Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Nestale civilizacije

Go down 
+9
ThE_IMMORTAL
Star
Novus ordo seclorum
Q
Archangel
MoW
Korplikan
LJUBAV
Hladni
13 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
Autor/icaPoruka
Q
Riba
Q

Male
Sagittarius Rat
Broj postova : 170
Registration date : 14.12.2009

Nestale civilizacije - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimepon svi 14, 2012 12:21 am

Novus ordo seclorum je napisao/la:
Suvremeni arheolozi se boje tražiti malo "dublje" od površine jer se boje kuda bi ih ta akcija odvela.
Znaju oni sigurno da bi došli do neobjašnjivih stvari i da bi im netko prijetio po pitanju toga.

Ajd malo pojasni, zašt bi im netko prijetil
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster
Broj postova : 1881
Registration date : 16.11.2011

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimepon svi 14, 2012 7:57 pm

Ima ljudi na ovome svijetu koji ne žele da istina izađe na površinu. Svako malo "slobodnije" istraživanje, bilo u arheologiji, znanosti, religiji ti je izrazito kočeno od strane ovih ljudi.
Ako si gledao Dosjei X, onaj čovjek koji puši cigarete ti je jedan od dobrih primjera kako ti ljudi funkcioniraju. Zataškaj, ubij, dezinformiraj.
[Vrh] Go down
MoW
Čovjek
MoW

Male
Libra Dog
Broj postova : 6339
Registration date : 26.05.2009

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimepon svi 14, 2012 10:26 pm

Q je napisao/la:

Ajd malo pojasni, zašt bi im netko prijetil

Ljudi su inherentno osjetljivi na neke teme. Tipičan primjer je recimo Atlantida koja jednostavno kad god se spomene izazove razne reakcije. Najčešće vrlo burne, i to u oba tabora. I kod pobornika te ideje i kod onih koji misle da je to besmislica.
Istina je naravno uvijek u sredini, a sredina kaže da nema nepobitnih dokaza za postojanje takve supercivilizacije, ali da ako se sagleda iz određenog kuta, da ima brojnih indicija da je nešto nelogično s našom prošlosti, nešto što je teško objasniti.

Prijetnja se najčešće odnosi na gubitak posla u akademskoj zajednici. Mogao bih ti navesti razne kredibilne znanstvenike koji su izgubili posao jer su se počeli baviti rubnoznanstvenim temama. I u tome bili vrlo uspješni i zanimljive stvari pokazali. No to je već neka druga tema.
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimepon svi 14, 2012 11:34 pm

To je to što sam mislio. Ljudi se jednostavno boje reć svoje mišljenje jer nam brane pravo na to.
Dosta mi je čudno kako je Atlantida nekakvo zabranjeno voće u smislu arheologije. Čim je spomeneš, odmah te pljuju.
[Vrh] Go down
Q
Riba
Q

Male
Sagittarius Rat

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimeuto svi 15, 2012 3:28 pm

Čudno, kome je to u interesu da se ne saznaju neke stvari iz povijesti. Zašto neko od nečeg radi "zabranjeno voče". Ima li možda crkva svoje prste u tome?
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimeuto svi 15, 2012 4:02 pm

U interesu je onima koji se koriste time, pa ne žele da se drugi koriste.
Sad ću ti bolje pojasniti.
Prvo moram ispričati jednu priču.

U Kuranu piše ovako. Kralj Sulejman (Solomon) je uz pomoć dobrih jinnova (demona) sagradio svoj hram posvećen Bogu. Koristio se dobrom, tj. bijelom magijom da bi upravljao tim jinnima.
Onda je nakon nekog vremena saznao da se njegov narod koristi crnom magijom i zaziva zle jinnove koji su ljudima obećali sve što žele, a zauzvrat će im oni dati dušu.
Odmah je zaplijenio te knjige i rekao da svatko tko se ubuduće koristi bilo kakvom magijom, biti će pogubljen.
Knjige nije mogao uništiti pa ih je zakopao ispod svog hrama.

U 12. stoljeću, u vrijeme križarskih ratova, vojnici su otkrili te knjige kad su bili u blizini mjeste gdje je prije bio hram (inače srušen puno prije našeg vremena).
Uzeli su ih sa sobom u Europu i iskoristili ih za dobivanje moći. Osnivali su tajna društva i pomoću njih dan danas vladaju ovim svijetom. Njihovi potomci su bili masoni i illuminati.

E sad, njima nije u interesu da mi dobijemo te knjige, pogotovo one za dobru magiju.

Danas na mjestu gdje je džamija Al Aksa, vrše se iskopavanja.
Ta iskopavanja su laž. Službeno objašnjenje je da se traži "blago" zakopano ispod nje.
Al Aksa se nalazi na mjestu gdje je bio prvi Hram, tj. Solomonov hram.
Oni ustvari ruše Al Aksu (jer "blago" je pronađeno prije 900 godina) i pokušavaju napraviti treći Hram.
Onaj u kome će na prijestolju sjediti antikrist.

Neznam jel ti ovo što objasnilo, ako nije reci mi pa ću se potruditi malo bolje.
Ovo ti je bio jedan nabrzinu primjer jer ja se žurim nekam.
[Vrh] Go down
Q
Riba
Q

Male
Sagittarius Rat

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimepet svi 18, 2012 1:04 am

Jel možeš navest u kojoj to suri u kuranu piše.
Jesu li to možda templari ti na koje misliš i na masone koji su navodno njihovi nasljednici.
Kako to danas uz pomoč tih magija masoni i iluminati vladaju svijetom. Jel misliš to na ovaj tzv liberalni kapitaliza.
Ako več danas masoni i iluminati vladaju svijetom šta če im onda još i antikrist. A i ako ga dovedu na vlast, hoče li možda biti nekih promjena. Kakve bi one trebale biti.
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimesub svi 19, 2012 11:23 am

Imam doma Kuran (nisam musliman). Ali to je .pdf file. Počeo sam ga čitati, ali nisam još došao do tog dijela.
To mi je rekao prijatelj musliman, koji vrlo dobro pozna Kuran. Inače ta se priča posvuda povlači kao zapisani dokaz da su ljudi poznavali magiju i da su mogli vladati silama puno jačima od bilo čega što postoji.

Da, templari su bili ti vojnici koji su to otkrili. Tj. prozvali su se templarima kad su otkrili to, a naravno papa je službeno ih osnovao i dao im potporu. Evo ti puni naziv templara:
Poor Fellow-Soldiers of Christ and of the Temple of Solomon
Jel kužiš zašto sad ovaj naziv?

Magija, ne misli se na ono čiribu čiriba i stvori se nešto, već se misli magija kao sredstvo pozivanja zlih sila.
A šta oni pozivaju? Pozivaju svog gospodara, Dajjala.
Moraju dovesti antikrista, tako da završe taj proces.
On im služi da zavara narod. On će se predstaviti kao mesija, tj. Isus Krist i većina će mu povjerovati.
Ali isto sam čuo da u Kuranu piše kako prepoznati antikrista.
Navodno će imati jedno oko. To jedno oko ti je ustvari ono oko u trokutu. Prije se pojavljivalo u starom egiptu, a predstavlja Dajjala i njegovog potomka -> antikrista.

Promjene znaš kakve će biti. To je ono što zovu novus ordo seclorum (moj nick, hahah).
Novi sekularni (svjetski) poredak.
Neki teoretičari kažu da ovo sekularni se misli na sekularizaciju vjere od života.
Doslovno istrebljivanje svega što ima veze s vjerom u pravoga jedinoga Boga.
Pomoći će im crkva, neki rabbini i mule pod krinkom da to rade da "pročiste" vjeru.
Moš si mislit!
[Vrh] Go down
Star
Dinosaur
Star

Male
Broj postova : 391
Registration date : 13.04.2010

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimeuto svi 22, 2012 10:31 pm

@novus ordo seclorum

Možda će te zanimati ovaj video

https://www.youtube.com/watch?v=I9CXA6zfcEw&feature=related

Traje dva i pol sata, ali meni je to bilo 2 i pol sata čistog užitka. Film je odlično sastavljen i jako puno objašnjava. :)
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimesri svi 23, 2012 2:59 pm

Hvala! To ću pogledat sljedeći mjesec jer imam 15 Gb pretplatu i dosta sam potrošio, pa ne smijem.
[Vrh] Go down
LJUBAV
Žaba
LJUBAV

Female
Cancer Horse
Broj postova : 269
Registration date : 06.05.2012

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimečet lip 21, 2012 5:20 pm

@Novus ordo seclorum, Ima ljudi na ovome svijetu koji ne žele da istina izađe na površinu. Svako malo "slobodnije" istraživanje, bilo u arheologiji, znanosti, religiji ti je izrazito kočeno od strane ovih ljudi.
Ako si gledao Dosjei X, onaj čovjek koji puši cigarete ti je jedan od dobrih primjera kako ti ljudi funkcioniraju. Zataškaj, ubij, dezinformiraj.

Apsolutno se s tim slažem. na našoj planetici je zasad toliko laži i zataškavanj da je to strašno, al neće to još dugo, mrtvi se bude...
[Vrh] Go down
Korplikan
Pračovjek
Korplikan

Male
Pisces Monkey
Broj postova : 2002
Registration date : 22.03.2011

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimečet lip 21, 2012 8:58 pm

ne vidim motiv za zataškavanje...
[Vrh] Go down
LJUBAV
Žaba
LJUBAV

Female
Cancer Horse

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimepet lip 22, 2012 1:55 pm

hahahaha, okk. pa ti mi se bar činiš ko neki tip koji bi trebo shvaćati te igre. itekako vidim motive. crkva i mnoge druge institucije i industrije i lobiji i nez ko sve ne, se trgaju samo da jake informacije ne izađu van i da sve što je jako i što može postati toliko jako da ih zgazi sve ubijaju zataškavaju i sl. al glupi su, jer ne shvaćaju da se protiv boga ne može. npr. evanđelja koja se skrivaju, posjeduju takve tajne, da ti pamet stane, npr. prije par mjeseci je vatikan odobrio da se u javnost izvadi evanđelje od marije magdalene... koju su naravno prozvali kurvom, jer je i danas tak i danas si kurva ako ne daš pi**e, ako si jači od muškarca, ako ga pregaziš ko mušicu, muški jadni ego tako djeluje, jer misli daj je bog, jer religije diktiraju da je bog muško i da su žene podložne njima... npr. nez. jesi li čitao celestinsko proročanstvo? misliš da to nije istina? daleko od toga, jer da to nije istina onda ljudi nebi te uvide iz celestinskog proročanstva mogli primjeniti u vlastitim životima, ali ti uvidi smetaju crkvi koja je spremna ubiti(toliko o svetosti i njihovom bogu)samo da se to ne da u javnost. crkva skriva pravu istinu o kristu. ljudi se klanjaju kristu kao da je bog, a zanemaruju iste takve obične ljude kao što je bio i sam krist(a krist i mariaj magdalena i juda kojeg su naravno prozvali izdajnikom i ostala ekipa su bili zakon i još su uvijek). mi se čudimo što su ga razapeli pa i danas te drušvo razapinje prozva te vješticom ako si dugovnjak, mistik ili tako nešto, ako gledaš u sunce ili braniš prirodu prozivaju te budalom , ako si vegetarijanac ili bretarijanac još si veći kreten kojeg treba ubit. svaki veliki dugovni vođa je imao trenutke kad je otišao u indiju i naučio sve vještine i znanja. zašto indija: zato što je na neki način onda prijašnja atlantida i sva znanja i sve je kod njih i sve ostale religije su potekle iz indije. današnja znanost otkriva toplu vodu koja je otkrita u vedama već odavnih dana. mi mislimo da smo mi napredna civilizacija jer imamo mobitele(umjesto da ako smo tako napredni koristimo telepatiju), mi imamo kompjutere(umjesto da koristimo vlastiti mozgopjuter, savršeniji od bilo kojeg na svijetu, a najmanje iskorišten) , umjesto da se bavimo sungrazingom mi piljimo u tv, facebook i nez šta sve ne i time se debljamo poglupljujemo i uništavamo. što misliš zašto se sungrazing zataškavao tttttooooolllikkkooo godina? zato što je to riješenje koje ubija vodeće na našoj planeti, ubija ih ko što sunce ubija grinje u jastučnici ko što ubija tamu. zataškavalo se zato što kad ljudi budu živjeli na suncu i orgonskoj energiji iz zraka(u kojem ima i vode) kao nekada davno, propast će faramceutske industrije, propast će prehrambeni lanci, okoliš će biti neizmjerno čist, propadat će i tekstila i automobilska industrija sve!! jer nam ta dječja pomaga više neće trebati, više nećemo bti ovisni njima. zašto se radi na tome da su plaće sve niže da ljudi sve više moraju radit ZAŠT0? Zato što onda mali čovjek zaboravi na sebe, ako hoće opstati. on se onda ne stigne baviti gledanjem u sunce, proučavanjem knjiga, starih i novih mudrosti , on nestigne odgajati vlastitu djecu, on nestigne vježbati , bavit se sportom jogom ili bilo čime drugime. toliko je ljekova a još je više bolesti, imamo automobile, zrakoplove, brodove, perilice, mašine kompjutere a inteligencija nam je svejedno na nuli i imamo svemanje vremena( ato bit i kao trebalo dati vremena), imamo i kuće i auto svejedno smo nesretni i djecu i ženu i opet smo nesretni. vidiš to upravo i smo je je to cilj naših prekrasnih vođa. ali JEDNO IM VELIKO HVALA, jer da nema TAKVIH nebi bilo ni sve više probuđenih ljudi. u tami se rađa svjetlost. hvala im što su toliki idjioti kreteni i pizde, hvala im što lažu jer tako potkopavaju sebe, hvala im što su pohlepni jer žive u vječnom nezadovoljstvu i jadu, hvala im što su zli jer da nema njih nebi bilo ni dobrih. hvala im što sve zataškavaju jer je život onda uzbudljiviji jer moraš kopa, borit se da bi dobio važnu informaciju, hvala im, hvala mojim sestrama i braćama, ja ih i dalje volim jer i u njima vidim svijetlo koje gori.
[Vrh] Go down
Korplikan
Pračovjek
Korplikan

Male
Pisces Monkey

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimepet lip 22, 2012 2:18 pm

Da.... Nekad prije sam vjerovao u sve i svašta, razna zataškivanja, aliene, moguće postojanje atlantide, babilonsku vladu, ....
Sada nekako... Sve mi se čini dobro organizirano u povijesti, sve ima smisla ovako kako nas povijest uči. Neki tvrde kako su ljudi dugo bili mutavi primitivni pećinski primitivci i onda je odjednom SKOK! Otkrili kotač, počeli graditi naselja, obrađivati glinu, .... To su sigurno alieni napravili. E pa meni se nekako čini da je to podcjenjivanje čovjeka kojeg isti ti ljudi koji ga pocjenjuju i uzvisuju aliene, hvale na sva usta i govore kako su ljudi moćna neograničena bića koja ne postižu savršenstvo zbog nekih zavjera... To mi je prvo poljuljalo vjeru u ove zavjere, kontradiktornosti ima dosta. Zatim "literatura" u koju se večina pouzda je također dosta lažna, najpoznatiji primjer Zeitgeista.
Tako smo došli do toga da stvarno ne znam čemu da vjerujem pa jednostavno razmislim što bi moglo biti točnije. I nekako mi se zdravorazumski čini kako je većina ovakvih tema laž. Tako mi se čini i za atlantidu pogotovo što nemamo niti jedan fizički dokaz o njenom postojanju prije Platona, on ju prvi spominje. A ni to nije dokaz o postojanju već samo politički govor.

Samim tim što ne vjerujem u to je dovoljno da to otpišem, jel :D
No i pod pretpostavkom da je atlantide (ili neke druge civilizacije) ipak bilo, opet ne vidim razlog što bi to netko zataškavao. Nije povezano sa Crkvom ni na koji način, niti sa politikom... Može se reći kako se skriva jer su te civilizacije bile prenapredne pa zato to skrivaju... Ok, to je nemoguće (to je barem moje uvjerenje koje se promjeniti neće dok god ne vidim jaki dokaz za suprotno a zašto tako mislim sam obrazložio u prijašnjim postovima).

A sad to da u crkvi ima muljaža, ima, da al ne vidim po čemu je to povezano sa ovim. Crkva nema neku moć već nekih 300-400 godina, kako gdje. Tako da ona ono što zataškava vezano je za unutarnje probleme i u to ne ulazim.
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimepet lip 22, 2012 3:23 pm

Ja mislim da skrivaju dokaze o nestalim civilizacijama jer su tada ljudi bili toliko povezani sa Bogom i međusobom.
Zato danas Elita radi na tome da se ne otkriju ta "znanja" koje su oni posjedovali a koje bi mi mogli iskoristiti za boljitak čovječanstva.

Neznam što bi drugo bilo, o tome bi se moglo satima raspravljati...
[Vrh] Go down
LJUBAV
Žaba
LJUBAV

Female
Cancer Horse

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimepet lip 22, 2012 6:21 pm

@Novus ordo seclorum, slažem se s tobom.

@Korplikan, ne vjeruješ da se to zataškava. to je tvoj problem kratkovidnosti, ne želim te vrijeđat a tak mislim. povijest je zakon, ali ne ona koju moramo učit i koja nam je servirana kao točna. osim toga tako kaže sa 100postotnom sigurnošću da mi nisme alieni, pa i mi smo nekako došli na planetu, sto posto nismo napravljeni od zemlje, se nisi to zapitao? a to kako smo od špiljskog čovjek došli do ovog sadašnjeg... pa pogledaj samo kako smo živjeli prije 200godina pa ćeš shvati kako i ljudi i ostala bića na planeti mogu brzo evoluirati... i na svojoj koži možeš osjetit zataškavanja. npr. ispod lijeve šape sfinge se neki k. skriva... navodno su ispod nje neki hramovi ili nešto tako. egipatska vlada(ako se dobro sjećam) je zabranila ljudima koji su išta znali o tome da govore, prijetivši njihovim obiteljima i dan danas se skriva. imaš oči, ne trebaju ti knjige, apsolutno ih možeš bacit ako im toliko ne vjeruješ, ali pogledaj svojim očima malo dublje svijet u kojem se nalaziš i pogledaj koje se ljude brani a koji su u opasnosti(kao)... ja sam već navela neke stvari. ja sam se kako mala pitala zašto mi vjeroučitelj malo sere kako treba sve voljet i prihvaćat a s druge strane je pljuvao po hinduizmu i ljudima koji štuju kravu jer im daje mljeko jer neki tako i preživljavaju(za razliku od nas koji joj kažemo hvala tako što joj u klaonicama na pola odsječemo glavu da visi da se cijedi krv i daona osjeti tu bol i tako umire, to je hvala, prirodi e dao bog da nam se trostuko vrati pa makar se i meni moralo)i pljuvao je i po astrologiji(a astrologija i astronomija je u davna vremena bio isti predmeti nnjih je puno dalje odveo od nas), pljuvao po svemu što je dobro sve je to nazvao vražjim djelima ii djelima sotone, koji je on sam jednim djelom. i tako su djeca danas sve gluplja jer kakva će nam bit kad žderu meso( a trombociti koji igraju važnu ulogu u nadnaravnosti čovjeka, koji imaju tri naboja, su suprotni od svinjskog i onda lijepo naš mijenja naboj jer se hranimo svinjo i tako naše tijelo postaje svinja, i tako trombocit nemože proć kroz pinalnu žlijezdu koja je ključ da ti prosvijetli mozak - ali to se isto zataškava, ali im baš više i neide, jer su se mrtvi počeli budit), piju kave(koja je gora od čiste marihuane), puše cigare, psuju, vise 24 sata na mobitelima i kompjuterima, facebooku itd. itd. sve su deblja, sve depresivnija i gluplja... sve smo to dobili zataškavanjem i lažiranjem. podmetnuli su nam same laži o vrijednosti hrane, mogućnostima i sposobnostima čovjeka o povijesti, svemu.
[Vrh] Go down
ThE_IMMORTAL
Majmun
ThE_IMMORTAL

Male
Taurus Goat
Broj postova : 1324
Registration date : 18.09.2007

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimepet lip 22, 2012 10:19 pm

@ljubav amen
[Vrh] Go down
LJUBAV
Žaba
LJUBAV

Female
Cancer Horse

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimesub lip 23, 2012 11:26 am

hahaha, a šta to znači ThE_IMMORTAL? :) rofl
[Vrh] Go down
ThE_IMMORTAL
Majmun
ThE_IMMORTAL

Male
Taurus Goat
Broj postova : 1324
Registration date : 18.09.2007

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimesub lip 23, 2012 1:24 pm

da ne bih mogao bolje sročiti post nego što si to ti uradila :D slažem se u potpunosti :D
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 15088
Registration date : 01.10.2007

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimesub lip 23, 2012 3:36 pm

Komu danas uopće vjerovati? Manipulacije i marketing su postale način života. Komu god da se odlučiš vjerovati, uvijek će se naći netko tko će ti reći zašto si takvim izborom popušio. Ili ispao naivan.
[Vrh] Go down
Q
Riba
Q

Male
Sagittarius Rat

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimened lip 24, 2012 1:12 am

[quote="Blizzard"]Komu danas uopće vjerovati? Manipulacije i marketing su postale način života. Komu god da se odlučiš vjerovati, uvijek će se naći netko tko će ti reći zašto si takvim izborom popušio. Ili ispao naivan.[/quote]

Komu vjerovati scratch ? Najmanje onima koji ti pokušavaju prodat koje kakove tajne.
Na kraju dođeš i sam do zaključka da je nejveča taja to da nema tajni.
Ako nešt na poćetku i izgleda kao nekakva "tajna" ubrzo se pokaže da je to obična laž.
[Vrh] Go down
Korplikan
Pračovjek
Korplikan

Male
Pisces Monkey

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimepon lip 25, 2012 3:04 pm

Naravno da nije sve točno tako kako nas povijest uči. Povijest pišu pobjednici, ako ih ima. Tako zasigurno ima gomila netočnih podataka koje učimo, pa tako npr. imamo podatke o ratu između Ramzesa II i Hetita gdje i Ramzes i Hetiti tvrde kako su upravo oni pobjedili u ratu. Ali tu je riječ o nijansama, ti zagovaraš potpuno drugačije tumačenje povijesti što je krivo.
Da se razumijemo, naravno da se neke stvari zataškavaju, evo svježi primjer je primjer Libije kada je svijet stekao dojam kako je ondje pakao a Gadafi kreten dok je realnost da je možda samo 30% građana bilo protiv Gadafija. Ali to je politika, prirodno je propagirati svoj interes a takva slika Libije je bila u NATO-vom interesu. Upletenost Aliena i antikrista u situaciju u Libiji ne priznajem.
Ima možda i nekih vlada u sjeni koji uistinu vladaju, ne govorim ja kako NEMA zataškivanja. Ja govorim kako je povijest koju nas uče TOČNA, ne 100% jer se neke stvari ne mogu znati ali sve ima smisla sve štima za razliku od teorija zavjere koje su pune rupa. Ne sve ali golema večina njih u koje ti vjeruješ. Kada kažem točna onda mislim točna kao da su se svi ti događaji uistinu dogodili i da se ne prešućuje ništa bitno a ako se prešućuje onda to nije namjerno. Točno je kako je Grčka bila močna u vrijeme Aleksandra velikog netočno je kako je postojala Atlantida kakvom ju zamišljamo.

Nisam se zapitao što nismo napravljeni od zemlje, nije mi se svidjela ta ideja da bi ja mogao biti prašina. Jednom je netko u labosu stvorio uvjete kakvi su vjerojatno vladali na Zemlji dok je nastao život. U takvim uvjetima, nastali su spojevi od kojih su sastavljeni primitivni organizmi. Kako je to odjednom oživjelo, ne znam al mi se čini manje apstraktnim nego alieni koji su btw također nekako morali nastati. Na Zemlji kao nije mogao nastati život na način kako nas se uči ali negdje drugdje se to moglo desiti, jel? Jea rajt.
Ne sviđa mi se kako je sada moderno propagirati ideju da ljudi nisu sa zemlje, kako su prenesposobni da grade piramide, stonehenge, nazca linije, kako život ne može biti sa Zemlje, .... Podcjenjivanje čovjeka i planeta Zemlje. Istina je da su na nekim meteorima nađeni neki fosili bakterija i šta ja znam šta ali to ne dokazuje kako život nije sa Zemlje već kako negdje u svemiru žive bakterije. A možda su te bakterije i potekle sa Zemlje i nekako završile u svemiru pa se kasnije s meteorom vratile nazad na Zemlju. Samo što se toga nitko nije sjetio, to bi značilo pohvaliti nešto svoje...

I za kraj, meso treba jesti, nisu djeca glupa jer jedu meso, glupa su jer su ljeni i previše igraju igrice lol!
[Vrh] Go down
LJUBAV
Žaba
LJUBAV

Female
Cancer Horse

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimeuto lip 26, 2012 10:18 pm

ljudi su takva mašina da mogu jesti i meso i bili samo na bilju i samo na vodi i suncu i samo na suncu i zraku tj vodi iz zraka. nitko nije rekao da ljudi nisu sposoni to činiti, daleko od toga jedina razlika između velikih i malih je ta što veliki znaju da su veliki amali to još neznaju. i zašto bi to bilo podcijenjivački za zemlju ako ljudi nisu sa zemlje? glupost, ... totalna. a djeca nam se ponašaju kao ono što jedu upravo iz razloga kojeg sam objasnila, objasnila sam zašto meso dovodi do toga da se ponašamo kao to mrtvilo koje jedemo. to nisam ja izmislila to su potvrdili znanstvenici koji se bave time. jednostvno je trombocit svinje drukčijih polova od ljudskih i ti polovi ne mogu proć kroz ljudsku pinealnu žlijezdu koja je ključ da ti se upali mozak... i zato ostajemo mali pajceki. i to još mrtvi na kvadrat jer kud se ubije tud se još i peče vatrom smrti to je vatra koja je veća od temperature ljudskog tijela i sve što ubijamo tom vatrom to ubija i nas to je zapisano u evanđelju koje je bilo zataškavano!!!!!
[Vrh] Go down
Korplikan
Pračovjek
Korplikan

Male
Pisces Monkey

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimesri lip 27, 2012 12:46 am

Oooooooooo svašta. Ne znam sta da kazem a da neopsujem, sutit cu bolje. Uglavnom ne slazem se s tobom al ono, nimalo
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 15088
Registration date : 01.10.2007

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitimesri lip 27, 2012 3:47 am

LJUBAV je napisao/la:
( a trombociti koji igraju važnu ulogu u nadnaravnosti čovjeka, koji imaju tri naboja, su suprotni od svinjskog i onda lijepo naš mijenja naboj jer se hranimo svinjo i tako naše tijelo postaje svinja...

3 naboja? Prvi put čujem za postojanje 3 naboja uopće, naročito što se tiče trombocita.

LJUBAV je napisao/la:
a djeca nam se ponašaju kao ono što jedu upravo iz razloga kojeg sam objasnila, objasnila sam zašto meso dovodi do toga da se ponašamo kao to mrtvilo koje jedemo. to nisam ja izmislila to su potvrdili znanstvenici koji se bave time. jednostvno je trombocit svinje drukčijih polova od ljudskih i ti polovi ne mogu proć kroz ljudsku pinealnu žlijezdu koja je ključ da ti se upali mozak...

Zapravo znanstvenici stalno uporno ponavljaju što se zdrave prehrane tiče i navode važnost jedenja ribe i mesa. Ne znam za ovu potvrdu koju navodiš, a još manje znam što bi to uopće značilo da se ponašamo kao to mrtvilo koje jedemo (ne znam kako se to "mrtvilo" ponaša).

Ovo objašnjenje dalje koje daješ je neka inačica alternativnog objašnjenja, metafizičkog karaktera. Ovo spominjem samo u slučaju ako si objašnjenje dala kao znanstveno. Ako nisi, onda ovaj komentar nije ni bitan.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Nestale civilizacije   Nestale civilizacije - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Nestale civilizacije
[Vrh] 
Stranica 2 / 4.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Nestale civilizacije, Maje
» Nestale teme i postovi
» Humanoidne-vanzemaljske civilizacije
»  anunnaki s nibrua i povijest civilizacije ljudi
» U nasem Svemiru su 333 ljudske-humanoidne civilizacije