| Savrsen muskarac | |
|
+28Foto Akasha Magic InaNNaa Korplikan Buby30 Abarksas Dantalion Džafer Bavčić biga Cinderella Mama Athena GaGa Neo Berny_Sinara urbanaaa neptun legenda007 Aurora Borealis Natasaos Absynthia Michael Wittmann Nefertiti Blizzard josip21 Alpha Fantom 32 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Fantom Superforumaš CE-4
Broj postova : 10363 Age : 53 Location : Salzburg Registration date : 23.06.2009
| Naslov: Savrsen muskarac uto ruj 08, 2009 12:01 pm | |
| | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto ruj 08, 2009 12:46 pm | |
| Zanimljivo...navedene stvari bi bile one koje, dakle, uzaludno ocekujemo...istovremeno iste 'usluge' pruzamo nasim partnerima...i sto to, zapravo, govori o vama? Da ste sebicni, razmazeni mamini sinovi? Da...tako nekako cini se :e, jebiga: _________________ Respect
| |
|
| |
Fantom Superforumaš CE-4
Broj postova : 10363 Age : 53 Location : Salzburg Registration date : 23.06.2009
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto ruj 08, 2009 1:09 pm | |
| Za sve je kriv patrijarhalni odgoj u kom se znalo ko hlace a ko suknju i ko cije prezime nosi... Ma mozemo mi to sve ali tada se zene uobraze i desi se kao mome komsiji koji je zaista bio vrijedan,dobar i uvjek na usluzi zeni,dok jednog dana nije skuzio da ga zena vara i to sa nekim ruljkom kome je tesko i pivu iz frizidera da sam sebi donese... Auuuuuuuu,tada je planuo,bilo je svasta uz rijeci od kojih se cijela zgrada tresla, ja te drzim ko kap vode na dlanu,sve ti pomazem, hranim te i oblacim a drugi da te j..biiip... I od tog dana zivi sam,srecan,nasmijan i zadovoljan uz koke kojima njegova bivsa nezahvalnica nije ni do koljena...
Naravno da postoje i perfektni brakovi ali moramo priznati da su zaista rijetki... A do koga je taj nesklad,pa nije valjda da su samo muskarci dezurni krivci za sve... Drugo mnoge majke imaju sinove i nijedna nije rekla sinu da slusa zenu,pere,pegla.kuha itd...tradicionalno zenske poslove bez obzira sto je to ona ocekivala od njegovog oca... | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto ruj 08, 2009 1:26 pm | |
| Znas...varijanta u kojoj ce netko kazati da ne radi gore navedeno jer to zapravo dovodi do toga da ce ga zena varat je bullshit Da, neke stvari leze u odgoju...ali mahom se radi o odgovornosti tj. prebacivanju iste...naime, musko isto tako zna raditi navedeno ako mora...ali ako ne mora i ako moze to prebacit na drugog (citaj: drugu) onda ce najcesce to napraviti. Rekla bih da je sve do osobe...eto, jos do nedavno (a ima toga i danas) zene nece (ne zele) voziti...ocekuju da ih musko vozika kako njima padne napamet. Ma vidi kurca. Gle, sve je to lino...i muski i zenske koje se tako ponasaju. Osobno sam za to da svi pokusaju savladati sto vise toga samostalno i da se ponasaju u skladu s time. Naravno ako zena ima vise smisla da nesto skuha neka cesce kuha ona, ali ako je obratno neka to radi on...isto tako ako ona nije bas na 'ti' sa npr. formatiranjem/instaliranjem kompova neka slozi on ako zna sto radi ili mozda opet obratno? Poanta je da ne volim opravdavanja. Nikakve vrste. Ta zena ga nije varala jer ju je drzao kao malo vode na dlanu. Varala ga je jer nesto nije funkcioniralo. Ocito. Ne volim zenska prenemaganja 'slabijeg spola' gdje iskoristavaju muski rod samo zato jer se njoj ne da ili joj je lijeno nauciti. Ne volim kada se muskarci izvlace na to da ih mama nije odgojila...alo, sad ste odrasli...sami odgovarate za svoje postupke...nema vise mame...upravo pozivanje na mamu ukazuje na ono da ipak ima necega u tome 'mamin sin'... Eto...ali to je samo moje misljenje _________________ Respect
| |
|
| |
josip21 banned
Broj postova : 4822 Age : 51 Location : Kerumovo city Registration date : 15.12.2008
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto ruj 08, 2009 1:27 pm | |
| ma to njega zena malo stisla pa sad ovdje na forumu lijeci frustracije.....papucar a vidim nije mu lako....pere,pegla,masira,kuva | |
|
| |
Blizzard Superforumaš CE-4
Broj postova : 15088 Age : 34 Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto ruj 08, 2009 1:29 pm | |
| Ja sam mamin sin | |
|
| |
Fantom Superforumaš CE-4
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto ruj 08, 2009 1:34 pm | |
| A ja sam guzonjin sin... | |
|
| |
Nefertiti Moderator
Broj postova : 3651 Age : 53 Registration date : 15.10.2007
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto ruj 08, 2009 3:23 pm | |
| Savršen muškarac ne postoji....to samo u bajkama (mada je i to upitno ).... Ima samo onaj za kog se odlučiš..... | |
|
| |
josip21 banned
Broj postova : 4822 Age : 51 Location : Kerumovo city Registration date : 15.12.2008
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto ruj 08, 2009 3:40 pm | |
| kako nema....a Fantom..?...nu ga cisti,pegla,masira,kuva....a s'tas vise... | |
|
| |
Michael Wittmann Pračovjek
Broj postova : 2443 Age : 133 Location : Heidenheim Registration date : 24.05.2009
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto ruj 08, 2009 3:59 pm | |
| - Alpha je napisao/la:
- Zanimljivo...navedene stvari bi bile one koje, dakle, uzaludno ocekujemo...istovremeno iste 'usluge' pruzamo nasim partnerima...i sto to, zapravo, govori o vama? Da ste sebicni, razmazeni mamini sinovi? Da...tako nekako cini se :e, jebiga:
ja nisam razmazen, mene ostave kuci samog sa 200-300 dinara (oko 3 evra) za dorucak i rucak a nekad cak i za veceru pa prezivim | |
|
| |
Nefertiti Moderator
Broj postova : 3651 Age : 53 Registration date : 15.10.2007
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto ruj 08, 2009 4:42 pm | |
| - josip21 je napisao/la:
- kako nema....a Fantom..?...nu ga cisti,pegla,masira,kuva....a s'tas vise...
K'o Fantom... Njegova darling mu garant može nabrojati bar 5 mana (ako ne i više ) a sigurno joj je neki lik sa strane izgleda kao san snova....a koka od tog lika misli da ovaj njen nije kao neki treći jer taj šta ja znam što.... Kažem nema savršenog, samo onog za koga se odlučiš...i uvijek će trava biti zelenija preko ograde | |
|
| |
Broj postova : 2443 Age : 133 Location : Heidenheim Registration date : 24.05.2009
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto ruj 08, 2009 4:52 pm | |
| u drugog tatka kita golema | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto ruj 08, 2009 4:53 pm | |
| Dakle...oglas... Mladog i uspešnog muškarca, sa rešenim materijalnim i stambenim pitanjem, simpatičnog i veselog, velikodušnog i odanog, koji ne pije, ne puši i nije narkoman, sa smislom za humor, načitanog i zabavnog, heteroseksualnog, s atletskim telom, neoženjenog, bez dece i bez tone dosadne rodbine. SAMO HOĆU DA VIDIM!!! _________________ Respect
| |
|
| |
Fantom Superforumaš CE-4
| |
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto ruj 08, 2009 5:08 pm | |
| Khm...cak i mi na forumu znamo da ne udovoljavas svim navedenim stavkama _________________ Respect
| |
|
| |
josip21 banned
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto ruj 08, 2009 5:13 pm | |
| nema kod Fantoma mile lale...on odma grabi....
ali ovaj put si zagriza malo tvrdji orah....ove splice su ti zajebane....nema zajebancije s njima inace.....bolje da ne znas.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto ruj 08, 2009 5:16 pm | |
| - Alpha je napisao/la:
- Dakle...oglas...
Mladog i uspešnog muškarca, sa rešenim materijalnim i stambenim pitanjem, simpatičnog i veselog, velikodušnog i odanog, koji ne pije, ne puši i nije narkoman, sa smislom za humor, načitanog i zabavnog, heteroseksualnog, s atletskim telom, neoženjenog, bez dece i bez tone dosadne rodbine.
SAMO HOĆU DA VIDIM!!!
Jbg, ne odgovaram u nekoliko stavaka... | |
|
| |
Fantom Superforumaš CE-4
| Vrijedi pokusati,nista me nekosta... | |
|
| |
| - Alpha je napisao/la:
- Dakle...oglas...
Mladog i uspešnog muškarca, sa rešenim materijalnim i stambenim pitanjem, simpatičnog i veselog, velikodušnog i odanog, koji ne pije, ne puši i nije narkoman, sa smislom za humor, načitanog i zabavnog, heteroseksualnog, s atletskim telom, neoženjenog, bez dece i bez tone dosadne rodbine.
SAMO HOĆU DA VIDIM!!!
a jeli cime cete da se vozite, biciklama ? | |
|
| |
Absynthia Pračovjek
Broj postova : 2346 Age : 40 Registration date : 01.12.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Savrsen muskarac pon ruj 28, 2009 4:17 am | |
| A ostale kvalitete? | |
|
| |
Absynthia Pračovjek
Broj postova : 2346 Age : 40 Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Natasaos Stanica
Broj postova : 17 Age : 34 Registration date : 03.12.2009
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto pro 15, 2009 12:54 pm | |
| | |
|
| |
Aurora Borealis Dinosaur
Broj postova : 474 Age : 37 Location : Split/Sovinjak Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Savrsen muskarac ned pro 27, 2009 2:39 am | |
| kad ste već pričali o kućanskim poslovima...moj muž radi kućanske poslove koje sam mu ja odredila sukladno njegovim mogućnostima (npr čišćenje kade,prozora,poda), i on se ne buni iako je odgojen u obitelji gdje se njegovo bacanje prljavih čarapa i bokserica po podu u hodniku i wc-u držalo sasvim normalnim. Nisam čudotvorka nikakva, samo sam mu lijepo objasnila da ako će on to meni raditi,da je to čisto nepoštivanje mene kao osobe koju on voli i da mi treba pomoći onoliko koliko može. S druge strane, puštam ga da izlazi svaku večer vani i ne kvocam mu,tako da i on ima svoju slobodu. I ok smo Sve se može dogovorit ako su ljudi razumni | |
|
| |
legenda007 Pračovjek
Broj postova : 2191 Age : 56 Location : na morskom plavom žalu gdje leluja vjetrić mio.... Registration date : 23.12.2009
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto pro 29, 2009 1:30 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Savrsen muskarac | |
| |
|
| |
| Savrsen muskarac | |
|