| Budite psiholog foruma :) - chat i zabava | |
|
+13None userNejm kayser gloria_g Alpha sanja vladimir silver floridana Merkurica Aleksandar Veliki malenaivi veronika30 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
sanja Čovjek
Broj postova : 5172 Age : 38 Registration date : 20.09.2007
| |
| |
vladimir banned
Broj postova : 10694 Age : 54 Location : Paris Registration date : 19.09.2007
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:22 pm | |
| - Aleksandar Veliki je napisao/la:
- Dečko, daj odi malo van. Živiš u Parigiu, a ne u Donjem Vakufu. Ljudi ko mrava, a cura još i više.
Mene ne interesuju te cure,proslo je vrijeme kad sam jurio kao vjetar i doslo je ono gde moram stati a seks samo kao seks me ne interesuje. | |
|
| |
vladimir banned
| |
| |
vladimir banned
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:25 pm | |
| - imzadi je napisao/la:
- Vladimir je napisao/la:
Nije lose,cak i blizu cijele istine,a depresivan sam uvijek kad sam sam,mislim od samoce.. ajd i ja ću malo još nešto nadopisati za vladu
dobra, ali malo nesigurna osoba. ima snažne osjećaje, ali ne zna ih na pravi način izraziti niti kanalizirati pa je zbog toga često neshvaćen. iako ima puno ljubavi za sve, često je usamljen. idealist. voli pomagati ljudima. boji se izraziti svoje mišljenje, nesiguran je i misli da su drugi bolji od njega, pa zbog toga prihvaća tuđa rješenja bez obzira jesu li dobra ili loša. povodljiv je i vjeruje ljudima. lako i brzo oprašta.
eto, toliko od mene i toliko o mom karakteru koji je rekao da neće ovdje pisati, ali kad je tema dobra, pa ne mogu odoliti. "ziveo govornik,izbacite ga iz sale" priznajem pravo u centar | |
|
| |
Aleksandar Veliki Čovjek
Broj postova : 6274 Age : 116 Location : E11T Registration date : 20.09.2007
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:27 pm | |
| - Vladimir je napisao/la:
- Aleksandar Veliki je napisao/la:
- Dečko, daj odi malo van. Živiš u Parigiu, a ne u Donjem Vakufu. Ljudi ko mrava, a cura još i više.
Mene ne interesuju te cure,proslo je vrijeme kad sam jurio kao vjetar i doslo je ono gde moram stati a seks samo kao seks me ne interesuje. Svejedno, za žene i krumpire vrijedi isti ekonomski zakon. 1/10 dakle ako prođe 10 kupaca, jedan će sigurno kupiti kilu krumpira. Tako je i s ženama...ako imaš 10 mogućih u selu, mogućnost da jedna kupi je 1/10 a ako imaš 10 miliona onda se ta mogućnost povećava | |
|
| |
veronika30 PraGlodavac
Broj postova : 846 Age : 49 Registration date : 01.11.2007
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:28 pm | |
| | |
|
| |
Merkurica Čovjek
Broj postova : 3886 Age : 36 Registration date : 24.12.2007
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:29 pm | |
Svejedno, za žene i krumpire vrijedi isti ekonomski zakon. 1/10 dakle ako prođe 10 kupaca, jedan će sigurno kupiti kilu krumpira. Tako je i s ženama...ako imaš 10 mogućih u selu, mogućnost da jedna kupi je 1/10 a ako imaš 10 miliona onda se ta mogućnost povećava to je zakon nekog očajnog ekonomista | |
|
| |
sanja Čovjek
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:33 pm | |
| | |
|
| |
vladimir banned
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:34 pm | |
Mene ne interesuju te cure,proslo je vrijeme kad sam jurio kao vjetar i doslo je ono gde moram stati a seks samo kao seks me ne interesuje. Svejedno, za žene i krumpire vrijedi isti ekonomski zakon. 1/10 dakle ako prođe 10 kupaca, jedan će sigurno kupiti kilu krumpira. Tako je i s ženama...ako imaš 10 mogućih u selu, mogućnost da jedna kupi je 1/10 a ako imaš 10 miliona onda se ta mogućnost povećava Pa nije zena krompir pa da je kupujem,shvatam sto kazes al meni je samo jdna vazna i nis drugo me ne interesuje,a ak ne bude ona bit ce druga koja nailazi svakih tri godina pa ce biti isto toliko vazna ili nece.Kad oosetim dushu onda ne skrecem sa puta a radi toga su me sve kolege zezale jer sam veran kao orka a oni mi pokusavaju utuviti u glavi da su sve zene iste i da se i one sa strane,e pa nisu.. | |
|
| |
sanja Čovjek
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:35 pm | |
Mene ne interesuju te cure,proslo je vrijeme kad sam jurio kao vjetar i doslo je ono gde moram stati a seks samo kao seks me ne interesuje. Svejedno, za žene i krumpire vrijedi isti ekonomski zakon. 1/10 dakle ako prođe 10 kupaca, jedan će sigurno kupiti kilu krumpira. Tako je i s ženama...ako imaš 10 mogućih u selu, mogućnost da jedna kupi je 1/10 a ako imaš 10 miliona onda se ta mogućnost povećava Pa nije zena krompir pa da je kupujem,shvatam sto kazes al meni je samo jdna vazna i nis drugo me ne interesuje,a ak ne bude ona bit ce druga koja nailazi svakih tri godina pa ce biti isto toliko vazna ili nece.Kad oosetim dushu onda ne skrecem sa puta a radi toga su me sve kolege zezale jer sam veran kao orka a oni mi pokusavaju utuviti u glavi da su sve zene iste i da se i one sa strane,e pa nisu.. koja nailazi svake tri godine? | |
|
| |
Aleksandar Veliki Čovjek
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:44 pm | |
| | |
|
| |
Aleksandar Veliki Čovjek
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:46 pm | |
Mene ne interesuju te cure,proslo je vrijeme kad sam jurio kao vjetar i doslo je ono gde moram stati a seks samo kao seks me ne interesuje. Svejedno, za žene i krumpire vrijedi isti ekonomski zakon. 1/10 dakle ako prođe 10 kupaca, jedan će sigurno kupiti kilu krumpira. Tako je i s ženama...ako imaš 10 mogućih u selu, mogućnost da jedna kupi je 1/10 a ako imaš 10 miliona onda se ta mogućnost povećava Pa nije zena krompir pa da je kupujem,shvatam sto kazes al meni je samo jdna vazna i nis drugo me ne interesuje,a ak ne bude ona bit ce druga koja nailazi svakih tri godina pa ce biti isto toliko vazna ili nece.Kad oosetim dushu onda ne skrecem sa puta a radi toga su me sve kolege zezale jer sam veran kao orka a oni mi pokusavaju utuviti u glavi da su sve zene iste i da se i one sa strane,e pa nisu.. zato mi je drago što su ljudi jedinke i svatko misli svojom glavo. Ja ne mislim tako kako ti kažeš. | |
|
| |
sanja Čovjek
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:46 pm | |
| | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:48 pm | |
| Ja mislim da su i Alexa i Vlado u pravu...upravo ste se slozili da slu ljudi razliciti...e pa onda ima i ovakvih i onakvih... _________________ Respect
| |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:50 pm | |
| Sanjice...ajde molim te prestani sa tim provokacijama...sad vec to predugo traje...prerasta u opsesiju... A to ne treba ni tebi ni Vladi ni nama ostalima. Sta kazes? _________________ Respect
| |
|
| |
sanja Čovjek
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:53 pm | |
| | |
|
| |
vladimir banned
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:53 pm | |
| A moze misliti ko sta hoce i to je osobno pravo svakoga.O toj stvari sam s mnogima ovde razgovarao pa i ne ocekujem da se shvati ili razume,mislim ne trazim to od nikoga a sebi dajem licno pravo da budem rodjen samo za jednu te me kurvarluk i za jednu noc uopce ne zanima pa mi svaki ruzni komentar o zenama dize tlak jer imam i majku i sestru | |
|
| |
sanja Čovjek
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:55 pm | |
| neću provocirati! neću provocirati! neću provocirati! neću provocirati! neću provocirati! joooooooooooooooooooooooooooooooj | |
|
| |
malenaivi Čovjek
Broj postova : 7178 Age : 43 Registration date : 13.12.2007
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:55 pm | |
| | |
|
| |
Aleksandar Veliki Čovjek
| I ja imam i mater i sestru. | |
|
| |
sanja Čovjek
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:56 pm | |
- I ja imam i mater i sestru.
imam i ja... | |
|
| |
gloria_g Čovjek
Broj postova : 4131 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 16.11.2007
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 3:57 pm | |
| jednom davno sam pročitala intervju sa sinom od starog Meštrovića, naime on je etnolog. i dobro zapamtila (ne sjećam se da bih mogla citirati - citate prepuštam znate kome?*? ) prvi oblik neinteligencije je poistovjećivanje ljudi po bilo kakvoj kategoriji - životnoj dobi, naciji, spolu.... jer svaki čovjek je jedinstvena jedinka.. | |
|
| |
Aleksandar Veliki Čovjek
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 4:00 pm | |
| - sanja je napisao/la:
- I ja imam i mater i sestru.
imam i ja... A možda sam ti ja, a ja ti??? Što ti misliš? | |
|
| |
sanja Čovjek
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 4:01 pm | |
| | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava uto vel 05, 2008 6:04 pm | |
| Ne da ste odofftopicarili nego totalno. Ajmo nazad na temu. Analiza, analiza... _________________ Respect
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Budite psiholog foruma :) - chat i zabava | |
| |
|
| |
| Budite psiholog foruma :) - chat i zabava | |
|