Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!

Go down 
+45
AVeT
zvezda
Karuro
Flamezar
Fantom
Indigo_girl
tomi
QuarK
mivaman
Michael Wittmann
Aurora Borealis
gagi_
Techpriest
Legionar
Miruina
Cylon
Berny_Sinara
josip21
Eagle-1
vladimir
Sigmund Freud
Yado
Aleksandar Veliki
floridana
burnme
Gluteus Maximus
Galileo Galilei
Jaykof
Saroman
Merkurica
Alen@l5
meli
Karl Marx
snark
malena
Pandora
sanja
Tutankhamon
Blizzard
Angel from shadow
Svjetloisjena
gloria_g
Sentinel
Alpha
marko suzic
49 posters
Go to page : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Next
Autor/icaPoruka
mivaman
Stanica
mivaman

Male
Leo Dragon
Broj postova : 12
Registration date : 12.09.2009

Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Empty
PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimesub lis 17, 2009 5:07 pm

Ja nikog nenapadam i nenapadam religiju. Ja pitam jel crkva reagirala na ove napada posto nisam procitao nista sto je crkva odgovorila na tu temu. Techpriest ja sam krcanin, samo normalno da se pitam neke stvari a ne da slijepo vjerujem bibliji. P.S. ako procita bibliju nekrscanin on je moze protumaciti na (pogotvo stari zavjet) kao mnostvo prica, a ako je procitas kao krscanin tumacis je kako su te svecenici ucili.
[Vrh] Go down
Techpriest
Višestanični organizam
Techpriest

Male
Sagittarius Rat
Broj postova : 52
Registration date : 10.06.2009

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimesub lis 17, 2009 8:07 pm

U redu je sto si pitao nemam nista protiv toga . Odgovor crkve bi verovatno bio u Bibliji i u njenoj autenticnosti podataka. Iskrena vera je ona dovoljna, a ne sumnja. Sto se tice tih drugih religija mozda su slicne, ali na to pitanje (u sirem izdanj) bi dali oni koji nose mitru, tj biskupi, episkopi, monasi...
[Vrh] Go down
mivaman
Stanica
mivaman

Male
Leo Dragon
Broj postova : 12
Registration date : 12.09.2009

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimeuto lis 20, 2009 4:41 am

hm..... pa dobro ako ti tako mislis da sve odgovore znaju svećenici :)
[Vrh] Go down
Techpriest
Višestanični organizam
Techpriest

Male
Sagittarius Rat
Broj postova : 52
Registration date : 10.06.2009

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimeuto lis 20, 2009 8:40 pm

Ne sve, ali na takva provokativna pitanja bi sigurno znali odgovor :) Inace ovo je tema da postavljamo pitanja nekom Marku hehe mozda bi i on znao odgovor
[Vrh] Go down
Michael Wittmann
Pračovjek
Michael Wittmann

Male
Scorpio Broj postova : 2443
Registration date : 24.05.2009

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimeuto lis 20, 2009 9:01 pm

Techpriest je napisao/la:
Ne sve, ali na takva provokativna pitanja bi sigurno znali odgovor :) Inace ovo je tema da postavljamo pitanja nekom Marku hehe mozda bi i on znao odgovor
al pises ko peder zubi
[Vrh] Go down
Indigo_girl
Višestanični organizam
Indigo_girl

Female
Gemini Buffalo
Broj postova : 66
Registration date : 25.10.2009

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimesub lis 31, 2009 2:20 pm

Imala sam Marka za prijatelja na facebooku...Samo jedna stvar mi nije jasna, ako ide za svećenika kao što mi je rekao, što onda traži na jednom ovakvom forumu, gdje kaže da mi nismo duhovna bića i to? Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 888361
Možda se još traži, možda sumnja...Tko zna.
[Vrh] Go down
Fantom
Superforumaš CE-4
Fantom

Male
Gemini Pig
Broj postova : 10363
Registration date : 23.06.2009

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimesub lis 31, 2009 2:37 pm

Sta trazi na facebooku?
Upoznat je sa odlukom Vatikana o ukidanju celibata pa konta
ako je vec tako da se on ipak pripremi i nadje sebi srodnu dusu...:)

Opsirnije se moze procitati ovdje:
http://www.vecernji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=37524&action=print_popup
[Vrh] Go down
Indigo_girl
Višestanični organizam
Indigo_girl

Female
Gemini Buffalo
Broj postova : 66
Registration date : 25.10.2009

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimesub lis 31, 2009 3:27 pm

Tamo šalje poruke iz biblije, imala sam ga i na msn-u :D

I pitala neke stvari...a eto, čovjek se očito traži :)
[Vrh] Go down
Flamezar
PraGlodavac
Flamezar

Male
Aries Broj postova : 695
Registration date : 07.05.2008

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimesri stu 25, 2009 10:39 pm

Oprostite sto nisam informiran, al ko je Marko Suzic? I zasto se ponasa kao da je jedna velika osoba? :) sry ako krivo svacam
[Vrh] Go down
Karuro
Prašina
Karuro

Male
Sagittarius Tiger
Broj postova : 5
Registration date : 28.11.2009

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimesub pro 05, 2009 1:03 am

Ja se nadam da se Marko Suzic sali jer na ovom topicu kolko sam gluposti procito od doticnog nisam vec jako dugo. Al sve u svemu bar me nasmijao.
[Vrh] Go down
zvezda
Guardian
zvezda

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 3245
Registration date : 23.09.2007

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimened pro 06, 2009 12:02 am

Nekada aktivni član sklon ubeđivanju...
I nije se šalio... *
[Vrh] Go down
Aurora Borealis
Dinosaur
Aurora Borealis

Female
Scorpio Cat
Broj postova : 474
Registration date : 25.06.2009

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimened pro 27, 2009 12:49 am

ajme haha sad sam ga potražila na facebooku, i vidila da imamo čak 1 mutual frenda,morat ću odma prijatelja ispitati odakle zna Marka xD
[Vrh] Go down
AVeT
banned

Male
Virgo Cat
Broj postova : 29
Registration date : 13.02.2010

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimepon vel 15, 2010 2:14 am

Da li si ti katolik?
[Vrh] Go down
AVeT
banned

Male
Virgo Cat

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimepon vel 15, 2010 2:14 am

Da li imaš mozak?
[Vrh] Go down
AVeT
banned

Male
Virgo Cat

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimepon vel 15, 2010 2:15 am

Da li nam je žao što neke majke NE prakticiraju abortus?

Zadnja promjena: AVeT; pon vel 15, 2010 2:21 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
AVeT
banned

Male
Virgo Cat

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimepon vel 15, 2010 2:20 am

A sada iznimka, ovo će biti izjavna, a ne upitna rečenica kao što je zahtjev tvog nebuloznog posta. Možemo li uočiti poveznicu koja se krije u zadnja 3 pitanja? Odgovor nije NE a suprotan je od njega? Joj, preteško. Olakšat ću ti: DDDDDDDAAAAAAA!
[Vrh] Go down
Sentinel
Čovjek
Sentinel

Male
Gemini Dog
Broj postova : 4571
Registration date : 04.02.2008

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimepon vel 15, 2010 4:13 pm

AVeT je napisao/la:
Da li si ti katolik?
Definiraj pojam katolicizma! Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 571896

Citat :
Da li imaš mozak?
Informacija mu je ušla u glavu i očajnički traži mozak. znojko

Citat :
Da li nam je žao što neke majke NE prakticiraju abortus?

Koje majke naprimjer, imenuj ih, pa ću ti onda moć odgovorit! kava

Dobro došao ti nama AVeru zubo
[Vrh] Go down
primitive101
Pračovjek
primitive101

Male
Sagittarius Cat
Broj postova : 1816
Registration date : 20.10.2010

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimepon lis 25, 2010 10:37 pm

Marko svaka tebi cast,okreni se dobrome,misli samo na dobro i pravedno i unisti svo zlo.P:

Ali osnovno i prvo U SEBI ! A onda tek u drugima...Drugi ljudi su svjetovi za sebe.Svaki covjek je u dubini BOG.Jer svi poticemo iz istog univerzuma,ali posto smo svi individualni bogovi,na neki nas nacin cemo stvoriti presliku tog svemira u nasoj glavi.... Dzabe Isusu sto je svaki dan govorio ljudima istinu,kad je oni nisu bili u stanju iskustiti.Mogli su mu jedino vjerovati,a to je tesko.

A neko ko nije nikad vjerovao u isusa,muhameda,budu,krisnu,paganske bogove,sotonu,kali moze isto tako da shvati istinu.Jer ona je u nama,a ne u bibliji.To si u pravu sto kazes da je istina samo jedna,ali do nje mozes doci i bez biblije,kurana,zavjeta,osam puteva bude,indijske meditacije.One ti samo davaju uputnice,pomazu ti.

Ali sve te vjerske knjige su samo knjige,rjeci,slike nesto materijalno,a iskusiti Boga nije nista od toga.Isus je prvo iskusio Boga pa tek onda napisao bibliju(ovdje sam vjerovatno nesto fulao,ti ces me ispravitii,ali se ni ne zna ko je ustvari tu postojo,ko je sta napisao itd...).

Ko god otrkije Boga,shvatice da je to nesto iznad svega sto je napisano u bibliji,kuranu,osam puteva Bude,sanskritima.......Ko god otkrije Boga shvatice da je on ustvari taj Bog koji se spominje u tim kjnigama.

Ne postoji dobro i zlo.Njih je ego stvorio.Ego koji zeli da prezivi jer nije vjecan.Dusa i tjelo su vjecni jer ce samo promjeniti energiju.Lucifer je dio negativnog ega.Takozvani dobar Bog je samo dio pozitivnog ega.Istinski bog je bezuvjetna ljubav.To si TI iznutra.Kad to shvatis shvatio si sve .I nista. Ubij ego i progledaj....Pozdrav... amen
[Vrh] Go down
Archangel
Pračovjek
Archangel

Male
Leo Rooster
Broj postova : 2973
Registration date : 15.08.2009

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimepon lis 25, 2010 11:12 pm

Koliko sam obavijesten, Marko nije vise s nama... steta, volio bi da sam imao priliku s njim malo diskutovati, totalno zanimljiv lik... ;)
[Vrh] Go down
primitive101
Pračovjek
primitive101

Male
Sagittarius Cat

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimepon lis 25, 2010 11:15 pm

Evo diskutuj sa mnom :P
[Vrh] Go down
Archangel
Pračovjek
Archangel

Male
Leo Rooster
Broj postova : 2973
Registration date : 15.08.2009

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimepon lis 25, 2010 11:26 pm

Budem, budem... Kad se nadjemo na kakvoj zanimljivoj temi... :)
[Vrh] Go down
primitive101
Pračovjek
primitive101

Male
Sagittarius Cat

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimepon lis 25, 2010 11:32 pm

:P
[Vrh] Go down
MaTT
Višestanični organizam

Male
Leo Pig
Broj postova : 37
Registration date : 02.08.2010

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimened pro 05, 2010 3:22 am

Marko. Mene zanima vaše mišljenje o pedofiliji u crkvi.
[Vrh] Go down
Legionar
Moderni čovjek
Legionar

Male
Gemini Dog
Broj postova : 8711
Registration date : 27.07.2008

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimepon pro 06, 2010 12:44 am

Odgovor ti ću ti kao da sam on jer njega nema dugo na Forumu:" To radi samo 0,0001% svećenika, i često je kao i u svim drugim službama, samo što se u svećeničkoj posebno naglašava po svim novinama"
Tako nekako bi glasio njegovo odgovor :P
[Vrh] Go down
ir.we.kaddish
Prašina

Male
Capricorn Broj postova : 6
Registration date : 02.08.2011

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitimeuto kol 02, 2011 11:13 am

marko suzic je napisao/la:
...

Pozdrav svima prije svega!

Imam par pitanja za marka:

1.koliko si star,odnosno imas li vise od 2236 godina?
2. jesi li bio tamo kad su isusa navodno zakovali za kriz?
3.u danasnje doba jedna od najboljih metoda kontroliranja ljudi jesu mediji(novine,radio,internet,tv) znas li koja je jedina metoda uz usmenu bila u vrijeme prije gore navedenih? (pomocu ti: pisani materijali)
4.mislis li da postoje na zemlji ljudi koji su stari par tisuca godina i da znaju istinu kako je stvarno bilo?
5.ako stvarno znas nesto o bogu i o tadasnjim dogadjanjima onda znas tko je bio : barathil,madruzaya,ihril?
6.tko je sotona,ili vrag kojeg spominje crkva znas li? porijeklo,njegovo pravo ime,odakle je poteklo zasto su ga prozvali vrag?
7.sto je u stvari i gdje se nalazi zavjetni kovceg?
8.sto je i gdje se nalazi sveti gral?
9.zasto su unisteni vitezovi templari,sto je dovelo do toga?
10.tijekom inkvizicije ,znas li koje je sve knjige vatikan prikupio i zasto su branili ljudima istinu?
11.sta mislis postoji li zivot na drugim planetima ili smo sami u svemiru?
12.jesi li ikada drzao za ruku i boga i vraga u isto vrijeme?

Eto par ozbiljnih pitanja.

A ako kojim slucajem mozes pitati boga posto je svemoguc, imam jednu nepoznanicu koja me muci a htio bi znati:
13. goro masamune se smatra najboljim kovacem u japanu,proizveo je najbolja sjeciva, njegovo sjecivo honjo masamune se smatra najboljim macem ikada proizvedenim,ali nazalost ukradeno je ,odnosno gubi mu se svaki trag negdje oko 1950ih :sta je bilo s tim macem,dali ga je americka vojska ukrala kao i masu drugih,dali je u privatnoj kolekciji,jeli neki amerikanac prekovao i napravio par lovackih nozeva od istog,gdje je honjo? ako znas kojim slucajem.

Mislim ozbiljno nije provokacija,ja osobno vjerujem u boga i vjerujem da postoji uvjerio sam se djelima koja su mi se dogodila i koja ne mogu nikako drugcije objasniti nego da je u pitanju bila bozanska intervencija,odnosno mozda je i bila visa sila kako bi neko nazvao,ili je mozda snaga podsvijesti ali ako je snaga podsvijesti onda me plasi cinjenica da covijek moze nesto takvo postic.
Tko zna, ja sam samo jedan covijek koji zna da ne zna.

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!   Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!! - Page 20 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Molim vas da mi ovdje postavljate pitanja!!! Hvala!!!
[Vrh] 
Stranica 20 / 21.Go to page : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Next
 Similar topics
-
» Kabala
» o cemu se ovdje govori???????
» Hvala