| Anđeli | |
|
+53Seto Kaiba web dust SenoritaEsmeralda Novus ordo seclorum SV David Madonna lera Ildiko 2pac Pohotni Jarac Dragony angel hromi comewithme1717 Remke mEN_iN_WHite Lycan baglic parkour95 Flamezar R.A. skin Indigo_girl Athena tomi MoW Chakotay Fantom Michael Wittmann Gea Legionar Blizzard Berny_Sinara Goran Groinx floridana Cuppycake.Disaster Merkurica gloria_g arhont Jaykof cmcool OLugo omen meli zvezda kokobill mewithoutYou Svjetloisjena malenaivi Alpha urbanaaa veronika30 57 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
parkour95 Višestanični organizam
Broj postova : 51 Age : 29 Location : LA Registration date : 09.03.2010
| Naslov: Re: Anđeli sub oľu 13, 2010 12:29 am | |
| anyway..istina je imam 2 svjedoka..koje sam dns uvjerio.. | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| |
| |
hromi Dinosaur
Broj postova : 360 Location : Srbija Registration date : 24.01.2010
| Naslov: Re: Anđeli sub oľu 13, 2010 5:07 pm | |
| - mEN_iN_WHite je napisao/la:
- Malo mi zvuci fejkerski.
meni bas zvuci realno a ako je on isao pored tebe i pricao , jesi se setio da ga snimis/uslikas mobilnim , kamerom ili bio cim??? ae kad ti se sledeci put ukaze slikaj ga pa postavi ovde.... | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Anđeli čet oľu 18, 2010 1:27 pm | |
| Gea...kako ti i tvoj Vodic? | |
|
| |
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Anđeli pet oľu 19, 2010 1:27 am | |
| pa.. nisam sigurna kako smo Pokušala sam se smiriti i poslušati što se događa u mojoj glavi, ali kao što si rekla kad sam smirena sama sa sobom mogu ga "čuti", više osjetiti i to je prije spavanja, kad me okolina i neki utjecaji ne koče. Shvatila sam da one slike koje vidim kad sklopim oči da su to poruke. Glas ne čujem više kao neku umetnutu misao ili se odlomi neki dio pri pisanju sastrane, ali još je uvijek sve slabo i meni tek puno kasnije prepoznatljivo Nekako imam osjećaj da još nisam spremna za neko veće prepoznavanje Mislim da čeka da se ustabilim | |
|
| |
Flamezar PraGlodavac
Broj postova : 695 Location : SpLiT Registration date : 07.05.2008
| Naslov: Re: Anđeli pet oľu 19, 2010 3:02 pm | |
| Nitko me nije pitao, al eto da kazem . Ja mislim da ja ili nemam vodica ili je jako jako sramezljiv . Jednostavno nece da se "javi". Pokusavam, mozda i malo previse. Mozda nekad ga osjetim po djelima koje napravi al inace nikako. | |
|
| |
Blizzard Superforumaš CE-4
Broj postova : 15088 Age : 34 Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: Anđeli pet oľu 19, 2010 4:09 pm | |
| Vjerujem da svi mi imamo svog vodiča, možda čak i grupa ljudi ima istog vodiča, tako se nešto šuška. On ti se neće javiti tako da ćeš u glavi odjednom čuti nešto što nije dio tebe, da jasno raspoznaš neki tuđi glas kao što raspoznaješ zvukove oko sebe. Ne. On se javlja više kao misao, ali misao koja je na prvi pogled tvoja, ne javlja ti se kao nešto što nije dio tebe. U tome je stvar, znati razlučiti njegov glas od svoje misli, a to je već malo teže. I ne samo kao misao, možeš komunicirati s vodičem i preko snova, preko raznih mentalnih slika i slično. Mislim da mi ne možemo razumjeti izravno što nam on govori, ali zato nam se obraća na način na koji razumijemo, mislima, slikama koje prepoznajemo itd. Vjerujem da postoje načini da se stupi u kontakt s vodičem, a da to znaš, ali ne treba ništa forsirati. Stvari postepeno dođu na svoje kroz vrijeme, u mraku muhu ne vidimo, ali ako dovoljno načulimo uši, možemo ju čuti. Slično je i sa vodičem.
E sad kako sve to prezentirati na neki znanstveni i apsolutno dokaziv način, ne može se, zasad. Ne mogu se sve stvari na taj način percipirati, nekad treba jednostavno slušati ''sebe'' i svoja osjetila. | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Anđeli pet oľu 19, 2010 5:40 pm | |
| | |
|
| |
Flamezar PraGlodavac
| Naslov: Re: Anđeli pet oľu 19, 2010 8:37 pm | |
| @Fala Omega . Ljep odgovor. To sto govoris razabrat misli. To mi bas i neide. Morat cu vjezbati na tome. Kad pokusavam tako kontaktirat sve mi izgleda kao da pricam sam sa sobom i onda se zacudim, sta je sa mnom :/. Al slusaj, nemora se i sve znanstveni dokazat.. | |
|
| |
Chakotay Guardian
Broj postova : 8409 Age : 48 Location : Zagreb Registration date : 28.12.2007
| Naslov: Re: Anđeli pet oľu 19, 2010 11:48 pm | |
| Da lijepo je to Omega opisao, nije nužno da uvijek moraš čuti svog vodiča, možeš ga osjetiti i na drugi način, no možda ga jednom i čuješ, ali prije toga moraš «utišati» svoje misli. | |
|
| |
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Anđeli sub oľu 20, 2010 5:30 pm | |
| @Alpha pokušat ću.. već malo tokom meditacije jesam.. i dogodilo se nešto meni nerazumno. Kako sam bila iscrpljena i u stanju smirenosti nešto me uvuklo u "trans" iako mi to nije bila ovja put namjera jer mi poremeti ritam spavanja. Meditacija je krenula onako već ritualno, željenja Božici i usmjeravanje energije i traženja vodiča... Ne sjećam se da li sam točno formulirala pitanje, jednostavno sam usred tih misli pomislila na vodiča i tražila znak u svojoj glavi Vidjela sam se da letim iznad sebe i odjednom se sudaram u kzt zida , raširenih ruku. Zid je bio bijeli i hladan na mjestima gdje ga je moja koža doticala. Nisam imala kontrolu, poput magneta sam se zaljepila za njega. Pošto mi je um bio bistar, da sam sve to doživjela kao da je stvarnost pokušala sam sam se odvojiti putem misli i odletjeti u drugu stranu, ali kad sam to pokušala vratila sam se... tj. izašla sam iz tog stanja. U biti ne znam da li je to bio trans, osjećaj je da je bio... i još je jedno.. bijeli zidovi.. ja nemam bijelih zidova imam drvenih, ali oni nisu tako hladni Ne znam, nisam pametna kako da to protumačim... Nisam ni sigurna da li je to vezano za njega ili nešto drugo.. | |
|
| |
Blizzard Superforumaš CE-4
Broj postova : 15088 Age : 34 Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: Anđeli ned oľu 28, 2010 1:33 pm | |
| @Flame
Možda ti niti ne budeš pričao sa vodičem preko misli, možda će se razviti komunikacija preko snova između vas. Ti ne moraš izravno odvojeno i definirano čuti misao svog vodiča da znaš da je to baš on, dovoljno je da sam sebe preispituješ u vezi svojih odluka. | |
|
| |
angel Prašina
Broj postova : 1 Age : 49 Registration date : 29.03.2010
| Naslov: Re: Anđeli pon oľu 29, 2010 10:36 am | |
| Pozdrav evo i ja bih sa vama podijelila svoje viđenje o anđelima . Vjerujem u njih i znam da su tu oko nas . Često ih molim za pomoć posebno kada ima nekih problema . Evo ejdne prilike kada su mi nađeli pomogli . Prije dvanaest godina izgubila sam toliko željeno dijete , od tada sam se okrenula vjeri , molitvi . Često sam tražila pomić od boga i anđela da mi podare dijete . Godinama sam hodočastila na kamenita vrata , odlazila ma mise i mlila . Jednog dana dogodilo mi se nešto što , na povratku iz bolnice osjetila zaćula sma da me netko zove , okrećem se a nigdje nikog , odjednom sam osjetila da me netko primio za ruku i poveo uz brijeg , ravno na vrata odjela za ljećenje neplodnosti . Ponovo čujem isti glas govori mi " tu ćeš naći svoje toliko željeno dijete " krenula sam na lijećenje . U ljeto 2007 rodio se moj toliko željeni sin . Te iste godine moj mi se anđel svakodnevno javljao i jednom mi je rekao " šaljem ti ćovjeka koji te voli i koji će biti uz tebe u dobru i zlu ." Danas sam sretno zarućena za divnog čovijeka sa kojim imam predivan duhovni odnos ili kakao neki kažu platonsku ljubav . | |
|
| |
Chakotay Guardian
Broj postova : 8409 Age : 48 Location : Zagreb Registration date : 28.12.2007
| Naslov: Re: Anđeli uto oľu 30, 2010 12:39 am | |
| Dobro došla na forum angel | |
|
| |
Flamezar PraGlodavac
| Naslov: Re: Anđeli sri oľu 31, 2010 11:41 am | |
| - angel je napisao/la:
- Pozdrav evo i ja bih sa vama podijelila svoje viđenje o anđelima . Vjerujem u njih i znam da su tu oko nas . Često ih molim za pomoć posebno kada ima nekih problema . Evo ejdne prilike kada su mi nađeli pomogli .
Prije dvanaest godina izgubila sam toliko željeno dijete , od tada sam se okrenula vjeri , molitvi . Često sam tražila pomić od boga i anđela da mi podare dijete . Godinama sam hodočastila na kamenita vrata , odlazila ma mise i mlila . Jednog dana dogodilo mi se nešto što , na povratku iz bolnice osjetila zaćula sma da me netko zove , okrećem se a nigdje nikog , odjednom sam osjetila da me netko primio za ruku i poveo uz brijeg , ravno na vrata odjela za ljećenje neplodnosti . Ponovo čujem isti glas govori mi " tu ćeš naći svoje toliko željeno dijete " krenula sam na lijećenje . U ljeto 2007 rodio se moj toliko željeni sin . Te iste godine moj mi se anđel svakodnevno javljao i jednom mi je rekao " šaljem ti ćovjeka koji te voli i koji će biti uz tebe u dobru i zlu ." Danas sam sretno zarućena za divnog čovijeka sa kojim imam predivan duhovni odnos ili kakao neki kažu platonsku ljubav . Ljepa prica . Btw dobrodosla! | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Anđeli sri oľu 31, 2010 12:07 pm | |
| @Angel...ja ne kuzim...prvo ne kuzim s kime si zacela dijete? I sto je bilo s tim muskarcem? Drugo ne kuzim kako mislis platonska ljubav ako ste zaruceni? Ostalo mi je vise-manje jasno Btw, dobrodosla! | |
|
| |
MoW Čovjek
Broj postova : 6339 Age : 42 Location : Zagreb Registration date : 26.05.2009
| Naslov: Re: Anđeli sri oľu 31, 2010 12:22 pm | |
| Da, ni meni baš u priči od angel to nije baš sve jasno. Ali mislim da je htjela reći da je osim tjelesnog našla u svojem čovjeku i duhovno, samo se krivo izrazila. | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Anđeli sri oľu 31, 2010 12:23 pm | |
| Mozda je to htjela reci ali tehnicki dio mi i dalje nije jastan. | |
|
| |
Michael Wittmann Pračovjek
Broj postova : 2443 Age : 133 Location : Heidenheim Registration date : 24.05.2009
| Naslov: Re: Anđeli sri oľu 31, 2010 12:52 pm | |
| Jel je neko od vas gledao film The Legion ? | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Anđeli sri oľu 31, 2010 1:15 pm | |
| Ajde nam ispricaj o cem se radi i zasto to pitas | |
|
| |
Broj postova : 2443 Age : 133 Location : Heidenheim Registration date : 24.05.2009
| Naslov: Re: Anđeli sri oľu 31, 2010 2:51 pm | |
| - Alpha je napisao/la:
- Ajde nam ispricaj o cem se radi i zasto to pitas
Bog je poslao na zemlju andjele da ubiju sve ljude, a djavo demone da im pomognu. | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Anđeli sri oľu 31, 2010 3:02 pm | |
| Jo, mislim da je to onaj film koji nisam htjela gledat...meni je to glupo...ako Bog ili Vrag hoce sve ljude mrtve to bas i nije neki problem...napucas neki meteor i eto ti ga | |
|
| |
| Naslov: Re: Anđeli sri oľu 31, 2010 7:49 pm | |
| smesan je film po radnji. mozes da ga snimis za 500$ sa par prijatelja, ali trailer je vrh u svakom slucaju ako volis horore pogledaj The craziest i Pandorum | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Anđeli sri oľu 31, 2010 11:35 pm | |
| Je li tko danas gledao dr.Who-a? Danas je frend došao do mene i upalio mi TV (koji nikad ne gledam ) da mi pokaže što igra. On zna za moje viđenje anđela, tj. asocijacija na anđele, a čuo je kada mi je njegova frendica govorila o toj emisiji kada je bila još prošlog ljeta pa je znao da ću htjeti pogledati. Tema je ovoga puta bila o ''Uplakanim anđelima''. Jezive kamene skulpture koje uvijek prekrivaju oči kao da plaču. U biti su pokvarena i zla stvorenja koja se mogu pomicati samo kada ih nitko ne gleda. Ako samo trepneš, približit će ti se i ubiti te tako da te zarobe u prošlosti. Uglavnom, baš na taj način i takvih osobina su anđeli s kojima sam ja bio u doticaju u snovima. Stravično me emisija podsjećala na moje snove. Ako je tko gledao, kratki komentar, kraj mi je bio najbolji | |
|
| |
Dragony Majmun
Broj postova : 1048 Age : 28 Registration date : 16.12.2009
| Naslov: Re: Anđeli sri oľu 31, 2010 11:54 pm | |
| Nisam danas gledala tu epizodu, ali sam ju gledala prije... dobra epizoda Čudno što su anđeli u tvojim snovima i anđeli u epizodi bili tako slični... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Anđeli | |
| |
|
| |
| Anđeli | |
|