Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

 

 Piramide kao velika energetska postrojenja

Go down 
+35
Neo
Tucakovic
frankenstein
B
Remke
stnatan
Peroo
Michael Wittmann
Legionar
ofelija
Gea
gothic45
Berny_Sinara
Viktor-x
Xila
kety6
Goxxi
mariod
Apostol_Terorist
king
GoodAlien
Jaykof
Saroman
mare
satan´s master
musiiq
silver
Alpha
Aleksandar Veliki
zvezda
ThE_IMMORTAL
little alien
Blizzard
Svjetloisjena
Rain
39 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor/icaPoruka
Remke
Pračovjek
Remke


Male
Libra Pig
Broj postova : 3399
Age : 28
Location : Osijek
Registration date : 05.07.2009

Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Empty
PostajNaslov: Re: Piramide kao velika energetska postrojenja   Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Icon_minitimepon srp 27, 2009 3:48 pm

ja sam cuo da ako zilet (zup) preko noci ostavis u piramidi da ce se naostrit, i da ce se voda filtrirat i take stvari
[Vrh] Go down
B
Višestanični organizam
B


Male
Virgo Goat
Broj postova : 38
Age : 32
Registration date : 18.08.2009

Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Empty
PostajNaslov: Re: Piramide kao velika energetska postrojenja   Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Icon_minitimesri kol 19, 2009 2:46 pm

Evo ako ti se da citat ovo o ziletima: "Kako je patentiran model piramide

Radeći s modelom piramide, često je nemoguće ne sjetiti se imena - Karl Drbal. Ovo je priča o patentu br. 91304, čudnom izumu koji je obišao cijeli svijet, i dokazao kako šupljina malog modela piramide ima moć da naoštri žilet.

Karl Drbal bio je pionir uvođenja radia i televizije u Čehoslovačkoj. Velik dio svog života posvetio je istraživanjima energije i dao znatan doprinos na polju eksperimentiranja i upotrebe modela piramide. Najviše su ga privlačile energije o kojima se, u prvoj polovini ovog stoljeća, znalo vrlo malo ili ništa.

Treba naglasiti da je patent prijavljen 1949. godine u Pragu a prihvaćen i odobren tek 1959. godine. Budući da je inače bilo potrebno između jedne i tri godine da češka komisija za patente razmotri i ispita ponuđeni patent, očito je kako je dotična komisija smatrala ovaj slučaj zaista posebnim.

Tokom svih tih 10 godina, uporni Karl morao je svako malo pronalaziti nove i nove naučne argumente da bi objasnio kako ova iznimno jednostavna " sprava ", bez ikakvog vidljivog izvora energije, može potpuno tup žilet pretvoriti u najoštriji mogući.

Kada je prijateljima rekao da želi patentirati model piramide, svi su mu se smijali.

Bili su radio-inženjeri kao i on sâm i jedva su čekali da vide kako će komisija, sastavljena od samih stručnjaka, reagirati na " faraonsku spravu za brijanje ".

Ipak, svi njegovi prijatelji već su dobro znali što piramida može jer su se i sami obrijali jednim te istim žiletom više od stotinu puta.

Ali za samog Karla, jedno je bilo uvjeriti komisiju da model zaista funkcionira - puno teže bilo je objasniti kako funkcionira. Da bi pronašao odgovor na to pitanje, posvetio se proučavanju uticaja svih mogućih mikro-valova te svemirskih i zemaljskih zračenja na kristalnu strukturu oštrice žileta. Također je proučavao zemljino magnetno polje koje je vrlo niske frekvencije jer je jedan od uvjeta uspješnog eksperimenta bio postavljanje žileta u horizontalan položaj obzirom na magnetno polje Zemlje. Eksperimentirajući svakodnevno, Karl Drbal razvio je teoriju (ili hipotezu); Kozmički mikro-valovi (većinom oni koje zrači Sunce) energetiziraju šuplju unutrašnjost malog modela piramide zajedno sa koncentriranim magnetskim zračenjem Zemlje.

Takove energije, dakle, " hrane " piramidu i koncentrirane u njenoj šupljini omogućuju i malom modelu veliku efikasnost u raznim primjenama.

Tijekom tog perioda Karl Drbal je konstruirao kartonski model "Keops" piramide, dužine osnovice 12.5 cm. a visine 8 cm. Budući da je predsjednik komisije imao vremena uvjeriti se kako model zaista funkcionira i kako nikakva mistifikacija nije po srijedi ( imao ga je na stolu 10 godina a na žiletima je uštedio ), odlučio je braniti model pred ispitivačkom komisijom. Bez njegove podrške patent br. 91304 danas vjerojatno ne bi postojao.

Opet su uslijedila ispitivanja i zajednički zaključak komisije bio je ovaj: "U prostoru koji zatvara oblik piramide događa se automatski proces regeneracije a taj proces rezultat je djelovanja kosmičkih i zemaljskih polja zračenja (mikro-valovi, elektromagnetski valovi, sila gravitacije, radijacija i energije koje još nisu naučno definirane). Ovaj proces utiče na smanjenje poremećaja (koji nastaju upotrebom) u unutrašnjosti mikro-kristalne strukture rešetke oštrice žileta; nestaje "zamor" materijala, mehanička i fizička svojstva materijala se obnavljaju tj. regeneriraju a to je moguće jer je mikro-kristalna struktura rešetke elastičnog tipa. Piramida ubrzava proces obnove elastičnih deformacija (koji bi sam po sebi trajao 30 dana), na samo dvadeset i četiri sata"!
Tako je otkrivena tajna utjecaja piramide na oštricu žileta.

I još nešto: Profesor Dr. Carl Benedicks iz Stockholma otkrio je 1952. godine jedan vrlo zanimljiv efekat: utjecaj vode na nehrđajući čelik smanjuje njegovu čvrstoću do 22 %. Molekule vode posebno se zadržavaju u mikro šupljinama oštrice žileta, smanjujući joj čvrstoću i vrlo ih se teško (ako ne i nemoguće) riješiti. Energija u šupljini piramide djeluje rezonancijom na dipolne molekule vode, tako da (simbolički rečeno) dehidrira oštricu žileta, "vadeći" molekule iz mikro-kristalnih pukotina.

Da je takav uticaj energije mikro-valova na dipolne molekule vode moguć u rezonantnoj šupljini piramide, dokazali su naučnici Born i Lertes (Archiv. der elektrischen Uebertragung, 1950, Heft 1, str.33-35). Oni su pronašli da mikro-valovi valne dužine od jednog centimetra mogu uzrokovati ubrzanje rotacije dipolnih molekula vode i da taj efekt rezultira procesom dehidracije - "vadeći" molekule iz najmanjih šupljina koje potom odlaze u zrak. To je baš takav proces kojeg inače nazivamo "elektro-magnetska dehidracija".
[Vrh] Go down
frankenstein
StanicaMale
Aries Horse
Broj postova : 10
Age : 46
Registration date : 02.01.2010

Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Empty
PostajNaslov: Re: Piramide kao velika energetska postrojenja   Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Icon_minitimened sij 03, 2010 11:42 pm

Nisam čital sve postove na ovoj temi jer je velika pa me zanima jel je neko od vas napravil pokus s žiletom. I jel to vrijedi samo za žilete ili mogu iti i britvice mach 3 (treba šparati novce gdje god moreš, kriza je)
[Vrh] Go down
Tucakovic
StanicaFemale
Gemini Cat
Broj postova : 10
Age : 60
Registration date : 06.03.2009

Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Empty
PostajNaslov: Re: Piramide kao velika energetska postrojenja   Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Icon_minitimesub sij 09, 2010 10:37 pm

Dovoljno ti je da procitas ovaj povrh tebe pa da razumijes. Ocito nisi pa da rekapituliram. Ostrica svakog sjeciva (testera nije sjecivo!) je uvjetno receno ravna, no pogleda li se mikroskopom, postoje te mikrosupljine u koje udje voda prilikom brijanja i ne izlazi napolje. Ova polja i zracenja koja nalazimo unutar piramide istjeraju tu vodu - recimo da je ispare. Sad, taj naucnik tvrdi da takva voda u supljinama umanji cvrstocu metala za 22 posto, znaci kad je se rijesimo opet se poveca cvrstoca na normalu. Jasno? Originalno se radilo na ziletima (britvicama) ali posto ovo vrijedi za svako sjecivo znaci da mora vrijediti i za moderne britvice (mah 3 ovo-ono) jer sve one u osnovi imaju metalno sjecivo. A ti opet probaj pa javi.

Usput da dodam, neko rece propala u pijesak piramida, kako ce propasti kad na pocetku topica covjek govori da je izgradjena na stijeni i to vrlo cvrstoj, jer da je na bilo cemu drugom, ogromna tezina piramide (govorim o Keopsovoj ali vjerovatno vrijedi i za druge) bi je zabila u zemlju.
Takodjer neko rece da je iznivelirano zemljiste +/- 2 cm pa se cudi takvoj preciznosti. Mogu reci da to nije nista za sposobnosti predaka graditelja. U jednoj knjizi sam nasao nevjerovatno jednostavnu metodu koja omogucava graditelju postizanje stravicne preciznosti, postizanje ravnine jednake onoj zemljinoj zakrivljenosti. Naime, u crijeva prezivara (recimo ovce) koja su jako duga, ulije se voda i onda se jednostavno nivelira kao i sa svakim nivelirom. Samo o strpljivosti mjeraca ovisi koliku ce preciznost dobiti, preciznost koju metoda nudi je stravicna, jednaka zemljinoj zakrivljenosti, dakle totalno ravno u uvjetima lokalne gradnje. Ako ovo nije jasno recimo to ovako, ja koji nisam inzinjer niti bilo sta slicno, mogu sa ovom metodom postici +/- 2 mm, dakle 2 cm nije za cudjenje.
[Vrh] Go down
Neo
Majmun
Neo


Male
Capricorn Tiger
Broj postova : 1051
Age : 37
Location : State of Columbia
Registration date : 02.08.2008

Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Empty
PostajNaslov: Re: Piramide kao velika energetska postrojenja   Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Icon_minitimesub sij 09, 2010 11:27 pm

@ Tucakovic

e evo nisam znao,,gdje si to doznao,
[Vrh] Go down
Tucakovic
StanicaFemale
Gemini Cat
Broj postova : 10
Age : 60
Registration date : 06.03.2009

Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Empty
PostajNaslov: Re: Piramide kao velika energetska postrojenja   Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Icon_minitimened sij 10, 2010 2:38 am

Koje?
[Vrh] Go down
Patrikcro
PrašinaMale
Aquarius Pig
Broj postova : 1
Age : 29
Registration date : 10.01.2010

Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Empty
PostajNaslov: eto   Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Icon_minitimened sij 10, 2010 11:14 pm

Pozdrav od mene ovo mi je prvi post na ovom forumu.
Ako smijem izraziti svoje mišljenje , po mome mišljenju piramide su izgradila bića s drugog planeta sasvim drukčija od nas , a i puno pametnija , čak u ono doba su bila , dakle danas su jos više (kasnije ću navesti zašto) , dok je to određeno biće odnosno bića postojala postojali su i ljudi , postoji već jedna tema koliko su stari ljudi ili tako nešto slično te je pračovijek ako ga smijem tako nazvati nacrtao nešto slično čovijeku odnosno udubio u unutrašnjost spilje , ali zbog njegove tadašnje nepreciznosti nije mogao preciznije izraziti sto je vidjeo. Smatram da su i tada ta bića sa drugoga planeta bila pametnija i snalažljivija zbog toga što ti kameni blokovi su dovučeni s udaljina od otprilike 10 km ( to sam pročitao negdje ) , a ujedino je dokazano da te blokove nemože nijedno živo biće na zemlji a niti stroj dovući toliko teške blokove tog oblika , a kamoli s time izraditi nešto tako famozno. Po tome je moja logika da su ta bića tada bila naprednija od nas , a sad se zamišljam pomalo koliko su onda do sada još napredovali?
A uz sve to pitam se zašto su to uopče izgradili te zašto baš u Africi na našem planetu te gdje su ta bića sada te zašto su otišla s ovoga planeta
,Pozdrav PatrikCro
[Vrh] Go down
frankenstein
StanicaMale
Aries Horse
Broj postova : 10
Age : 46
Registration date : 02.01.2010

Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Empty
PostajNaslov: Re: Piramide kao velika energetska postrojenja   Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Icon_minitimened sij 10, 2010 11:27 pm

Tucakovic je napisao/la:
Dovoljno ti je da procitas ovaj povrh tebe pa da razumijes. Ocito nisi pa da rekapituliram.

cital sem površno pa nisam skuzil. Hvala na ponovnom objašnjenju
[Vrh] Go down
Neo
Majmun
Neo


Male
Capricorn Tiger
Broj postova : 1051
Age : 37
Location : State of Columbia
Registration date : 02.08.2008

Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Empty
PostajNaslov: Re: Piramide kao velika energetska postrojenja   Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Icon_minitimepon sij 11, 2010 7:40 pm

Tucakovic je napisao/la:
Koje?

Ovaj tekstić,,ako ima još negdje da još proučim!!
[Vrh] Go down
Shime
Višestanični organizam
Shime


Male
Cancer Goat
Broj postova : 52
Age : 44
Registration date : 11.02.2009

Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Empty
PostajNaslov: Re: Piramide kao velika energetska postrojenja   Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Icon_minitimečet sij 28, 2010 6:02 pm

OK; očito je da su se modelima piramida vršili eksperimenti na način da su se oštrili žileti i čuvalo voće i slične namirnice. Ako sam dobro shvatio, čak se stavilo i neko bilje da raste unutar pojedinih geometrijskih tijela. 8)

Dakle, unutar piramide postoji energija ( ili kako je već želite nazvati) koja na oštrici žileta ispravlja kristalne rešetke, odnosno 'dehidrira' je , pa je tako čini oštrijom. E, sad, mene zanima da li je igdje postojao ikakav eksperiment da se unutar modela piramide postavi živo stvorenje, neka životinja ili čovjek...? Kakvo bi djelovanje na živi organizam imala energija piramide? confused
[Vrh] Go down
konoko1
Riba
konoko1


Male
Virgo Dog
Broj postova : 102
Age : 41
Location : SL.BROD
Registration date : 24.01.2010

Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Empty
PostajNaslov: Re: Piramide kao velika energetska postrojenja   Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Icon_minitimečet sij 28, 2010 6:39 pm

pa poznato je da sjemenke koje su izlozene tim zracenjima daju vise plodova,mrtvo tijelo bude balzamirano ili tako nesto ne sijecam se sad,medutim planiram si u skorije vrijeme jednu napraviti malo vecu pa ce mo testirati sve i svasta
P.S: ako netko ima skicu piramida,znaci mjere i polozaj otvora i prostorija bio bih jako zahvalan
[Vrh] Go down
zvezda
Guardian
zvezda


Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 3245
Age : 42
Location : Gore
Registration date : 23.09.2007

Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Empty
PostajNaslov: Re: Piramide kao velika energetska postrojenja   Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Icon_minitimečet sij 28, 2010 11:15 pm

http://www.scribd.com/doc/2869418/Dragan-Vicanovi-Tajne-piramida

Uputstva su ti na 45. i 46. strani, a tabela sa dimenzijama je na 46.
Srećno... ;) *

_________________
"...ja sam Bog, ja sam junak, ja sam filozof, ja sam Đavo i ja sam svet, a to je zamoran način da se kaže da ne postojim."
[Vrh] Go down
konoko1
Riba
konoko1


Male
Virgo Dog
Broj postova : 102
Age : 41
Location : SL.BROD
Registration date : 24.01.2010

Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Empty
PostajNaslov: Re: Piramide kao velika energetska postrojenja   Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Icon_minitimečet sij 28, 2010 11:59 pm

hvala, nadam se da ce poluciti pozitivne rezultate
[Vrh] Go down
zvezda
Guardian
zvezda


Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 3245
Age : 42
Location : Gore
Registration date : 23.09.2007

Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Empty
PostajNaslov: Re: Piramide kao velika energetska postrojenja   Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Icon_minitimepet sij 29, 2010 6:49 am

Pa, "pozitivnost" ili "negativnost" rezultata zavisi od toga šta očekuješ da postigneš...
Ne očekuj. Posmatraj. I rezultati će ti biti zadovoljavajući, kakvi god da budu... ;) *

_________________
"...ja sam Bog, ja sam junak, ja sam filozof, ja sam Đavo i ja sam svet, a to je zamoran način da se kaže da ne postojim."
[Vrh] Go down
julija81
Žaba
julija81


Female
Cancer Rooster
Broj postova : 217
Age : 42
Registration date : 15.10.2010

Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Empty
PostajNaslov: Re: Piramide kao velika energetska postrojenja   Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Icon_minitimepon pro 05, 2011 10:56 pm

Sta mislite o ovom videu?

VIDEO

_________________
...you can run, but you can not hide...
[Vrh] Go down
Sponsored content

Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Empty
PostajNaslov: Re: Piramide kao velika energetska postrojenja   Piramide kao velika energetska postrojenja - Page 6 Icon_minitime

[Vrh] Go down
 
Piramide kao velika energetska postrojenja
[Vrh] 
Stranica 6 / 6.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» Energetska membrana umjesto baterije
» Velika Gospa
» Piramide u Visokom!
» Pronađena velika piramida u Indoneziji!
» Piramide u Tomsku

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
CE-4 Misterije i neobjašnjivi fenomeni ::  Misterije i neobjašnjivi fenomeni :: Alternativna povijest-
Forum(o)Bir: