Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Svemir

Go down 
+33
Yo93
stnatan
Fantom
ofelija
Cylon
kety6
Groinx
Neo
Legionar
gothic45
Karl Marx
Pandora
userNejm
gloria_g
Sentinel
vladimir
kayser
Tutankhamon
davor1408
l337_m4n
grof
silver
vedran
Blizzard
Svjetloisjena
Yado
Daenerys
malena
zvezda
Alpha
indigocakra
floridana
Rain
37 posters
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next
Autor/icaPoruka
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimesub svi 10, 2008 1:27 am

Omega je napisao/la:

Npr ako se vratimo iz 2012 u 2008, tada će oko nas biti isti svemir, ali onakav kako je točno izgledao 2008 godine. Može se reći da se svemir vremenski okrenuo. Može se reći kao da je to povratna kemijska reakcija tako da dođemo na početak. Takvih kemijskih reakcija ima koje kao da su vremenski okrenute.
No može li se svemir doista vratiti u to stanje od prije 4 godine? To bi značilo da će se sve reakcije u svemiru odvijati u obrnutom smjeru tako da dobi izgled iz 2008. godine. To bi bilo nemoguće.
Na fiziolosko kemijskoj razini zamisliti putovanje kroz vrijeme je tesko moguce...eventualno ako sve zamislimo kao energiju...odnosno ako krenemo od svemira prema atomu i jos dalje...na kraju smo samo energija...

Omega je napisao/la:
Znači ako se mi možemo naći opet u svemiru iz 2008. godine, tada to znači da postoji više paralelnih stvarnosti, a to je zasad samo mašta.
Jeste...jer je putovanje kroz vrijeme malo tesko pojmljivo...
Jedan od razloga zasto mi je tesko vjerovati u relanu sansu da fizicko tijelo putuje kroz vrijeme je to sto bi bilo za ocekivati da su ti vremenski putnici medju nama...a bas ih i ne vidim...

Omega je napisao/la:
Jedan od problema vraćanja u prošlost jest mjesto ''slijetanja''. Mnogi misle da kada bismo se vratili 100 godina u prošlost da bismo završili na Zemlji... Potpuno netočno.
Ako realno gledamo, tada ćemo se mi u prošlosti pojaviti na istoj točci prostora sa koje smo se ''odrazili'' u budućnosti, a sve se giba u prostoru. Zemlja se giba oko težišta Zemlja-Mjesec, oko Sunca, oko središta galaksije, oko središta galaktičkog jata, oko središta superjata...
Da se mi vratimo 100 godina u prošlost, završili bismo ne van Zemlje, nego van cijelog Sunčeva sustava.
To mi je totalno smjesno...da opet slijetanje zubi hug

Omega je napisao/la:
Druga stvar je što bi se našom naglom pojavom u prošlosti prekršio zakon očuvanja energije. To bi značilo da naš svemir 2008. ne bi izgledao točno isto kao što je izgledao.
Vraćanjem u prošlost morali bismo proći kroz mnogo energije, dakle svu energiju koja je prošla u tih 100 godina preko točke prostora odakle smo ''skočili''. To je strašno puno energije, vjerojatno bismo se raspali.
Da li bi se prekrsio? Mislim da bi ukupna energija ipak ostala ista...jer energija ne poznaje vrijeme...odnosno mislim...da li sva energija od samog postanka zapravo postoji u beskonacnosti...dakle i u proslosti i sadasnjosti i buducnosti - istovremeno...

Omega je napisao/la:
Zbog svega navedenog mislim da vraćanje u prošlost nije moguće. Uostalom mislim da putovanje kroz vrijeme u pravom smislu riječi ne postoji i da je samo ljudska mašta.
Jedina teorija koja omogućuje to putovanje kroz vrijeme jest prolaz kroz crvotočinu koju stvara crna rupa...
Slazem se :) Totalno :) hug
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimesub svi 10, 2008 1:51 am

Mislim da je putovanje kroz vrijeme nesto sto bi trebalo ici u svoju temu...ako se slazete mogli bi podijelit ovaj topic ili otvorit novi...
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 15088
Registration date : 01.10.2007

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimesub svi 10, 2008 1:58 am

Alpha je napisao/la:
Mislim da je putovanje kroz vrijeme nesto sto bi trebalo ici u svoju temu...ako se slazete mogli bi podijelit ovaj topic ili otvorit novi...

Nova tema unutar astronomije? Slažem se, no čekajmo da se ostali izjasne :)
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimesub svi 10, 2008 2:09 am

Alpha je napisao/la:

Na fiziolosko kemijskoj razini zamisliti putovanje kroz vrijeme je tesko moguce...eventualno ako sve zamislimo kao energiju...odnosno ako krenemo od svemira prema atomu i jos dalje...na kraju smo samo energija...

To bi zapravo i bio prijenos energije. Atomi prema teoriji struna i jesu čista energija.

Citat :
Jeste...jer je putovanje kroz vrijeme malo tesko pojmljivo...
Jedan od razloga zasto mi je tesko vjerovati u relanu sansu da fizicko tijelo putuje kroz vrijeme je to sto bi bilo za ocekivati da su ti vremenski putnici medju nama...a bas ih i ne vidim...

Logično je da će se skrivat :)

Citat :
Da li bi se prekrsio? Mislim da bi ukupna energija ipak ostala ista...jer energija ne poznaje vrijeme...odnosno mislim...da li sva energija od samog postanka zapravo postoji u beskonacnosti...dakle i u proslosti i sadasnjosti i buducnosti - istovremeno...

To bi bila teorija beskonačno mnogo svemira zbog različitog razvoja događaja kroz vrijeme.
Ako je samo jedan, tada će se zakon prekršiti. Kada se mi vratimo u prošlost, tada se sve oko nas vremenski okrene, reakcije idu u rikverc, no sam putnik i stroj nisu pod utjecajem okrenutog vremena. Mi se u dalekoj prošlosti možemo pojaviti kao odrasle osobe kada smo bili klinci. + tu je stroj koji ide s nama.

Pandora, to se vrijeme mjeri milijardama godina. Za 5-6 milijardi godina će Sunce postat div.
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimesub svi 10, 2008 2:11 am

Omega je napisao/la:
Alpha je napisao/la:

Nova tema unutar astronomije? Slažem se, no čekajmo da se ostali izjasne :)

Da, tako sam mislila :)
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimesub svi 10, 2008 2:14 am

Omega je napisao/la:
Alpha je napisao/la:
To bi zapravo i bio prijenos energije. Atomi prema teoriji struna i jesu čista energija.
Tako je...i ciljala sam na teoriju struna hug

Omega je napisao/la:
Alpha je napisao/la:
Logično je da će se skrivat :)
A da? Zasto? Zato jer ne smiju promijeniti tijek povijesti? Pa mozda bi trebalo da ga se promijeni :)

Omega je napisao/la:
Alpha je napisao/la:
To bi bila teorija beskonačno mnogo svemira zbog različitog razvoja događaja kroz vrijeme.
Ako je samo jedan, tada će se zakon prekršiti. Kada se mi vratimo u prošlost, tada se sve oko nas vremenski okrene, reakcije idu u rikverc, no sam putnik i stroj nisu pod utjecajem okrenutog vremena. Mi se u dalekoj prošlosti možemo pojaviti kao odrasle osobe kada smo bili klinci. + tu je stroj koji ide s nama.
Tako je...beskonacno mnogo svemira...naime ipak moramo imat na umu da je vrijeme relativno miga
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimesub svi 10, 2008 2:23 am

Alpha je napisao/la:

Tako je...i ciljala sam na teoriju struna hug

Svemir - Page 11 D055

Citat :
A da? Zasto? Zato jer ne smiju promijeniti tijek povijesti? Pa mozda bi trebalo da ga se promijeni :)

Ne, nikad. Znam da bi mnogi spriječili Hitlera u planovima prije nego ih započne, ali pitanje je bi li onda nastao još veći i katastrofalniji rat, recimo 1980.

Citat :
Tako je...beskonacno mnogo svemira...naime ipak moramo imat na umu da je vrijeme relativno miga

A do kud bi se moglo putovati? Do kraja vremena? Kada bi to uopće bilo?

U prošlost možemo putovati do određene točke kada još uvijek možemo preživjet uvjete u svemiru, a što je sa putovanjem u budućnost? Išlo bi se do beskonačnosti?
Još jedan od razloga zašto mislim da nije moguće putovati kroz vijeme.
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimesub svi 10, 2008 2:38 am

Omega je napisao/la:
Alpha je napisao/la:
Ne, nikad. Znam da bi mnogi spriječili Hitlera u planovima prije nego ih započne, ali pitanje je bi li onda nastao još veći i katastrofalniji rat, recimo 1980.
U redu...ali to je 'sto bi bilo kad bi bilo'...jer moglo bi biti i da bude puno bolje...osim toga mi ne bismo znali za drugaciju povijest...i na koncu tko kaze da povijest nije mijenjana i da Hitler u 'originalnoj' postavi nije ni trebao postojat...tako da...i to je relativno :)

Omega je napisao/la:
Alpha je napisao/la:
A do kud bi se moglo putovati? Do kraja vremena? Kada bi to uopće bilo?
U prošlost možemo putovati do određene točke kada još uvijek možemo preživjet uvjete u svemiru, a što je sa putovanjem u budućnost? Išlo bi se do beskonačnosti?
Još jedan od razloga zašto mislim da nije moguće putovati kroz vijeme.
Ne znam...sto je to kraj vremena? Jel to uopce postoji? Ako predpostavimo da se sve odvija sada (i proslost i sadasnjost i buducnost) onda bi se moglo ici u 'svim smjerovima'...i svi bi valjda bili uvjetovani uvjetima Svemira...
Fora s tim putovanjem kroz vrijeme je to sto ga mi zamisljamo ko putovanje avionom ili tako sta...ako ono i postoji vjerojatno nam je trenutno nepojmljivo...

Osim toga...protok vremena ovisi od gibanja promatraca, zar ne? To su nas ucili i u Zvjezdanim stazama miga Hocu reci...gibanje kroz vrijeme je zapravo moguce...ali putovanje u proslost/buducnost...e to je vec malo teze...
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimesub svi 10, 2008 12:21 pm

Yado je napisao/la:
omega šta misliš šta su to ameri otkrili da ovako pripremaju konferenciju?

NASA to Announce Success of Long Galactic Hunt

Ne bih znao što su to otkrili i jesu li išta otkrili.
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimesub svi 10, 2008 9:54 pm

Alpha je napisao/la:

U redu...ali to je 'sto bi bilo kad bi bilo'...jer moglo bi biti i da bude puno bolje...osim toga mi ne bismo znali za drugaciju povijest...i na koncu tko kaze da povijest nije mijenjana i da Hitler u 'originalnoj' postavi nije ni trebao postojat...tako da...i to je relativno :)

Ah, ne razmišljam o takvim stvarima face

Citat :
Ne znam...sto je to kraj vremena? Jel to uopce postoji? Ako predpostavimo da se sve odvija sada (i proslost i sadasnjost i buducnost) onda bi se moglo ici u 'svim smjerovima'...i svi bi valjda bili uvjetovani uvjetima Svemira...
Fora s tim putovanjem kroz vrijeme je to sto ga mi zamisljamo ko putovanje avionom ili tako sta...ako ono i postoji vjerojatno nam je trenutno nepojmljivo...

Nama je zapravo i sadašnjost kao budućnost. Sve što se dogodi ''sada'' mi ćemo osjetiti u ''budućnosti''. Na primjer stavim prst na peć, i prvo ću refleksno ga maknuti, a nakon 1,5 sec ću osjetiti bol. Isto je i kada gleamo oko sebe. Ne gledamo sadašnjost nego prošlost koliko god to zanemarivo bilo.
A budućnost je samo pojam, označava događaje koji se još nisu dogodili, ništa drugo.
Točno, zasad nam je nepojmljivo.

Citat :
Osim toga...protok vremena ovisi od gibanja promatraca, zar ne? To su nas ucili i u Zvjezdanim stazama miga Hocu reci...gibanje kroz vrijeme je zapravo moguce...ali putovanje u proslost/buducnost...e to je vec malo teze...

Da, ali to gibanje kroz vrijeme nije putovanje kroz vrijeme.
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimened svi 11, 2008 2:50 am

Omega je napisao/la:
Nama je zapravo i sadašnjost kao budućnost. Sve što se dogodi ''sada'' mi ćemo osjetiti u ''budućnosti''. Na primjer stavim prst na peć, i prvo ću refleksno ga maknuti, a nakon 1,5 sec ću osjetiti bol. Isto je i kada gleamo oko sebe. Ne gledamo sadašnjost nego prošlost koliko god to zanemarivo bilo.
A budućnost je samo pojam, označava događaje koji se još nisu dogodili, ništa drugo.
Točno, zasad nam je nepojmljivo.
U biti prvo ces osjetiti bol onda ces maknuti prst...izuzev u slucaju da vatra nije dovoljno jaka te da si vidio sto ce uslijediti ako ne maknes ruku.
Slazem se da je buducnost pojam :)

Omega je napisao/la:
Da, to i kazem...ali ono nam je shvatljivo jer se odvija na nama tehnicki razumljiv nacin...a eventualno putovanje 'kroz' vrijeme ako bi i bilo moguce tesko nam je zamislivo jer sa danasnjim tehnoloskim (i ostalim) znanjem ono nije izvedivo...
[Vrh] Go down
Karl Marx
banned

Male
Cancer Goat
Broj postova : 165
Registration date : 26.06.2008

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimened lip 29, 2008 3:29 pm

otkrili su da nsimo sami u svemiru..vau velika vjest..pa ko još misli da smo sami u svemiru a vidi kakav je...mi smo posebni pa samo mi imamo pravo živjet tu...nema toga ima još toga a uskoro cemo se i uvjerit...
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger
Broj postova : 27984
Registration date : 22.09.2007

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimened lip 29, 2008 5:51 pm

jedno je vjerovati a drugo znati da u svemiru postoji život.
još uvijek neznamo.
[Vrh] Go down
Karl Marx
banned

Male
Cancer Goat
Broj postova : 165
Registration date : 26.06.2008

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimened lip 29, 2008 8:53 pm

znamo znamo i te kako znamo samo što to oni drže dalje od javnosti pa ti misliš da su to samo nagađanja
[Vrh] Go down
gloria_g
Čovjek
gloria_g

Female
Leo Tiger
Broj postova : 4131
Registration date : 16.11.2007

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimepon lip 30, 2008 12:04 pm

ne počinji sada s Teorijom Zavjera.... :)
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimeuto srp 01, 2008 10:00 pm

Alpha je napisao/la:

Omega je napisao/la:
Da, to i kazem...ali ono nam je shvatljivo jer se odvija na nama tehnicki razumljiv nacin...a eventualno putovanje 'kroz' vrijeme ako bi i bilo moguce tesko nam je zamislivo jer sa danasnjim tehnoloskim (i ostalim) znanjem ono nije izvedivo...

Da, zasad je to potpuno nerazumljivo.
Naime prema sadašnjim fizičkim saznanjima, recimo putovanje u prošlost, jest nemoguće ako to kanimo postizat pomoću fizičkih zakona unutar 3D prostora.
Nemoguće je vratit neko stanje plina točno onakvo kakvo je bilo na taj način. To znači da bi svaka molekula, svaki atom, svaki kvark tog plina bio u istom kvantnom stanju s jednakom energijom kao što je to bilo jednom u prošlosti.
Mogućnost putovanja u budućnost... Eh, paralelni svemiri, jel...

Karl Marx je napisao/la:
otkrili su da nsimo sami u svemiru..vau velika vjest..pa ko još misli da smo sami u svemiru a vidi kakav je...mi smo posebni pa samo mi imamo pravo živjet tu...nema toga ima još toga a uskoro cemo se i uvjerit...

Nismo to još otkrili niti potvrdili, i to će svakako biti velika vijest. Ne zato što smo zbilja sami u svemiru, nego zato što smo to uspjeli otkriti.
Matematički gledano šanse da smo sami u svemiru su astronomske.
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Registration date : 15.09.2007

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimeuto srp 01, 2008 10:30 pm

Omega, možeš pojasniti ovaj posljednji redak gore? misli
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimeuto srp 01, 2008 10:44 pm

Svjetloisjena je napisao/la:

Matematički gledano, u svemiru postoji preko bilijun planeta koji su slični Zemlji što se tiče udaljenosti od zvijezde i temperature...
Šansa da niti jedan drugi planet nije naseljen je zato mala :)
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Registration date : 15.09.2007

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimeuto srp 01, 2008 11:17 pm

Omega je napisao/la:

Matematički gledano, u svemiru postoji preko bilijun planeta koji su slični Zemlji što se tiče udaljenosti od zvijezde i temperature...
Šansa da niti jedan drugi planet nije naseljen je zato mala :)

Da, to znam. Ali ono što si napisao zvučalo mi je kao da su šanse za to neizmjerno male, u suprotnosti s uobičajenim mišljenjem. Moja pogrešna percepcija pojma astronomski... Mislim da se često kaže astronomski malen kao vrlo, vrlo malen...
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimeuto srp 01, 2008 11:20 pm

Da, to znam. Ali ono što si napisao zvučalo mi je kao da su šanse za to neizmjerno male, u suprotnosti s uobičajenim mišljenjem. Moja pogrešna percepcija pojma astronomski... Mislim da se često kaže astronomski malen kao vrlo, vrlo malen...

Da, točno tako.

Zamisli kolike su šanse da negdje daleko ne postoje nekakve jednostavne životinje? Možda već na Europi postoje...
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimesri srp 02, 2008 11:14 am

I ja sam dozivjela ovo 'astronomski' kao malo vjerojatno da postoji zivot...

A ne kuzim bas ni ovaj post iznad...sa jednostavnim zivotinjama i Europom...jel moze detaljnije? :)

Jel to ja slabo kuzim danas ili...? zubi
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimesri srp 02, 2008 11:28 am

Alpha je napisao/la:
I ja sam dozivjela ovo 'astronomski' kao malo vjerojatno da postoji zivot...

Mislio sam baš suprotno, malo je vjerojatno da ne postoji život zubi

Citat :
A ne kuzim bas ni ovaj post iznad...sa jednostavnim zivotinjama i Europom...jel moze detaljnije? :)

Europa je Jupiterov satelit pun leda i gdje je moguće da se u unutrašnjosti razvije neki jako jednostavan život.

Citat :
Jel to ja slabo kuzim danas ili...? zubi

I don't think so hug
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimesri srp 02, 2008 11:40 am

Da, jasno mi je da si zasigurno mislio da je sansa velika...al to mi je jasno jer znam tvoj stav o tome...da prvi put citam tvoj post izgleda ko da je sansa mala :)

Postoji sansa ako predpostavimo da je teorija Evolucije ispravna...zapravo to mi je uvijek kamen spoticanja...to s Evolucijom...ima onih teorija da je zivot na Zemlji poceo udarom meteora koji je donio zive stanice...ali od kud one na meteoru ili bilo gdje drugdje...zasto se nesto negdje stvori samo od sebe...da li se stvori...jel to uopce moguce? Mislim, postoje i anaerobni organizmi koji bi, teoretski, se mogli pojaviti bilo gdje...a ne javljaju se...
[Vrh] Go down
gothic45
Dinosaur
gothic45

Male
Gemini Monkey
Broj postova : 359
Registration date : 02.11.2008

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimepet pro 19, 2008 3:59 pm

Mene iskljucivo zanima kakav je kraj svemira, dali je to kao nekakva barijera i moze li se na neki nacin proci kroz nju, i moze li je se uopce dostici i ako je moguce probiti sto nas ocekuje izvan svemira?
Ja to zamisljam ovako:
1.u slucaju da postoje paralelni svemiri koji su poredani jedan blizu drugog vjerovatno bi izlaskom iz jednog mogli uci u drugi, problem je kakav je prostor između ta dva svemira dali je to nekakva vrsta likvidnog svemira ili potpuno nistavilo?

2.u slucaju da probijemo barijeru svmira mozda prelazimo u neku drugu dimenziju ili nekakav drugi svijet.

Sto vi mislite o tome?
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitimepon pro 22, 2008 3:45 am

Pitanje je što bi uopće bio kraj svemira, bi li to bio ''rub'' svemira gledano po 3D ili se pod kraj svemira misli na ''izvan'' njegove ''membrane''...
Možda se takozvani kraj svemira nalazi na svakom dijelu, čak i u nama samima. Možda su ti paralelni svemiri međusobno jedan unutar drugoga.
[Vrh] Go down
Sponsored content

Svemir - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Svemir   Svemir - Page 11 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Svemir
[Vrh] 
Stranica 11 / 14.Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next
 Similar topics
-