| Budite psiholog foruma :) - chat i zabava | |
|
+13None userNejm kayser gloria_g Alpha sanja vladimir silver floridana Merkurica Aleksandar Veliki malenaivi veronika30 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
veronika30 PraGlodavac
Broj postova : 846 Age : 49 Registration date : 01.11.2007
| Naslov: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava čet sij 31, 2008 7:38 pm | |
| Eto jedne opuštajuće teme. Dakle, vezano uz onu nezapaženu temu o virtualnom identitetu, eto ideje... Po principu igre: "recite nešto o forumašu iznad vas" ili slično, napravite psihološki profil forumaša iznad vas. Drugim riječima, pogledajte malo ikonu, potpis, postove forumaša i slično, pa donesite sud o tome kakav bi mogao dotični/dotična biti u stvarnosti... Naravno, forumaš koji je analiziran slobodno može komentirati koliko je istine u tome... Pustite mašti na volju, ali ne zaboravite - uvrede ne dolaze u obzir, inače... | |
|
| |
malenaivi Čovjek
Broj postova : 7178 Age : 43 Registration date : 13.12.2007
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava čet sij 31, 2008 8:39 pm | |
| | |
|
| |
Aleksandar Veliki Čovjek
Broj postova : 6274 Age : 116 Location : E11T Registration date : 20.09.2007
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava čet sij 31, 2008 8:51 pm | |
| meni također, pa počnite. | |
|
| |
veronika30 PraGlodavac
| |
| |
Merkurica Čovjek
Broj postova : 3886 Age : 36 Registration date : 24.12.2007
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava pet vel 01, 2008 3:32 am | |
| meni se čini da oni koji komentiraju druge zapravo puno više pišu o sebi, nego o drugome, pa ću samo promatrati i uživati. | |
|
| |
veronika30 PraGlodavac
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava pet vel 01, 2008 9:12 am | |
| uf, onda treba dodati da me iskrenost stalno košta | |
|
| |
floridana Legenda foruma CE-4
Broj postova : 27984 Age : 62 Registration date : 22.09.2007
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava pet vel 01, 2008 9:23 am | |
| njezin avatar puno govori o njoj osjećajna ali skrivena iza borg maske da bi sebe zaštitila spremna svakom pomoći nepovjerljiva, na trenutke okrutno hladna. britka jezika, brza na obaraču, inteligentna, komunikativna, ima osjećaj za pravdu, nema stranu, svoja, vesela, razigrana, tajnovita, talentirana, lijepa... može se na nju osloniti, jednom riječju prijatelj. teško samoj sebi dopušta biti dijete. | |
|
| |
silver Majmun
Broj postova : 1439 Age : 34 Registration date : 25.10.2007
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava pon vel 04, 2008 7:09 pm | |
| ne znam dovoljno o njoj, ali mogu reci da je katkad pomalo ekscentricna osoba.. i voli poeziju. | |
|
| |
Aleksandar Veliki Čovjek
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava pon vel 04, 2008 8:09 pm | |
| | |
|
| |
veronika30 PraGlodavac
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 7:24 am | |
| - floridanamana je napisao/la:
- njezin avatar puno govori o njoj
osjećajna ali skrivena iza borg maske da bi sebe zaštitila
spremna svakom pomoći nepovjerljiva, na trenutke okrutno hladna. britka jezika, brza na obaraču, inteligentna, komunikativna, ima osjećaj za pravdu, nema stranu, svoja, vesela, razigrana, tajnovita, talentirana, lijepa... može se na nju osloniti, jednom riječju prijatelj. teško samoj sebi dopušta biti dijete. Sad mi je neugodno... Jedino ono - lijepa, tajnovita i da teško samoj sebi dopuštam biti dijete... Lajava sam toliko da bi svatko mogao napisati moju biografiju nakon kraćeg poznanstva, a prije poroda sam bila djetinjasta do boli. Tek u posljednjih godinu dana morala sam steći ozbiljnost jer je netko važniji zauzeo mjesto djeteta No. 1 u našoj obitelji | |
|
| |
veronika30 PraGlodavac
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 7:27 am | |
| PS. ova tema mi je skrenula pozornost na nedostatak ovog foruma. Nema opcije pretraživanja postova po nicku članova. Morat ćemo reći Rie da napravi nešto po tom pitanju | |
|
| |
floridana Legenda foruma CE-4
Broj postova : 27984 Age : 62 Registration date : 22.09.2007
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 8:54 am | |
| ima te opcije. pogledaj profil korisnika i u desnoj strani imaš tu opciju. sad je meni neugodno jer se moj post nije odnosio na tebe nego na imzadi. tek sam sad vidjela da si uletila prije mene pa je ispalo tako kako je. sorry | |
|
| |
Merkurica Čovjek
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 2:20 pm | |
| - floridanamana je napisao/la:
- njezin avatar puno govori o njoj
osjećajna ali skrivena iza borg maske da bi sebe zaštitila
spremna svakom pomoći nepovjerljiva, na trenutke okrutno hladna. britka jezika, brza na obaraču, inteligentna, komunikativna, ima osjećaj za pravdu, nema stranu, svoja, vesela, razigrana, tajnovita, talentirana, lijepa... može se na nju osloniti, jednom riječju prijatelj. teško samoj sebi dopušta biti dijete. ja sam skužila, ali mudro sam šutila osjećala sam se na trenutak kao da si me skinula do gola prokomentirat ću tvoj opis mene da, volim pomagati ljudima. zapravo, kad pomažem onima kojima je pomoć potrebna, jedino sam tada potpuno ispunjena i sretna. skrivena iza maske, jesam to sve što si nabrojala (nepovjerljiva, okrutno hladna i brutalno iskrena), ali to je zato što sam se gadno opekla pa sam odlučila stati na loptu u nekim stvarima. možeš se na mene osloniti, prijatelj sam ti. edit: sad ću ja tebe proanalizirati djetinjasto biće sa velikim srcem i dubokim osjećajima. duhovita i na prvi pogled snažna žena, ali zapravo krhka djevojčica koju s vremena na vrijeme treba čvrsto zagrliti i reći joj: "volim te". njena parola je "što vidiš, to i dobiješ" i doista jest takva. kod nje nema maske, jedino što skriva je njena najintimnija intima. ona je otvorena knjiga, iskrena i vjeruje svima. ponekad pomisli da će je njena iskrenost i naivnost koštati glave, ali neće...jer ljudi je vole baš zbog toga što je tako spontana i što putem nije izgubila to preslatko djetinje srce. | |
|
| |
vladimir banned
Broj postova : 10694 Age : 54 Location : Paris Registration date : 19.09.2007
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 2:47 pm | |
| Ako mene neko uspe definisati i pohvatati mi sve misli onda zasluzuje Oscar jer to ne mogu ni sam | |
|
| |
sanja Čovjek
Broj postova : 5172 Age : 38 Registration date : 20.09.2007
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 2:53 pm | |
| | |
|
| |
vladimir banned
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 2:59 pm | |
| - sanja je napisao/la:
- luđak
el ti to mene ovde javno vredjas??? | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:00 pm | |
| Ide to vama, cini se... I ja bih se ukljucila ali mislim da mi ne bi bas islo Ne znam kako nekog procijeniti preko avatara i potpisa... I kako znati da li je pogodjen neciji opis. Mislim ono sto mislimo o sebi i ono kakvi jesmo se ponekad razlikuje...a ljudi toga cesto nisu svjasni...tj. ljudi cesto imaju laznu sliku o samima sebi. Ipak, mogu dati jednu globalniju analizu pa reci da mi se cini da su ljudi koje sam upoznala na forumu prilicno svjesni samih sebe...tako da ako postoji pravo mjesto za ovakve analize onda je to ovo. Iako je Veronika vec sama rekla nesto o sebi ja bih ipak dala jednu analizu jer sam to vec mislila prije pa nisam...dakle, avatar joj je beba u kostimu vraga...to bi moglo znaciti da je veliko razigrano/vragoasto dijete. Po njenom potpisu moglo bi se procijeniti da joj je obitelj prioritet. Po njenim postovima rekla bih da je otvorena. Cak je i sliku stavila u temi R U SHY. Dalje, mislim da je radoznala. Da je rado uci. Dakle sve skupa rekla bih da bi Veronika bila drustvena, komunikativna, radoznala osoba visokih moralnih vrijednosti. A sad cu analizirati IKD-a...iako nije postao ovdje...ali mooooram...s njim sam sigurna da necu puno pogrijesit u analizi... Dakle, mislim da je IKD prestraseno stvorenje kojem kronicno fali ljubavi. Zapravo je prilicno nesretan i nezadovoljan u zvotu. Moguce je imao neke traume kao dijete. Pokrece ga strah. Tvrdoglav je i prilicno nedokazan sto ga, zapravo, cini opasnim. Cak ako jednom i spozna u cemu je pogrijesio blokirat ce tu informaciju sam od sebe i radije ce zivjeti po starim (krivim) nacelima nego priznati da je pogrijesio. Jedno sto ga, eventualno, moze promijeniti jeste ljubav prema vlastitom djetetu...mozda... Eto... Mislim da je Flo prilicno dobro opisala Imzadi. I ja se slazem s time. Isto tako i Imzadina analiza Flo je dobra. Iako nije fer da Imzadi analizira Flo obzirom joj je Flo pokazala svoju Natalnu kartu i sad ju Imzadi ima u saci Za Flo bih jos dodala da mislim da je temperamentna i impulzivna i da joj je jezik cesto brzi od pameti (kao i meni). Ima jak osjecaj za pravdu. Nepravda je jako pogadja. Ostalo je rekla Imzadi... _________________ Respect
| |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:04 pm | |
| Sanjo...molim bez vrijedjanja.
Evo ja cu reci za Vladimira...Temperamentan, lako mijenja raspolozenja, nesiguran, cesto depresivan, idealist, obitelj mu je bitna u zivotu, romantican, ponekad i agresivan, neke stvari ne zeli priznati ni sam sebi... _________________ Respect
| |
|
| |
sanja Čovjek
Broj postova : 5172 Age : 38 Registration date : 20.09.2007
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:07 pm | |
| - Vladimir je napisao/la:
- sanja je napisao/la:
- luđak
el ti to mene ovde javno vredjas??? pa, tako nekako | |
|
| |
veronika30 PraGlodavac
| |
| |
vladimir banned
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:09 pm | |
| - sanja je napisao/la:
- Vladimir je napisao/la:
- sanja je napisao/la:
- luđak
el ti to mene ovde javno vredjas??? pa, tako nekako Samo ti vredjaj,moje musko dostojanstvo mi ne dozvoljava da vredjam zene a kamoli djecu. | |
|
| |
veronika30 PraGlodavac
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:10 pm | |
|
Zadnja promjena: ; uto vel 05, 2008 3:14 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
vladimir banned
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:11 pm | |
| - Namcor je napisao/la:
- Sanjo...molim bez vrijedjanja.
Evo ja cu reci za Vladimira...Temperamentan, lako mijenja raspolozenja, nesiguran, cesto depresivan, idealist, obitelj mu je bitna u zivotu, romantican, ponekad i agresivan, neke stvari ne zeli priznati ni sam sebi... Nije lose,cak i blizu cijele istine,a depresivan sam uvijek kad sam sam,mislim od samoce.. | |
|
| |
Merkurica Čovjek
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:18 pm | |
| - Vladimir je napisao/la:
Nije lose,cak i blizu cijele istine,a depresivan sam uvijek kad sam sam,mislim od samoce.. ajd i ja ću malo još nešto nadopisati za vladu dobra, ali malo nesigurna osoba. ima snažne osjećaje, ali ne zna ih na pravi način izraziti niti kanalizirati pa je zbog toga često neshvaćen. iako ima puno ljubavi za sve, često je usamljen. idealist. voli pomagati ljudima. boji se izraziti svoje mišljenje, nesiguran je i misli da su drugi bolji od njega, pa zbog toga prihvaća tuđa rješenja bez obzira jesu li dobra ili loša. povodljiv je i vjeruje ljudima. lako i brzo oprašta. eto, toliko od mene i toliko o mom karakteru koji je rekao da neće ovdje pisati, ali kad je tema dobra, pa ne mogu odoliti.
Zadnja promjena: ; uto vel 05, 2008 3:19 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Aleksandar Veliki Čovjek
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:18 pm | |
| Dečko, daj odi malo van. Živiš u Parigiu, a ne u Donjem Vakufu. Ljudi ko mrava, a cura još i više. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava | |
| |
|
| |
| Budite psiholog foruma :) - chat i zabava | |
|