| Savrsen muskarac | |
|
+28Foto Akasha Magic InaNNaa Korplikan Buby30 Abarksas Dantalion Džafer Bavčić biga Cinderella Mama Athena GaGa Neo Berny_Sinara urbanaaa neptun legenda007 Aurora Borealis Natasaos Absynthia Michael Wittmann Nefertiti Blizzard josip21 Alpha Fantom 32 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
InaNNaa Pračovjek
Broj postova : 3112 Age : 38 Location : negdje u snovima Registration date : 22.07.2010
| Naslov: Re: Savrsen muskarac sub pro 03, 2011 5:18 pm | |
| biga, samopouzdanja KOD CURA!!!!! bome tu trebaš biti potpuno siguran, ne smije ti faliti 2 cm | |
|
| |
MoW Čovjek
Broj postova : 6339 Age : 42 Location : Zagreb Registration date : 26.05.2009
| Naslov: Re: Savrsen muskarac sub pro 03, 2011 5:40 pm | |
| Ta dva dodatna centrimetra su obično presudna. _________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
| |
|
| |
InaNNaa Pračovjek
Broj postova : 3112 Age : 38 Location : negdje u snovima Registration date : 22.07.2010
| Naslov: Re: Savrsen muskarac sub pro 03, 2011 7:55 pm | |
| hahahah baš si zločest MoW... tek sad sam skontala šta sam napisala | |
|
| |
MoW Čovjek
| Naslov: Re: Savrsen muskarac sub pro 03, 2011 8:19 pm | |
| Znam što si mislila i na što nisi mislila. Samo sam se zezao. Činjenica je da žena traži da muškarac ima svoje samopouzdanje na vrlo visokoj razini. Također je činjenica da preko 80% muškaraca nema samopouzdanje na takvoj razini kakvoj bi žena to očekivala. Tu onda dolazi do nesuglasice, jer žena ne zna što točno muškarac želi. Još gore je ako ni muškarac sam to ne zna. No većina muškaraca ipak zna što želi - želi tu ženu, no ne zna kako da joj to kaže. Pa ispadne nespretno u najmanju ruku. I tada veza puca i prije nego što je počela. Dakle, mješavina muške nesigurnosti i ženskih prevelikih očekivanja rezultira s problemom ulaska u vezu, koja bi mogla biti vrlo kvalitetna jednom kad se zahukta. Stoga evo jednog savjeta muškarcima: poradite na samopouzdanju, a evo i savjeta ženama: smanjite očekivanja po pitanju samopouzdanja muškarca. Za ona dodatna dva centimetra tako i tako će malo koja pitati kad do toga dođe... _________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
| |
|
| |
InaNNaa Pračovjek
| Naslov: Re: Savrsen muskarac sub pro 03, 2011 9:41 pm | |
| slažem se, nisam ni mislila da je sve u tome što muškarcima fali samopouzdanja. međutim, meni je jako žao kad vidim, primjerice neke od svojih prijatelja, koji su već prešli tridesetu, i za koje mogu tvrditi da stvarno nisu loši momci, puni su vrlina, ali kad se nađu i kad su se nalazili, u društvu cure koja im se svidi, razmišljaju na način : (to mi kažu sutradan ) ma šta joj se uopće imam javljat, ionako nemam šanse, ili u slučaju da imaju samopouzdanja da joj priđu, onda stvar uprskaju potpunim lažima o sebi, vjerujući da joj se onakvi kakvi jesu ne bi svidjeli i tako u nedogled. boje se veze, boje se početka, jer već u glavi zamisle kraj. ja sam pobornik onoga: tko ne riskira ne profitira, tko se boji slomljena srca i zato izbjegaje veze, nikada neće upoznati ljubav. a ni ona famozna 2 centimetra, za koje stvarno nećemo pitati kad već do toga dođe (ali ćemo javiti prijateljicama hhhhh) | |
|
| |
MoW Čovjek
| Naslov: Re: Savrsen muskarac sub pro 03, 2011 9:54 pm | |
| Naravno, kad cura shvati da joj dečko otvoreno laže (a ako je imalo inteligentna ubrzo će shvatiti), onda se ohladi. Barem većina, nećemo ulaziti u ekstreme. Zaista, muškarci se boje početka veze, znam to iz više izvora, a i ja sam bio takav. Ne znaš šta možeš očekivati. Možda zaista naletiš na neku koja će te iskoristiti i ostaviti nakon par dana, a možda ćeš naići na neku koja je najbolja žena na svijetu. Činjenice je da ako ljubav postoji u zraku, tada treba probati. Makar izaći van s tom osobom, ne mora ništa biti iz toga ako se shvati da ste prerazličiti. Ali prvi korak u pravilu bi trebao povući muškarac. To nije savršen muškarac, ali je dovoljno dobar muškarac. Čak i ako ne osjeti da ju interesira trebao bi nešto napraviti (to je zato jer većina muškaraca to ne osjeti ). Jer kako će ikad profitirati ako ne proba? _________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
| |
|
| |
InaNNaa Pračovjek
| Naslov: Re: Savrsen muskarac sub pro 03, 2011 10:12 pm | |
| pa da, DEČKI, PROBAJTE, ne jedemo mi (ok, možda malo ) ma u osnovi se moramo složiti da niti postoji savršen muškarac ni savršena žena, ali valjda se treba tome težiti. no nisu samo muškarci takvi. cure nekad razmišljaju na isti takav način : što ako me samo iskoristi? pogotovo je to problem kod nekakvih prvih seksualnih iskustava (kojih se bolje ne sjećati), kada i onako svatko sumnja u sebe. muškarci su tu u boljoj poziciji, ali svejedno sam za da muškarci trebaju uraditi prvi korak, jer ženama to daje neku moć, a mi volimo moć (opet ne generaliziram, čitaj: neke). barem ja volim kad muškarac povuče prvi potez, još ako se pokaže maštovitijim i drugačijim od nekih drugih, onda mu je to jedna stepenica do savršenastva, a vrh nebodera je dalekoooooooo | |
|
| |
MoW Čovjek
| Naslov: Re: Savrsen muskarac sub pro 03, 2011 11:27 pm | |
| Zanimljivo je kako ima osoba koje se postave tako da su nedostižne i da će teško ih druga osoba otkriti i zadovoljiti u potpunosti. To vrijedi za oba spola, ali je češće kod žena. Razlog tome je naprosto taj što nisu još upoznali nikoga za koga bi mogli reći da su odmah "kliknuli". Stoga i misle da je jako teško da će nekome dati da ih potpuno upozna. I da to mora dugo trajati. Činjenica je pak da kad se upozna nekoga tko te razumije, da te stvari često dođu brzo. I dok je svaka osoba, a posebno ženska, svemir za sebe (muškarci su rijetko kad toliko komplicirani, čast iznimkama ), otkrivanje tog svemira može biti vrlo brzo u slučaju pojave pravog partnera... u tom kontekstu treba govoriti o savršenstvu bilo muškarca, bilo žene. No zadržimo se na muškarcu. Savršen muškarac je onaj koji je određenoj ženi najbolji par. Ni više ni manje od toga. Globalno savršeni muškarac za svaku ženu ne postoji, ali lokalno savršeni itekako postoji i nije neki mit. Samo ga svaka treba pronaći, pa se u tom kontekstu može govoriti o vlastitoj mitskoj potrazi žene za muškarcem (i obrnuto). _________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
| |
|
| |
biga Pračovjek
Broj postova : 2861 Age : 37 Registration date : 28.08.2009
| Naslov: Re: Savrsen muskarac sub pro 03, 2011 11:31 pm | |
| ček... ako muškarac napravi prvi korak, to ženama daje moć?? kako to? ma znamo mi da vi samo malo ujedate, al je problem da ne ujedete na krivo mjesto... hehhehe... a u svezi ona 2 centimetra, ma bolje da ne pišem... ma savršen muškarac je onaj koji je ženi(jednoj) savršen. a u isto vrijeme taj isti muškarac kože biti totalni blento drugoj ženi... tako da, sve je to individualno... _________________ I'm not a loser. 'Cause despite it all, me and every other guy who will never be what we wanna be are still out there being what we don't wanna be 40 hours a week for life! And the fact that I haven't put a gun in my mouth, makes me a winner!
| |
|
| |
MoW Čovjek
| Naslov: Re: Savrsen muskarac sub pro 03, 2011 11:35 pm | |
| - biga je napisao/la:
- ček... ako muškarac napravi prvi korak, to ženama daje moć?? kako to?
Daje joj mogućnost da ga lakše "otpegla" zato što joj je on pristupio, a ne ona njemu. Pokazao se recimo neadekvatnim i ona ima izliku odustati od veze. Ako je prva pristupila, tada se očekuje da je već jako zagrijana i stoga on podrazumijeva da ga ona želi (u kojem god obliku i s kojom god duljinom ). - biga je napisao/la:
ma savršen muškarac je onaj koji je ženi(jednoj) savršen. a u isto vrijeme taj isti muškarac kože biti totalni blento drugoj ženi... tako da, sve je to individualno... Tako je. _________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
| |
|
| |
InaNNaa Pračovjek
| Naslov: Re: Savrsen muskarac sri pro 07, 2011 7:43 pm | |
| - biga je napisao/la:
- ček... ako muškarac napravi prvi korak, to ženama daje moć?? kako to?
ooo Biga, pa to ti je tako u svemiru, onaj ko nanjuši da je poželjan dobija moć, samo je pitanje kako će je iskoristiti.... ali ne brini ne iskorištava se ta moć loše, već naprotiv. | |
|
| |
MoW Čovjek
| Naslov: Re: Savrsen muskarac čet pro 08, 2011 12:54 am | |
| Žena kad odluči onda iskoristi tu moć, ali ako je muškarac u redu ona neće to niti iskoristiti. Ako zaj*, onda žena to vrlo lagano iskoristi. U svakom slučaju, bitno je to da žena ima asa u rukavu jer će se tako osjećati sigurnije. Žene su češće nesigurnije od muškaraca, štogod mi muškarci mislili o iznimkama od toga pravila. _________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
| |
|
| |
InaNNaa Pračovjek
| Naslov: Re: Savrsen muskarac čet pro 08, 2011 1:46 am | |
| joooj što ja volim iznimke koje potvrđuju pravilo to s nesigurnošću i kompleksima, problemima s ženama/muškarcima gledam iz više područja. dosad sam čeći u struci naučila (i nekoliko puta dobila potvrdu) da odgoj od najranijih dana, te odnosi s oba roditelja (odnosno kako je izgledao i funkcionirao odnos s majkom, a kako s ocem) ostavlja ogroman trag na karakter. tako da dečke koji su nesigurni volim malo psihološki analizirati i dobijem puuuno korisnih informacija, koje slažem u maleni dosje te osobe. obožavam anamneze, daje mozaik koji na kraju svakoga čini ipak savršenim u svojoj nesavršenosti | |
|
| |
MoW Čovjek
| Naslov: Re: Savrsen muskarac čet pro 08, 2011 1:55 am | |
| Sve je ok s malo analiziranja, ne treba samo u tome pretjerati. Od sušte analize znaju se ne vidjeti temeljne stvari. _________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
| |
|
| |
Blizzard Superforumaš CE-4
Broj postova : 15088 Age : 34 Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: Savrsen muskarac čet pro 08, 2011 2:01 am | |
| Ja sam savršen muškarac. Sad kad smo to utvrdili, topic se slobodno može zaključati | |
|
| |
InaNNaa Pračovjek
| Naslov: Re: Savrsen muskarac čet pro 08, 2011 2:04 am | |
| ok, laku noć gospodine savršeni @ MoW, naravno da nema pretjerivanja, imam ja svoja mjerila.. | |
|
| |
LJUBAV Žaba
Broj postova : 269 Age : 34 Registration date : 06.05.2012
| Naslov: Re: Savrsen muskarac ned svi 06, 2012 9:49 pm | |
| savršen muškarac, vjerovali ili ne našla ga... što znači da postoji. osjećajan, sladak, fizički prihvatiljv, a pod tim mislim da se na njemu vidi da brine o sebi i da se voli i cijeni, suosjećajan, empatičan, tolerantan, smiješno smotan, hrabar kad treba bit( većina muških kad treba pokazat tu '' mušku hrabrost'' pokažu upravo ono drugo), izdržljiv, strastven, da cijeni ono što ima i ne uzima zdravo za gotovo, da ima snagu opraštanja, da nije duhovno i emocionalno zakržljav, da g azanima duhovnost... uhhh ima tu svega... da mu sex nije najvažnija stvar u životu, ali da ga cijeni i da ne ostane samo na fizičkom sexu itd itd... | |
|
| |
Mediterano Blanco Majmun
Broj postova : 1172 Age : 35 Registration date : 18.06.2015
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto lis 27, 2015 8:10 pm | |
| Ne postoji. Hahaha . . | |
|
| |
waldox Majmun
Broj postova : 1780 Registration date : 18.03.2014
| |
| |
Mediterano Blanco Majmun
Broj postova : 1172 Age : 35 Registration date : 18.06.2015
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto lis 27, 2015 9:42 pm | |
| Naravno,samo sto se neke zene-devojke danas tripuju da su savrsene,cuveni EGO-TRIP,to je zeznuta stvar ako preovlada tvojom licnoscu. .
Zadnja promjena: Mediterano Blanco; uto lis 27, 2015 10:05 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
waldox Majmun
Broj postova : 1780 Registration date : 18.03.2014
| Naslov: Re: Savrsen muskarac uto lis 27, 2015 10:00 pm | |
| to da nisu ni one savršene,varaju muževe također- | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Savrsen muskarac | |
| |
|