| Slike obdukcije vanzemaljca | |
|
+29baglic danyf5 Karl Marx None Tutankhamon siskara malenaivi razzor123 l337_m4n Ixchel Yado silver Alpha Hybrid mirakul Srky little alien ivek capsicum Blizzard urbanaaa babi malena vladimir Aleksandar Veliki zvezda Svjetloisjena sanja Rain 33 posters |
|
Jesu li ove slike autentične - istinite? | Istinite su | | 23% | [ 19 ] | Namještene su | | 36% | [ 30 ] | Nisam siguran/na | | 41% | [ 35 ] |
| Ukupno glasova : 84 | | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rain Admin
Broj postova : 2812 Age : 40 Location : In tha Leteći tanjer Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca ned lis 21, 2007 1:24 am | |
| Dobro crtež mi je nejasan, ono okruglo bi moglo biti sunce a moglo bi biti i nešto drugo. Radi se o tome da su neke figure nacrtane sa sasvim normalnom glavom a na istom crtežu su i one sa izduženom glavom. Malo mi je to čudno zašto su dvije figure. Jedna sa običnom a druga sa izduženom lubanjom. Možda slikar želi prikazati nekakvu razliku među njima nadređene i podređene ili različite rase, bogove, ili nešto takvo... | |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca ned lis 21, 2007 1:35 am | |
| Mislim da slika prikazuje faraona Ehnatona i njegovu ženu s dvoje djece. Oni su štovali sunčev disk kao boga Atona, zato je tako prikazan. U tom razdoblju također je došlo do nekakve pobune u umjetnosti - dotad je način prikazivanja ljudi, životinja i stvari bio strogo propisan i unificiran. Ehnaton je umjetnike na neki način ohrabrio da stvari prikazuju onakvima kakvima je oni, umjetnici, vide. Tako su počeli prikazivati faraona sa senzualno punim usnama i proširenim bokovima, što je bilo nezamislivo u dotadašnjoj strogo unificiranoj umjetnosti. Možda su i te izdužene glave posljedica te novostečene slobode, jer čini se da su se Egipćanima svidjele takve glave pa su sad iskoristili priliku da ih pretjerano naglase Prethodna slika mi je puno zanimljivija, jer vozač kola uistinuima neobično izduženu glavu, dok plemić i pod pokrivalom ima očito ljudsku, normalnu glavu... | |
|
| |
Hybrid Riba
Broj postova : 125 Age : 45 Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca ned lis 21, 2007 2:06 am | |
| - svjetloisjena je napisao/la:
- Mislim da slika prikazuje faraona Ehnatona i njegovu ženu s dvoje djece.
Može bit , .... .... .... samo šta ja tu vidim troje malih bića !!! 5 bića je sve skupa na toj slici. Koliko ih ti vidiš ??? | |
|
| |
Rain Admin
Broj postova : 2812 Age : 40 Location : In tha Leteći tanjer Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca ned lis 21, 2007 4:17 am | |
| Prije četvero ali sada kada si rekao malo sam bolje pogledao i vidim i ja 5 bića. | |
|
| |
zvezda Guardian
Broj postova : 3245 Age : 42 Location : Gore Registration date : 23.09.2007
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca ned lis 21, 2007 9:43 am | |
| Na svim prikazima faraon (sin Boga, pripadnik tadasnjih "plavokrvnih") ima cudno izduzenu glavu koju sakriva kruna, a koliko se ja secam sve poznate faraonske krune kao da su napravljene za takve izduzene glave... Ipak mislim da je ovde rec (kada govorimo o faraonima) o pripadnicima drugacije rase... | |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca ned lis 21, 2007 3:58 pm | |
| - zvezda je napisao/la:
- Na svim prikazima faraon (sin Boga, pripadnik tadasnjih "plavokrvnih") ima cudno izduzenu glavu koju sakriva kruna, a koliko se ja secam sve poznate faraonske krune kao da su napravljene za takve izduzene glave... Ipak mislim da je ovde rec (kada govorimo o faraonima) o pripadnicima drugacije rase...
Ili o sjećanju da su prvobitni faraoni bili pripadnici drugačije rase. Imaju oni puno legendi o tome kako su oprvi faraoni bili pravi bogovi, ženili se među sobom da se održe, ali s vremenom su se pomiješali s ljudima pa su im postali sve sličniji. Možda su slikari i kipari podržavali željeno, a ne činjenično stanje. | |
|
| |
silver Majmun
Broj postova : 1439 Age : 34 Registration date : 25.10.2007
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca čet lis 25, 2007 10:31 am | |
| hmm.. mislim da su ove prve slike lazne, ne vjerujem da bi takvo sto moglo uopce procuriti, previse dobra kvaliteta, previse klisej u prikazivanju..
ali ovi hijeroglifi su zanimljiviji, iako mislim da tu moze doci cesto do zabune, ipak je to jedno pismo koje je vrlo slozeno i nije bas do kraja razjasnjeno, pa.. Tu mi nije jasno, na onoj prvoj slici, zasto je "izvanzemaljac" kocijas, a plemic ocito covjek, cini mi se da bi, ako je nesto tu bilo, stanje bilo upravo obrnuto.. | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca čet lis 25, 2007 1:22 pm | |
| Mozda slika simbolicki zeli da prikaze da je nazovimo ga vanzemaljac taj koji "vodi" ljudsko bice... a mozda ga je i zapravo odveo u svojoj "kociji", koju je umetnik prikazao ipak onako kako je njemu bilo blisko... ? * | |
|
| |
Rain Admin
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca čet lis 25, 2007 5:38 pm | |
| - silver je napisao/la:
- hmm.. mislim da su ove prve slike lazne, ne vjerujem da bi takvo sto moglo uopce procuriti, previse dobra kvaliteta, previse klisej u prikazivanju..
ali ovi hijeroglifi su zanimljiviji, iako mislim da tu moze doci cesto do zabune, ipak je to jedno pismo koje je vrlo slozeno i nije bas do kraja razjasnjeno, pa.. Tu mi nije jasno, na onoj prvoj slici, zasto je "izvanzemaljac" kocijas, a plemic ocito covjek, cini mi se da bi, ako je nesto tu bilo, stanje bilo upravo obrnuto.. To je isto jako dobar zakljucak! Ali mozda slika ima drugačije značenje od onoga što nam se čini na prvi pogled. | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca čet lis 25, 2007 8:53 pm | |
| Ja stvarno mislim da je znacenje simbolicko. Pa umetnost se oduvek sluzila simbolima, usput obezbedjujuci da shvate upravo oni koji treba da shvate... * | |
|
| |
Yado Riba
Broj postova : 144 Age : 64 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca čet lis 25, 2007 9:48 pm | |
| - silver je napisao/la:
- .................
Tu mi nije jasno, na onoj prvoj slici, zasto je "izvanzemaljac" kocijas, a plemic ocito covjek, cini mi se da bi, ako je nesto tu bilo, stanje bilo upravo obrnuto.. Mogli bi oba biti vanzemaljci.....tada bi "kočijaš" predstavljao malog Sivog. Druga slika mislim da daje popis dinastija a pošto jedino 19. linija završava na glavi žene možda bi to bio prikaz početka XIX dinastije. Ako bi to bila istina mislim da je najzanimljivije da sve dinastije potječu sa istog mjesta....Nibiru ?? | |
|
| |
silver Majmun
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca pet lis 26, 2007 1:37 pm | |
| - Yado je napisao/la:
- silver je napisao/la:
- .................
Tu mi nije jasno, na onoj prvoj slici, zasto je "izvanzemaljac" kocijas, a plemic ocito covjek, cini mi se da bi, ako je nesto tu bilo, stanje bilo upravo obrnuto.. Mogli bi oba biti vanzemaljci.....tada bi "kočijaš" predstavljao malog Sivog.
meni ne izgleda sivo vec smede al dobro a tko bi u tom slucaju bio plemic? | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca pet lis 26, 2007 7:30 pm | |
| Mozda je Yado pod "sivi" podrazumevao "vrstu" vanzemaljskog hibrida?... | |
|
| |
silver Majmun
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca pet lis 26, 2007 11:41 pm | |
| znaci, postojalo je vise vrsta izvanzemaljaca koji su tu bili (odnosno, tih hibrida, kao robova nastalih genetskim inžinjeringom ili tako nešto ???), od kojih bi 'glavni' bio taj plemić (što izgleda kao čovjek, ne čini mi se da ima duguljastu lubanju, možda zbog kape?) | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca sub lis 27, 2007 12:27 am | |
| Recimo da su skupa s egipcanima postojali i nekakvi vanzici...pa kud su nestali? Kad su vec bili tu. Pokazali se. Ocito su ih ljudi smatrali bogovima. Pokusavali ih oponasati. I onda ovi odu. Tek tako. Pa sto se nisu prosirili pa da budemo svi izduzeni | |
|
| |
Yado Riba
Broj postova : 144 Age : 64 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca sub lis 27, 2007 1:31 am | |
| - zvezda je napisao/la:
- Mozda je Yado pod "sivi" podrazumevao "vrstu" vanzemaljskog hibrida?...
Zato sam i napisao Sivi velikim početnim slovom. @silver.....ne više vrsta nego jedna + hibridi. Predstavnici te vrste mogli su biti ti toliko spominjani bogovi u raznim religijama, vjerovanjima i mitologijama @Namcor....ne samo s Egipćanima nego sa svima....vjerojatno su napravili što su zamislili pa nas napustili da bi se nakon nekog vremenskog perioda vratili (2012?) da vide šta ćemo napraviti i u šta ćemo se razviti bez njih | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca sub lis 27, 2007 9:42 am | |
| OK, iako ja ne odbacujem ni teoriju po kojoj su oni jos uvek ovde negde. Zapravo, mnogo grupa za koje se misli da su nestale i dan-danas postoje, i deluju iza zavese bitno uticuci na svetska zbivanja. U poredjenju sa njima, "poznati" politicari su tek marionete... Ne vidim zasto to ne bi bio slucaj? * | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca sub lis 27, 2007 10:54 am | |
| | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca sub lis 27, 2007 3:36 pm | |
| "Talas" na kome stizu, pretpostavlja se da stize tada, "sudar svetova", tj. ukrstanje i presecanje realiteta... * | |
|
| |
Ixchel Stanica
Broj postova : 16 Age : 34 Location : Underworld Registration date : 22.12.2007
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca sub pro 29, 2007 12:35 am | |
| e ovako... ovi ljudi na egipatskim freskama nisu nikakvi vanzemaljci, već jednostavno ćelavi ljudi. oni koji na glavi imaju krunu, ćela im se ne vidi, pa tako ni oblik glave. poznato vam je da su se egipćani redovno brijali po cijelom tijelu radi čistoće? e, odatle ćelavost. ima još jedno objašnjenje: mnogi stari narodi htjeli su oponašati one koji su bili deificirani, štovani kao bogovi, npr za Maye se zna da su maloj djeci od rođenja deformirali glave, preciznije, izduživali ihmoguće da je isto bilo i kod Egipćana, i otud duge glave. dakle, nikakvi vanzemaljci, samo moda, u svrhu oponašanja. slično kao oni azijati što izdužuju vratove, ali valjda ne toliko drastično... izduženost je vidljiva kad Egipćane prikazuju bez vlasulja, jer su se brijali. isto u svrhu oponšanja bogova.[img][/img] | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca sub pro 29, 2007 12:09 pm | |
| Da, ali odakle im modeli za Bogove? Koga to oni svi oponasaju?... Uostalom, tesko da su hibridna bica koje svi oni prikazuju samo plod bujne maste. Npr. pleme dogoni u Africi ima nedvosmislene ctreze ribolikih ili reptoloidnih bica koje smatraju bogovima. Usput, imaju i ctreze Sirijusa A i B mnogo pre nego sto smo mi znali da Sirijus B uopste postoji. Egipcani su, sa druge strane, svoje piramide upravljali prema zvezdama, posebno onim iz Orionovog pojasa, ... itd. itd. ... * | |
|
| |
Ixchel Stanica
Broj postova : 16 Age : 34 Location : Underworld Registration date : 22.12.2007
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca sub pro 29, 2007 2:25 pm | |
| moguće je da su Zemlju u davnoj prošlisti, među ostalim vrstama, posjetili i vanzemaljci koji su genetskim inžinjeringom usavršli ljude. spominjem genetski inžinjering jer su u ljude ugrađivali svoje gene. odatle sličnost sa njima. vjerojatno su ih nastavili posjećivati povremeno i ovi su se htjeli približiti božanskom oponašajući one koje su štovali kao bogove i koji su im donijeli znanje, pismenost, tehniku gradnje... unaprijedili ih uglavnom. i ubrzali razvoj. to je vrlo moguća teorija jer se čovjek zaista prebrzo razvio u homo sapiensa. morala je biti nekakva pomoć 'sa strane'. | |
|
| |
l337_m4n Riba
Broj postova : 102 Age : 32 Location : Imam Registration date : 26.12.2007
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca sub pro 29, 2007 10:49 pm | |
| nisam čitao sve stranice ove teme, jednostavno mi je to malkoc puno pa evo odmah moje mišljenje o slikama. mislim da su slike istinite, ali nisam potpuno siguran. što me navelo na to vjerovanje.
jednom sam u emisiji Na rubu znanosti vidio jedan video u kojem je bila prikazana ne cijela obdukcija vanzemaljca, mislim da je to bio jedan iz Roswella. premda video ne odgovara izvješću nisam siguran ni u njega. ali mislim da su ove slike istinite samo mi je čudno kako su one dospjele u javnost i da ih još nitko nije miocao s interneta i takve stvari ako su istinite. nitko od bitnih ljudi nije baš zabrinut oko ovoga čini mi se. | |
|
| |
silver Majmun
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca sub pro 29, 2007 11:44 pm | |
| - l337_m4n je napisao/la:
- nisam čitao sve stranice ove teme, jednostavno mi je to malkoc puno pa evo odmah moje mišljenje o slikama. mislim da su slike istinite, ali nisam potpuno siguran. što me navelo na to vjerovanje.
jednom sam u emisiji Na rubu znanosti vidio jedan video u kojem je bila prikazana ne cijela obdukcija vanzemaljca, mislim da je to bio jedan iz Roswella. premda video ne odgovara izvješću nisam siguran ni u njega. ali mislim da su ove slike istinite samo mi je čudno kako su one dospjele u javnost i da ih još nitko nije miocao s interneta i takve stvari ako su istinite. nitko od bitnih ljudi nije baš zabrinut oko ovoga čini mi se. možda upravo zbog toga što znaju da velika većina neće vjerovati ovomu, da uvijek postoji onaj 'ili' - montaža (ne tako teško, zapravo) ili istina (teško prihvatljiva većini). ja ne mogu stati ni na jednu stranu za definitivno, ali za vjerovanje, ove slike bi trebale, po meni, biti malo uvjerljivije. Odnosno, dokazi bi trebali biti malo manje mogući za umjetno napraviti. to mogu biti i lutke. | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca ned pro 30, 2007 11:42 am | |
| ...a mozda su nas i posejali ovde, ili bar nadogradili nesto tipa hommo sapiensa do ovoga danas... * | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Slike obdukcije vanzemaljca | |
| |
|
| |
| Slike obdukcije vanzemaljca | |
|