Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Alkohol/duhan/ostali poroci

Go down 
+41
tinityrannical
Einar
Korplikan
Madonna
Kahali
MoW
Mama
Akasha
Lyra
Philosopher
Armin od Irima
flory
Arenaida
Aurora Borealis
Dragony
BlackShade
josip21
Cinderella
dr.chaos0
Fantom
Athena
tomi
Flamezar
.meLinda.
Blizzard
silver
klapa
Konspirator
urbanaaa
Gea
minchy^_^
gothic45
DoC
ThE_IMMORTAL
Eagle-1
bonez
Neobicni forumas
Jaykof
Alpha
Casper
Annon Imus
45 posters
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
Autor/icaPoruka
Annon Imus
Dinosaur
Annon Imus

Male
Aries Snake
Broj postova : 360
Registration date : 13.01.2008

Alkohol/duhan/ostali poroci Empty
PostajNaslov: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimepon oľu 02, 2009 5:10 pm

vasa misljenja i iskustva...jeste za ili protiv
jeste ikad probali idt:?
[Vrh] Go down
Casper
Dinosaur
Casper

Male
Scorpio Snake
Broj postova : 305
Registration date : 10.02.2009

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimeuto oľu 03, 2009 9:57 pm

Ne pijem alkoho i kavu, ne pušim duhanske proizvode
Svo troje sam probao i odmah prestao (još kao teeneger) tako da mi nije prešlo u naviku.
Droge nisam probao niti namjeravam i ne želim probati.
[Vrh] Go down
Annon Imus
Dinosaur
Annon Imus

Male
Aries Snake

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimesri oľu 04, 2009 4:36 pm

sto se mene tice da budem iskren probao sam i alkohol i duhan al je to bilo samo na ekskurziji u 8. razredu osnovne skole i tamo su ti poroci i ostali ;)
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimesri oľu 04, 2009 5:37 pm

S koliko godina ste (ako ste) probali nesto od navedenog? I zasto...koji je bio povod?

Dinosaur
Annon Imus

Male
Aries Snake

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimesri oľu 04, 2009 5:40 pm

Alpha je napisao/la:
S koliko godina ste (ako ste) probali nesto od navedenog? I zasto...koji je bio povod?
ja hmm neznam koliko sam tada imao valjda nekih 15godina al nisam siguran a probao sam jer su svi pa sad da ne bi ispa ja papak jedini koji nisam al sad su druga vremena i pamet :cheers:
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimesri oľu 04, 2009 5:44 pm

Uh...ja sam bas u tim godinama bila ko mazga...ni sad ne volim slijedit stado, a onda pogotovo...tako da nema sanse da bih nesto bila probala jer drugi to rade, a da meni ko meni nije zbilja interesantno...
Iako kuzim da ljudi probaju bas u tim situacijama...da se uklope...samo sto mnogi nastave s porocima...

Dinosaur
Casper

Male
Scorpio Snake

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimesri oľu 04, 2009 7:00 pm

Alpha je napisao/la:
ne zam, teenegerska radoznalost vjerojatno tek toliko da probam zašto odrasli to znaju konzumirati, vidio sam da mi ne dopada se i prošlo me
[Vrh] Go down
Jaykof
Pračovjek
Jaykof

Male
Gemini Goat
Broj postova : 2477
Registration date : 30.07.2008

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimečet oľu 05, 2009 2:11 am

Ja sam prije otprilike godinu dana probao alkohol, duhan ne želim, a ni alkohol baš ... Ne vidim u čem je štos sa tim?
[Vrh] Go down
Neobicni forumas
Majmun
Neobicni forumas

Male
Libra Rat
Broj postova : 1133
Registration date : 19.11.2007

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimepet oľu 06, 2009 9:00 pm

Alpha je napisao/la:

Cigarete sam probao tamo negdje krajem 8. razreda ili početkom prvog srednjeg. Počeo sam pušiti kada sam završio srednju školu i prestao nakon 3 i nešto godine. Sa cigarama je išla i kava, znači ni nju više ne pijem. Alkohol pijem recimo jednom tjedno, vikendom, petak ili subota kada izađemo van. drunken
[Vrh] Go down
bonez
Prašina
bonez

Male
Virgo Goat
Broj postova : 7
Registration date : 06.08.2008

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimened oľu 08, 2009 1:15 am

ja pijem svake subote kad izađem u grad i to ono velike količine, isto tako pušim... po danu popušim kutiju, a subotom moram kupit 2 kutije jer svi žicaju za cigaru, što se tiće ostalih poroka, probat ću samo marihuanu ali sa kemijom se neću zezat...
[Vrh] Go down
Casper
Dinosaur
Casper

Male
Scorpio Snake

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimeuto oľu 10, 2009 1:27 pm

već sve što si probao dosad je kemija na neki način kava
[Vrh] Go down
Eagle-1
Višestanični organizam

Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 92
Registration date : 14.01.2009

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimepet tra 10, 2009 5:54 pm

Pretostavljam da je na kemiju mislio teške stvari tipa kokain, heroin, E i ove razno razne "home-made" droge.
[Vrh] Go down
ThE_IMMORTAL
Majmun
ThE_IMMORTAL

Male
Taurus Goat
Broj postova : 1324
Registration date : 18.09.2007

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimepet tra 10, 2009 6:30 pm

ne pijem (pijem Coca-Colu), ne pusim (volim zvake u obliku cigarete XD), ne drogiram se... ja sam fino dijete - al stvarno. :D
niti planiram ikad poceti ista od toga ^^
[Vrh] Go down
DoC
Stanica
DoC

Male
Leo Rooster
Broj postova : 18
Registration date : 17.04.2009

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimesub tra 18, 2009 1:10 am

eh poceo sam konzumirati duhan sa 13 godina...i tako vec 2 godine pusim i nemam nekih problema...alkohol nisam konzumirao nikada u vecim kolicinama(niti namjeravam)...od opojnih sredstava probao marihuanu ali samo jednom i nikada vise...
[Vrh] Go down
gothic45
Dinosaur
gothic45

Male
Gemini Monkey
Broj postova : 359
Registration date : 02.11.2008

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimened tra 19, 2009 1:12 am

S vremena na vrijeme gucnem malo pive, ali to je to.
Cigarete ne podnosim, na droge se gnušam.

Zadnja promjena: gothic45; pon svi 18, 2009 10:58 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
minchy^_^
Višestanični organizam

Female
Aquarius Horse
Broj postova : 49
Registration date : 01.05.2009

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimepet svi 01, 2009 12:43 pm

alkohol da kad se izade van digne malo atmosferu

... al ne pusim
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Registration date : 21.04.2009

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimened svi 03, 2009 12:20 am

po prvi put sam se napila na 17 rođendan
probala sam cigaretu isti taj dan i nije išlo, ja sam jednostavno "alergićna" na nikotin
Mislim da je to bila faza blage depresije i misli kako nešto propuštam u životu... i odo ja za stadom what

Čovjek
urbanaaa

Female
Scorpio Tiger
Broj postova : 3747
Registration date : 24.09.2007

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimened svi 03, 2009 1:25 pm

Pušim 9-10 godina i ful mi je žao zbog toga. Smanjila sam dosta..al kašljem i grlo mi je "izrovano", nekad sam bila 1. sopran u zboru, sad nema šanse... Još su poskupile cigare, 17 kuna mi walter košta, užas! Treba se riješit tog zla i namjeravam u svakom slučaju.

A što se tiće alkohola...pivopija sam žešći i dobar kapacitet imam što je loš za moj džep, volim pit hebiga

kad se izađe van, pleše i divlja.. onda "sjećem" s jegerom.

Posljedica svega je i što imam gastritis od 2. razreda srednje i ne bi smjela sve to konzumirat.

Počela sam pušit bez ikakvog utjecaja, kupila sam si cigare, zapalila, bilo je dobro i nastavila... zašto su mi dali da s 13 godina kupim cigare majku im :x face
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimepon svi 04, 2009 8:05 pm

mene su neki dan zatražili osobnu u dućanu kad sam kupovala pivu durimse , a uopće ne izgledam balavo, a da stvar bude gora isti dan me neki klinac nazvao tete, a bome niti ne izgledam tak staro sigi

Čovjek
urbanaaa

Female
Scorpio Tiger

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimepon svi 04, 2009 8:27 pm

ja imam godina kolko imam, pa me me tek zadnjih 5-6 godina pitaju za osobnu, najčešće u u centru grada. roll

Onda kad me pita dal imam 18? Ja kažem da nemam..prodavačica me čudno gleda i već natrag sprema cigare, onda joj kažem da imam 22, pa se naljuti vidiga Baš sam zlo evil
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimepet svi 08, 2009 11:38 pm

:D super rofl2

Admin
Alpha

Female
Aries Goat

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimesri svi 13, 2009 4:33 pm

@Urbanaaa...a tko ti je to dao da kupis cigarete s 13? suspect

Btw, dobra fora s prodavacicom zubi Mene znaju procjenit na dosta manje godina neg sto imam pa kad pitaju jel imam npr. 20 je kazem da imam. A onda kasnije dodam da na to treba zbrojit jos 10 zubi Al cinjenica je da 20 imam...i 21, i 22, i 23 i ... zubi

Višestanični organizam
Konspirator

Male
Leo Monkey
Broj postova : 56
Registration date : 17.05.2009

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimened svi 17, 2009 10:46 pm

Alkohol - da ! Ostalo - ne ! I alkohol samo u normalnim količinama !
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimepon svi 18, 2009 12:33 am

litra - 2 na dan? rofl2

Čovjek
urbanaaa

Female
Scorpio Tiger

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitimepon svi 18, 2009 2:22 am

Alpha je napisao/la:
@Urbanaaa...a tko ti je to dao da kupis cigarete s 13? suspect

Pa ono..prodavačice u dućanu/kiosku...jer tada nije bilo previše inspekcije i tih stvari tako da ih nije bilo strah prodavati klincima..dok sad pitaju sve i svakoga hahaha hebiga
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Alkohol/duhan/ostali poroci   Alkohol/duhan/ostali poroci Icon_minitime

[Vrh] Go down

Alkohol/duhan/ostali poroci
[Vrh] 
Stranica 1 / 4.Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» vicevi..
» Alkohol
» Alkohol
» HAARP, potresi i ostali "prirodni" fenomeni
» Trudnice i alkohol