| Mrtvi i komuniciranje s njima | |
|
+48Novus ordo seclorum Star mattya MoW Tonks Q Sin_Nanna CELICNI ALHEMICAR SkywardSword tomovujevic tinityrannical kika13 Michael99 Danijel Barbarić Legionar Fantom Annabel Lee keala hromi Chakotay Zona Einar Astrid sound-of-stars Remke maya argonian Narayana Aurora Borealis Gea Hexenkind josip21 KoX porsche BAROŠ zvezda ThE_IMMORTAL Dunja the tomboy Neobicni forumas Berny_Sinara Annon Imus Alpha Cuppycake.Disaster silver Casper gloria_g Svjetloisjena Rajkan 52 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rajkan Višestanični organizam
Broj postova : 54 Age : 30 Location : Osijek_Moša Registration date : 12.09.2008
| Naslov: Mrtvi i komuniciranje s njima uto lis 21, 2008 3:03 pm | |
| Citat iz Biblije: "Neka se kod tebe ne nađe nitko tko bi kroz oganj gonio svoga sina ili svoju kćer; tko bi se bavio gatanjem, čaranjem, vračanjem i čarobnjaštvom; nitko tko bi bajao, zazivao duhove i duše predaka ili se obraćao na pokojnike. Jer tko god takvo što čini gadi se Jahvi; zbog takvih odvratnosti njih i goni ispred tebe Jahve, Bog tvoj." Dali ste ikada prizivali duhove?Ja jesam ali nikada vise.Bilo je to ovako:Slavio sam 13 rodjendan i bilo nam je dosadno odjednom je mome prijatelju pali na pamet da prizivamo duhove,i svi su se slozili.Zapalili smo 3 svijece i prizivali duhove u potpunom mraku.Moj je bratic iz sale rekao o duhovi ja vas molim da Ivana(moja sestricna) padne niz stepenice.Svi smo se na to nasmijali.Nakon sto smo vidili da se ništa ne pojavljuje otisli smo dolje na tortu.Ali,dok smo silazili dolje moja sestricna je pala niz stepenice.Svi smo se uplasili i brzooo odjurili dolje.Nisam se cijeli iduci dan usudio uci u sobu.Zanima me sto se vama dogodilo ako ste ikada prizivali duhove.U jednoj seriji sam gledao kako je neka klinka prizivala duhove,i vidjela ih je u sjenama u svojoj sobi.Dali vam se ti ikada dogodilo????? | |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima uto lis 21, 2008 8:44 pm | |
| Nisam nikad priziovala duhove ni u svojoj sobi ni drugdje. Osobito nakon što sam pročitrala da se u spiritističkim seansama najčešće prizovu astralne ljuske - dakle finomaterijalni leševi pokojnika. Brrrr. A svakom takvom nekontroliranom djelatnošću mogu se otvoriti kanali koje ne znamo kontrolirati. No to ne znači da nisam na neki način komunicirala s pokojnima - u snu, a ponekad osjetrim vrlo živu njihovu prisutnost i na javi. U tome nema ničeg zastrašujućeg. | |
|
| |
gloria_g Čovjek
Broj postova : 4131 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 16.11.2007
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima pet lis 24, 2008 10:46 am | |
| svetlo, to sa ljuskama - zar to ne nestane kada mrtvi pređu na drugu stranu. ili te astralne ljuske ostaju samo za one duše koje ne žele prijeći? to znači da mi onda ne možemo prizvati duha bilo koje osobe, nego nasumice nam se u seansama javljaju samo ovi koji su ostali ovdje i ne žele shvatiti ili prihvatiti da su mrtvi?? možeš malo pojasniti to?? | |
|
| |
Casper Dinosaur
Broj postova : 305 Age : 47 Location : Croatia Registration date : 10.02.2009
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima uto vel 10, 2009 11:51 pm | |
| Bog je zabranio prizivanje duhova jer spiritizmom ljudi ne dolaze u kontakt s pokojnicima nego s palim anđelima. | |
|
| |
silver Majmun
Broj postova : 1439 Age : 34 Registration date : 25.10.2007
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima sri vel 11, 2009 12:52 am | |
| ja mislim da se s tim stvarima ne treba igrat, bile one istinite ili ne. | |
|
| |
Casper Dinosaur
Broj postova : 305 Age : 47 Location : Croatia Registration date : 10.02.2009
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima sri vel 11, 2009 1:36 am | |
| - silver je napisao/la:
- ja mislim da se s tim stvarima ne treba igrat, bile one istinite ili ne.
da ne treba | |
|
| |
Cuppycake.Disaster Žaba
Broj postova : 257 Age : 31 Location : *||_DreaMwORld_||* Registration date : 02.09.2008
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima ned vel 22, 2009 6:48 am | |
| ja ovaj tjedan idem kod frendice, radimo nekakav parti. bit ce nas 4 cura, i hocemo prezivat duhove...i tak ak uspijemo budem vam javila... mislim nije dobro ak se time igra,i ako je istina i ako ne,ali me to taaaaak zanima^^ a vec sam citala razno razne price o tome pa zato me intresira ^_____^ | |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima ned vel 22, 2009 9:18 am | |
| Nemoj radije | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima ned vel 22, 2009 6:54 pm | |
| - Cuppycake.Disaster je napisao/la:
- ja ovaj tjedan idem kod frendice, radimo nekakav parti. bit ce nas 4 cura, i hocemo prezivat duhove...i tak ak uspijemo budem vam javila...
mislim nije dobro ak se time igra,i ako je istina i ako ne,ali me to taaaaak zanima^^ a vec sam citala razno razne price o tome pa zato me intresira ^_____^ Kako to mislite ostvariti? _________________ Respect
| |
|
| |
Cuppycake.Disaster Žaba
Broj postova : 257 Age : 31 Location : *||_DreaMwORld_||* Registration date : 02.09.2008
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima ned vel 22, 2009 7:30 pm | |
| uz pomoci case i slova od a-z i brojkama | |
|
| |
Annon Imus Dinosaur
Broj postova : 360 Age : 35 Location : Out of Space Registration date : 13.01.2008
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima ned vel 22, 2009 7:39 pm | |
| - Cuppycake.Disaster je napisao/la:
- uz pomoci case i slova od a-z i brojkama
da bas...XD | |
|
| |
Cuppycake.Disaster Žaba
| |
| |
Annon Imus Dinosaur
Broj postova : 360 Age : 35 Location : Out of Space Registration date : 13.01.2008
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima ned vel 22, 2009 7:44 pm | |
| mislim da si gledala previse horor filmova | |
|
| |
Cuppycake.Disaster Žaba
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima ned vel 22, 2009 7:45 pm | |
| - Borg je napisao/la:
- mislim da si gledala previse horor filmova
pa ajd mi onda reci kak drugacije ...meni samo ovak poznato, i ima ih koji su tak vec isprobali. | |
|
| |
gloria_g Čovjek
Broj postova : 4131 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 16.11.2007
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima uto vel 24, 2009 1:52 pm | |
| hm.... dali vjerovati u to? ja sam totalno skepticna da je to moguce na taj nacin. nisam bas sigurna niti dali je to uopce moguce za zbiljac. aj bas me zanima, javi kaj je bilo | |
|
| |
Annon Imus Dinosaur
| |
| |
Cuppycake.Disaster Žaba
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima uto vel 24, 2009 5:38 pm | |
| tek sutra imamo taj "girls night" lool ali iskreno ni ja bas u toliko nevjerujem, bas zato i zelim isprobat budem vam javila kak je bilo | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima uto vel 24, 2009 5:41 pm | |
| Cekamo! _________________ Respect
| |
|
| |
Annon Imus Dinosaur
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima uto vel 24, 2009 5:47 pm | |
| | |
|
| |
silver Majmun
Broj postova : 1439 Age : 34 Registration date : 25.10.2007
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima uto vel 24, 2009 6:30 pm | |
| da, da, samo se vi zezajte s tim stvarima. | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima uto vel 24, 2009 11:55 pm | |
| - silver je napisao/la:
- da, da, samo se vi zezajte s tim stvarima.
bas ...mene to zanima al ne bi htjela mrtve uzbucivat jer ipak su zasluzili malo odmora moja stara je zvala duhove sa time a-z...veli mahnito su pocela vrata lupati i pocela se casa pomicat veli ona nikad vise | |
|
| |
Cuppycake.Disaster Žaba
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima sri vel 25, 2009 1:26 am | |
| - Berny je napisao/la:
- silver je napisao/la:
- da, da, samo se vi zezajte s tim stvarima.
bas ...mene to zanima al ne bi htjela mrtve uzbucivat jer ipak su zasluzili malo odmora moja stara je zvala duhove sa time a-z...veli mahnito su pocela vrata lupati i pocela se casa pomicat veli ona nikad vise ma da? e ja bi to bas nekak htijela dozivit, znam da nije dobro se igrat time ali mene too taaaaaaaaaaaaaaaaaak zanima^^ | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima sri vel 25, 2009 2:36 am | |
| ma ja obozavam mistiku i to al ne bi bas htjela dozivjet neka ipak ljudi pocivaju u miru samo pazite da nekog ubojicu ne prizovete LOL | |
|
| |
Cuppycake.Disaster Žaba
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima sri vel 25, 2009 2:40 am | |
| | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima sri vel 25, 2009 2:43 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mrtvi i komuniciranje s njima | |
| |
|
| |
| Mrtvi i komuniciranje s njima | |
|