Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Okrutnost ljudi prema životinjama!

Go down 
+26
Novus ordo seclorum
Kahali
2pac
Ymir
Jedi Mind Tricks
Alpha
ficoom666
Archangel
KidagakashNedakh
LJUBAV
Maria Elena
Remke
Dunja the tomboy
Neo
Berny_Sinara
neptun
Grinder
Casper
Dragony
Fantom
Chakotay
tomi
ThE_IMMORTAL
Aurora Borealis
Gea
Legionar
30 posters
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
Autor/icaPoruka
Legionar
Moderni čovjek
Legionar

Male
Gemini Dog
Broj postova : 8711
Registration date : 27.07.2008

Okrutnost ljudi prema životinjama! Empty
PostajNaslov: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimesub pro 26, 2009 1:51 am

''Okrutnost djece
U Dubravi, Zagreb, prve tople zrake izmamile su kornjaču u park, ili je nekome pobjegla ili ju je netko pustio, naravno radi se o čančari (zaštićena, domaća vrsta kornjače). Djeca koja su ju "otkrila" na žalost vrlo su okrutno postipila prema kornjači. Bacali su ju o asfalt dok ju nisu teško ozlijedila. Zahvaljujući djevojci koja je vidjela "igru" ove drage dječice uspjela je na vrijeme intervenirati tako da smo kornjači na vrijeme uspjeli pružiti pomoć i ona se uspješno oporavlja.''

Okrutnost ljudi prema životinjama! Okrutnost_djece_400

Izvor

Ka-ta-stro-fa!
Ako će to moje dijete ikad napraviti, makar sumnjam u to da ću ga ja tako odgajati, pa tako i u to da će to ikad napraviti, ja bih njemu priredio takav kaos doma... Zapravo, prvi puta bih mu lijepo objasnio, ako bi bilo mlađe od 4,5 godina. Ako bi bilo starije onda bi dobilo takvu kaznu...
Ma ja ne mogu zamisliti što je s ljudima. Kako mogu ubijati životinje iz čista mira?! U Kanadi donedavna sportska disciplina je lov na mlade tuljane... katastrofa!

Okrutnost ljudi prema životinjama! Image_2_2675

Zadnja promjena: Legionar; sub pro 26, 2009 2:02 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh] Go down
Legionar
Moderni čovjek
Legionar

Male
Gemini Dog

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimesub pro 26, 2009 1:57 am

Dobra vijest:
''Rusija zabranila lov na male bijele tuljane
Ruske su vlasti zabranile lov na male tuljane bijelog krzna nekoliko tjedana nakon što je ruski
Reuters-.--.-
Photo Reuters
premijer Vladimir Putin industriju koja prerađuje krzna nazvao "krvavom".
- Krvavi prizor lova na tuljana, pokolj ovih bespomoćnih životinja ne može se uopće nazvati pravim lovom, zabranjen je u našoj zemlji, kao i u većini razvijenih zemalja, te predstavlja ozbiljan korak u zaštiti biološke različitosti Ruske Federacije – rekao je Yuri Trutnev, ruski ministar prirodnih resursa.
Tuljani nastanjuju rusko bjelomorsko područje na Arktiku, a lovci u proljeće najviše ubijaju male krznene tuljane, tražene zbog svojih snježno-bijelih krzna.
- Ovo je krvav posao i jasno je da treba biti zaustavljen – rekao je premijer Putin, dodajući kako lovci ipak trebaju biti kompenzirani za svoje gubitke.
Vlada je do odluke došla i zbog prosvjeda u 20 ruskih gradova ovog tjedna, na kojima su prosvjednici upozoravali na brutalnost ubijanja mladih tuljana zbog njihovog krzna.
Zabranu lova na mladunčad tuljana uvela je i Kanada.
'

No ovo ne bi trebale biti dobre vijesti, ovo bi trebale biti sramotne vijesti zbog toga što do ovoga nije trebalo niti doći, pa tako ni do ovako ukašnjele zabrane!

Okrutnost ljudi prema životinjama! Slikabs5

''Vrijeme je za lov na tuljanovo krzno!
bebe tuljani dolaze na svijet krajem ožujka.
kada se okote, izgledaju poput bijelih pahuljastih loptica.
kada pak odrastu, to bijelo krzno pretvori se u srebrnosivu dlaku.
no, mnogi od njih to neće dočekati.
upravo zbog prekrasnog bijelog, nježnog krzna, lovci na tuljane poubijati će ovih tjedana 350.000 malih tuljana!
krzno mladog tuljana prodaje se po cijeni od 40 dolara.
vlada kanade naglašava da je 'lov' na mlade tuljane oprovdan time što tamošnje stanovništo na taj način zarađuje za život te da se broj tuljana utrostručio u odnosu na 1970-u godinu.
ribari koji love na području koji naseljavaju tuljani kažu da su oni krivi zbog smanjenja ribe jer tuljani previše pojedu, a ubijanjem tuljana ostaje više ribe za njih.
mnogi mladi tuljani u tom masovnom pokolju jednostavno samo propadnu pod led!
u kanadi su lovci prošle godine pobili oko 286 000 grenlandskih tuljana, od kojih je većina bila mlađa od 4 mjeseca.
lovci prelaze sante naoružani čakljama.
snažan udarac u glavu - metoda koju kanadska vlada dopušta - brzo usmrti tuljana.
čaklje služe i kao oruđe za dovlačenje koža na čamac.
ubijanje tuljana je nevjerojatno okrutno i bezrazložno, a najtužnije je što se bebe ubijaju pred očima majki tuljanica.
''
Izvor

Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Registration date : 21.04.2009

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimesub pro 26, 2009 2:18 am

pale žalosno je što ljudi čine... Ne... nije žalosno nego bolesno i odvratno
:x

Onu djecu treba poslati psihologu, tko zna kakvi psihopati se kriju u njima no

Dinosaur
Aurora Borealis

Female
Scorpio Cat
Broj postova : 474
Registration date : 25.06.2009

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimesub pro 26, 2009 9:40 pm

dijete koje mlati životinje i iživljava se na njima ide na sramotu roditeljima,ne djetetu. Kad si malen,nisi svjestan dobra i zla,roditelji su tu da te tome nauče,i što se tiče životinja-u tome puno puta podbace :(
[Vrh] Go down
ThE_IMMORTAL
Majmun
ThE_IMMORTAL

Male
Taurus Goat
Broj postova : 1324
Registration date : 18.09.2007

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimened pro 27, 2009 1:44 pm

jednom su nam dosli prijatelji u goste i poveli svog "ultra-hiperaktivnog" monstruma od sina. on je nasao za shodno da suta macke oko kuce... jednu malu macu (imala je tek jedno 2 mjeseca) je toliko izubijao, da nije mogla na jednu nogu. nije htjela nista jesti i naravno na kraju je umrla. :(
bit ce osvete, samo nek dodje jos jednom, ne interesuje me sto je "dijete", nije dijete, to je vrag. ako je sad spreman ubiti zivotinju, za par godina ce biti spreman ubiti i covjeka :(
sto je najgore roditelji nista na to ne reagiraju. samo kazu, "ma joj on je jos mali" :rolleyes:. pa sta ako je mali... kazu popricace kad dodju kuci (LOL) bas ce ih i poslusati. tu samo treba, ne prut, nego LANAC!!!
[Vrh] Go down
Legionar
Moderni čovjek
Legionar

Male
Gemini Dog

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimened pro 27, 2009 4:59 pm

Aurora Borealis je napisao/la:
dijete koje mlati životinje i iživljava se na njima ide na sramotu roditeljima,ne djetetu. Kad si malen,nisi svjestan dobra i zla,roditelji su tu da te tome nauče,i što se tiče životinja-u tome puno puta podbace :(
Ma točno to!
@Immortal, kužim tvoj bijes no

Pračovjek
tomi

Male
Libra Goat
Broj postova : 2381
Registration date : 22.08.2009

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimened pro 27, 2009 5:18 pm

Ja nastojim sprijeiti takvo nasilje kad god stignem. Pretprosle zime sam s nekoliko frendova zujao po gradu i nasili na neku macku sklupcanu na komadicu zemlje na kojem nije bilo snijega. Frend je imao bocu vode i isao ju politi. Grdo smo se posvadjali, ali maca je ostala suha :)
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian
Chakotay

Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 8409
Registration date : 28.12.2007

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimened pro 27, 2009 10:51 pm

@immortal, koliko je to dijete imalo godina, ako je bilo malo tj. dvije do tri godine onda je to krivnja roditelja, jer dijete ne zna razliku između živog bića i npr. plišanog mačića. Ali ako je bilo starije onda i s njim nešto nije uredu, svjesno nanositi bol drugom živom biću pokazuje određene probleme. I dalje je tu krivnja roditelja, ali i djeteta.

Dinosaur
Aurora Borealis

Female
Scorpio Cat

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimened pro 27, 2009 11:12 pm

slažem se sa chakotayem ;)
i ja burno reagiram na nasilje prema životinjama, ali treba zastat i promislit, prije bi trebalo isprebijat roditelje lancem nego dijete, dijete je na kraju krajeva- odraz svojih roditelja i nije krivo u većini slučajeva. Pa ipak, čak i od roditelja koji nasilje prema životinjama smatraju donekle normalnim i u svojim poznim godinama (moji roditelji), može izać biće koje životinje smatra ravnopravnima (ja). Dakle, ako je dijete starije-onda je problem u njemu samome.
Moj otac ni dan danas ne smatra da je premlaćivanje mačke ili psa nešto strašno, i učinio bi to kao od šale,a ja sam potpuna suprotnost.
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian
Chakotay

Male
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimened pro 27, 2009 11:41 pm

@Aurora ides

Kad smo mali onda se ponašamo onako kako se ponašaju naši roditelji ili osobe s kojima živimo jer su nam oni uzori i modeli ponašanja, no kad narastemo onda možemo sami odlučivati i činiti ono što mislimo da je ispravno.

To naravno vrijedi za sve odnose ne samo za odnos prema životinjama, no kroz odnos prema životinjama se vidi koliko poštujemo druga živa bića. Prema ljudima se moramo ponašati pristojno iako to neki ne žele, jer se boje kazni i sankcija, no zato se kočnice otpuštaju kad se radi o odnosu prema životinjama i tu se mogu vidjeti neki problemi i frustracije. Žalosno je kad se tako nešto vidi kod djece.
[Vrh] Go down
Fantom
Superforumaš CE-4
Fantom

Male
Gemini Pig
Broj postova : 10363
Registration date : 23.06.2009

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimepon pro 28, 2009 3:37 am

Ovo je jos jedan oblik okrutnosti prema zivotinjama...Okrutnost ljudi prema životinjama! Kopfschuettel

Okrutnost ljudi prema životinjama! Cat_carrier
[Vrh] Go down
Aurora Borealis
Dinosaur
Aurora Borealis

Female
Scorpio Cat

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimepon pro 28, 2009 4:10 am

Chakotay ljubi te majka :D
potpisujem u totalu, tako da na ovu temu više nemam što reć pa se odjavljujem s nje ;)
[Vrh] Go down
ThE_IMMORTAL
Majmun
ThE_IMMORTAL

Male
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimeuto pro 29, 2009 9:06 pm

vrag od djeteta ima 4 godine!!!!!
[Vrh] Go down
Dragony
Majmun
Dragony

Male
Pisces Rat
Broj postova : 1048
Registration date : 16.12.2009

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimeuto pro 29, 2009 9:09 pm

Fantom je napisao/la:
Ovo je jos jedan oblik okrutnosti prema zivotinjama...Okrutnost ljudi prema životinjama! Kopfschuettel

Okrutnost ljudi prema životinjama! Cat_carrier

Koji goblin...? Je li to šala ili ozbiljno?!? affraid
[Vrh] Go down
Casper
Dinosaur
Casper

Male
Scorpio Snake
Broj postova : 305
Registration date : 10.02.2009

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimeuto pro 29, 2009 9:10 pm

mojoj prijateljici su neki luđaci živu mačku spalili....
čitao sam da su u Vinkovcima djeca vezala psa za prugu i gledali kako ga vlak gazi...
mislim da svima koji takve grozote rade treba psihijatriska pomoć, jer ako tako nešto iz zabave rade prema životinjam tko zna što su u stanju učiniti ljudima jednog dana
[Vrh] Go down
Dragony
Majmun
Dragony

Male
Pisces Rat
Broj postova : 1048
Registration date : 16.12.2009

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimeuto pro 29, 2009 9:14 pm

Ma to je sve prestrašno... prvo bi te ljude trebalo poslati psihijatru, a ako ni to ne upali, onda bi im trebali pokazati na njima samima kako su se osjećale te životinje dok su ih mučili (znam da zvuči grozno, no meni se to čini kao jedini izlaz jer su ti ljudi tako grozni i nemilosrdni)...
[Vrh] Go down
ThE_IMMORTAL
Majmun
ThE_IMMORTAL

Male
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimesri pro 30, 2009 12:52 am

joj. ne zelim vise citati, ni slusati o ovakvim stvarima. ovo me stvarno baca u depresiju... joj jest narod pokvaren, ne mogu vjerovati... :(
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian
Chakotay

Male
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimesri pro 30, 2009 9:32 pm

ThE_IMMORTAL je napisao/la:
A joj to je malo dijete, definitivno bi trebalo porazgovarati s njegovim roditeljima, a i tako malo dijete mora biti stalno sa roditeljima ili nekih starijim.
[Vrh] Go down
Grinder
Višestanični organizam
Grinder

Female
Capricorn Broj postova : 85
Registration date : 05.12.2009

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimesri pro 30, 2009 10:34 pm

Chakotay je napisao/la:
ThE_IMMORTAL je napisao/la:
A joj to je malo dijete, definitivno bi trebalo porazgovarati s njegovim roditeljima, a i tako malo dijete mora biti stalno sa roditeljima ili nekih starijim.

Ima jedan vic koji se može upisat u ovu temu ali ne za nasmijat nego čisto da se vidi da tu spada

Došla mama sa malim djetetom kod psihijatra.
''Doktore moj sin muči životinje, bojim se da jednog dana ne ozljedi nekog čovjeka!''
Doktor : ''Ma ništa vi ne brinite, to je sigurno samo faza''
Mama : ''U redu. ADOLF idemo!'' Okrutnost ljudi prema životinjama! 221289

(Adolf - kao Adolf Hitler)

Općenito za ljude koji su u stanju mučit životinje nemam lijepo mišljenje naravno, ... To su ljudi koji ne zaslužuju život! Najradikalnije se usuđujem reći.Okrutnost ljudi prema životinjama! 641286

Kad sam bila mala dečki su uvijek bili ti koji su ganjali mačke i tako i vječito sam dolazila doma krvava jer bi se uvijek potukla s njima kad bi vidjela da ih namjeravaju mučit.
[Vrh] Go down
ThE_IMMORTAL
Majmun
ThE_IMMORTAL

Male
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimečet pro 31, 2009 3:16 pm

meni se zeludac izvrati kad vidim male macice, tek prohodale, izbecene na cestu, bez majke. ne znaju kuda ce od sebe. jednom sam se vozao biciklom i naisao na grupicu od5 malih maca. uzmjaukale se, sigurno su vikale za majkom. meni ih je toliko bilo zao :( samo su zamnom trcale ako bih krenuo dalje :(
stvarno je zalosno kad ovako male macice izbace na ulicu... zasto to moraju raditi? :(
[Vrh] Go down
neptun
Višestanični organizam
neptun

Male
Libra Tiger
Broj postova : 64
Registration date : 13.12.2009

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimečet pro 31, 2009 5:45 pm

Zanimljivo , svijet ce za ugrozenog medvjeda poslati helikopter a za ljude koji gladuju Aids
[Vrh] Go down
Legionar
Moderni čovjek
Legionar

Male
Gemini Dog

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimečet pro 31, 2009 6:32 pm

neptun je napisao/la:
Zanimljivo , svijet ce za ugrozenog medvjeda poslati helikopter a za ljude koji gladuju Aids
Komentar za sasvim novu raspravu. ides
ovdje smo o tome raspravljali miga

Višestanični organizam
Grinder

Female
Capricorn Broj postova : 85
Registration date : 05.12.2009

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimened sij 03, 2010 4:06 am

Istina, dobra tema o prioritetima
[Vrh] Go down
neptun
Višestanični organizam
neptun

Male
Libra Tiger
Broj postova : 64
Registration date : 13.12.2009

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimened sij 03, 2010 6:15 pm

@Legi , da raspravljali ste na tu temu prenapucenosti nase planete i odnos covijeka prema okolisu-prirodi , zato sam i napisao " onima koji gladuju saljemo AIDS " ali jel to rijesenje.
Usput , odlicni su ti komentari i analize na navedenoj temi.
[Vrh] Go down
Berny_Sinara
Pračovjek
Berny_Sinara

Female
Sagittarius Snake
Broj postova : 2704
Registration date : 24.02.2009

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitimesub sij 09, 2010 2:14 am

evo sa foruma sta sam napisala...al prije no sto Pastam to je bilo prije godinu dana klinac vise to ne radi :)
dakle imam jednog susjeda koji je kreten da budem bezobrazna....uglavnom...on je mojeg macka Spartu "terorizirao" stavio mu vrecicu na guzu i zavezao za vrat....ja sam macu nasla uplasenog u svojoj supi....macu sam jedva izvukla iza silnih drva u supi kolko ga je bilo strah...kaj bi ja mogla raditi sa tim klincem ..jer on isto nas ljude u ulici terorizira i baca petarde..
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Okrutnost ljudi prema životinjama!   Okrutnost ljudi prema životinjama! Icon_minitime

[Vrh] Go down

Okrutnost ljudi prema životinjama!
[Vrh] 
Stranica 1 / 4.Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Od kud kod ljudi agresija prema slabijima
» brojanje prema beskonacnosti
» Posao prema horoskopskom znaku