Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Torinsko platno pon oľu 24, 2008 4:34 pm | |
| Da, sto je rekao? Ja nisam bila u prilici gledat | |
|
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Torinsko platno pon oľu 24, 2008 4:42 pm | |
| Ništa što bi bilo zanimljivo sa znanstvenog stajališta. Rekao je da platno može nekome pomoći da povjeruje, ali da vjera ionako dolazi izvana, ne iznutra, da zapravo i nije toliko važno s tog gledišta radi li se o "originalu" ili ne. A svakako je zanimljivo s povijesnog gledišta i za znanstvenike koji se time bave i za nas koji smo znatiželjni. Ne znam što je točno rekao jer je sad već prošlo nešto vremena, ali u biti je rekao tako nešto | |
|
meli Pračovjek
Broj postova : 3492 Age : 48 Registration date : 15.02.2008
| Naslov: Re: Torinsko platno pon oľu 24, 2008 4:48 pm | |
| - svjetloisjena je napisao/la:
- Ništa što bi bilo zanimljivo sa znanstvenog stajališta. Rekao je da platno može nekome pomoći da povjeruje, ali da vjera ionako dolazi izvana, ne iznutra, da zapravo i nije toliko važno s tog gledišta radi li se o "originalu" ili ne. A svakako je zanimljivo s povijesnog gledišta i za znanstvenike koji se time bave i za nas koji smo znatiželjni. Ne znam što je točno rekao jer je sad već prošlo nešto vremena, ali u biti je rekao tako nešto
vjera dolazi iznutra a ne izvana - to si htjela reći ili? | |
|
| Naslov: Re: Torinsko platno pon oľu 24, 2008 4:56 pm | |
| - meliJ je napisao/la:
- svjetloisjena je napisao/la:
- Ništa što bi bilo zanimljivo sa znanstvenog stajališta. Rekao je da platno može nekome pomoći da povjeruje, ali da vjera ionako dolazi izvana, ne iznutra, da zapravo i nije toliko važno s tog gledišta radi li se o "originalu" ili ne. A svakako je zanimljivo s povijesnog gledišta i za znanstvenike koji se time bave i za nas koji smo znatiželjni. Ne znam što je točno rekao jer je sad već prošlo nešto vremena, ali u biti je rekao tako nešto
vjera dolazi iznutra a ne izvana - to si htjela reći ili? Da, to stalno govorim, a rekao je to i čovjek na kraju emisije, samo drugim riječima. | |
|
meli Pračovjek
| Naslov: Re: Torinsko platno pon oľu 24, 2008 4:59 pm | |
| - svjetloisjena je napisao/la:
Napisala si obrnuto (vidi tekst) pa me zbunilo! | |
|
| Naslov: Re: Torinsko platno pon oľu 24, 2008 5:01 pm | |
| Pa meni je razumljivo. Sorry | |
|
meli Pračovjek
| Naslov: Re: Torinsko platno pon oľu 24, 2008 5:05 pm | |
| | |
|