Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Islam

Go down 
+22
Chakotay
Zona
Hapa
Cico
ja i samo ja
Angel from shadow
vjestica
Absynthia
Aleksandar Veliki
kayser
sanja
vladimir
silver
Nefertiti
Amabilis
Tutankhamon
userNejm
floridana
zvezda
Svjetloisjena
Alpha
Galileo Galilei
26 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Autor/icaPoruka
Galileo Galilei
Superprašina
Galileo Galilei

Male
Pisces Rat
Broj postova : 11032
Registration date : 26.12.2007

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimepet vel 01, 2008 8:34 pm

Vidim da se ne barata sa cinjenicama. Tako da je ovdje rasprava suvisna
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Registration date : 15.09.2007

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimepet vel 01, 2008 10:56 pm

A ja nekako imam dojam da govorite o različitim stvarima i ne čitate se pažljivo. Galileo govori o univerzalnosti svih religija kad se dođe na određeni nivo spoznaje i ja se s time u potpunosti slažem. One jesu univerzalne i propovijedaju iste stvari koje su dobre za sve nas.

No kad se tih religija dohvate ljudi male ili nikakve spoznaje, politički manipulatori i razni stvorovi tog tipa koji legitimno dijele s nama zrak koji dišemo, od religije često nastaje nešto sasvim drugo. Mislim da Vlado pokušava pokazati o kojim se negativnim društvenim pojavama radi upravo u tom smislu, ne o religiji, nego o politizaciji religije. A to se događa i što sad? Pokušati objasniti ogorčenim izmanipuliranim masama da njihova religija propovijeda ljubav i ravnopravnost? Može se pokušati s pojedincima, ljudi su većim svojim dijelom dobri, u to sam uvjerena. No dok djeca tih istih dobrih ljudi napumpana mržnjom i ne razmišljajući svojim mozgom naoružana priručnim oružjem jure okolo i uništavaju imovinu i ugrožavaju živote onih koji su ih kako tako ipak prihvatili u svoje društvo i omogućili im nekoliko puta veći životni standard nego što su ga imali prije imigracije, onda je dijalog jako jako težak. Ni islam ni bilo koja religija u stvarnosti nemaju ništa s tim. Osim što će oni koji bude demone mržnje, a ima ih sa svih strana, uvjerena sam, jednoga dana morati položiti račune za svoje postupke. A nama preostaje jedino da budemo dobri i uviđavni ljudi i pridržavamo se univerzalnih etičkih načela onoliko koliko smo to u stanju. jer jedino na sebe možemo utjecati, sebe mijenjati, i to je put da se promijeni svijet.

Razumijem obojicu i bilo bi mi milije da uvidite u čemu je problem.
[Vrh] Go down
Tutankhamon
Pračovjek
Tutankhamon

Male
Cancer Cat
Broj postova : 2109
Registration date : 22.12.2007

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimesub vel 02, 2008 12:43 am

Galilei Galileo je napisao/la:
Mene samo zanima odakle tolika mrznja

Mislim zbog toga sto se ljude od malena pumpa da su samo jedni u pravu, da je samo jedna rasa iznad svih, da je samo njihova vjera on koja govori istinu itd.
Moramo konacno shvatiti da smo svi ljudi i po tome smo svi braca to govore isto i religije a onda smo sve ostalo. Ne vidim razloga zasto bi crni ljudi bili manje vrijedni od bijelih ili zutih, zasto bi krscanstvo bilo bolje od ostalih vjera. Kad shvatimo da smo svi mi u biti isti onda ce doci do napretka.

Ja osobno ne vidim nista lose u Islamu i ne osudujem sve muslimane radi ispada pojedinaca koji hoce kroz vjeru ostvariti svoje ciljeve i siju mrznju medu ljudima.Dok ima takvih biti ce ratova, mrznje, siromastva.
[Vrh] Go down
Galileo Galilei
Superprašina
Galileo Galilei

Male
Pisces Rat
Broj postova : 11032

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimesub vel 02, 2008 8:36 am

Kolo sreće se okreće. Nikad ne znamo gdje će nas vjetrovi sudbine odvesti. Nažalost, Islam je nekada bio religija svjetla, prosperiteta. Ono što se danas dešava sa njim je strašno. Nikada neću moći razumjeti one koji se dižu u zrak jer misle kako će za tu "zaslugu" ići u raj. Ali mi je jasno zašto se sve to dešava. Jadan je to narod, siromašan. Onaj taliban im donese par kila brašna i bananu i oni misle da jedino talibani brinu o njima. Nepismen seljak će poslušati bilo koga tko mu donese malo hrane. Djeca im idu u Pakistan, tamo im se od malih nogu ispire mozak pogrešnim učenjima. Što to dijete može znati. On zna samo što mu je "učitelj" rekao. Nadam se samo da će taj narod smoći snage da se izvuče iz tog blata. Nadam se da će zapad pronaći način kako pomoći tom narodu. Ne možemo se izolirati i reći, to nije naš problem. I te kako jeste. Nasilje se preljeva iz države u državu. Imamo mi u susjedstvu muslimane. Do prije rata to su bili većinom ljudi koji su držali do svoje vjere, ali su bili mentalnim sklopom bliže zapadnom načinu razmišljanja. Zvali su ih Europskim muslimanima i nadali su se da će svi takvim postati. Međutim, u Bosni se desilo što se desilo. Desio se zločin bez kazne. Dijete kom je roditelj ubijen na njegove oči neće imati razumjevanja za prazne riječi kako se ne može naći i kazniti počinitelj. On je potencijalna bomba. Ako se tim ljudima ne pomogne, bojim se naše budućnosti.
[Vrh] Go down
sanja
Čovjek

Female
Aquarius Buffalo
Broj postova : 5172
Registration date : 20.09.2007

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimened vel 03, 2008 10:05 pm

Kolo sreće se okreće. Nikad ne znamo gdje će nas vjetrovi sudbine odvesti. Nažalost, Islam je nekada bio religija svjetla, prosperiteta. Ono što se danas dešava sa njim je strašno. Nikada neću moći razumjeti one koji se dižu u zrak jer misle kako će za tu "zaslugu" ići u raj. Ali mi je jasno zašto se sve to dešava. Jadan je to narod, siromašan. Onaj taliban im donese par kila brašna i bananu i oni misle da jedino talibani brinu o njima. Nepismen seljak će poslušati bilo koga tko mu donese malo hrane. Djeca im idu u Pakistan, tamo im se od malih nogu ispire mozak pogrešnim učenjima. Što to dijete može znati. On zna samo što mu je "učitelj" rekao. Nadam se samo da će taj narod smoći snage da se izvuče iz tog blata. Nadam se da će zapad pronaći način kako pomoći tom narodu. Ne možemo se izolirati i reći, to nije naš problem. I te kako jeste. Nasilje se preljeva iz države u državu. Imamo mi u susjedstvu muslimane. Do prije rata to su bili većinom ljudi koji su držali do svoje vjere, ali su bili mentalnim sklopom bliže zapadnom načinu razmišljanja. Zvali su ih Europskim muslimanima i nadali su se da će svi takvim postati. Međutim, u Bosni se desilo što se desilo. Desio se zločin bez kazne. Dijete kom je roditelj ubijen na njegove oči neće imati razumjevanja za prazne riječi kako se ne može naći i kazniti počinitelj. On je potencijalna bomba. Ako se tim ljudima ne pomogne, bojim se naše budućnosti.
već malo odstupaš od teme...
[Vrh] Go down
Aleksandar Veliki
Čovjek
Aleksandar Veliki

Male
Pisces Monkey
Broj postova : 6274

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimesub vel 09, 2008 1:20 am

Da li muslimani imaju neki ekvivalent kršćanskim opaticama, časnim sestrama, kaluđericama, koludricama i tomu slično?
[Vrh] Go down
Aleksandar Veliki
Čovjek
Aleksandar Veliki

Male
Pisces Monkey
Broj postova : 6274

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimesub vel 09, 2008 1:20 am

Da li muslimani imaju neki ekvivalent kršćanskim opaticama, časnim sestrama, kaluđericama, koludricama i tomu slično?
[Vrh] Go down
Tutankhamon
Pračovjek
Tutankhamon

Male
Cancer Cat
Broj postova : 2109
Registration date : 22.12.2007

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimesub vel 09, 2008 2:26 pm

Aleksandar Veliki je napisao/la:
Koliko ja znam (a nezma bas duboko tu vijeru) mislim da nemaju.
[Vrh] Go down
Absynthia
Pračovjek

Female
Virgo Rat
Broj postova : 2346
Registration date : 01.12.2007

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimepon vel 18, 2008 4:35 pm

[quote="silver"]
p.s. i ne slazem se sa suzdravanjem od odredenih namirnica, kao sto jedna knjiga kaze, nije nikad prljavo ono sto ude kroz usta, jedino moze biti ono sto izade iz njih :D

Tog ima i u kršćanstvu - korizma.

Vladimir je napisao/la:
Ajde objasni kako to da je muhamed ozenio devojcicu od devet valjda ili jedanaest godina?

Eh to i mene zanima. Po meni, on je bio pedofil. Pitala sam neke od religioznih muslimana za to, i njihov odgovor je bio da ju je on htio zaštiti - mogao ju je uzeti kao kćer, zašto ju oženiti?

Uglavnom... jedna sam od rijetkih koja ne misli da je Islam ideologija, kao što neki tvrde. Kršćani su u Srednjem vjeku radili još gore stvari, zato uopće ne razumijem ljude danas koji prikazuju muslimane kao zadrte i nazadne ljude, kao teroriste, a sam Kuran kaže da se imaš pravo braniti u slučaju da si napadnut.

Nemam vremena više pisat.. al nadovezat ću se kasnije. Imam ispit no
[Vrh] Go down
vjestica
Dinosaur
vjestica

Female
Libra Buffalo
Broj postova : 321

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimečet svi 01, 2008 3:32 pm

Pitanja su i te kako na mjestu. Traze malo vise istrazivanja za odgovor. Moje misljenje mozes vidjeti u postu iznad tvog. To je o Objavama koje su univerzalne i one koje pricaju o uredjenju tadasnjeg drustva. Osobno postujem te univerzalne poruke, a grozim se nad zlocinom koji pojedini "muslimani" rade kao prvo nad svojim zenama a samim tim i nad Kuranom. Vidio sam zene pod crnim burkama u Bosni. To je sramota.

Samo da ne naidje koji pravovjerni strah

lol!

ja sam se udala za muslimana,nosim hidzab,nikab,burku.na taj nacin on mene cuva od pogleda drugih muskaraca,a sem toga u kuranu stoji da muslimani pokriju zene svoje,tako da on samo slusa rijci koje mu je bog dao.ja cuvam svoju ljepotu za svog muza samo lol! lol! lol! lol! lol lol
[Vrh] Go down
vjestica
Dinosaur
vjestica

Female
Libra Buffalo

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimečet svi 01, 2008 3:33 pm

Tutankhamon je napisao/la:
Aleksandar Veliki je napisao/la:
Koliko ja znam (a nezma bas duboko tu vijeru) mislim da nemaju.

ne nemaju za njih j grijeh ne biti u braku i biti bez porodice
[Vrh] Go down
vjestica
Dinosaur
vjestica

Female
Libra Buffalo

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimečet svi 01, 2008 3:40 pm

nije tacno da je muhamed poslanik ozenio aisu da bi je zastitio,ona je imala svog oca abu bekra koji je bio veliki prijatelj muhamedu,nigdje se ne spominje koliko je aisa imala godina,danasnji muslimani se razilaze po tim pitanjima neki kazu 9,neki 12 a neki cak i 17,jedino sto je tacno je bilo to da je aisa vjerena u 6 godini zivota za jednog covjeka,neznam zasto ali muhamed je trazio njenu ruku,kasnije on ju je vjerio.
znaci u to doba djevojcice su vjerene kao dosta male i kad god bi mladozenja htio mogao ju je ozeniti,znaci i da je nije ozenio muhamed ozenio bi je neko drugi vrlo mladu,danas u svjetu isto tako ima brakova gdje se zene maloljetne curice.
takvi brakovi su se desavali i prije nego je muhamed ozenio aisu.
[Vrh] Go down
vjestica
Dinosaur
vjestica

Female
Libra Buffalo

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimečet svi 01, 2008 3:43 pm

i sto god vas zanima o islamu pitajte mene ako hocete,vjerujte mi dosta znam,jer ucim :)
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimečet svi 01, 2008 5:17 pm

U biti stvarno nije bilo neobično da se djevojčica zaruči za starijeg čovjeka, čak i uda za njega, no takav brak nije morao biti odmah "konzumiran", nego je djevojčica obično ostajala u obitelji svojih roditelja dok nije fizički i psihički bila spremna na brak. Tako je često bivalo u uglednim i kraljevskim obiteljima starog Egipta, Grčke, Rima, u obiteljima europskih plemičkih loza i na mnogim mjestima u svijetu a biva i danas u društvima koja nisu toliko bliska ovom našem unificirano zapadnjačkom društvu. Vrlo često se radi o brakovima sklopljenim zbog političkih ili materijalnih razloga, ali ujedno pokazuje da u vrijeme prije ovog našeg doba slobodnog izbora partnera (ma što to zapravo značilo) zapravo je bilo više pitanje kako odgojiti dijete da ono zadovoljavajuće profunkcionira u braku koji su odabrali i dogovorili roditelji, podvodadžije ili tko već, nego kako ga odgojiti da bude u stanju sebi pronaći i zadržati koliko toloko prihvatljivog partnera. To su dva suprotstavljena stava o jednom životno izuzetno važnom pitanju i mislim da je negdje otvorena tema o tome, možda na psihologiji.
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimečet svi 01, 2008 5:19 pm

vjestica je napisao/la:
i sto god vas zanima o islamu pitajte mene ako hocete,vjerujte mi dosta znam,jer ucim :)

Mene stvarno zanima kakva je zapravo uloga žene u muslimanskom društvu (znam da nije onakva kakvom je se trude prikazati u svjetlu današnjih političkih zbivanja). Npr. u samom prakticiranju religije - klanjaju li se žene jednako kao i muškarci, jesu li obavezne jednom za života izvršiti hadž ili je to na neki način kompenzirano ulogom majke roditeljice?
[Vrh] Go down
vjestica
Dinosaur
vjestica

Female
Libra Buffalo

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimečet svi 01, 2008 6:04 pm

svjetloisjena je napisao/la:
vjestica je napisao/la:

Mene stvarno zanima kakva je zapravo uloga žene u muslimanskom društvu (znam da nije onakva kakvom je se trude prikazati u svjetlu današnjih političkih zbivanja). Npr. u samom prakticiranju religije - klanjaju li se žene jednako kao i muškarci, jesu li obavezne jednom za života izvršiti hadž ili je to na neki način kompenzirano ulogom majke roditeljice?

po islamu svi su obavezni klanjati,znaci klanjenjem musliman ili muslimanka zahvaljuju Allahu i pokoravaju mu se kao gospodaru.
svi zdravi normalni muslimani moraju klanjati to im je obaveza.

sto se tice hadza svi koji su u mogucnosti da odu na hadz (materijalno)oni imaju tu obavezu da odu.znaci hadz je obavezan za samo onog ko je materijalno obezbedjen.

sto se tice zene u islamu ljudi imaju pogresnu sliku,za muza u islamu posle Allaha zena je svetinja,u kuranu stoji da se zena ne smije udariti,muciti itd.znaci ona ima skoro ista prava kao i muz.
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimečet svi 01, 2008 6:06 pm

Znam to o materijalnim mogućnostima, samo me zanima je li hadž propisan za žene koje su ga u mogućnosti izvršiti?
[Vrh] Go down
vjestica
Dinosaur
vjestica

Female
Libra Buffalo

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimečet svi 01, 2008 6:09 pm

da jeste,znaci obavezan je za sve koji su u mogucnosti otic na hadz i muskarci i zene :)
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimečet svi 01, 2008 6:10 pm

vjestica je napisao/la:
da jeste,znaci obavezan je za sve koji su u mogucnosti otic na hadz i muskarci i zene :)

E, hvala :)
[Vrh] Go down
vjestica
Dinosaur
vjestica

Female
Libra Buffalo

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimečet svi 01, 2008 6:12 pm

ljubi
[Vrh] Go down
Angel from shadow
Riba
Angel from shadow

Female
Leo Rooster
Broj postova : 158
Registration date : 16.12.2007

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimečet svi 01, 2008 6:52 pm

Aww cure, kako je ovo lijepo za vidjeti/čitati.. 5 hug
Koja ironija naspram onih koji su pripadnici iste religije pa se ne mogu dogovoriti ni sa sobom, ni sa drugima kako ni gdje to točno pripadaju conf1
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimečet svi 01, 2008 6:54 pm

Zapravo ako imaš jak osjećaj da pripadaš Bogu, bez obzira kako ga doživljavaš, mislim da onda ništa vezano uz religiju nije problem (osim što će te tvoji vlastiti i oni tuđi možda spaliti, kamenovati, razapeti, ispeći na ražnju i slično...)
[Vrh] Go down
Angel from shadow
Riba
Angel from shadow

Female
Leo Rooster
Broj postova : 158
Registration date : 16.12.2007

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimečet svi 01, 2008 7:09 pm

svjetloisjena je napisao/la:
Zapravo ako imaš jak osjećaj da pripadaš Bogu, bez obzira kako ga doživljavaš, mislim da onda ništa vezano uz religiju nije problem (osim što će te tvoji vlastiti i oni tuđi možda spaliti, kamenovati, razapeti, ispeći na ražnju i slično...)

Na to i mislih :)
[Vrh] Go down
ja i samo ja
Stanica
ja i samo ja

Female
Cancer Horse
Broj postova : 25
Registration date : 12.10.2008

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimepon lis 13, 2008 12:20 am

Ja sam dosad procitala sve sta je ovaj 'niciji ucitelj' piso....i u dosta se toga neslazem...kako mozes znat ista o islamu,ako nisi zivio po neakvim njegovim odredbama? jesi li probo? ja mislim da NE...koliko sam vidila,o islamu si u postovima vadio sa wikipedije...svaka budala moze dodat tamo sto je istina i sto nije..a recimo da si uzeo kur'an u ruke i procito sta,ili poso u medzlis tj.islamsku zajednicu pa vidio kako ljudi zive u islamu....npr.za vrijeme mjeseca RAMAZANA,da vidis koja je radost...ja ne branim svoju vjeru,postujem svoju kao i tudju,dapace nepravim nikakve razlike,ali islam se danas prikazuje kao neku vrstu terorizma,a ne kao vjeru koja je opisana u kur'anu...sto se tice muslimana koji tuku svoje zene,to je sve do muskarca...u kojoj vjeri nema toga...?? navedi mi jednu?? ja mislim da je nema...nasilje je danas postalo obveza u svijetu,nazalost ali tako je...Nadji mi u kur'anu jedan ajet,suru,hadis sta god hoces gdje se podrzava zlostavljanje zena...vidi finte,NEMA GA!!! Muhamed a.s kaze u jednom hadisu: Majka,majka,majka pa tekonda otac...iz cega mogu zakljucit da je uloga majke vazna,pa cak vaznija i od 'glave kuce' -muskarca...a majka je dakako-zena..a kao da nikad nisamo culi da je sin majku pretuko,ubio i tak nes slicno..bit svega je...da svaka vjera,tj.monoteisticka vjera VJERUJE U JEDNOG BOGA,sto je najvaznije...postuj svoje,tudje ne diraj¨!!!! E'SELAMU ALEJKUM...
[Vrh] Go down
Cico
PraGlodavac
Cico

Male
Aquarius Tiger
Broj postova : 839
Registration date : 11.10.2008

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitimepon lis 13, 2008 12:52 am

ja i samo ja je napisao/la:
Ja sam dosad procitala sve sta je ovaj 'niciji ucitelj' piso....i u dosta se toga neslazem...kako mozes znat ista o islamu,ako nisi zivio po neakvim njegovim odredbama? jesi li probo? ja mislim da NE...koliko sam vidila,o islamu si u postovima vadio sa wikipedije...svaka budala moze dodat tamo sto je istina i sto nije..a recimo da si uzeo kur'an u ruke i procito sta,ili poso u medzlis tj.islamsku zajednicu pa vidio kako ljudi zive u islamu....npr.za vrijeme mjeseca RAMAZANA,da vidis koja je radost...ja ne branim svoju vjeru,postujem svoju kao i tudju,dapace nepravim nikakve razlike,ali islam se danas prikazuje kao neku vrstu terorizma,a ne kao vjeru koja je opisana u kur'anu...sto se tice muslimana koji tuku svoje zene,to je sve do muskarca...u kojoj vjeri nema toga...?? navedi mi jednu?? ja mislim da je nema...nasilje je danas postalo obveza u svijetu,nazalost ali tako je...Nadji mi u kur'anu jedan ajet,suru,hadis sta god hoces gdje se podrzava zlostavljanje zena...vidi finte,NEMA GA!!! Muhamed a.s kaze u jednom hadisu: Majka,majka,majka pa tekonda otac...iz cega mogu zakljucit da je uloga majke vazna,pa cak vaznija i od 'glave kuce' -muskarca...a majka je dakako-zena..a kao da nikad nisamo culi da je sin majku pretuko,ubio i tak nes slicno..bit svega je...da svaka vjera,tj.monoteisticka vjera VJERUJE U JEDNOG BOGA,sto je najvaznije...postuj svoje,tudje ne diraj¨!!!! E'SELAMU ALEJKUM...

idesh, bas sam se jucer ovdje regao i ima super tema...

sestro ti si u pravu 100%... koliko sam procitao pise negdje:

Nažalost, Islam je nekada bio religija svjetla, prosperiteta. Ono što se danas dešava sa njim je strašno. Nikada neću moći razumjeti one koji se dižu u zrak jer misle kako će za tu "zaslugu" ići u raj.

gledaj tu se radi ocito o nekim extremistima itd itd, ono sto danas ljudi vide i kako ljudi vide islam, kriv je zapad i mediji sa zapada...

u nekoliko navrata ste skrenuli s teme, al to je sasvim ok... ;)
[Vrh] Go down
Sponsored content

Islam - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Islam   Islam - Page 4 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Islam
[Vrh] 
Stranica 4 / 7.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Zasto sam presla na islam?
» Islam-mocno oruzje Vatikana