Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

lucifer!!!

Go down 
+32
Ymir
Star
LJUBAV
Madonna
Blizzard
Ephez
orca
biga
Einar
Lucifer
Alpha
Fear
Neo
Marko251988
MoW
Monsignore Josip Bozanic
Melkior
Sestra Bernardica
AVeT_
Sang Real
Chakotay
sanjak
primitive101
hromi
Legionar
Archangel
Tutankhamon
Galileo Galilei
Angel from shadow
vladimir
Svjetloisjena
marko suzic
36 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Autor/icaPoruka
Einar
Majmun
Einar

Male
Capricorn Broj postova : 1241
Registration date : 27.04.2010

lucifer!!! - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimepet ruj 16, 2011 10:12 am

biga je napisao/la:
e bravo, samo si malo pomješao knjigu postanka i apokalipsu. u apokalipsi čini mi se piše o zvjeri sa neznam 7? glava kako repom povlači trećinu zvijezda i obara ih na zemlju.

hvala. A to sa zvijeri, to u apokalipsi pise o pocetku svijeta, mislim.
[Vrh] Go down
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon
Broj postova : 452
Registration date : 30.12.2010

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimened ruj 18, 2011 4:07 pm

Primitiv said :
Citat :
Pa u kom smislu je onda isus umro za tebe ? jeli ti skinuo karmu i ocistio energ.tjela ?

Isus,ko prvo,nije umro, Luka 20,36 Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća. ,Isus se nanovorodio ,u njega je ušao Duh Sveti i više nije bio običan čovek.
Da,Ephez teorija se vratila :)
Tako je "umro" za nas ,da bi nas POVEO SA SOBOM ,tj da bude PROROK ,i da mu POVERUJEMO,koji smo njegovi.
Tad nam oprašta grehe ,ko da nikad nisu bili,pa ako je tvoje viđenje karma,ukida se ciklus,ne podležeš više sotonskoj naravi ZLO SE ZLOM VRAĆA,STRAH PRIZIVA ZLO,itd.
Isus je najjači , i u duhovnoj sferi imaš ŠTIT -ON SAM RASTERA ZLO,mada zlo pokuša...al kad jednom u mračnoj sobi upališ SVETLO- tad mrak beži.
Energetska tela pročisti,ali trebaš bit pripojen na zajednicu ,da bi i ostalo tako,jer ima trenutaka kada pomisliš da te Bog napustio,i tad kratko doživiš sotonski upliv,al prepoznaš to i ne bojiš se,zlo kad bude prepoznato kao takvo-odstupi.
Zlo može zavađat dobro do određene mere,al kad se dobro učvrsti u svom jastvu - zlo propada .

[Vrh] Go down
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimened ruj 18, 2011 4:21 pm

Prim also said :
Citat :
Po pitanju dobrote Lucifera ne bih se slozio....Definitivno...Njegova namjera je blokiranje vertikale i zadrzavanje u srcu na bilo koji nacin...Taj takve fore i meni prodaje zadnjih par mjeseci,tako da je to jako jebena sfera,prije svega sto je taj rezonantni centar emocija potpuno nelogican,nerazumski, instinktivan i zasnovan na emotivnom binarnom vezivanju za objekte cula dualnostima strah ili "ljubav",dakle ovo mi se svidja a ovo ne ( a na osnovu cega Boga pitaj)....

Upravo ,jer srce vreba đavo ,sklonostima,kad pomisliš da je ljubav prianjati uz nešto ili nekog,biti vezan...ali Bog kad je uz tebe - on nadjača ta sranja ,drži te dalje od prevare ,drži te iznad,a sve to preko "NOVOG SRCA",zaista drugačijeg,ko da u srcu osetiš štit,da te ništa nemože uznemirit ,uplašit,čak ni oduševit,nema ni ushita,jer i ushit daje đavo,pa neki misle kad u zanosu slave Boga da je to božja ljubav,a ono OPRAH conf1
U Boga imaš samo čistu ljubav,srce koje je puno,prošireno...
Potkrepljujem :
Ezekiel 11,19 I ja ću im dati novo srce i nov ću duh udahnuti u njih: iščupat ću iz njih njihovo kameno srce i stavit ću u njih srce od mesa,
Ezekiel 11,20 da hode po mojim naredbama i da čuvaju i vrše sve moje zakone. I bit će oni moj narod, a ja Bog njihov!
Ezekiel 11,21 A onima kojima srce hodi za grozotama i gadostima oborit ću na glavu njihov put` - riječ je Jahve Gospoda.
[Vrh] Go down
Einar
Majmun
Einar

Male

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimened ruj 18, 2011 5:53 pm

tako je, tako je i tako je...

Ovo je puuuuno bolje napisano nego što bih ja to uspio izformulirat. :)

Samo, nije u Boga ljubav, nego Bog je Ljubav.
[Vrh] Go down
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimened ruj 18, 2011 6:17 pm

Oj ! zubi
Pa u Boga ima ljubavi prave ,to sam mislila ,kad on jeste LJUBAV
Al kad ljudi traže ljubav mimo Boga , pa ja kažem gde ima tog lovely
[Vrh] Go down
Einar
Majmun
Einar

Male

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimened ruj 18, 2011 6:20 pm

Ljubav se ne nalazi mimo Boga jer Ljubav, po gornjoj definiciji je Bog.
[Vrh] Go down
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimened ruj 18, 2011 6:28 pm

Pa da,al i Oprah misli da voli conf1 ,i neki fanatici ,npr zubi
[Vrh] Go down
Einar
Majmun
Einar

Male

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimened ruj 18, 2011 6:41 pm

I?

šta ćeš, ljudi glupi i ništa više....ni manje....
[Vrh] Go down
primitive101
Pračovjek
primitive101

Male
Sagittarius Cat
Broj postova : 1816
Registration date : 20.10.2010

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimepon ruj 19, 2011 2:24 am

kako cu vam sutra bacit jednu temu, moje vidjenje problema koga to bog najvise voli i koga to lucifer najvise mrzi...i da shvatite sta je sustina "ega" i sta to znaci potpuno odbaciti boga....jer to i vama moze da se desi pa cisto da znate izbor... evil mislim da je Apsolutna slagalica poslozena....

Samo jedna stvar mi ostaje nepoznata,to cu pitati vas za savjet :)
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 15088
Registration date : 01.10.2007

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimepon ruj 19, 2011 3:39 am

O blago tebi koji oko malog prsta vrtiš i suštinu ega i Boga i Apsolutni apsolut!
[Vrh] Go down
primitive101
Pračovjek
primitive101

Male
Sagittarius Cat
Broj postova : 1816
Registration date : 20.10.2010

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimepon ruj 19, 2011 12:02 pm

Ma,ja sam kreten :P :) koji je dozvolio da mu neko podvali "zelju" :)
[Vrh] Go down
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimepon ruj 19, 2011 2:01 pm

Citat :
kako cu vam sutra bacit jednu temu, moje vidjenje problema koga to bog najvise voli i koga to lucifer najvise mrzi...

Prim... Bog najviše voli svoje ovce poslušne ,i isti je odgovor na pitanje koga đavo najviše mrzi - istu skupinu,i njih najviše ždere ,ali ipak nemože protiv Božje ljubavi koja zakrili njegove study
Tebe,Prim,vrag jako voli MRZITI lucifer!!! - Page 4 38965f09695d8bc9e071d90fc872adb4 WONDER WHY conf1

Citat :
Ma,ja sam kreten
lucifer!!! - Page 4 261561354de175bae9bd1c963e7b7cae imaš dobar stav ali nisi kreten .
Luka 18,14 Kažem vam: ovaj siđe opravdan kući svojoj, a ne onaj! Svaki koji se uzvisuje, bit će ponižen; a koji se ponizuje, bit će uzvišen.

study
[Vrh] Go down
Einar
Majmun
Einar

Male

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimepon ruj 19, 2011 3:32 pm

Reci, Prim tu svoju suštinu "ega" ili šta to već bi, zanima me.
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimepon ruj 19, 2011 4:13 pm

Pa reci ce u novoj temi :)
[Vrh] Go down
Einar
Majmun
Einar

Male

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimepon ruj 19, 2011 4:22 pm

aha. nisam pročitao ostatak posta, budala ja zubi
[Vrh] Go down
Madonna
Pračovjek
Madonna

Male
Virgo Dragon
Broj postova : 2438
Registration date : 07.11.2010

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimeuto vel 28, 2012 4:26 pm

lucifer...luconosa...pali andeo koji se pobunio protiv boga zeleci da ga svrgne,uznosito bice za kojega se u tradiciji govori da je poglavica zlih duhova,te u poretku demonskih bica koji izmedu ostalog slijedi feudalni poredak zauzima gotovo uvijek glavno mjesto...nadalje cesto se spominje i podatak da vlada skupa s lilith koja bi mu bila u tom slucaju kao zena,prileznica,sto li vec...ovisno vec kako se oni vide u toj vezi...@ study
[Vrh] Go down
LJUBAV
Žaba
LJUBAV

Female
Cancer Horse
Broj postova : 269
Registration date : 06.05.2012

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimesri svi 30, 2012 8:28 pm

@bezimeni,ja sam rekao da je sotonsko djete onaj koji zivi u grijehu i onaj koji ne slijedi Isusa....to uci biblija....

ne nego se vrijednost racuna prema tome tko slijedi Isusa a tko sotonu...ako ne slijedis Isusa onda slijedis sotonu, nema treceg...

tak ti kažeš, a šta ak slijediš sam sebe bez tuđih kvocanja ke si onda isto sotonjara, a? kaj ak imaš koje svoje prirodno zrno pameti koje ti još nisu oduzeli, hahahaha , dobra ti je ta da nema trećeg, u svakom slučaju, ako ti misliš da nema trećeg za tebe i nema, ali to ne znači da nema i za ostale. hehahahahahahahahaha. vidi se čiji si ti produkt, čije institucije. lolcina rofl2 hail moli mudri
[Vrh] Go down
Star
Dinosaur
Star

Male
Broj postova : 391
Registration date : 13.04.2010

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimesri svi 30, 2012 10:00 pm

Upravo je taj vječni Ego problem, nije Lucifer pao jer je htio učiniti nešto za nebesa. Pao je jer je htio sebe sama proglasiti bogom. Htio je biti na vrhu samome. To je isti problem i njegovih sljedbenika a neki su njegovi sljedbenici u duhu iako to neznaju niti su se o tome ikada pitali.

Na kaže nam Otac Nebeski da volimo druge i da služimo druge bezveze.
[Vrh] Go down
Ymir
Žaba
Ymir

Male
Pisces Cat
Broj postova : 216
Registration date : 16.02.2014

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimeuto oľu 25, 2014 12:39 pm

Jedino što znam je da se Lucifer kao i Isus nazivaju Zvijezdom Danicom... Da li to znači ono što mislim?

p.s @Star, gledam ja tvoj potpis i nešto ne razumijem: zašto je ne napisano u sustvu vikanja? Nije li to nadmetanje mišljenja?
[Vrh] Go down
timaritelj
Višestanični organizam
timaritelj

Male
Taurus Tiger
Broj postova : 57
Registration date : 04.10.2013

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimesub srp 26, 2014 5:22 pm

marko suzic je napisao/la:
sto znate o njemu?  

vazno je poznavati svog neprijatelja!!!
Trik pitanje za tebe kakav lucifer,zar ne znaš da mu je to oduzeto?
[Vrh] Go down
Archangel
Pračovjek
Archangel

Male
Leo Rooster
Broj postova : 2973
Registration date : 15.08.2009

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimened srp 27, 2014 6:36 pm

Lucifer, ha? E pa, svi znamo verziju u kojoj je Lucifer pali anđeo, koji se pobunio protiv Jehove i poslan da vlada Paklom i šta ja znam šta sve ne... Ako koga zanima njegova stvarna historija i nastanak, to će naći ovdje:

i ovdje:

[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimeuto srp 29, 2014 11:34 am

A možda je, eto, Lucifer stvorio ovaj svijet. Nekako se više čini kao njegovo djelo nego onoga što ljudi nazivaju Bogom.

Mislim, da bi jedno živjelo mora ubit drugo (ciklus života). Organizmi koji su razvili višu inteligenciju (to su kao ljudi, jelte) se stoljećima tuku i ubijaju u ime Boga koji je Ljubav - WTF???  suspect 
Da sam ja Bog i da stvorim nešto u skladu sa svojom prirodom (Ljubav) onda taj svijet teeeeeško da bi ovako izgledao. I teško da bi ta bića koja su stvorena bila posve slijepa na pravu prirodu Stvoritelja.
Da sam ja Demon i da hoću imat kaos i ubijanje taman bih stvorila ovakav svijet gdje, da bi preživio, moraš ubit. Makar nešto. Makar travku neku. I naravno svi bi bili totalno flipnuti jer žive u klaonici i onda bih dala ideju o savršenom mjestu i savršenom stvoritelju u čije ime bi se budale JOŠ VIŠE ubijale. Upravo funkcionira bez greške.
Onda zamislimo da postoji neka sila koja bi imala dobru namjeru (ono što mi smatramo dobrim, jelte)... Ta sila bi se možda pokušala umiješat i pomoć bićima što bi ona samo shvatila kao istinu da taj savršeni stvoritelj postoji i da se bore za pravu stvar tj. da je ona plasirana priča istina i Demon bi opet profitirao jer bi se budale nastavile borit.

[Vrh] Go down
timaritelj
Višestanični organizam
timaritelj

Male
Taurus Tiger

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimeuto srp 29, 2014 10:42 pm

Več vidim da ne poznaješ bibliju,Bog je baš stvorio savršen svjet,da funkcionira po njegovim principima ali međutim dogodio se neposluh i tad ulazi grjeh u čovjeka i nastaje kaos i sotona odzima čovjeku moć kontrole a čovek biva degradiran i počije funkcionirati po životinjskim princima (daj mi jest,pit i malo seksa) i eto ga sotona postaje kontolor u životima ljudi al i to je sad ok ionalko je izgubio bitku.
[Vrh] Go down
Archangel
Pračovjek
Archangel

Male
Leo Rooster
Broj postova : 2973
Registration date : 15.08.2009

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimesri srp 30, 2014 8:22 pm

timaritelj je napisao/la:
Več vidim da ne poznaješ bibliju,Bog je baš stvorio savršen svjet,da funkcionira po njegovim principima ali međutim dogodio se neposluh i tad ulazi grjeh u čovjeka i nastaje kaos i sotona odzima čovjeku moć kontrole a čovek biva degradiran i počije funkcionirati po životinjskim princima (daj mi jest,pit i malo seksa) i eto ga sotona postaje kontolor u životima ljudi al i to je sad ok ionalko je izgubio bitku.

Možeš li mi objasniti kako se to desilo da je ušao grijeh u čovjeka? Pretpostavljam da je to nešto iz Biblije ili tako nečeg a ja slabo znam tu religijsku literaturu, pa ako imaš neki citat navedi.
[Vrh] Go down
timaritelj
Višestanični organizam
timaritelj

Male
Taurus Tiger

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitimesri srp 30, 2014 11:39 pm

Archangel je napisao/la:
timaritelj je napisao/la:

Možeš li mi objasniti kako se to desilo da je ušao grijeh u čovjeka? Pretpostavljam da je to nešto iz Biblije ili tako nečeg a ja slabo znam tu religijsku literaturu, pa ako imaš neki citat navedi.

Pa ono kad su Adam i Eva pojeli onu jabuku sa zabranjenog stabla nisu poslušali Božiju zapovjed,naravno da je priča sa jabukom simbolički opisana ali bit je u tome što nisu poslušali Boga i taj neposluh traje do dan danas i zato nam svjet ovako izgleda pročitaj Knjigu postanka 3 poglavlje
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: lucifer!!!   lucifer!!! - Page 4 Icon_minitime

[Vrh] Go down

lucifer!!!
[Vrh] 
Stranica 4 / 5.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next