Bus Stanica
Broj postova : 29 Age : 40 Registration date : 12.06.2010
| Naslov: Manipulacija prilikom nalazenja partnera sub lip 12, 2010 4:36 pm | |
| Mozda ste culi za sait www.becomesocial.comRadi se o saitu koji promovise razne tehnike pri pronalazenju partnera ili manipulaciji sa njime. Pominju NLP programiranje i razne druge tehnike. S obzirom da je sait komercialne prirode - pokusava da naplati znanje koje nudi, mislim da veze s psihologijom nema... A vi? | |
|
keala Stanica
Broj postova : 20 Age : 35 Registration date : 08.02.2008
| Naslov: Re: Manipulacija prilikom nalazenja partnera uto srp 20, 2010 2:38 pm | |
| Prestrasno cemu sve ljudi pribjegavaju radi ostvarenja svojih zelja, a na kraju su jos nezadovoljniji i nesretniji | |
|
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Manipulacija prilikom nalazenja partnera uto srp 20, 2010 3:08 pm | |
| Ljudi se pri upoznavanju vrlo cesto izdaju za nesto sto nisu. To se zove 'ostavljanje sto boljeg dojma'. Dakle, ta vrst manipulacije postoji oduvijek, a ovi ju pokusavaju naplatit. Iskreno, meni je to blesavo. Glumljenje da si nesto sto nisi samo na kraju dovede do sranja (pardon na izrazu). | |
|
Johnny-Red&Black Višestanični organizam
Broj postova : 98 Age : 38 Location : Internet Registration date : 17.03.2010
| Naslov: Re: Manipulacija prilikom nalazenja partnera sri ruj 22, 2010 12:04 am | |
| - Alpha je napisao/la:
- Ljudi se pri upoznavanju vrlo cesto izdaju za nesto sto nisu. To se zove 'ostavljanje sto boljeg dojma'. Dakle, ta vrst manipulacije postoji oduvijek, a ovi ju pokusavaju naplatit. Iskreno, meni je to blesavo. Glumljenje da si nesto sto nisi samo na kraju dovede do sranja (pardon na izrazu).
Slažem se. Prokušano, Funkcionira, Da se izmanipulirat .. Al nie to to .. najbolje bez glume. TI budi TI i Amen. | |
|
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Manipulacija prilikom nalazenja partnera sri ruj 22, 2010 2:35 am | |
| što glumom možeš dobiti? ne možeš biti sretan da glumiš nekog drugog da bi bio s nekim.. zar ti nije bolje da znaš da te taj netko voli zato što si to ti.. a ne neka našminkana, cvrkutava osoba? ja ne glumim jer iskreno neznam kako.. manipuliram u granicama normale kad mi se nešto neda napraviti onda sam iznimno mazna prema partneru ali nikad neglumim a i zbog toga neki put dobim po nosu prije nego da sam glumila.. ali što je tu je iskrenost je na cijeni | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Manipulacija prilikom nalazenja partnera | |
| |
|