Uh... 2 duge veze takoreći katastrofalne... Do 17 god me nisu zanimali muškarci, samo računari,knjige,muzika,ples
1) Sa 17 god upoznala 3 god starijeg dečka.Bilo nam lepo i išlo je to...Ja se zaljubila (bar mislila da je to) viđali se samo vikendom. Njegovi nisu hteli da se vodamo za ruku, mislili su da je to glupo i da treba da se uzmemo što je on prihvatio i jednog dana mi bacio prsten kroz prozor auta ispred škole...Divna prosidba nema šta...Odmah posle završetka škole se uzeli i tek tada sam otkrila njegovo pravo lice...Roditeljima je i bio cilj da nas što pre sastave da mu ne bih pobegla
Alkoholičar,kladioničar i društvo mu bilo sve, on je radio ali za društvo meni bilo zabranjeno...2,5god trajao brak u kome sam doživela i psihička i fizička maltretiranja,lomove ruku...Trudila sam se da ga promenim da pokušam nekako da napravim boljim brak više zbog ljudi nego zbog sebe jer u malom mestu devojka je razvedena odmah loša...nakon 2,5 god je puklo i niikada neću zaboraviti zadnje reči njegove majke upućene meni "Žena mora da stoji mirno ispred muža kao sveća čak i kada je udara"
2) Posle sam upoznala starijeg muškarca iz Bg. Bio stariji 14 god od mene. Godilo mi je to jer sam mislila da to što je stariji da zna šta želi i šta hoće. Posle 4 meseca zabavljanja prešla sam da živim u Bg sa njim. Imao je msajku koja je nakon 2 meseca umrla
Bilo mi ga je žao jer nije imao nikoga više osim mene...Na žalost, imao je puno nedostataka koje sam pokušala da zaobiđem.Bio je u ratu i nosio neke psihičke posledice od toga, mislio da je najbolji, ako ga neko isprovocira verbalno se iživljavao na meni.Posle skoro 3 god bilo mi je dosta i prekinula sam tu torturu.Prekid je bio užasan, imao je samo mene i smatrao me svojim vlasništvom...posle puno pretnji i raznih situacija digao je ruku na mene...Desilo se jednom ali je shvatio posle toga da ne nosim bezveze nadimak Baffy
tako da mu je taj udarac prisjeo što mi ga je dao
Eto dve kobne veze... jbg, kada sam jako emotivna i verujem ljudima XD