englesku verziju a k tome ju je moguce pronaci na internetu i skinuti badava... | |
|
| |
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic sub lis 11, 2008 10:58 pm | |
| a znam al ja je već imam od prije na engleskom, a u algoritmu je nemoraš naručit već je u prodaji | |
|
| |
tomo_z Riba
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic ned lis 12, 2008 1:10 pm | |
| ok tema je za razglabanje pa bi ju mogli otvoriti u parapsihologiji pod nazivom the secret, to kazes? | |
|
| |
Merkurica Čovjek
Broj postova : 3886 Age : 36 Registration date : 24.12.2007
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic ned lis 12, 2008 2:17 pm | |
| - Ivan-ik je napisao/la:
- ne znam jeste li čuli za knjigu the secret, ali bije sigurno trebali kupiti i pročitati, jer je ta tajna koja je opisana u toj knjizi bila znana u prošlosti među babiloncima egipćanima svim većim znanstvenicima, umjetnicima : newton, lincloln, beethoven .... koji su je upotrijebili na prave načine, a nakon što su prošitali tu knjigu i upotrijebili je obogatili su se, prohodali nakon nesreče, oporavili se od smrtne postelje i slično knjiga će vas naučiti kako poboljšati svoj život i kako možete učiniti šta god želite, makar vam se to činilo nemogućim.
čula i počela čitati, ali ubrzo i prestala. knjiga je stvarno bila razvikana i nekako mi se čini da je o.k. svima onima koji tek počinju ulaziti u svijet duhovnosti, otkrivati "istine" koje su oduvijek tu. meni je bila dosadna jer u njoj nisam naišla ni na što novo. sve već viđeno milijun puta. duhovnim početnicima preporučila bih da, prije "tajne" pročitaju barem neke od religijskih tekstova, tekstove filozofa, nešto od beletristike (klasika). i tako. | |
|
| |
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic ned lis 12, 2008 10:29 pm | |
| također se slažem isto je kod mene, ali je svejedno kvalitetna i ima puno informacija na jednom mjestu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic ned lis 12, 2008 11:20 pm | |
| Meni se čini da čovjek svojim trenutnim stanjem svijesti na neki način privlači iskustva tipa duhovnih knjiga. Kad smo za nešto spremni, to nam padne u ruke kao zrela kruška. Dogodilo mi se već više puta da sam se neizmjerno oduševila knjigama do kojih sam "slučajno" došla a iz kojih sam iščitala važne informacije na način koji mi je bio prihvatljiv. S druge strane znala sam prevrnuti prave i virtualne police da dođem do nekih knjiga koje su me na kraju ostavile ravnodušnom i razočarale. Poanta - što je u jednom trenutku dobro za jednoga, možda nije sasvim prikladno za drugoga. I obrnuto | |
|
| |
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic pon lis 13, 2008 12:43 am | |
| naravno nisu svi na istoj razini. | |
|
| |
tomo_z Riba
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic pon lis 13, 2008 4:43 pm | |
| sve dolazi sa vremenom, "kad je ucenik spreman, dolazi ucitelj", tako bi se to moglo reci, kad smo spremniji za vise stvari polako ce nam i to dolaziti... The Secret, nije nista novo, vec vidjeno i zapakirano u novi celofan, to je dobar primjer kako ljudi mogu iznova zaradjivati na jednim te istim stvarima. Reko vec, ovakvih knjiga ima stvarno mnogo, ali je treba znati to prezentirati na novi nacin, a ovi iz Secreta su to odlicno ucinili. Ja sam misljenja da The Secret zavrijedjuje svoju temu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic pet pro 19, 2008 6:30 pm | |
| Ako netko slučajno piše kratke priče, možda će ga zanimati NATJEČAJ | |
|
| |
floridana Legenda foruma CE-4
Broj postova : 27984 Age : 62 Registration date : 22.09.2007
| Naslov: Re: Knjigom u glavu - chat topic ned pro 28, 2008 11:36 am | |
| | |