| Žalbe i pritužbe | |
|
+55LJUBAV Archangel Madonna Korplikan SkywardSword orca Deti Dantalion Lyra Angelino croft Gea Zona legenda007 Jasminko urbanaaa ukiss daughter_of_Sun dvolicni ex-karl marx biga Armin od Irima Fantom Chakotay Athena Skulptura Remke Aurora Borealis argonian gothic45 vladimir je idiot Techpriest Comi Neobicni forumas josip21 Michael Wittmann Blizzard Legionar Jaykof Goran gloria_g malena Sigmund Freud Galileo Galilei userNejm Fixo because the night Rain Alpha belongs to lovers Aleksandar Veliki vladimir Tutankhamon Svjetloisjena sanja floridana 59 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Majmun
Broj postova : 1550 Age : 43 Registration date : 21.11.2008
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe čet kol 06, 2009 8:06 pm | |
| Zaspali svi. | |
|
| |
Remke Pračovjek
Broj postova : 3399 Age : 29 Location : Osijek Registration date : 05.07.2009
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe čet kol 06, 2009 10:15 pm | |
| meni nesmjeu mijenjat profil pogotovo alpha EDIT - floridana je napisao/la:
- sve ti može promjeniti
vidiš da sam muško po novome i po nekome mozda je pretpostavio po frizuri | |
|
| |
floridana Legenda foruma CE-4
Broj postova : 27984 Age : 62 Registration date : 22.09.2007
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe pet kol 07, 2009 12:03 am | |
| možda je a možda i nije | |
|
| |
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe pet kol 07, 2009 12:45 am | |
| humorna sam, idem spavati | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe pet kol 07, 2009 12:50 am | |
| Laku noć! _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe pet kol 07, 2009 1:46 am | |
| I ja sam humorna, ali mi se još ne spava | |
|
| |
Goran Majmun
Broj postova : 1550 Age : 43 Registration date : 21.11.2008
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe sub kol 08, 2009 4:46 am | |
| ....vrijeme za spavanje.... | |
|
| |
Skulptura Guardian
Broj postova : 6015 Age : 39 Location : Earth Registration date : 05.09.2009
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe uto vel 16, 2010 1:56 pm | |
| _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
Skulptura Guardian
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe uto vel 16, 2010 1:59 pm | |
| _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
Athena Superforumaš CE-4
Broj postova : 12351 Age : 39 Registration date : 09.09.2009
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe uto vel 16, 2010 2:23 pm | |
| _________________ "Riječi…spajaju ljude kao mostovi, stvarajući u isto vrijeme između čovjeka i čovjeka nepromostivosti vrlo često dublje od najmračnijega ponora."
| |
|
| |
Chakotay Guardian
Broj postova : 8409 Age : 48 Location : Zagreb Registration date : 28.12.2007
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe uto vel 16, 2010 6:22 pm | |
| - Skulptura je napisao/la:
- floridana je napisao/la:
- forumaš AVeT je isključen.
razlog: grubo kršenje pravila foruma https://ce-4.forumotion.com/forum-info-f1/opomene-i-kazne-t3478.htm
Nadam se da će ban biti trajan. Ili zaista misliš da će se ispričati? Čisto sumnjam :/ Ma nema šanse da se on ispriča, nije on baš čist u glavi, čak da se skroz zajebavao i šalio. Te njegove šale su za stručnu analizu. @Athena ne vjerujem da postoje forumi koji će tolerirati ovakav način postanja, možda dan ili dva, ali ne dugo, kao što je i ovdje to bilo | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe uto vel 16, 2010 6:25 pm | |
| Ja sam za trajni bann. _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Fantom Superforumaš CE-4
Broj postova : 10363 Age : 53 Location : Salzburg Registration date : 23.06.2009
| |
| |
Athena Superforumaš CE-4
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe uto vel 16, 2010 6:48 pm | |
| Naravno da sam i ja za trajni bann. @Chakotay, ne bi vjerovao, ali zaista ima nekih foruma gdje se sve rasprave vode na nekoj nacionalnoj ili sličnoj diskriminaciji, popraćene psovkama, a da nadležni uopće ne reagiraju. Ovaj forum je ozbiljniji i konstruktivniji pa je dobro da se takve stvari ne toleriraju. I da se svaka tema svede na komentare tipa "vi niste normalni, mučnite glavom i mozgom, ako ga imate..." _________________ "Riječi…spajaju ljude kao mostovi, stvarajući u isto vrijeme između čovjeka i čovjeka nepromostivosti vrlo često dublje od najmračnijega ponora."
| |
|
| |
Chakotay Guardian
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe uto vel 16, 2010 9:33 pm | |
| Athena, mislim da nema takvog foruma, jer ovaj je vrijeđao sve forumaše, svi su bili glupi, nenormalni...nije tu bilo diskriminacije, svi osim mene su... No slažem se s tobom i ostalima, trajni bann, ne samo zbog vrijeđanja, nego i zbog loših fora _________________ Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
| |
|
| |
Armin od Irima Majmun
Broj postova : 1091 Age : 34 Location : Zagreb Registration date : 23.01.2010
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe uto vel 16, 2010 11:42 pm | |
| klasičan primjer trollera, ali što se može, bez takvih forumi nisu toliko dinamični, ali najbolje je riješiti se takvih što je tiše moguće... | |
|
| |
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe sri vel 17, 2010 1:53 am | |
| jesmo. trajno je isključen. | |
|
| |
Fantom Superforumaš CE-4
Broj postova : 10363 Age : 53 Location : Salzburg Registration date : 23.06.2009
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe sri vel 17, 2010 10:35 pm | |
| Ja sam za to da se tema od dr. chaosO baci u kantu jer nema smisla da djeca tako otvoreno diskutuju o necemu sto je prava posast medju omladinom ili mladjim adolescentima. Ovu njegovu temu bih izjednacio sa promovisanjem droge,alkohola, slobodnog sex na jednom javnom forumu da nekazem portalu jer nevidim neku veliku razliku izmedju ta dva pojma. Ja sam vec jednu njegovu temu "Oruzja" bacio u kantu a on je otvorio ponovo na drugom PDF na koji nemam nikakva ovlastenja. U stvari,vidio sam tek sad da na PDF Ankete niko nema ovlastenja osim Admina... Ova tema je za kantu i upozorenje ostalim maloljetnicima da istu vise nikada ne otvore i odnose se prema tom zlu danasnjice tj. oruzju kao nekoj prijeko potrebnoj stvari i cak spominju ljubav prema tom isto zlu ili posasti danasnjice, kako kod nas tako i sirom svijeta.
Zadnja promjena: Fantom; čet vel 18, 2010 1:02 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Chakotay Guardian
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe čet vel 18, 2010 12:35 am | |
| Slažem se sa Fantomom, na ovom forumu nema mjesta za rasprave o oružju na ovakav način. _________________ Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
| |
|
| |
Fantom Superforumaš CE-4
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe čet vel 18, 2010 12:59 am | |
| Sta je ovo,na Anketama nemamo moda.... Ovo vec sutra moramo regulisati.... | |
|
| |
Skulptura Guardian
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe čet vel 18, 2010 1:37 am | |
| Trebalo bi preurediti globalna pravila foruma. Nigdje ne piše da je ova vrst tema zabranjena niti je objašnjeno zbog čega je zabranjena. Mislim da bi bilo najbolje napisati pravila nanovo i sa time izbjeći ovakve intervencije. Ovako smo dužni objašnjavati autoru zašto je njegova tema izbrisana i ulaziti u besmislene rasprave... _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
Athena Superforumaš CE-4
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe čet vel 18, 2010 2:43 am | |
| Hm...jako je teško napisati i pravilima obuhvatiti ama baš sve potencijalne situacije. Slažem se da je raspravo o oružju neumjesna i sviđalo se to nekom ili ne, posebno ako se njome fasciniraju maloljetnici. Ne znam što napraviti po tom pitanju, ali rasprava o oružju (u navedenom smjeru) sama po sebi ne može koristiti nikome, posebno ne mladima. P.S. Vodimo ljubav a ne rat _________________ "Riječi…spajaju ljude kao mostovi, stvarajući u isto vrijeme između čovjeka i čovjeka nepromostivosti vrlo često dublje od najmračnijega ponora."
| |
|
| |
Fantom Superforumaš CE-4
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe čet vel 18, 2010 2:46 am | |
| Tako je Athenice,vodimo ljubav a ne rat.... | |
|
| |
Athena Superforumaš CE-4
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe čet vel 18, 2010 2:58 am | |
| Da sam htjela napisati "posljednje", napisala bih:"Vodimo ljubav , a ne rat." I bez p.s. Never mind, bolje ljubav nego rat. _________________ "Riječi…spajaju ljude kao mostovi, stvarajući u isto vrijeme između čovjeka i čovjeka nepromostivosti vrlo često dublje od najmračnijega ponora."
| |
|
| |
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe čet vel 18, 2010 11:19 am | |
| evo ovako...nigdje u zakonu ne piše da je zabranjeno pričati maloljetnicima o oružju niti piše da je zabranjeno dozvoliti im pristup sličnim sadržajima kako je to propisano u vezi seksualnih sadržaja, ali ako je istina ono što dr.chaos0 piše na toj temi onda su njegovi roditelji ili skrbnici prekršili podosta zakona pa bi mogli biti propisno kažnjeni ukoliko bi bilo prijavljeni i ukoliko bi im bila dokazana krivnja. kako mi kao građani imamo "samo" moralnu obavezu prijaviti takvo kazneno djelo možemo razmisliti o tome a možemo i zatvoriti temu i prekiniti raspravu čime bi onemogućili punoljetnim članovima, mada nije ni maloljetnicima zabranjeno, da raspravljaju o toj temi. sad kako hoćete. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Žalbe i pritužbe | |
| |
|
| |
| Žalbe i pritužbe | |
|