| Noćna mora ili nešto više? | |
|
+22Novus ordo seclorum grga@bizArt waldox Alma_Ashley Archangel Alpha MoW Athena orca tinityrannical Deti whitelady Legionar Sang Real hromi maya PurpLady Angelino croft Pux josip21 Skulptura silver 26 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Novus ordo seclorum Pračovjek
Broj postova : 1881 Age : 31 Registration date : 16.11.2011
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? pon lis 10, 2016 4:15 pm | |
| Ako čovjek griješi, bolje je da ga se sputava da ne nastavi dalje griješiti.
Duhovi bi bili energetski otisci. Nisam točno siguran da li bi biće poput astralne "sjenke" ili "ljuske" mogli uvrstiti u duhove, ali znam naprimjer da uklete građevine nemaju veze s duhovima u većini slučajeva (a tamo najčešće susrećemo "duha"). Tri osobe mogu ući u ukletu kuću i svaka vidjeti duha, a kad bi ih zasebno ispitivao svaki bi ti ispričao svoju verziju što je vidio i njihove priče se nemoraju nužno poklapati! Da li to znači da onda lažu? Nemora bit. Riječ je o tome da ako se pogode određeni vanjski uvjeti (vlaga, temperatura, protok zraka) s unutrašnjim stanjem čovjeka (trenutno psihičko stanje), tvoja podsvjest ili podsvjest drugih (dio kolektiva zvanog Astral) kao da se "pretoči" ovdje u fizičku realnost u obliku nečega. Sad to može biti sjena, obličje čovjeka, itd. Uglavnom vlastita podsvjest je gorivo.
Evo ti dva primjera: 1. U sanatorij Brestovac dođeš pun energije i raspoložen, lijepo je vrijeme, subota popodne, suho je. Nabrijan si da nađeš duha jer se priča naokolo da je Brestovac jedna od najukletijih građevina u Hrvatskoj. Malo istražuješ unutra... Da li ćeš vidjeti duha ili nešto što bi se tako moglo opisati?
2. U sanatorij Brestovac dođeš sav smužden, cura te je baš jučer prevarila. Kiša je padala prethodnih par dana i cijela građevina zaudara po vlazi. Subota je popodne, ali je dosta mračno. Natjerali su te zbog oklade da dođeš ovdje, rekli su ti da ćeš dobiti gajbu pive ako budeš unutra duže od pola sata. Malo istražuješ unutra... Da li ćeš vidjeti duha ili nešto što bi se tako moglo opisati?
Očito je da su ti šanse u primjeru 2. puno veće. | |
|
| |
grga@bizArt Dinosaur
Broj postova : 313 Age : 57 Registration date : 24.01.2016
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? pon lis 10, 2016 6:33 pm | |
| Da jasno da u drugom slučaju postoje veče šanse. Osim ako osoba posjeduje razvijeno šesto čulo i ima karakteristike medija onda ne zavisi od situacije. Vratimo se na temu. Svjedočenje Alme o njezinoj nočnoj mori. Koliko sam shvatio ima dosta razvijeno šesto čulo i može stupiti u kontakt sa duhovima sa astrala ili sa viših razina. Ovaj koji je nju opsjedal je jak sa jakom energijom tipa Mantrik sa kojim sam ja imao posla. Strašni su ali nose istinu koju mi ne želimo priznat i potiskujemo ju u svoju podsvijest. Nose odgovore do kojih nemožemo doč a da ih i ne tražimo. Samo osobe na određenoj duhovnoj razini i sa razvijenim šestim čulom mogu uć u kontakt sa tim duhovima. Pošto naša Alma ima 25 god ona je u duši još djete koje se treba osloboditi tako bliske veze sa svojom majkom i odrasti u samouvjerenu osobu jer siguran sam da ima uvjete za to. Otac ju voli ali je nezainteresiran jer je nestrpljiv da se njihovo dijete odvoji od njih napokon. I pusti majku na miru da može svoje vrjeme posvetiti svojem mužu. Alma crpi energiju svoje majke i mjenja ju u očima svojim. Vidjela je drugu ženu a ne svoju majku možda jer otac gubi zainteresiranost za svoju ženu pošto ona daje više pažnje svojem dijetetu. Možda Alma zna odgovore ali nikako da napravi pravu stvar. | |
|
| |
Novus ordo seclorum Pračovjek
Broj postova : 1881 Age : 31 Registration date : 16.11.2011
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? pon lis 10, 2016 7:07 pm | |
| Alma ima 28 godina. Bogzna što se dogodilo s njom, nema je tu na forumu. | |
|
| |
waldox Majmun
Broj postova : 1780 Registration date : 18.03.2014
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? uto stu 01, 2016 12:00 am | |
| | |
|
| |
Mikisha Stanica
Broj postova : 10 Age : 26 Registration date : 27.01.2023
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? pet sij 27, 2023 3:48 pm | |
| - josip21 je napisao/la:
- mozda ovo.......inace tako neki znanstvenici objasnjavaju sve one nlo otmice.....jednostavno se probudis ali ipak nisi budan...ne znam tocno sad kako......uglavnom kako se mozak nije probudio nemas nikakav osjecaj tj ne osjecas tijelo ni dodir s krevetom i onda imas osjecaj da lebdis i ne mozes se pomaknit niti vikat.....i imas halucinacije kao da je netko kraj tebe.....neko vidi crnog covjeka...a neko vanzemaljce....itd....
isto tako imas teskoce s disanjem....pa se tako starijim kulturama paraliza spavanja se obično povezivala sa zlodusima koji žrtvi sjede na prsima.
Ono što mi se dogodilo zove se paraliza spavanja. To je privremena paraliza tijela koja se događa odmah po buđenju ili prije padanja u san. Slična je normalnoj paralizi koja nam se događa za vrijeme REM faze sna. Zapravo se dogodi to da nam je mozak potpuno budan, no tijelo nije. Ovo stanje može biti popraćeno i halucinacijama. Vrlo često paraliza spavanja proglašava se snom. Studije pokazuju da se ovo dogodi svakom čovjeku bar jednom ili dvaput u životu.
Faktori koji mogu povećati vjerojatnost paralize spavanja: - spavanje na leđima - nepravilan raspored spavanja - povećani stres - nagla promjena okoline ili stila života - sredstva za spavanje
Search Google:paraliza sna........
imas na netu milione takvih dozivljaja...... Dakle najbolje objašnjenje paralize sna-pri ulasku u REM fazu (rapid eye movement) mišići se ispunjavaju tekućinom koja paralizira tijelo da nebi mjesečarili dok spavamo,ali mozak ne uđe u REM fazu do kraja zbog stresa i ostaloga,pa se dešava paraliza..ja osobno imam sječanja još iz koljevke neznam kako ali sječam se paralize dok sam bio beba i dešavaju mi se stalno.Ono što je dobro iza svega toga nakon paralize je vrlo vjerojatno moguće uči u lucidan san,samo si morate u snu reči "ja sanjam".
Zadnja promjena: Mikisha; ned vel 05, 2023 6:19 am; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Hladni Majmun
Broj postova : 1782 Age : 39 Location : I don´t know Registration date : 02.01.2012
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? pet sij 27, 2023 9:57 pm | |
| - Mikisha je napisao/la:
- josip21 je napisao/la:
- mozda ovo.......inace tako neki znanstvenici objasnjavaju sve one nlo otmice.....jednostavno se probudis ali ipak nisi budan...ne znam tocno sad kako......uglavnom kako se mozak nije probudio nemas nikakav osjecaj tj ne osjecas tijelo ni dodir s krevetom i onda imas osjecaj da lebdis i ne mozes se pomaknit niti vikat.....i imas halucinacije kao da je netko kraj tebe.....neko vidi crnog covjeka...a neko vanzemaljce....itd....
isto tako imas teskoce s disanjem....pa se tako starijim kulturama paraliza spavanja se obično povezivala sa zlodusima koji žrtvi sjede na prsima.
Ono što mi se dogodilo zove se paraliza spavanja. To je privremena paraliza tijela koja se događa odmah po buđenju ili prije padanja u san. Slična je normalnoj paralizi koja nam se događa za vrijeme REM faze sna. Zapravo se dogodi to da nam je mozak potpuno budan, no tijelo nije. Ovo stanje može biti popraćeno i halucinacijama. Vrlo često paraliza spavanja proglašava se snom. Studije pokazuju da se ovo dogodi svakom čovjeku bar jednom ili dvaput u životu.
Faktori koji mogu povećati vjerojatnost paralize spavanja: - spavanje na leđima - nepravilan raspored spavanja - povećani stres - nagla promjena okoline ili stila života - sredstva za spavanje
Search Google:paraliza sna........
imas na netu milione takvih dozivljaja...... Dakle najbolje objašnjenje paralize sna-pri ulasku u REM fazu (rapid eye movement) mišići se ispunjavaju tekućinom koja paralizira tijelo da nebi mjesečarili dok spavamo,ali mozak ne uđe u REM fazu do kraja zbog stresa i ostaloga,pa se dešava paraliza..ja osobno imam sječanja još iz koljevke neznam kako ali sječam se paralize dok sam bio beba i dešavaju mi se stalno.Ono što je dobro iza svega toga nakon paralize je vrlo vjerojatno moguće uči u lucidan san,samo si morate u snu reči "ja sanjam". Eto nadam se da je moje iskustvo pomoglo jer neznam nikoga tko je imao toliko paraliza kao ja. 😘 Možeš li malo opisati svoja iskustva? Što se tiče paralize sna. Jesi li imao kakve doživljaje ili halucinacije? | |
|
| |
web dust Majmun
Broj postova : 1742 Age : 2023 Location : suha tinta Registration date : 07.10.2015
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? ned sij 29, 2023 7:40 pm | |
| - mikisha@ je napisao/la:
- Dakle najbolje objašnjenje paralize sna-pri ulasku u REM fazu (rapid eye movement) mišići se ispunjavaju tekućinom koja paralizira tijelo da nebi mjesečarili dok spavamo,ali mozak ne uđe u REM fazu do kraja zbog stresa i ostaloga,pa se dešava paraliza
zvuči kao ozbiljna fiziološka činjenica, interesira me kako si naišao ne tu informaciju | |
|
| |
Mikisha Stanica
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? čet vel 02, 2023 4:22 pm | |
| - Hladni je napisao/la:
- Mikisha je napisao/la:
Dakle najbolje objašnjenje paralize sna-pri ulasku u REM fazu (rapid eye movement) mišići se ispunjavaju tekućinom koja paralizira tijelo da nebi mjesečarili dok spavamo,ali mozak ne uđe u REM fazu do kraja zbog stresa i ostaloga,pa se dešava paraliza..ja osobno imam sječanja još iz koljevke neznam kako ali sječam se paralize dok sam bio beba i dešavaju mi se stalno.Ono što je dobro iza svega toga nakon paralize je vrlo vjerojatno moguće uči u lucidan san,samo si morate u snu reči "ja sanjam". Eto nadam se da je moje iskustvo pomoglo jer neznam nikoga tko je imao toliko paraliza kao ja. 😘
Možeš li malo opisati svoja iskustva? Što se tiče paralize sna. Jesi li imao kakve doživljaje ili halucinacije? Možda je to povezano s tim što sam rođen na noć vještica 1998.Moja iskustva su ovakva,počet čemo od najgorih kada sam spavao u boravku i sve je počelo sa zujanjem u glavi ..nemogu se pomicat,čujem glasna dahtanja koja su mi sve bliže i bliže..probudilo me što sam glasno zvao majku-"mama,mama!!. Dakle to dahtanje je moje disanje koje je popračeno zujanjem jer mi mozak nije ušao u REM zbog stresa ili najjjednostavnijeg razloga-pijenja puno kave i konzumiranja nikotina. Jednom prilikom sam otišao iz Zagreba da se očistim od otrova i od svega što mi netreba,slušajte sad ovu priču o paralizi- Spavao sam na svom krevetu i počela je paraliza.Bio sam svjestan što mi se događa i nisam se bojao.Skoncentritao sam se na svoje ruke i bez obzira na paralizu uspio sam osloboditi ruke i iz paralize sam se probudio tako što sam pljesnuo s dlanom u dlan.Tada sam shvatio da je moguće pomicati ruke čak i noge ili kako je jedna djevojka komentirala ustati iz kreveta iz paralize je isto moguće ali ljudi-netreba se bojati jer strah pojačava paralizu jer kao što sam rekao-tijelo je ispunjeno tekućinom koja paralizira i treba se samo dogovorit sa sobom i ili utonuti u paralizu ili se probuditi.ako vas još nešto zanima slobodno pitajte,budite diskretni.
Zadnja promjena: Mikisha; ned vel 05, 2023 2:46 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Mikisha Stanica
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? čet vel 02, 2023 4:25 pm | |
| Isto tako,jednom sam imao paralizu u boravku dok je moja majka bila prisutna i kuhala ručak .Kada je sve počelo vidio sam samo smrznutu sliku majke kako kuha ručak i pokušao pomaknuti ruke te sam utonuo u san u kojem sam samo pomicao svoje astralne ruke,i potom se probudio.Kada sam pitao majku jesam li mahao s rukama kao što se sječam,rekla je da sam spavao cijelo vrijeme. | |
|
| |
Mikisha Stanica
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? čet vel 02, 2023 4:26 pm | |
| Dakle ljudi,ako vam se nešto tako dešava zaboravite doktore i psihijatre-oni če vas samo privući j ustanovu i dati vam tablete koje vam netrebaju i ne pomažu! | |
|
| |
Mikisha Stanica
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? čet vel 02, 2023 4:27 pm | |
| Pitajte što god hoćete vezano za temu.pozz | |
|
| |
Mikisha Stanica
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? čet vel 02, 2023 4:31 pm | |
| - web dust je napisao/la:
- mikisha@ je napisao/la:
- Dakle najbolje objašnjenje paralize sna-pri ulasku u REM fazu (rapid eye movement) mišići se ispunjavaju tekućinom koja paralizira tijelo da nebi mjesečarili dok spavamo,ali mozak ne uđe u REM fazu do kraja zbog stresa i ostaloga,pa se dešava paraliza
zvuči kao ozbiljna fiziološka činjenica, interesira me kako si naišao ne tu informaciju Jako puno toga ima na internetu,ne sječam se točno gdje sam našao tu informaciju ali kada počnete istraživati o nečemu što vam se stvarno dešsva znat ćete sami jeste li na pravom putu,morate samo vjerovati sebi a ne svemu što pročitate. | |
|
| |
Mikisha Stanica
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? čet vel 02, 2023 8:07 pm | |
- Mikisha je napisao/la:
Dakle najbolje objašnjenje paralize sna-pri ulasku u REM fazu (rapid eye movement) mišići se ispunjavaju tekućinom koja paralizira tijelo da nebi mjesečarili dok spavamo,ali mozak ne uđe u REM fazu do kraja zbog stresa i ostaloga,pa se dešava paraliza..ja osobno imam sječanja još iz koljevke neznam kako ali sječam se paralize dok sam bio beba i dešavaju mi se stalno.Ono što je dobro iza svega toga nakon paralize je vrlo vjerojatno moguće uči u lucidan san,samo si morate u snu reči "ja sanjam". Eto nadam se da je moje iskustvo pomoglo jer neznam nikoga tko je imao toliko paraliza kao ja. 😘
Možeš li malo opisati svoja iskustva? Što se tiče paralize sna. Jesi li imao kakve doživljaje ili halucinacije? I da nakon paralize je ili buđenje ili san tako da "halucinacije" su moguće u snu jer je san sam po sebi jedna halucinacija. | |
|
| |
Hladni Majmun
Broj postova : 1782 Age : 39 Location : I don´t know Registration date : 02.01.2012
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? pet vel 03, 2023 7:36 pm | |
- Hladni je napisao/la:
Možeš li malo opisati svoja iskustva? Što se tiče paralize sna. Jesi li imao kakve doživljaje ili halucinacije? I da nakon paralize je ili buđenje ili san tako da "halucinacije" su moguće u snu jer je san sam po sebi jedna halucinacija. Ok ali pitao sam te za konkretne primjere | |
|
| |
Mikisha Stanica
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? pet vel 03, 2023 9:51 pm | |
- Mikisha je napisao/la:
I da nakon paralize je ili buđenje ili san tako da "halucinacije" su moguće u snu jer je san sam po sebi jedna halucinacija. Ok ali pitao sam te za konkretne primjere Kao na primjer? Morate znat što želite pitat doživljavam to cijeli život moraš ti biti konkretniji kod svojih pitanja i dobit ćeš odgovor.Dešava li ti se uopče paraliza sna ili nekom drugom?Što točno želite znati?? Nemogu ti prepričati svoj cijeli život u jednoj poruci. Morat ćeš biti malo precizniji kod takvih pitanja. | |
|
| |
Hladni Majmun
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? sub vel 04, 2023 12:03 am | |
- Hladni je napisao/la:
Ok ali pitao sam te za konkretne primjere Kao na primjer? Morate znat što želite pitat doživljavam to cijeli život moraš ti biti konkretniji kod svojih pitanja i dobit ćeš odgovor.Dešava li ti se uopče paraliza sna ili nekom drugom?Što točno želite znati?? Nemogu ti prepričati svoj cijeli život u jednoj poruci. Morat ćeš biti malo precizniji kod takvih pitanja. Dali ti se kod paralize ponavljaju iste halucinacije? Vidiš li nekoga konkretnog ili samo izmaglice? Imaju li halucinacije nekakvu poruku ili se dogode random stvari? Dali ti je kao halucinacija došao netko koga si poznavao? | |
|
| |
Mikisha Stanica
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? ned vel 05, 2023 3:22 am | |
- Mikisha je napisao/la:
Kao na primjer? Morate znat što želite pitat doživljavam to cijeli život moraš ti biti konkretniji kod svojih pitanja i dobit ćeš odgovor.Dešava li ti se uopče paraliza sna ili nekom drugom?Što točno želite znati?? Nemogu ti prepričati svoj cijeli život u jednoj poruci. Morat ćeš biti malo precizniji kod takvih pitanja. Dali ti se kod paralize ponavljaju iste halucinacije? Vidiš li nekoga konkretnog ili samo izmaglice? Imaju li halucinacije nekakvu poruku ili se dogode random stvari? Dali ti je kao halucinacija došao netko koga si poznavao?
Ne vidim u 90% slučajeva ništa osim svoje sobe i stropa ..obično bez poruke samo više kao neko blago ukočenje i shvacanje da sam budan,ali tijelo nije,i sve je to popračeno jakim zujanjem kao da čujem jeku od nekog aparata(moguće kućni uređaji drugih stanara kao što su vešmašina ili usisavač). I ne dođe nitko ili se probudim tako što dobijem kontrolu nad rukama ili dalje zaspim i počnem sanjat.Jako često u snovima poslije letim ili vozim neko vozilo.(Moze se desit i da sanjaš da padaš,i uvijek se probudiš prije nego padneš,što je povezano s astralnom projekcijom). | |
|
| |
Hladni Majmun
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? pon vel 06, 2023 2:18 am | |
- Hladni je napisao/la:
Dali ti se kod paralize ponavljaju iste halucinacije? Vidiš li nekoga konkretnog ili samo izmaglice? Imaju li halucinacije nekakvu poruku ili se dogode random stvari? Dali ti je kao halucinacija došao netko koga si poznavao?
Ne vidim u 90% slučajeva ništa osim svoje sobe i stropa ..obično bez poruke samo više kao neko blago ukočenje i shvacanje da sam budan,ali tijelo nije,i sve je to popračeno jakim zujanjem kao da čujem jeku od nekog aparata(moguće kućni uređaji drugih stanara kao što su vešmašina ili usisavač). I ne dođe nitko ili se probudim tako što dobijem kontrolu nad rukama ili dalje zaspim i počnem sanjat.Jako često u snovima poslije letim ili vozim neko vozilo.(Moze se desit i da sanjaš da padaš,i uvijek se probudiš prije nego padneš,što je povezano s astralnom projekcijom). To zujanje u ušima može biti i posljedica ili početak astralne projekcije. Ovo sve više zvuči kao nehotična astralna projekcija nego paraliza sna | |
|
| |
Mikisha Stanica
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? sri vel 08, 2023 12:31 pm | |
- Mikisha je napisao/la:
Ne vidim u 90% slučajeva ništa osim svoje sobe i stropa ..obično bez poruke samo više kao neko blago ukočenje i shvacanje da sam budan,ali tijelo nije,i sve je to popračeno jakim zujanjem kao da čujem jeku od nekog aparata(moguće kućni uređaji drugih stanara kao što su vešmašina ili usisavač). I ne dođe nitko ili se probudim tako što dobijem kontrolu nad rukama ili dalje zaspim i počnem sanjat.Jako često u snovima poslije letim ili vozim neko vozilo.(Moze se desit i da sanjaš da padaš,i uvijek se probudiš prije nego padneš,što je povezano s astralnom projekcijom). To zujanje u ušima može biti i posljedica ili početak astralne projekcije. Ovo sve više zvuči kao nehotična astralna projekcija nego paraliza sna Iz paralize sna se možeš trgnuti i upasti u svakakve čudnovate snove,i zujanje u ušima za vrijeme paralize nije tako ugodno kao ovo pri izlasku iz svojeg tijela,i nije sigurno to što mislite jer u paralizi sna ste zarobljeni u svom paraliziranom tijelu,niste izvan njega.Astralna projekcija je jako lijepo iskustvo gdje se itekako mozete pomicati po astralnom prostoru,prepričat ću vam ukratko jednl iskustvo astralne projekcije-zaspao sam u svom krevetu i shvatio da sam u čudnom snu,nešto kao paraliza ali nisam u svom tijelu,znao sam to i probao sam se pokrenuti.U tom trenutnu sam shvatio da lebdim iznad svog kreveta i vidio sam se kako spavam na njemu i imao sam lagano zujanje u ušima kao da je bilo kat iznad mene.Ksd sam probao krenuti naprije nisam uspio isprve malo sam veslao s rukama i nogama ali nije pomoglo,pa sam probao glavom unsprijed i uspio sam se maknuti od stropa koji sam osjetio iznad sebe.Bilo je baš fora iskustvo krenuo sam glavom kroz vrata svoje sobe i shvatio da mi ruke i noge uopče netrebaju kretao sam se kroz hodnih svog stana kao punoglavac,ušao u boravak i probao sam brzo izletit kroz prozor ali sam se probudio prije nego sam uspio izac iz boravka.Eto pišite svoja takva iskustva .🙂 Kada slučajno uđete u astralnu projekciju a neznate to može izgledati kao da ste na zgradi i želite skočiti ili ste več u zraku a neznate kako naprijed ili vas vjetar odnosi pišite ako imate takva iskustva da znam da nisam jedini😝 | |
|
| |
web dust Majmun
Broj postova : 1742 Age : 2023 Location : suha tinta Registration date : 07.10.2015
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? sri oľu 08, 2023 12:42 am | |
Dali ti se kod paralize ponavljaju iste halucinacije? Vidiš li nekoga konkretnog ili samo izmaglice? Imaju li halucinacije nekakvu poruku ili se dogode random stvari? Dali ti je kao halucinacija došao netko koga si poznavao?
jednom prilikom postao sam siguran da je takvo sanjanje (i ta paraliza) potaknuto položajem glave i vrata. interesantno je, možeš govoriti i galamit (u snu) -s puno napora dok ne progovoriš i onda je jednostavvnije. na kraju te tvoj sanjani glas probudi. obično su slični snovi s "prikazama". nekada kad počne ta vrsta sna možeš preduhitriti neugodan dio s paralizom i nastavkom sna -namjestiš podlogu (jastuk ili kaj već) i zaspeš dalje u neš komfornije ( sa ili bez sanjanja). kasnije počinješ prepoznavati loš položaj pa se u snu namjestiš bolje i izbjegneš gubljenje vremena na loše spavanje, što je ponekad vrlo važno kad imaš malo vremena za naspavat se. | |
|
| |
Hladni Majmun
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? sri oľu 08, 2023 1:52 am | |
| - web dust je napisao/la:
- Hladni je napisao/la:
jednom prilikom postao sam siguran da je takvo sanjanje (i ta paraliza) potaknuto položajem glave i vrata. interesantno je, možeš govoriti i galamit (u snu) -s puno napora dok ne progovoriš i onda je jednostavvnije. na kraju te tvoj sanjani glas probudi. obično su slični snovi s "prikazama". nekada kad počne ta vrsta sna možeš preduhitriti neugodan dio s paralizom i nastavkom sna -namjestiš podlogu (jastuk ili kaj već) i zaspeš dalje u neš komfornije ( sa ili bez sanjanja). kasnije počinješ prepoznavati loš položaj pa se u snu namjestiš bolje i izbjegneš gubljenje vremena na loše spavanje, što je ponekad vrlo važno kad imaš malo vremena za naspavat se. Vrlo lako moguće | |
|
| |
bodhisattva Žaba
Broj postova : 273 Age : 57 Registration date : 15.12.2016
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? pet oľu 10, 2023 11:28 pm | |
| više faktora lući na lucidnost, uglavnom poćetak i svijesnost lucidnosti obićno biva popraćen paralizama zujanjem strujom hororima... kao neka uvertira pred zonu sumraka. psihodelija koja ostavlja utisak. spomenuto je na forumu naši snovi, rem zona, lucidnost, ima štiva... najvažnije je da budeš uvijek svijestan da to dolazi iz tebe odtebe, vani nema nićega... | |
|
| |
web dust Majmun
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? sub oľu 11, 2023 11:22 pm | |
- web dust je napisao/la:
zvuči kao ozbiljna fiziološka činjenica, interesira me kako si naišao ne tu informaciju Jako puno toga ima na internetu,ne sječam se točno gdje sam našao tu informaciju ali kada počnete istraživati o nečemu što vam se stvarno dešsva znat ćete sami jeste li na pravom putu,morate samo vjerovati sebi a ne svemu što pročitate. pa mislim pri prikupljanju informacija osim samopouzdanja i samouvjerenosti važno je filtriranje, kako u ajmo reć svakodnevici tako i u introspekci i jednako tako na internetu. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Noćna mora ili nešto više? | |
| |
|
| |
| Noćna mora ili nešto više? | |
|