Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Magija

Go down 
+47
Star
AnnewellX
Novus ordo seclorum
Hladni
Archangel
primitive101
Kahali
Renchylp
Korplikan
Jedi Mind Tricks
MoW
Fantom
Lilly Lissa Colins
LJUBAV
kirin the wannabe
TiaMa'at
Lithium
ukiss
zvezda
Pohotni Jarac
Athena
Neobicni forumas
biga
hromi
bonesy
OLugo
Aurora Borealis
Q Aludel
Pumpkin
Berny_Sinara
Legionar
Gea
Blizzard
sky angel
Risk
vjestica
omen
Alpha
gloria_g
Sentinel
KiChO666
Tutankhamon
Flamezar
Merkurica
None
Svjetloisjena
Groinx
51 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Bavite li se magijom
DA
Magija - Page 2 Icon_vote_lcap30%Magija - Page 2 Icon_vote_rcap
 30% [ 33 ]
NE
Magija - Page 2 Icon_vote_lcap70%Magija - Page 2 Icon_vote_rcap
 70% [ 78 ]
Ukupno glasova : 111

Autor/icaPoruka
Groinx
Riba
Groinx

Male
Virgo Goat
Broj postova : 104
Registration date : 07.05.2008

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimesub svi 24, 2008 1:21 pm

evo našao sam nešto elektroničkih knjiga na ima o magiji i ostalo

evo link
http://www.hrumachisxi.org/sajt/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=48

ja sada ćitam svetu magiju abmerlina maga i pročitao sam do 2 knjige i 7 poglavja

eto mislim da će vam koristiti ove knjige samo ih dobro pročitajte
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimesub svi 24, 2008 7:03 pm

A zasto vas zanima bavljanje magijom? Mislim, sto zelite njome postic? Zelite li ju demonstrirat drugima ili na drugima?
[Vrh] Go down
Merkurica
Čovjek
Merkurica

Female
Capricorn Cat
Broj postova : 3886
Registration date : 24.12.2007

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimesub svi 24, 2008 8:05 pm

ma...ne želim biti dežurno kokodakalo, ali od te njihove internet "magije" neće biti ništa, osim možda ponekog internet frika kojeg će si navući na grbaču kao "učitelja". lolcina
prava i istinska magija živi u nama samima, u znanju koje imamo u sebi i koje godinama, kroz iskustvo, razvijamo.
[Vrh] Go down
KiChO666
Stanica
KiChO666

Male
Aquarius Goat
Broj postova : 17
Registration date : 20.04.2008

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimened svi 25, 2008 3:51 am

merkurica je napisao/la:
ma...ne želim biti dežurno kokodakalo, ali od te njihove internet "magije" neće biti ništa, osim možda ponekog internet frika kojeg će si navući na grbaču kao "učitelja". lolcina
prava i istinska magija živi u nama samima, u znanju koje imamo u sebi i koje godinama, kroz iskustvo, razvijamo.

Daaa, ja bi htio izvlaciti zeca iz cilindra lol
Ili vadit dugacku maramu iz usta rofl
[Vrh] Go down
Merkurica
Čovjek
Merkurica

Female
Capricorn Cat

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimened svi 25, 2008 10:12 am

KiChO666 je napisao/la:

s obzirom na tvoje godine (ako si stavio točan podatak) to će i biti vrhunac tvoje magije zubi lol
[Vrh] Go down
Sentinel
Čovjek
Sentinel

Male
Gemini Dog
Broj postova : 4571
Registration date : 04.02.2008

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimened svi 25, 2008 7:03 pm

merkurica je napisao/la:
KiChO666 je napisao/la:

s obzirom na tvoje godine (ako si stavio točan podatak) to će i biti vrhunac tvoje magije zubi lol

lolcina lolcina lolcina ides
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Registration date : 15.09.2007

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimened svi 25, 2008 7:19 pm

Dobro, možemo se malo zezati, ali mislim da bi bilo dobro da oni koji se žele ili namjeravaju baviti bilo kojim oblikom magije sami sebi razjasne čemu bi im to trebalo služiti. Malo isprobavanja da vide funkcionira li stvar ili ne moglo bi čak i pozitivno djelovati na duhovni razvoj, samo ako si ne navuku suvišne strahove i eventualne psihičke probleme za koje nikad neće biti sto posto sigurni kako i zašto su započeli. Mislim da je bolje držati se podalje od toga dok se ne stekne malo cjelovitije ezoterijsko obrazovanje - bilo kroz knjige ili od nekog učitelja.
[Vrh] Go down
Groinx
Riba
Groinx

Male
Virgo Goat
Broj postova : 104

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimened svi 25, 2008 9:47 pm

ja sada čitam literaturu a poslije ću dobro razmisliti o tome
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimened svi 25, 2008 10:40 pm

Groinx je napisao/la:
ja sada čitam literaturu a poslije ću dobro razmisliti o tome

Pametno. Dobro je biti znatiželjan, ali ni oprez nije na odmet :)
[Vrh] Go down
None
banned

Female
Capricorn Dragon
Broj postova : 2617
Registration date : 26.02.2008

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimepon svi 26, 2008 10:15 am

ja sam isto dosta citala o magiji al da probam nema šanse... nije se s tim za igrati
[Vrh] Go down
Flamezar
PraGlodavac
Flamezar

Male
Aries Broj postova : 695

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimepon svi 26, 2008 11:17 pm

da znam ali ako nikad ne probas neces ni znat kako je to
[Vrh] Go down
None
banned

Female
Capricorn Dragon
Broj postova : 2617
Registration date : 26.02.2008

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimeuto svi 27, 2008 9:39 am

probat cu ja možda al tek s nekih 80 godina kad ce mi bit svejedno :P
[Vrh] Go down
gloria_g
Čovjek
gloria_g

Female
Leo Tiger
Broj postova : 4131
Registration date : 16.11.2007

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimeuto svi 27, 2008 10:08 am

ja kao ja.....vječiti sumnjičavac - pitam se postoji li to uopće??? ili su to samo (seoske) babske priče??? scratch
[Vrh] Go down
Merkurica
Čovjek
Merkurica

Female
Capricorn Cat

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimeuto svi 27, 2008 10:56 am

ovisi što podrazumijevaš pod magijom.
po mome mišljenju, nema bijele ni crne magije, sve je to isto ukoliko određenim tehnikama utječeš na nečiji život bez da tražiš dopuštenje od te određene osobe. u tom smsilu i za jednu alternativnu tehniku liječenja, npr. reiki, rekla bih da je nešto poput bijele magije.....(ali za djelovanje reikijem moraš tražiti dopuštenje).
no, i sam utjecaj "takve" "magije" diskutabilan je. ne vjerujem da itko može utjecati na život neke treće osobe, pa o kojim god se prizvanim silama pomoći tu radilo zubi nego se radi eventualno o slabijem ili narušenom energetskom tijelu osobe na koju onda ni nije nešto ekstra teško sugestijom djelovati.
ono što ja doživljavam kao magiju je prije svega ŽIVOTNO ISKUSTVO prijeko potrebno da bi se slike/imena viših sila, koje se prizivaju u pomoć, mogle razumjeti pri čemu je prizivanje usmjereno s ciljem vizualizacije vlastitih želja/vizija (u) budućnosti, ali vlastite budućnosti, ne nečije tuđe.
[Vrh] Go down
Flamezar
PraGlodavac
Flamezar

Male

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimeuto svi 27, 2008 2:45 pm

tocno
[Vrh] Go down
Flamezar
PraGlodavac
Flamezar

Male

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimeuto svi 27, 2008 3:49 pm

na kojom je ono jeziku ona knjiga
[Vrh] Go down
gloria_g
Čovjek
gloria_g

Female
Leo Tiger
Broj postova : 4131
Registration date : 16.11.2007

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimeuto svi 27, 2008 6:05 pm

merkurica je napisao/la:
po mome mišljenju, nema bijele ni crne magije, sve je to isto ukoliko određenim tehnikama utječeš na nečiji život bez da tražiš dopuštenje od te određene osobe. u tom smsilu i za jednu alternativnu tehniku liječenja, npr. reiki, rekla bih da je nešto poput bijele magije.....(ali za djelovanje reikijem moraš tražiti dopuštenje).

aha zato onaj pop i trabunja o sotoni lolcina
viš, nije to za vraga.... lolcina
[Vrh] Go down
Merkurica
Čovjek
Merkurica

Female
Capricorn Cat

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimeuto svi 27, 2008 7:42 pm

gloria_g je napisao/la:
merkurica je napisao/la:

aha zato onaj pop i trabunja o sotoni lolcina
viš, nije to za vraga.... lolcina
a ludice mala zubo
nego, što bi bio zagovor kod nekog sveca u svrhu...ne znam...zdravlja prijatelja/rođaka/ljubavnika? confused
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimeuto svi 27, 2008 8:36 pm

merkurica je napisao/la:

nego, što bi bio zagovor kod nekog sveca u svrhu...ne znam...zdravlja prijatelja/rođaka/ljubavnika? confused

Jačanje samoiscijeljujućih energija kod bolesnika. Mislim da to rade i živi sveci i svi iscjelitelji i sve tehnike. Ili barem pokušavaju raditi. :)
[Vrh] Go down
omen
Stanica
omen

Female
Aquarius Rat
Broj postova : 21
Registration date : 29.07.2008

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimečet kol 07, 2008 10:43 pm

Magija, bila bijela ili crna... sigurno povlači uza sebe nešto o čemu osoba koja samostalno pokušava ovo prakticirati ne može saznati... to je moje mišljenje, stoga oprezno groinx.. bilo bi bolje da uza sebe imaš poznavalaca ovog opasnog područja, koji ima dovoljno iskustva da te na pravi način uvede u sve ovo... u svakom slučaju nikome ne bih preporučila ulaz u ovaj svijet, mislim da izlaza možda i nema ?? affraid
[Vrh] Go down
vjestica
Dinosaur
vjestica

Female
Libra Buffalo
Broj postova : 321
Registration date : 26.12.2007

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimened kol 10, 2008 2:59 pm

zapamtite:

SVE STO URADITE VRATICE VAM SE 3 PUTA

magija nije stvar za zezanje i igru,na internetu postoji tona magicnih ,,recepata,,a mnogi od njih nisu provijereni,budite pazljivi. kava
[Vrh] Go down
Risk
Stanica
Risk

Male
Gemini Pig
Broj postova : 14
Registration date : 01.11.2008

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: MAGIJA   Magija - Page 2 Icon_minitimesub stu 01, 2008 1:04 pm

ZANIMA ME IMA LI NEKO OD FORUMAŠA DA VJERUJE U MAGIJU.
JA NE VJERUJEM U VEĆINU MISTERIJA POVEZANIH SA NATPRIRODNIM SILAMA. UVIJEK POKUŠAVAM NAĆI NEKO TEORETSKO OBJAŠNJENJE.
ZANIMA ME SAMO VAŠE MIŠLJENJE.
[Vrh] Go down
sky angel
Stanica
sky angel

Male
Cancer Cat
Broj postova : 26
Registration date : 30.08.2008

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimesub stu 01, 2008 2:05 pm

Ja osobno nevjerujem. To me ne privlaci, nesto mi govori da je to izmisljeno. Smatram da ona nije materjalna bas kao i duša, te se nemoze vidjeti ali se mogu vidjeti učinci(koje nisam vidio).
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimepon stu 03, 2008 12:32 pm

Pozdrav Risk...imamo vec nekih tema o magiji...recimo da je smisao ovog foruma zanimanje za neobicne pojave pa tako i za magiju...

Nego ako mozes ne pisati velikm slovima jer to oznacava vikanje, a mi svi ovdje dosta dobro cujemo zubi
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 15088
Registration date : 01.10.2007

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitimepon stu 03, 2008 12:37 pm

Očekivao sam od Alphe da će napisati kako je svakako potrebno reći šta bi to uopće bila magija, definirati je. mudri
[Vrh] Go down
Sponsored content

Magija - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Magija   Magija - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Magija
[Vrh] 
Stranica 2 / 8.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Crna magija
» Magija i religija