Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Molim vas pomozite

Go down 
+7
MoW
biga
primitive101
lera
Skulptura
Jedi Mind Tricks
jura
11 posters
Autor/icaPoruka
jura
Prašina

Male
Taurus Cat
Broj postova : 9
Registration date : 03.01.2013

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitimečet sij 03, 2013 2:45 pm

Evo ovo mi je prvi post kolko ja znam i molim vas da ga pročitate do kraja,pa ovako,neznam dal je moja kuča ukleta il šta,ali imam neka čudna zbivanja.Evo naprimjer,kad idem spavat stalno čujem neke čudne zvukove iz dnevnog boravka i osječam se kao da mi je neko u sobi a nema nikog.Ponekad nemogu spavat zbog toga.Isto tako čujem da mi netko kuca na vrata a nema nikog u kuči samo moja sestra,tata,mama,baka,djed i ja affraid.Prije 3 ili 2 godine mi je umro djed a prije par mjeseci mi je umrla baka(druga baka koja živi u Ivancu i njezin muž moj drugi djed).Još nešto:Kad idem spavat uvijek čujem da psi laju i kao da netko otvara ulazna vrata u mojoj kučI(imam samo ulazna).Evo to bi bilo to ako mi možete pomoč bio bih vam zahvalan.Živim u selu koje se zove Gaćice.
[Vrh] Go down
Jedi Mind Tricks
Majmun
Jedi Mind Tricks

Male
Aquarius Monkey
Broj postova : 1448
Registration date : 10.08.2012

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitimečet sij 03, 2013 3:32 pm

Gaćice :D
[Vrh] Go down
Skulptura
Guardian
Skulptura

Male
Leo Buffalo
Broj postova : 6015
Registration date : 05.09.2009

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitimečet sij 03, 2013 5:37 pm

jura je napisao/la:
Evo ovo mi je prvi post kolko ja znam...
Pamćenje te dobro služi, to ti je bio prvi post. Dobro došao :P

- Dosta vas je u kući pa je moguće da netko od ukućana tokom noći ode po čašu vode, na wc i sl.
- Ako si zaključao ulazna vrata, nitko tko nema ključ ih ne otvara.
- Ostani duže u dnevnom boravku, prespavaj tamo pa možda otkriješ izvor(e) zvukova.
- Ako uzimaš u obzir ideju da se radi o nečem paranormalnom, jasno je da si malo paranoičan pa ti se možda čini da te netko promatra.
- Psi laju, to je sasvim normalna pojava :P pogledaj kroz prozor zbog čega laju (ako je moguće).

[Vrh] Go down
lera
Žaba
lera

Female
Cancer Pig
Broj postova : 227
Registration date : 26.09.2012

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitimečet sij 03, 2013 6:43 pm

zašto si tako uznemiren? ne vidim razloga. jel osjećaš da ti je život ugrožen? mislim, koliko kužim, nije bilo nikakvih napada, tipa da ti se nekaj zapali, luster padne na tebe i sl. dakle, nemaš se zašto bojati. većinom su to zvukovi iz naše realnosti, ali po noći sve bude naglašeno (u strahu su velike oči). no, ovaj naš prostor mi dijelimo i s drugim entitetima, koji su na drugim frkvencijama. i ako se nekad malo susretnemo s njima, čemu panika: skuhaj im kavu i budi pristojan domaćin :D malo se šalim, ne zamjeri,ali bilo bi dobro da i ti malo popustiš i okreneš to na šalu, jer ako iščekuješ da će ti se nešto loše dogoditi, onda i hoće, pa ako te i ne zaskoči kakav demon, otići će ti živci i razbolit ćeš se. zato se opusti i ne stvaraj probleme iz sitnica. i svakako pokušaj eliminirati strah i iz svog života.
[Vrh] Go down
primitive101
Pračovjek
primitive101

Male
Sagittarius Cat
Broj postova : 1816
Registration date : 20.10.2010

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitimečet sij 03, 2013 8:00 pm

demon koristi strah da te zajebe da zaboravish na cinjenicu da je Tvoja sushtina Apsolutna Stvarnost,Istina i Svjetlo i da onda ne usmjeris to Svjetlo ka demonu koji bi pobjegao od toga svjetla.Demon zeli da se ti bojis njega,jer izmedju ostalog tako dokaze da si budala koja ne shvata da je temelj Njega ujedno i temelj Stvarnosti kojeg se demon boji da pogleda zbog svoje naravi.Strah u tebi je odbrana demona od tebe.Nemas se cega bojati demona ukoliko si Svjestan svoje sustine koja je vjecna i neprolazna,samo probijes strah,pogledas demona,maknes svoj ego i licnost,pokazes mu svoju dushu i ima da podvije rep i ili pobjegne ili se raspadne na sastavne djelove.
[Vrh] Go down
Jedi Mind Tricks
Majmun
Jedi Mind Tricks

Male
Aquarius Monkey
Broj postova : 1448
Registration date : 10.08.2012

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitimečet sij 03, 2013 8:32 pm

Hrane se strahom, ostani miran.
[Vrh] Go down
biga
Pračovjek
biga

Male
Taurus Cat
Broj postova : 2861
Registration date : 28.08.2009

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitimečet sij 03, 2013 8:51 pm

sve te misterije najprije treba pokušati riješiti bez da se gleda na njih kao nešto abnormalno.
npr u mojoj kući se uvijek po noći čuju kao koraci. vrata se sama otvaraju(samo jedna)...
ovo je razlog što sam prije 5,6 godina se plašio spavati i zbog toga sam počeo spavati sa nožem kraj kreveta.. sada mi je to navika...
a do čega je ustvari bilo...
kad je postavljan parket na hodnik, nije bio osušen do kraja(parket) i sada on pucketa kako se kuća hladi-grije. to liči kao da netko hoda...
stvar s vratima.. kad je južina vrata se malo iskrive(jer su drvena) i kad se zatvore jednostavno brava popusti zbog iskrivljenih vrata i ona se otvore.

imao sam problem i sa kako ti kažeš "netko pokušava ući u kuću".. na kraju se ispostavilo da je to mačak kojemu je valjda hladno vani i skače na bravu i pokušava je otvoriti...

onda zvono samo zvonilo.... i to je rješeno..

sljedeće, sanjam neku žensku kako vrišti na mene i to nekolike noći za redom... isprepadam se kao vol.. na kraju skužim da mi je nos začepljen i kad dišem da se iz nosa čuje isti tonalitet kao taj vrisak... znači mozak se poigrava..

e sad jedino nisam riješio stvar da vrata od garaže koja su limena po noći udaraju kao da je netko u garaži... ali i to namjeravam idućeg ljeta...

šta sam htio reći svim ovim brbljanjem: od milijun stvari koje se nama po noći čine nadnaravna, možda je samo jedno nadnaravno, a ostalo je samo stvar koja se i inače događa, samo naša mašta odradi svoj posao...
[Vrh] Go down
MoW
Čovjek
MoW

Male
Libra Dog
Broj postova : 6339
Registration date : 26.05.2009

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitimečet sij 03, 2013 11:37 pm

@jura Možeš jednostavno biti osjetljiviji na uobičajene zvukove i događaje nakon što su ti umrli bake i djed. S druge strane, lako je moguće da ih i osjećaš jer su još "tu negdje u blizini". To nije ništa posebno strašno ili neobično, sve je to dio života i smrti.
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian
Chakotay

Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 8409
Registration date : 28.12.2007

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitimepet sij 04, 2013 12:34 am

Probaj se opustiti i malo više zezati, pogotovo na forumima i tada ćeš sve to prihvaćati kao nešto normalno ;)
[Vrh] Go down
jura
Prašina

Male
Taurus Cat
Broj postova : 9
Registration date : 03.01.2013

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitimepon sij 07, 2013 8:26 pm

aha hvala vam nek bude otvoren post ak ču imat još nešt strašno za napisat
[Vrh] Go down
omlet
Prašina
omlet

Male
Virgo Broj postova : 9
Registration date : 23.02.2013

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitimesub vel 23, 2013 10:26 pm

primitive101 je napisao/la:
demon koristi strah da te zajebe da zaboravish na cinjenicu da je Tvoja sushtina Apsolutna Stvarnost,Istina i Svjetlo i da onda ne usmjeris to Svjetlo ka demonu koji bi pobjegao od toga svjetla.Demon zeli da se ti bojis njega,jer izmedju ostalog tako dokaze da si budala koja ne shvata da je temelj Njega ujedno i temelj Stvarnosti kojeg se demon boji da pogleda zbog svoje naravi.Strah u tebi je odbrana demona od tebe.Nemas se cega bojati demona ukoliko si Svjestan svoje sustine koja je vjecna i neprolazna,samo probijes strah,pogledas demona,maknes svoj ego i licnost,pokazes mu svoju dushu i ima da podvije rep i ili pobjegne ili se raspadne na sastavne djelove.

ba jesi puko ti, o cemu pricas nije za vjerovat
[Vrh] Go down
primitive101
Pračovjek
primitive101

Male
Sagittarius Cat
Broj postova : 1816
Registration date : 20.10.2010

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitimesub vel 23, 2013 10:42 pm

omlet je napisao/la:
primitive101 je napisao/la:

ba jesi puko ti, o cemu pricas nije za vjerovat

djete drago hug moli
[Vrh] Go down
omlet
Prašina
omlet

Male

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitimened vel 24, 2013 12:35 am

budi realan
[Vrh] Go down
omlet
Prašina
omlet

Male

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitimened vel 24, 2013 1:49 am

da čudno kako se sve to događa kod kod ljudi između dobi od 11 do 14 godina rofl2
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster
Broj postova : 1881
Registration date : 16.11.2011

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitimened vel 24, 2013 12:56 pm

Tad su najlabilniji i podvodljivi utjecaju.
[Vrh] Go down
omlet
Prašina
omlet

Male

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitimened vel 24, 2013 1:54 pm

i kad imaju najbujniju maštu :)
[Vrh] Go down
Korplikan
Pračovjek
Korplikan

Male
Pisces Monkey
Broj postova : 2002
Registration date : 22.03.2011

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitimened vel 24, 2013 5:03 pm

biga objasnio.
Slažem se, i sam uvijek prvo tražim neko zdravorazumsko objašnjenje za sve što se događa i uglavnom se nađe. Ima i u mom domu takvih stvari da parket puca, vrata od ormara također, čak su me sjene neko vrijeme znale izbezumit dok nisam shvatio da to zbog bandere koja već 10 godina radi kad joj dođe (iliti samo dok netko prolazi pored nje, vrlo zanimljivo) i kad zasvjetli, svjetlost se odbije od zrcala pa sa komodom čini neku čudnu sjenu... Ludnica zubi
Zatim, vrata mi se sama otvore... uglavnom dok gledam hororac pa zaboravim zaključat i normalno, dođe malo jači vjetar i puhne i ona se otvore jer nemaju kvaku nego se samo gurnu da se otvore. eto
[Vrh] Go down
omlet
Prašina
omlet

Male

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitimened vel 24, 2013 5:12 pm

Za sve ima logično objašnjenje roll
[Vrh] Go down
Sponsored content

Molim vas pomozite Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas pomozite   Molim vas pomozite Icon_minitime

[Vrh] Go down

Molim vas pomozite
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Molim odgovor