| Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? | |
|
+14snake kayser malenaivi Aleksandar Veliki mewithoutYou babi malena silver little alien Hybrid zvezda ThE_IMMORTAL Svjetloisjena Rain 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Aleksandar Veliki Čovjek
Broj postova : 6274 Age : 116 Location : E11T Registration date : 20.09.2007
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? ned vel 03, 2008 11:29 pm | |
| Već jednom sam pisao o manipulaciji. Ali kao što znamo ponavljanje je majka mudrosti, ajmo još jednom: "Istina ne postoji Sve informacije su irelevantne Povijest i sve medijske poruke su samo narativi Istina je ono u što ste izabrali da vjerujete" | |
|
| |
zvezda Guardian
Broj postova : 3245 Age : 43 Location : Gore Registration date : 23.09.2007
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? pon vel 04, 2008 12:56 am | |
| Pa... veoma je zanimljivo pozabaviti se ovom temom iz neke šire perspektive... Piramide u Kini su pošumljene da bi jednog dana u budućnosti kada se i ako ta tema ponovo pokrene, vlasti ili ko god da je odgovoran mogli reći - Kakve piramide?!... Pa, to su samo šumovita brda... Sada, postoje i neka spominjanja kostiju koje su pronađene tu negde i koje se isto tako ne uklapaju u zvaničnu sliku koju nam istorija daje... Uopšte, zanimljivo je pogledati i uvideti šta su sve izvesni pojedinci, iza kojih su, naravno, neke grupacije, spremni učiniti da bi se sačuvala ranije ustanovljena varijanta istorije... Kako ne verujem da su im pobude samo tradicionalističke, ponekad se pitam - Šta je to što ne bismo trebali da saznamo?, to što se sve ovo vreme čuva od nas, čak toliko da se svi dokazi koji upućuju na neke malo drugačije puteve, već eliminišu, na ovaj ili onaj način... * | |
|
| |
mewithoutYou Višestanični organizam
Broj postova : 91 Age : 39 Registration date : 28.12.2007
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? pon vel 04, 2008 1:31 am | |
| - Aleksandra Velika je napisao/la:
- Već jednom sam pisao o manipulaciji.
Ali kao što znamo ponavljanje je majka mudrosti, ajmo još jednom: "Istina ne postoji Sve informacije su irelevantne Povijest i sve medijske poruke su samo narativi Istina je ono u što ste izabrali da vjerujete" Aleksandre - moje pitanje će zvučati glupo, ali objasni mi Znaći želiš reći da nam se danas nudi puno (krivih) vjerovanja koja možemo usvojiti kao, recimo, što usvajamo što ćemo nositi ili jesti - i gubi se ona jedina i prava istina? Jesam te dobro shvatio? @zvezda nekakva moja teorija jest da se na toj lokaciji nalaze neka znanja koja bitno mijenjaju našu povijest. Možda nepobitni zapisi o postojanju Atlanta i sl. tko će znati? Sad kad malo razmislim možda se ova priča može dovesti u vezu sa onom sumerskom o annuakijima? Kolika je udaljenost između tih lokacija? sigurno nije velika | |
|
| |
Aleksandar Veliki Čovjek
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? pon vel 04, 2008 1:33 am | |
| Pa recimo. Često odbacujemo nešto što je jednostavno i korisno i to zamijenjujemo s nekim kompleksnim nekorisnim stvarima ili sa stvarima sa manjom razinom korisnosti, samo radi propagande. | |
|
| |
malenaivi Čovjek
Broj postova : 7178 Age : 43 Registration date : 13.12.2007
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? pon vel 04, 2008 1:37 am | |
| - Aleksandra Velika je napisao/la:
- Pa recimo. Često odbacujemo nešto što je jednostavno i korisno i to zamijenjujemo s nekim kompleksnim nekorisnim stvarima ili sa stvarima sa manjom razinom korisnosti, samo radi propagande.
koja rečenica!! | |
|
| |
kayser Moderator
Broj postova : 1149 Age : 38 Location : Somewhere on the ice Registration date : 03.12.2007
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? pon vel 04, 2008 1:40 am | |
| | |
|
| |
Aleksandar Veliki Čovjek
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? pon vel 04, 2008 1:41 am | |
| - malenaivi je napisao/la:
- Aleksandra Velika je napisao/la:
- Pa recimo. Često odbacujemo nešto što je jednostavno i korisno i to zamijenjujemo s nekim kompleksnim nekorisnim stvarima ili sa stvarima sa manjom razinom korisnosti, samo radi propagande.
koja rečenica!! Kad sam bio mali htio sam biti pametan... | |
|
| |
kayser Moderator
Broj postova : 1149 Age : 38 Location : Somewhere on the ice Registration date : 03.12.2007
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? pon vel 04, 2008 1:47 am | |
| dobro ti ide. samo tako nastavi | |
|
| |
snake Riba
Broj postova : 108 Age : 51 Location : BIH Registration date : 28.03.2008
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? pet oľu 28, 2008 4:11 pm | |
| mislim da vam je svima jasno da se "zabranjeni kineski grad " ili ta zona izvrsno uklapa u cijelu pricu oko teorija zavjere ili direktiva grupe "MJ 12 "..
naime , zabrana mozda nije dosla samoinicijativno od strane kineza, vec je najvjerovatnije produkt zajednickih nastojanja vlada najjacih zemalja, da se istina skriva koliko je to god moguce duze..
najnovija saznanja govore da je cak i medju tom grupom MJ 12 doslo do konfrontacija, jedna strana zeli stihijski , polako otkriti cijelu istinu dok druga pod svaku cijenu to zeli sprijeciti.. | |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? pet oľu 28, 2008 4:14 pm | |
| Pa meni se nekako čini da je u bivšim i sadašnjim komunističkim zemljama praksa skrivanja ipak bila uobičajenija, ako ne zbog drugog onda zbog manjka ljudskih prava i demokracije i većih mogućnosti da se svjedoci ušutkaju bez posljedica po one na vlasti. Kinezi su u tome majstori | |
|
| |
snake Riba
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? pet oľu 28, 2008 4:19 pm | |
| - svjetloisjena je napisao/la:
- Pa meni se nekako čini da je u bivšim i sadašnjim komunističkim zemljama praksa skrivanja ipak bila uobičajenija, ako ne zbog drugog onda zbog manjka ljudskih prava i demokracije i većih mogućnosti da se svjedoci ušutkaju bez posljedica po one na vlasti. Kinezi su u tome majstori
da , u pravu si.. mislim da je, ako vec pricamo o toj nekoj grupi MJ12 , pod cijom je ingerencijom cijela planeta, najlakse upravo u tim sistemima i drustvenim uredjenjima zataskati bilo kakve stavri i potencijalne tajne.. mislim da se vecina kriza na planeti izmislja, s ciljem skretanja paznje javnosti od sustine stvari..a to je da svi mi zivimo u necijem " Matrixu" | |
|
| |
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? pet oľu 28, 2008 4:20 pm | |
| To je lako moguće, ako ne u potpunosti, onda barem djelomično. Btw, dobro došao, snake, ako to još nisam rekla. | |
|
| |
silver Majmun
Broj postova : 1439 Age : 34 Registration date : 25.10.2007
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? sub oľu 29, 2008 1:19 pm | |
| a možda je netko jednostavno previše gledao istoimeni film. | |
|
| |
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? sub oľu 29, 2008 4:13 pm | |
| - silver je napisao/la:
- a možda je netko jednostavno previše gledao istoimeni film.
Koji film? | |
|
| |
silver Majmun
| |
| |
snake Riba
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? pon oľu 31, 2008 3:52 pm | |
- svjetloisjena je napisao/la:
- silver je napisao/la:
- a možda je netko jednostavno previše gledao istoimeni film.
Koji film?
- snake je napisao/la:
- to je da svi mi zivimo u necijem " Matrixu"
he, he nisam gledao previse film Matrix silver..u stvari kad kazem da je moguce da zivimo u matrixu ne mislim da su nam zivoti izmisljeni, da nam je stvarnost animirana po uzoru na Neo-vu u filmu, vec na takvu koncepciju zivota gdje mi zivimo svoje vlastite zivote,ali nam se generalno planetarni zivot odvija u pravcu u kojem mali broj ljudi to zeli.. ne znam kako cu biti shvacen, naravno da to neko , nazvat cemo ga tajno drustvo, ne moze odrediti sta cu danas obuci, sta cu piti, s kim cu se druziti, ali u globalnom smislu obilkuju zbivanja na planeti onako kako zele.. dakle, mozemo zivjeti kako hocemo, mozemo imati i ideale, ali na kraju neko je svojim odlukama uticao na to da budemo idealisti .. sto vise pricam, sve vise zapetljavam..stvarno je Matrix | |
|
| |
silver Majmun
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? čet tra 03, 2008 8:43 am | |
| pa dobro, zapravo i nije matrix, matrix označava svijet koji je kompletna iluzija, kompjuterski program u kojem žive gotovo svi ljudi. Čini se kao stvarnost, ali nije. A to što ti kažeš je upravljanje masama, ako sam dobro shvatio. Oligarhija, vladavina manjeg broja ljudi.. A to nije nikakva tajna, svi znamo da moćne korporacije i ekonomija upravljaju i politikom i svjetskim zbivanjima, ali to je zbog toga što im mi to dopuštamo. | |
|
| |
snake Riba
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? čet tra 03, 2008 9:10 am | |
- pa dobro, zapravo i nije matrix, matrix označava svijet koji je kompletna iluzija, kompjuterski program u kojem žive gotovo svi ljudi. Čini se kao stvarnost, ali nije.
A to što ti kažeš je upravljanje masama, ako sam dobro shvatio. Oligarhija, vladavina manjeg broja ljudi.. A to nije nikakva tajna, svi znamo da moćne korporacije i ekonomija upravljaju i politikom i svjetskim zbivanjima, ali to je zbog toga što im mi to dopuštamo. da, da njihov matrix, njihova matrica svijeta.. najinteresantnije je to sto se i ekonomija svrstala u nesto sto manje ima veze sa onim sto se uci u skolama, fakultetima i slicno, a vise sa onim kako oni na kraju postave neke stvari.. naravno da nije tajna ta njihova manipulacija, ali je prestrasno da se neki globalni svjetski dogadjaji , ratovi, politicke krize desavaju radi, hipotetski gledano boljeg polozaja necijih figura na sahovskoj tabli svijeta.. a sto se tice naseg uticaja, on je toliko mali da mi htjeli ne htjeli, to im moramo dopustiti..palica je u njihovim rukama | |
|
| |
Hapa Riba
Broj postova : 140 Age : 37 Registration date : 07.12.2008
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? ned pro 07, 2008 8:18 pm | |
| planet zemlja krije veliki broj misterija, mi smo do sada otlirli veoma mali, o mozgu se veoma malo zna, a o planeti zemlji se dosta nagadja | |
|
| |
tiger Prašina
Broj postova : 1 Age : 39 Registration date : 23.01.2009
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? pet sij 23, 2009 12:18 am | |
| kinezi su inaće komunisti,zato i zele sakriti piramide,jer ako se sazna da su to vanzemaljici u koje oni ne vjeruju inaće...moglo bi biti svega u državi. pa možda su ih i zato sakrili | |
|
| |
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? pet sij 23, 2009 12:22 am | |
| Dobro došla, tiger | |
|
| |
zlatna ribica Stanica
Broj postova : 10 Age : 45 Location : Zagreb Registration date : 02.03.2009
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? čet oľu 05, 2009 11:27 pm | |
| Čitala sam o tim piramidama, da ih Kinezi skrivaju od javnosti zato, jer su im u blizini tog područja njihove vojne baze - zato je zabranjen let avionima preko tog područja, i u biti jedini način na koji je te piramide moguće snimiti, je iz svemira, satelitom. Inače ovdje se može vidjeti neke: https://www.youtube.com/watch?v=UCAyg3-R9Aw | |
|
| |
Neobicni forumas Majmun
Broj postova : 1133 Age : 40 Location : En lignje Registration date : 19.11.2007
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? pet oľu 06, 2009 12:19 am | |
| - zlatna ribica je napisao/la:
- Čitala sam o tim piramidama, da ih Kinezi skrivaju od javnosti zato, jer su im u blizini tog područja njihove vojne baze - zato je zabranjen let avionima preko tog područja, i u biti jedini način na koji je te piramide moguće snimiti, je iz svemira, satelitom.
Inače ovdje se može vidjeti neke: https://www.youtube.com/watch?v=UCAyg3-R9Aw Auu kakav sam ja danas članak čitao, na engleskom je, ali kad ulovim vremena ću ga prevest i postati na forum | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? | |
| |
|
| |
| Kakvu tajnu skrivaju kineske piramide? | |
|