Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Ask primitive101 (chat tema)

Go down 
+16
Akasha
Madonna
Sang Real
biga
Legionar
Alpha
Chakotay
wanderer
MoW
Blizzard
Skulptura
Green
flory
Melkior
primitive101
Ephez
20 posters
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next
Autor/icaPoruka
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon
Broj postova : 452
Registration date : 30.12.2010

Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Empty
PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimečet sij 26, 2012 1:29 am

Sad mi pjesma više nije smješna

ali se smejem ahaahahaha,ma ja sam puklaaaaaaaaaaaaaaaaa
[Vrh] Go down
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimečet sij 26, 2012 1:31 am

Neznam više,il nek me ubiju na tom forumu il u Vrapče samnom opet,nešt treba,da

[Vrh] Go down
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimečet sij 26, 2012 12:40 pm

Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !
A đe mi Primitiv ???????????

Rekla sam da ga volim i on ode ????????
To je ko u LUD,ZBUNJEN,NORMALAN,dok dođe Izet u knjižaru i ženska mu kaže FOLOW ME ...i on folow ... i ona viče na njega PA ŠTA ME PRATITE ?
A Izet samo kužio ENGLESKI scratch -.- -.- -.-
Ili ja ne kužim Primitivski ????????????????????????????????????????

Em aj Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Orasi-2 ???????????

ORASI ,NE ?
(nuts ...za budale koji ne kuže!!!!!)
[Vrh] Go down
primitive101
Pračovjek
primitive101

Male
Sagittarius Cat
Broj postova : 1816
Registration date : 20.10.2010

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimečet sij 26, 2012 3:15 pm

Orasi si su nisu,shta su ? :)

Pchela jeste,osa nije,shta je ? :)
[Vrh] Go down
Madonna
Pračovjek
Madonna

Male
Virgo Dragon
Broj postova : 2438
Registration date : 07.11.2010

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimečet sij 26, 2012 3:44 pm

evil lovely pop daz kafenisu ides
[Vrh] Go down
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimečet sij 26, 2012 6:03 pm

Nisu ali jesam JA mislim NUTS jedna i jedina,mada su množina ,ali sam samo ja izgleda .
Pčela je ali bere med e miga
Osa nije već je trut ali onaj ljeni ,mada je i Truth (kao istina)
Znači,istina je da si ljen

A ti Madonna se pripazi s tim postavljanjem raznoraznih smajlića jer si nedorečena !
Malo đavo malo Bog?
Malo klackam ,malo pop !
Malo kafenišu malo go ahed !
Ma kam da go ?
Ili jesu ili nisu !
Ili đavo ili Bog ali pop nix jer to vrag e !
Bog je jedini AUTOR za meriđ i ja sam sebe udala na fejsu,baš mene briga kaj ovaj neće !
[Vrh] Go down
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimečet sij 26, 2012 6:08 pm

Citat :
Spalite sve knjige koje su napisane o matematici, i oni logičkog uma ;uništite sve svete knjige o jogi

Primitiv ,dobro veliš ,lajkkk scratch
[Vrh] Go down
primitive101
Pračovjek
primitive101

Male
Sagittarius Cat

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimečet sij 26, 2012 6:18 pm

„Zakon krije je večan. Nepogrešiv je kao matematika; kao jednostavna pravila sabiranja i oduzimanja, kriju nikad neće biti moguće uništiti. Spalite sve knjige koje su napisane o matematici, i oni logičkog uma uvek će ponovo otkriti te istine; uništite sve svete knjige o jogi, i njeni fundamentalni zakoni će se pojaviti kad god se pojavi pravi jogi koji u sebi sadrži čistu predanost i stoga čisto znanje.“

Autobiografija jednog jogija
[Vrh] Go down
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimečet sij 26, 2012 6:23 pm

hekla Pa znam al ja sam si poizbacala kaj mi je smetalo i dobro conf1
Poruka je bila dost jasna ... cerek
[Vrh] Go down
primitive101
Pračovjek
primitive101

Male
Sagittarius Cat

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimečet sij 26, 2012 6:27 pm

Nije,jer iz tvog pisanja se vidi mrznja prema kriya yogi(btw,mnogi hriscanski mistici i sveci su znali njene tajne,ukljucujuci i Isusa) i sreca kad se zapale knjige o istoj.

[Vrh] Go down
Madonna
Pračovjek
Madonna

Male
Virgo Dragon
Broj postova : 2438
Registration date : 07.11.2010

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimesri vel 01, 2012 4:40 pm

Ephez je napisao/la:
Nisu ali jesam JA mislim NUTS jedna i jedina,mada su množina ,ali sam samo ja izgleda .
Pčela je ali bere med e miga
Osa nije već je trut ali onaj ljeni ,mada je i Truth (kao istina)
Znači,istina je da si ljen

A ti Madonna se pripazi s tim postavljanjem raznoraznih smajlića jer si nedorečena !
Malo đavo malo Bog?
Malo klackam ,malo pop !
Malo kafenišu malo go ahed !
Ma kam da go ?
Ili jesu ili nisu !
Ili đavo ili Bog ali pop nix jer to vrag e !
Bog je jedini AUTOR za meriđ i ja sam sebe udala na fejsu,baš mene briga kaj ovaj neće !
stavio bih ja i neke druge u tom stilu samo ih nema...@ lol!
[Vrh] Go down
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimepet vel 17, 2012 7:46 pm

Nema ?

Pa uvezi study

Bilo bi dobro kopirat URL ,pa umetnut u Image ,jer znam da nebuš znal kak se to roll zubi

http://en.smiles.26l.com/smile.bereich60_0.html
[Vrh] Go down
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimepet vel 17, 2012 7:47 pm

Ispričavam se Primitivesu za javnu sramotu ,nanešenu meni ,njegovim odbijanjem Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 822fe9b0329c376d4536a7a1ee84b9ab
[Vrh] Go down
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimepet vel 17, 2012 7:56 pm

Citat :
Nije,jer iz tvog pisanja se vidi mrznja prema kriya yogi(btw,mnogi hriscanski mistici i sveci su znali njene tajne,ukljucujuci i Isusa) i sreca kad se zapale knjige o istoj.

Ovo nisam ni vidla ... study
Mržnje nemam ,samo sam se zezala izvrnuvši tvoja božanstva upsidedown ...
Imam samo za reć još da sam odustala od svega , nek bu kak Bog da confused
jer se meni neda misli ,čudiš me čestim spominjanjem Isusa ,između ostalih i znam da si takav kad bi i spoznao da je ISUS taj zadnji koji dolazi natrag da sudi - Ti bi reko da je tebi okej i tako ,nek se Isus pobrine za druge ,ti si sebe sredio ... tuzni
Najboljeg si ponašanja a najteže ti ide Biblija ,i to samo zato jer ju nisi ni čitao .
Nagađaš šta je Isus ,a nisi ni pogledo .
Sav si dobar ,a ... ma ništ hug
[Vrh] Go down
primitive101
Pračovjek
primitive101

Male
Sagittarius Cat

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimepet vel 17, 2012 9:11 pm

Znash sta je meni najveca ljepota svega ? Shto nakon opisivanja onoga shto vidim,procitam sveti spis nekog od mistika ili prosvjetljenih majstora,i nadjem da sam isto to i ja rekao.Onda to potvrdjuje i mene i tog mistika,jer znaci da smo utemeljeni u Istinu.Ukoliko je moja dusa temelj stvarnosti,ne znam zasto mi treba vansjka pomoc da joj se prepustim,iako je to glavna dogma hriscanske crkve.U tom smislu ja sam samog sebe spasio na nacin da sam dopustio dusi/bogu u Meni da spere grjeh sa mene.

Kriya yoga je mozda najbolja tehnika za to prepustanje dusi.Cista nauka.

Zato meni nikad nece biti jasno,ukoliko je dusa TEMELJ stvarnosti,a svi je mi imamo(iako smo je nesvjesni),zasto ljudi ne shvate da se posao spasioca odnosi samo na to da nas natjeraju da se okrenemo svojoj dusi koja jedina postoji,a sve ostalo je iluzija.Ta dusa je govorila kroz tjelo Isusa,govori kroz Mene,i govorila je kroz milion drugih(ukljucujuci Lucifera,Ja Jesam)....

Medjutim ta faza spoznaje da Jedino Ja Jesam(tj govor iz spojenosti sa dusom,sa temeljom stvarnoscu) je SAMO jedna od faza na duhovnom putu,gledanja totalne stvarnosti i vrsenja Bozje Volje...

Kao sto svaki put pitam vjernike :"Ukoliko nemate iskustvo temelja stvarnosti,vase duse,kako cete znati sta reci Isusu da spasi u Vama? Vi posto ne znate sta je to dusa,zelicete da spasite svoje astralno-mentalno tjelo(ili jos gore fizicko tjelo),a Lucifer je taj kojemu to odgovara,jer TEK probijanjem srca na centralnom kanalu,tj odbacivanjem astralnog i mentalnog tjela,se dobija PRVI uvid u Tao,u stvarnost,u Bozju Volju(dakle ne spoznaja Apsoluta koja je samadi,nego spoznaja kako relativna realnost izgleda)?"

"Shvacate li vjernici koliko je zajebano spasiti se ? Chak i da Isus moze da SPERE grjeh vezanosti za astralno i mentalno tjelo,pravo je pitanje da li cete vjernici VI TO I HTJETI DA URADITE,da li ce to biti vasa volja ?"

Jer to je SMRT vas,utrnuce(u prevodu nirvana :) ) svega ljudskog,laznog,mracnog i iluzornog sto rezonira sa anahata cakrom,sa srcem,sa astralom cije je Knez ujedno i Knez ovoga svjeta,Sotona ?"

Ja kazem,nema sanse.Svi hriscanski vjernici ce birati Lucifera za spasitelja,u 95posto slucajeva....
[Vrh] Go down
Archangel
Pračovjek
Archangel

Male
Leo Rooster
Broj postova : 2973
Registration date : 15.08.2009

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimepet vel 17, 2012 9:18 pm

@Ephez, @primitive101 - iznajmljujem jeftino sobe, samo 50 EUR za jednu noć. Deal? cerek
[Vrh] Go down
primitive101
Pračovjek
primitive101

Male
Sagittarius Cat

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimepet vel 17, 2012 9:49 pm

Samo za jednu noc ? :)

Puno brate,ja ih iznajmljujem za 20e noc :)
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimened vel 19, 2012 12:38 am

lolcina
[Vrh] Go down
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimened vel 19, 2012 3:09 pm

Hvala Arch ,nećmo u nike sobe zubi
Shvatili smo da sam ja ušizofrenizirala svoj odnos sa Primitivom ,volela neku svoju
projekciju njega a on nije ništa ,njega ni nema ,pa tako neznam šta sam ja volila godinu i nešt conf1 ,neznam i nema veze ,jer namam srama ,totalna besramnica lolcina
Bog mi to pogasio svojevremeno pa tako mogu konstatirat da sam glupa ,ali ne i da me
sramota sad hekla naštrikala sam svoju priču i dobro cerek

Prim ne voli spone srca ,on je to popržio na naglo ,čim se đe rodi spona ,on skuri scratch
pa uživa u svojoj vadjri ,što je hladnoća i nevezanost ,ma "raj" ljudi roll
(dok je BOG=LJUBAV,ali i to Prim zna ,pa kaže da voli bezuvjetno ,ali dok mu se približiš - on te, eto skuri)

(da nebu zabune,ja to radim sa familijom i ljudima koji nisu od Boga ,isto hlad ,ali s ljudima od Boga je druga priča ,njih VOLIM ,ali Prim ustvari ne voli nikoga ,Love je fasada na van ,ne veže se u JEDNO ,kao što se Isusovi ljudi vežu u JEDNO sa Njim ,sa Bogom ,da budu JEDNO ...i to je Prim krivo shvatil ,misli da ako pop kaže da trebaju svi bit jedno ,to je POP ,ali ISUS kad kaže ,TO JE ISTINA I JA TO OBOŽAVAM ,I TAKO ĆU RADIT,MALO JE LJUDI DA BUDU JEDNO SA ISUSOM ,TO JE JEDNA USKA STAZA)

Ja se volim relate with ljudi od Boga pa sam sad izrod po Primu
Isus je reko volit bližnje ,volit braću ,i to je zapovjed .
Ja se dala bez rezerve ,pa dobro ,kako je tako je ,al da se zna bar koja sam glupača ispala vidiga
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 15088
Registration date : 01.10.2007

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimened vel 19, 2012 4:04 pm

Ova tema je postala čisto mlaćenje prazne slame, isfurani citati, pričanju veoma-cool izraza koje nitko ne razumije i raznorazna kvazi-laprdanja. Više ne znaš tko koga jebe. Ovaj je muško, a nema kujca, a ova je žensko i pravi se da ima kujca.
[Vrh] Go down
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimened vel 19, 2012 4:16 pm

Prim wrote yesterday

Citat :
Ovo je najbolje sto sam ja dosad uspio smislit :

"Bog je takva vrsta ljubavi koja nas tjera da prihvatimo neugodnu Istinu"
"vrag je takva vrsta ljubavi koja nas tjera da ne prihvatimo neugodnu Istinu,nego da radje prihvatimo ugodnu laz,iluziju,projekciju"

Istina je uvjek ugodna ljubi i pravedna ,nema neugode u njoj .
Ako bi mi mogo objasnit šta je tu neugodno za pojmit ? study
Šta ima loše u toj konačnoj pravdi i odmoru od smaranja sotonskog ? 8)
ISTINA JEST UGODNA I PRAVEDNA ,ali te kužim našta misliš ,iz ove druge tvrdnje ,
o vragu .
To je istina ,vrag te uvjeri u ugodu odnosa ,emotivne sveze a VIIIIDIŠ da neš ne štima i da te neko ne kuži ,ali vrag kaže LJUBAV,LJUBAV ,bez neophodne istine ,koju vrag ne pruža ,
ali daje zapovjed ljubavi ,koja kao Oprah širi ruke i voli sav svjet -greh do greha
magistrala ljubavi e ! affraid

Bog voli samo one koji mu se predaju ,koji ne žele živjeti svoj život ,koji to što kažeš ,nadiđu život i odu u vadjru ,žele izgubit život pa ga dobiju :

Luka 14,26 "Dođe li tko k meni, a ne mrzi svog oca i majku, ženu i djecu, braću i sestre,
pa i sam svoj život, ne može biti moj učenik!

Viš ,Prim ,i kaj fali Bibliji ?
Ja baš volim tu sablazan i neznam kako "vjernici" propuštaju TO da vide ?
Joj kad neko oženjen krene farbat kako će se po njemu spasit i žena i djeca ,eh zubi
A bit je do roda i poroda ,ili jesi od Boga ili nisi .
To znaš u duši nekako oduvjek ,tu nepripadnost i patnju života .
Bog je jasan po sponama srca za nametnute ljude ,bilo stambeno nametnute (a la susjed i slično ,prijatelji iz dohvata) bilo familijski definirane .

Citat :
I zadnje : "Bozja ljubav je predano sluzenje svima onima koji jedino zele da predano sluze svima drugima.Predano sluziti onima koji ne zele da predano sluze,tj onima koji se suprotstavljaju Bozjoj Volji je ravno najgorem obliku sotonizma"

Pa da ,prošlo je vreme milosti i sjetve ,to dobro zaključuješ .
Bilo je vrijeme dok se govorilo naširoko o spasu i načinu spasa,ali vidim ,baš postoji vrijeme za sve ,i kako je tebi dojadilo ,tako sam vidla mnoge da im je ...a i meni pogotovooooo zubi

Predano služenje je bilo voli i prijatelja i neprijatelja ,a sad je voli svoje u duhu ,samo
voljne ,koji su život dali za Boga ...
Samo ,Prim ,look around .... suspect
Đe ima takvih ?
Ko bi ostavio sve i pošo za Isusom ,jer Biblija je puna nespremnosti od strane učenika,
tj ostali su zatečeni ,a kamoli oni koji pojma nemaju :

Luka 5,27
Nakon toga iziđe i ugleda carinika imenom Levija gdje sjedi u carinarnici.
I reče mu: "Pođi za mnom!
Luka 5,28
On sve ostavi, usta i pođe za njim.

Matej 8,21
Drugi mu od učenika reče: "Gospodine, dopusti mi da prije odem i pokopam svoga oca.
Matej 8,22
Isus mu kaže: "Hajde za mnom i pusti neka mrtvi pokapaju svoje mrtve.

I ajd ,Prim ,po čemu se moja vjera razlikuje od tvoje ?
I ti kažeš za svoje bližnje ,tj obližnje - da nisu tvoji ,ko i ja šta kažem . cerek
Samo ,tvoja teza da je ISTINA NEUGODNA - to me čudi conf1
...jer neugodna je samo onom egu koji misli da ima istinu i kad shvati drugu - neugodna mu je činjenica da nije bio u pravu ,a ne da je ISTINA neugodna ,sama po sebi .
A dobro te znam ,tj ONO ŠTO ZNAM iz tvog pisanja ,a vjerujem da si iskren pa da si to ti ...
taj obrazac slova za koji se izdaješ i koji ja volim conf1 cerek - pa te onda po tom znam da želiš istinu i da nema veze ako si i glup ,za istinu sve !
Ako je istina da si ju ti dosegao - tad nebi trebala da bude neugodna,eeeej cerek

Ili misliš - drugima je neugodna ,od tebe što čuju ?
Pa čuj ,kom god je nugodna ,taj nek se odbije od tebe jer i nije za drugo .
Jer ako sablazni da tvoj život nije ono čeg treba da se držiš - onda nek sve SABLAZNI ! fo

Ali ,ja ti kažem ,ko danas još živi po Bogu ?
Neko dođe tu napisat tezu o Bogu i ode doma u vilu ,provoza se autom i voli baš taj auto ,
baš taj komoditet ,i ide svojoj ljubljenoj lepoj ženici ,koja mu izrodila bunch of vrištajuća deca i LIFE IS GOOD cerek
Pa onda i zdravlja imaju ,nisu ko ja artrozni do bola conf1 a ako i jesu ,kupe nova kolena
i opet super,jer IMA SE 8)

Onaj koji voli život na ovoj planeti - NIJE VJERNIK !
Evo ,da ti ponovim ove stihove ,kojima Isus opisuje one koji su njegovi ,jer nisu od svijeta :

Ivan 17,14
Ja sam im predao tvoju riječ, a svijet ih zamrzi jer nisu od svijeta kao što ni ja nisam od svijeta.

Ivan 17,15 Ne molim te da ih uzmeš sa svijeta, nego da ih očuvaš od Zloga.
Ivan 17,16 Oni nisu od svijeta kao što ni ja nisam od svijeta.
Ivan 17,17 Posveti ih u istini: tvoja je riječ istina.
Ivan 17,18 Kao što ti mene posla u svijet tako i ja poslah njih u svijet.
Ivan 17,19 I za njih posvećujem samog sebe da i oni budu posvećeni u istini.
Ivan 17,20 Ne molim samo za ove nego i za one koji će na njihovu riječ vjerovati u mene:
Ivan 17,21 da svi budu jedno kao što ti, Oče, u meni i ja u tebi, neka i oni u nama budu da svijet uzvjeruje da si me ti poslao.

To je to ,što i ti govoriš - Božji ljudi u svijetu ,predani u svom širenju istine,Bog ih štiti
i ko njima povjeruje - jedno je sa njima ,ali to jedno NIJE ONO UNIVERZALNO JEDNO
i ne brkaj te pojmove .
Baš me zanima ko bi povjerovao TAKVOM ISUSU koji je oštar u sudu - ili si s njim ili
s familijom ,prijateljima ,na poslu i životu ,on radi MAČ

Zadnja promjena: Ephez; ned vel 19, 2012 4:24 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimened vel 19, 2012 4:21 pm

Citat :
Ova tema je postala čisto mlaćenje prazne slame, isfurani citati, pričanju veoma-cool izraza koje nitko ne razumije i raznorazna kvazi-laprdanja. Više ne znaš tko koga jebe. Ovaj je muško, a nema kujca, a ova je žensko i pravi se da ima kujca.

Blizz zubi ajd došo si u pravi čas ,da kažeš da je dosta jebanja bez sredstava za to 5

Ja nemam aduta ,nit to što kažeš zubi ,a on ima to što ima ,i dobro ,neka mu zubi
Ja to i ne želim imat ,nego eto ,vidi ,proširila sam temu na vjerski dvoboj opet ,pa ako ti je smorno ,ma pusti eeeeej ,moram mu bar reć tu na temi da ga kužim ,a ne pljujem
Jebeš to što on mene neće ,evo neću ni ja njega al da pokažemo da nismo nadurene žene cerek koje kad ne dobiju to što nemaju - odu i mrze jer im nije uspjelo
[Vrh] Go down
primitive101
Pračovjek
primitive101

Male
Sagittarius Cat

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimened vel 19, 2012 4:30 pm

Razlika izmedju mene i tebe je shto ja kad podjem u samadi postajem temelj stvarnosti,Apsolut,koji je isti u Meni i u Isusu,i znam jako dobro o cemu je Isus prico.Tebi sa druge strane fali tacno to iskustvo pa da shvatis Isusa u potpunosti.A to neces dozivjet tako sto ces znat cjelu Bibliju napamet,jer ona je jebeni prst,a ti ga lizes ko da je lizalica.Zapali Bibiliju,podji u stanje spojenosti sa dusom,i vidjeces da Jedino Ja Jesam....Dok nije bilo Isusa,Jedino Ja Jesam.Dok nije bilo svih tih biblijskih proroka,Jedino Ja Jesam...bla bla....Govori iz lica Apsolutnog Subjetka,govor duse...bla bla....Ima i boljih stvari od toga,biti Apsolut i sa jedne i sa druge strane,naci stanje koje spaja relativno i apsolutno...

nepostoji pravilno tumacenje biblije od strane osoba koje ne znaju sta je temelj stvarnosti.Sve to sto ti govoris je nezbiljsko bez spoznaje zbiljskog,to sto ti govoris je samo prst koji pokazuje na mjesec,ali ti si zamjenila prst sa mjesecom,um sa dusom,emocije sa dusom..Nista od toga nije dusa...Ne postoji nista sto je veca zbilja od moje duse...nista...Isus vrjedi onoliko koliko je utemeljen u njoj,kao i svako drugi...

Mani me se dogmi i mlacenja prazne slame...Vezujuci se za um,poznjet cesh ponovno rodjenje,i sve tako iznova i iznova dok ne shvatis sta je to dusa i prestanes lizat prst...

:)

[Vrh] Go down
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimened vel 19, 2012 4:35 pm

Blizz nemogu da se otmem dojmu da ti misliš ,ako Primitiv mene
neće ,da to znači da on nema k... ! lolcina

Ma ko kažeee ? cerek

Ako ON ne želi mene ,pa to samo znači da je to takva vrsta K ... koji je saint ,
i hard to get tup

Svaka čast ,zašt bi se dal j ... ?

Jedino ga ne kužim ,ako je njegov Bog hladnoća i nevezanost
...pa tad i nebu nikad nikog j ...! fo

Jer ,ako on traži ženu da joj kaže istinu da je Bog hladnoća nevezana ,tad
traži hladnu ženu kojoj se j ... za Prima ,i đe je tu Bog ?
Bog ljubavi koji daje Mužu i Ženi uživanje jednog u drugome ?
[Vrh] Go down
primitive101
Pračovjek
primitive101

Male
Sagittarius Cat

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitimened vel 19, 2012 4:42 pm

Ephez,Vrag je ljubav :) Bog ti nema veze sa ljubavlju...
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Ask primitive101 (chat tema)   Ask primitive101 (chat tema) - Page 12 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Ask primitive101 (chat tema)
[Vrh] 
Stranica 12 / 18.Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next
 Similar topics
-
» O sportu... (chat tema)
» Firefox tema
» Kreacionizam
»  Fotografska natjecanja 2011. godine
» Interesantna tema o NLO-ima na 24 sata