Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Ljubav(veze)

Go down 
+13
nino_kvisko
Tilia cordata
Cuppycake.Disaster
Aurora Borealis
Gea
urbanaaa
snow queen
lavica_92
silver
floridana
Alpha
Svjetloisjena
Annon Imus
17 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Annon Imus
Dinosaur
Annon Imus

Male
Aries Snake
Broj postova : 360
Registration date : 13.01.2008

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimepon oľu 02, 2009 5:13 pm

sto mislite jel moguce za relativno mlade osobe da istinski vole i budu voljene?
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Registration date : 15.09.2007

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimeuto oľu 03, 2009 1:37 am

Naravno da je moguće. Ljubav je ljubav u svim svojim oblicima. Druga stvar što se kod vrlo mladih ne pokazuje na isti način kao kod starijih, barem ne često.
[Vrh] Go down
Annon Imus
Dinosaur
Annon Imus

Male
Aries Snake

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimesri oľu 04, 2009 4:36 pm

Svjetloisjena je napisao/la:
Naravno da je moguće. Ljubav je ljubav u svim svojim oblicima. Druga stvar što se kod vrlo mladih ne pokazuje na isti način kao kod starijih, barem ne često.
slazem se u potpunosti sa tobom i zivi sam dokaz kako je to moguce(sretno u vezi)
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimepet oľu 13, 2009 3:04 pm

Prije bih se zapitala da li je moguce da starije osobe istinski vole...naravno ne djecu/unuke vec...
[Vrh] Go down
Annon Imus
Dinosaur
Annon Imus

Male
Aries Snake

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimepon oľu 16, 2009 6:45 pm

he mislim da je to ipak teze....pogotovo od 25-40god
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger
Broj postova : 27984
Registration date : 22.09.2007

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimepon oľu 16, 2009 7:06 pm

vam dam bic kakve su to gluposti da osobe od 25-40 ne mogu istinski voljeti
:x
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimeuto oľu 17, 2009 11:51 am

Ma...to su neka razmisljanja ovog tipa...

Mladji ljudi se lakse zaljube i spremniji su na tome graditi nesto sto moze kasnije preci u pravu ljubav...dok stariji ljudi koji imaju neka iskustva, koji su se mozda vec grdno opekli teze ce se opet prepustiti na taj nacin...i dozvoliti sebi da nekog bezuvjetno zavole...

Ne nas tuci affraid
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimeuto oľu 17, 2009 12:43 pm

a dobro, sad ste se izvuklli :patrolira:
zubi
stvar je u tome da mlađi ne znaju jer nemaju iskustva kako je to kad si stariji pa tu vladaju svakave predrasude. to mi je skroz svatljivo jer sam prošla taj period pa mogu opravdati takvo razmišljanje. tj. nisam ni ja ništa drugačije mislila u tim godinama, ali mogu reći kad je ljubav u pitanju da godine nisu bitne zivili
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimeuto oľu 17, 2009 1:10 pm

Evo ja upadam u tu grupu koju je Borg naveo...i mislim da je sve to individualno i da se netko moze zaljubiti i sa 50...ali polazeci od neke predpostavke za vecinu ljudi koji su do tada i vise puta bili opeceni nekako mi se cini da je to ipak teze nego kad si mlad, lud i bezbrizan...
Recimo ako netko nije imao neka ruznija iskustva ili veca razocarenja mozda ce se lakse ponovno upustiti u nesto...ne znam...

Reci Flo...mislis da bi se mogla/htjela/imala snage/volje opet pustiti u tako nesto kao sto je neka ozbiljna veza?
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimeuto oľu 17, 2009 1:20 pm

pa vjerujem kad nebi imala partnera da bi.
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimečet oľu 19, 2009 12:10 pm

Super...iz toga bih se usudila proturit konkluziju da si do sada imala vise-manje (a vise vise nego manje) dobra iskustva sa suprotnim spolom...najs...
[Vrh] Go down
silver
Majmun
silver

Male
Pisces Horse
Broj postova : 1439
Registration date : 25.10.2007

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimesub svi 23, 2009 9:57 am

mlađi ljudi su više idealisti, a možda zato i više sposobni povjerovati u istinitost neke ljubavi, i prepustiti se.. a s druge strane, u kasnijoj dobi se stekne iskustvo i opet dodje do neceg drugog...

ma ja mislim da je svaki oblik ljubavi jedinstven i poseban.
[Vrh] Go down
lavica_92
Prašina
lavica_92

Female
Libra Monkey
Broj postova : 3
Registration date : 04.06.2009

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimečet lip 04, 2009 8:09 pm

Borg je napisao/la:
sto mislite jel moguce za relativno mlade osobe da istinski vole i budu voljene?

Da smatram da je moguche. Ja sam zaista voljela jako jako... i to sa 15 godina, znam shta znachi ljubav lovely
Bez obzira shta vishe nisam s tim dechkom... pronashla sam novu ljubav koju ne bih mjenjala ni za shto na ovom svijetu.. a naj chudnije je od toga svega.. shto sam je preonasla preko facebook-a ljubi Zhivot je pun iznenadjujuchih stvari
[Vrh] Go down
snow queen
Riba
snow queen

Female
Pisces Dog
Broj postova : 115
Registration date : 14.04.2009

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimečet lip 04, 2009 8:20 pm

floridana je napisao/la:
stvar je u tome da mlađi ne znaju jer nemaju iskustva kako je to kad si stariji pa tu vladaju svakave predrasude.

kakve predrasude?
možda to što mislimo da je u životu dovoljna samo ljubav...? od ljubavi se može živjeti?

uf, nadam se da ću uvijek tako misliti... stvarno vjerujem da nam je potrebna samo ljubav jaki
[Vrh] Go down
lavica_92
Prašina
lavica_92

Female
Libra Monkey

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimečet lip 04, 2009 8:29 pm

sve dok se ne razocharamo ....[/img]
[Vrh] Go down
urbanaaa
Čovjek
urbanaaa

Female
Scorpio Tiger
Broj postova : 3747
Registration date : 24.09.2007

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimečet lip 04, 2009 8:29 pm

Mislim da većina mladih do recimo 16 godina još nisu spoznali što je to ljubav, što znači voljeti.. mada uvijek ima izuzetaka. Imam ja frendicu od 25 g. i još uvijek ne zna što znači voljeti i svjesna je toga. A imala je i dugogodišnju vezu i par brijača, al još uvijek nije doživjela taj osjećaj. Možda nije sposobna voljeti..što mislite, jel ima ljudi koji to ne mogu zbog nekih svojih psihičkih problema? Ok.. to je sad druga tema..haha

Ja s godinama sve više shvaćam "težinu" te riječi VOLJETI i ljubav sama po sebi nije jednostavna. Nije jednostavna poput zaljubljenosti kad si lud za nekim ko šlapa i hlađenje nastupi brzo, znači čim ti osoba prestane biti zanimljiva.

Kad voliš nekoga, ne možeš ga prestati voljeti za 1 dan ili zato što ti se zamjerio...zbog ljubavi se pristaje na kompromise, potrebna je tolerancija, razumijevanje, uvažavanje, strpljenje i još puno toga.

Da bi se moglo istinski voljeti nekoga, treba jako dobro poznavati tu osobu i mislim da dok ne dođemo do toga, ne možemo biti sigurni da li tu osobu stvarno volimo ili smo samo zaljubljeni u ono kako se prikazuje ta osoba.

To je samo moje mišljenje...
[Vrh] Go down
lavica_92
Prašina
lavica_92

Female
Libra Monkey

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimečet lip 04, 2009 8:34 pm

slazem se u potpunosti... ima izuzetaka, kako ko. ali ljubav.. to je fakat osjecaj koji... jednostavno treba dozivjeti.. i puno jaci je od same zaljubljenosti lovely
[Vrh] Go down
snow queen
Riba
snow queen

Female
Pisces Dog
Broj postova : 115
Registration date : 14.04.2009

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimečet lip 04, 2009 9:00 pm

urbanaaa je napisao/la:

Kad voliš nekoga, ne možeš ga prestati voljeti za 1 dan ili zato što ti se zamjerio...zbog ljubavi se pristaje na kompromise, potrebna je tolerancija, razumijevanje, uvažavanje, strpljenje i još puno toga.

Da bi se moglo istinski voljeti nekoga, treba jako dobro poznavati tu osobu i mislim da dok ne dođemo do toga, ne možemo biti sigurni da li tu osobu stvarno volimo ili smo samo zaljubljeni u ono kako se prikazuje ta osoba.

To je samo moje mišljenje...

da... upravo to...
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Registration date : 21.04.2009

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimepet lip 05, 2009 10:42 pm

ja inače imam problema s tim osjećajem - ja se jednostavno ne mogu zaljubiti i brus tuzni
samnom mogu divljati hormoni i možda me mogu uvjeriti da je to zaljubljenost, ali kad me oni popuste onda sam ravnodušna protiv svoje volje, ima li nade za mene? sigi
[Vrh] Go down
Aurora Borealis
Dinosaur
Aurora Borealis

Female
Scorpio Cat
Broj postova : 474
Registration date : 25.06.2009

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimened lip 28, 2009 7:34 am

to ja zovem "bolesti modernog društva",tu pošast nemogućnosti voljenja.
U zadnje vrime me zatrpalo bar 30 cura od 15-25 godina s rečenicom "ja se ne mogu zaljubiti", "ja ne mogu voljeti".
Nije istina. Nije da ne možete,nego se bojite.
Moja prijateljica 5 godina je tupila tu teoriju a ja joj tupila da je stvar u njoj samoj i da problem sa osjećajima treba izvadit na površinu i otpustit kočnice.
Na kraju sam je upoznala s prijateljem svog muža i sad ga beznadno voli već ima ohoho rofl2
Zapravo i ona a i većina cura danas se boji volit jer se boji bit povrijeđena. Samo većina uopće nije svjesna da je to razlog ili si ne želi priznati jer to zapravo odaje njihovu slabost a danas je u modi bit nedodirljiva i snažna.
Tko ne riskira ne profitira-tako se kaže, a tko se skriva od ljubavi propušta možda najljepše trenutke života
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimeuto lip 30, 2009 2:26 am

u biti to je istina, ali ja se ne bojim biti povrijeđena kao slomljeno srce... već iskorištena, i što se na kraju i dogodilo, tako da me dečko nije slomio već razočarao kao ljudsko biće što mi je valjda 100 put gore
ja sam odpustila kočnice - tjedan dana - e mali se zazbahatio i prestrašio me tako da sam ih opet stisla, a za svaki slučaj povukla sam još i ručnu
[Vrh] Go down
Aurora Borealis
Dinosaur
Aurora Borealis

Female
Scorpio Cat

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimeuto lip 30, 2009 2:32 am

ali nemoj dakle,da te takvo iskustvo obeshrabri u daljnjem životu. Jedno loše iskustvo ne mora značit doživotna loša iskustva ;)
Razumljivo je da nakon loše veze ne želimo imat posla s osjećajima ali neki odu tako daleko da odbijaju svako vezivanje zauvijek. Meni je to kukavičluk...
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimeuto lip 30, 2009 2:36 am

je jedino di ga nađem Boink mislim da je sve to zbog piva...

ma zaljubit ću se ja, vratila mi se nada :) doduše lakše mi je zamisliti savršenog muškarca, a teško živjet s njim confused mislim da tu spada pravilo : pazi što želiš možda ti se i ostvari
[Vrh] Go down
Aurora Borealis
Dinosaur
Aurora Borealis

Female
Scorpio Cat

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimeuto lip 30, 2009 2:41 am

uvik je teško živit s ikim,i mislim da ljudi danas idu u ekstreme-ili vjeruju u vječnu "čaroliju" ljubavi-dakle misle da je moguće živjet s nekim i zauvijek održat tu iskru ljubavi ko prvog dana kad su se upoznali ,ili ima onih koji ne vjeruju u ljubav. treba bit realan i svatit da je istina negdi između,ali bez kompromisa nema ni zajedničkog života ;)
[Vrh] Go down
Cuppycake.Disaster
Žaba
Cuppycake.Disaster

Female
Cancer Rooster
Broj postova : 257
Registration date : 02.09.2008

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitimeuto lip 30, 2009 9:11 pm

ima ih dosta (u mojim godinama) koji misle da je ljubav sala,imaju decka 2 tjedna,govore nes kao "ti si ljubav mog zivota" i onda prekinu iz "dosade"...ja to nekuzim,pogotovo ne kad i ja sama osjetim kad je ljubav i kad samo simpatija...ali iz iskustva mogu rec,da i mi,neki, znamo sto je ljubav... oops cerek
[Vrh] Go down
Sponsored content

Ljubav(veze) Empty
PostajNaslov: Re: Ljubav(veze)   Ljubav(veze) Icon_minitime

[Vrh] Go down

Ljubav(veze)
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Otvorene veze
» Veze na daljinu