Početna stranicaPortalFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Smijemo li zaista reci bez straha sto mislimo na ovom frm?

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Autor/icaPoruka
George Gordon Lord Byron
banned

Male
Aquarius Broj postova: 19
Registration date: 03.09.2010

PostajNaslov: Smijemo li zaista reci bez straha sto mislimo na ovom frm?   pet ruj 03, 2010 6:50 pm

Primjecujem kako se odredene forumase napada i osuduje zbog svojih rijeci na ovom forumu, neznam dali je to praksa foruma ali mi se cini da forumasi koji nisu po volji adminima imaju vrlo kratak staž ovdje iako nisu prekrsili pravilnik? Moguce da se i mene sad bude drugacije gledalo ali mislim da imam pravo znati!
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Superforumaš CE-4

Male
Sagittarius Snake
Broj postova: 14532
Registration date: 01.10.2007

PostajNaslov: Re: Smijemo li zaista reci bez straha sto mislimo na ovom frm?   pet ruj 03, 2010 6:51 pm

Zar nije svugdje tako? Ne znam jesam li naletio na forum gdje ne bi bilo tako. :P
[Vrh] Go down
George Gordon Lord Byron
banned

Male

PostajNaslov: Re: Smijemo li zaista reci bez straha sto mislimo na ovom frm?   pet ruj 03, 2010 6:53 pm

A cuj, pa msilim da nije bas uredu, ako mislim da sam u pravu to nesmijem reci jer cu dobiti ban dok neki forumasi koji se ulaguju adminima psuju i vrijeđaju ostale bez posljedica!
[Vrh] Go down
Cinderella
Majmun
Majmun

Female
Aquarius Cat
Broj postova: 1675
Registration date: 01.11.2009

PostajNaslov: Re: Smijemo li zaista reci bez straha sto mislimo na ovom frm?   pet ruj 03, 2010 6:56 pm

@George, donekle si u pravu :)
Ove su ti adminice jako opasne koliko ja vidim. Nemoj im se zamjerat, a ako ti se ne sviđaju, nemoj s njima imat posla i sve ok :D
[Vrh] Go down
George Gordon Lord Byron
banned

Male

PostajNaslov: Re: Smijemo li zaista reci bez straha sto mislimo na ovom frm?   pet ruj 03, 2010 7:03 pm

Drago mi je da ima forumasa koji se slazu samnom, vidim da nisam jedini, a nemam ja namjeru se s njima prepirat bespotrebno nego ako dođe do žešće rasprave morat cu ustuknut pred adminom iako se ne slazem s njegovim/nnjezinim mišljenjem zbog bojazni od bana! To nikako nemoze bit uredu!
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Superforumaš CE-4

Male
Sagittarius Snake
Broj postova: 14532
Registration date: 01.10.2007

PostajNaslov: Re: Smijemo li zaista reci bez straha sto mislimo na ovom frm?   pet ruj 03, 2010 7:07 pm

@ George

Razumijem te u potpunosti. Ne, to nije u redu, ali kao i u društvu, tako se i na forumu razvijaju odnosi između forumaša, pa se tu razvijaju neka prijateljstva, a samim time i nekakve povlastice. Isto tako se razvija nekakva odbojnost prema nekome, predrasude, stavovi i slično. Uglavnom ljudi padaju pod te utjecaje na temelju kojih i prosuđuju, pa je sasvim jasno da su stvari i na forumu sasvim subjektivne prirode. Zbilja ćeš teško naći osobu koja može biti objektivna pa čak spucati ban nekom dobrom drugu koji ga je definitivno zaslužio. Koliko bi osoba to napravilo? Jako malen postotak, mnogi ne da bi mu dali ban, nego bi njegove postupke opravdavali, ali čuo sam za jednu moderatoricu na jednom forumu koja je sasvim objektivna i koja će dati ban i najboljem prijatelju ako ga zasluži. To definitivno cijenim ako je tako, druga je stvar što taj njen prijatelj to možda neće shvatiti kao pravdu, već kao izdaju. rofl2

No dobro, to nisu nikakva opravdanja, ali su činjenice. Najjednostavnije je ovako, ako ti se ne sviđa forum ili forumaši, lako je otići sa njega na neki drugi koji će ti više odgovarati, zar ne? Mislim, to je jedino što i možeš učiniti, bez previše filozofije.

Uostalom, ovdje forumaši baš i ne vrijeđaju, zalomi se, istina, ali nije baš tako kako si to predstavio. :)
[Vrh] Go down
Salvador Dali
banned

Male
Taurus Dragon
Broj postova: 27
Registration date: 04.09.2010

PostajNaslov: Re: Smijemo li zaista reci bez straha sto mislimo na ovom frm?   sub ruj 04, 2010 2:05 pm

Naravno da ne smijes rec sve sta zelis pa sto si lud, smijes rec samo sta se adminima sviđa.
[Vrh] Go down
Alpha
Admin

Female
Aries Goat
Broj postova: 27612
Registration date: 30.09.2007

PostajNaslov: Re: Smijemo li zaista reci bez straha sto mislimo na ovom frm?   sub ruj 04, 2010 3:55 pm

Imam prijedlog. Ajde ti otidji u Crkvu pa tamo pred svima na misi kazi da je pop peder, a popu izpsuj majku i oca. Onda otidji pred policiju. Najdi sefa i reci mu da mu jebes majku lopovsku. Onda odi doma i reci ocu da je kreten, a majci da je kurvetina. Kad to sve napravis dojdi ovdje na forum pa kazi kako je bilo i da li su svi s odusevljenjem prihvatili tvoje postupke. Ako jesu - cestitam. Predlazem da se kandidiras za predsjednika.

Medjutim, ako dojdes ovdje i vrijedjas ljude na vjerskoj, nacionalno, spolnoj, rasnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi ili ih pak vrijedas bez ikakve osnove samo pljuvanja radi, kao sto radis ti i tvoji mali jednako neodgojeni prijatelji - dobit ces ban.

Eto, ovdje su admini takvi. Djubrad jedna. Ne daju ljudima da vrijedjaju druge. Zbilja. Ne znam zasto uopce dolazis dosadjivat na ovaj forum kad su admini takvi. Mozda je ipak vrijeme da osnujete svoj forum. Besplatno je. I onda si tamo mozete jedan drugom jebat majku do zore al ovdje necete.

fo

banned

Male
Taurus Dragon

PostajNaslov: Re: Smijemo li zaista reci bez straha sto mislimo na ovom frm?   sub ruj 04, 2010 5:11 pm

Evo vidite sad svi ko vrijeda, vrijeda ona jer smije , ja nisam nikoga vrijdao nego sam samo pitao ono sta me zanimalo i jos si dobila privatnu poruku na koju nisi odg, sada nek ljudi vide kakva si i kako ovo funkcinoria, nisam te uvrijedio niti jedanput, nego ti se jednostavno ne svidaju moji stavovi koji se kose s tvojim pa me baniras jer nemas suvislog odgovora, pa da to je i najlakse, kad se nemoze replicirat jer se nema argumenata najlakse je nekog obrisat!!!
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian

Male
Scorpio Dragon
Broj postova: 7877
Registration date: 28.12.2007

PostajNaslov: Re: Smijemo li zaista reci bez straha sto mislimo na ovom frm?   sub ruj 04, 2010 6:53 pm

Ja ne vidim gdje je Alpha tebe vrijeđala u gornjem postu. Ono što ti je rekla da na ovom forumu nije dopušteno vrijeđanje drugih forumaša bez obzira što ti to smatraš svojim mišljenjem. Dakle ako ti misliš da je netko glup ili da treba liječenje ili ako iznosiš slične uvrede to nije dopušteno ne samo ovdje, nego niti nigdje drugdje.

Tebi je to možda šala ili zezancija, no drugima nije, nije ugodno kad te drugi vrijeđaju. Jednako tako, ti se cijelo vrijeme šališ na tuđi račun, a kad se neko tebi obrati u tvom stilu i na tvoj način onda si jako ljut, uzvraćaš uvredama i agresijom.

Majmun
Majmun

Male
Sagittarius Snake
Broj postova: 946
Registration date: 23.01.2010

PostajNaslov: Re: Smijemo li zaista reci bez straha sto mislimo na ovom frm?   sub ruj 04, 2010 6:57 pm

Pravila na forumu preslika su nekih pravila društva i valja ih se pridržavati. Pošto u RL ne možeš nekoga "banati" radi kršenja određenih pravila, na forumima se stvaraju pravila za koja se očekuje da se poštuju. Bio sam svašta na forumima, od (ne)običnog korisnika do administratora i postojala su određena pravila kojih sam se držao prema bontonu, a bilo je nekih kojih sam se držao nakon što sam pročitao pravila.
Ovo netko može shvatiti kao uvlačenje u dupe administratoru, ali postoje neke stvari kojih se neki pridržavaju bez postavljenih pravila i postoje isto tako oni koji iz inata krše pravila misleći kako je to iznimno zabavno.
Spammeri će u svakom slučaju pokušati učiniti što je god moguće da zasmetaju rad.
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
Legenda foruma CE-4

Female
Aries Tiger
Broj postova: 27791
Registration date: 22.09.2007

PostajNaslov: Re: Smijemo li zaista reci bez straha sto mislimo na ovom frm?   ned ruj 05, 2010 8:08 am

i trollovi kava

[Vrh] Go down
Armin od Irima
Majmun
Majmun

Male
Sagittarius Snake

PostajNaslov: Re: Smijemo li zaista reci bez straha sto mislimo na ovom frm?   ned ruj 05, 2010 11:44 am

"fake and gay!" XD
[Vrh] Go down
Salvador Dali
banned

Male
Taurus Dragon

PostajNaslov: Re: Smijemo li zaista reci bez straha sto mislimo na ovom frm?   ned ruj 05, 2010 12:08 pm

Pa ako je smisao foruma uvlacenje administratorima u guzicu i slaganje sa svim njihobim mišlnjena koja nemoraju nuzno bit tvoja misljenja onda j.... takav forum bez rasprave di se svi čmarimo i slazemo jedni s drugima. STOP REPRESIJI NAD FORUMAŠIMA
[Vrh] Go down
Armin od Irima
Majmun
Majmun

Male
Sagittarius Snake

PostajNaslov: Re: Smijemo li zaista reci bez straha sto mislimo na ovom frm?   ned ruj 05, 2010 2:00 pm

samo ti piši ontopic i uvlači se u svoju guzicu, a za administrativne poslove ne brini
[Vrh] Go down

Smijemo li zaista reci bez straha sto mislimo na ovom frm?

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 6.Goto page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Similar topics

-
» Smijemo li zaista reci bez straha sto mislimo na ovom frm?
» u ovom trenu jel vam netko nedostaje....šta tada...
» Pripadate li ovom svijetu?
» Žaljenje koje čovek oseća na ovom svetu
» sto reci... kome posluku porati