| Crna magija | |
|
+54Akasha the last remnant Demon2 Foto lela Kahali Athena orca medonja srki2000 Sin_Nanna dobrila primitive101 MoW Fear Wayne_Myth whitelady Chakotay INFERNUS Star BIGFOOT Lithium biga kirin the wannabe Armin od Irima OLugo hromi dr.chaos0 delaylah Black_Pearl Alpha zvezda Aurora Borealis Hexenkind Legionar Comi Berny_Sinara snow queen Blizzard Gea malenaivi silver Casper comewithme1717 Cico ThE_IMMORTAL fastforward Svjetloisjena Groinx KiChO666 None gloria_g razzor123 Flamezar 58 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Crna magija sub srp 04, 2009 7:26 am | |
| - Hexenkind je napisao/la:
- ne brane samo običnim vjernicima da se bave magijom, nego brane svima...pa čak i oni koji nisu kršćani su Sotonina djeca ako se bave primjerice astrologijom...
Ma da? | |
|
| |
Hexenkind banned
Broj postova : 278 Age : 52 Location : Zagreb Registration date : 01.07.2009
| Naslov: Re: Crna magija pon srp 06, 2009 5:28 pm | |
| - Svjetloisjena je napisao/la:
- Hexenkind je napisao/la:
- ne brane samo običnim vjernicima da se bave magijom, nego brane svima...pa čak i oni koji nisu kršćani su Sotonina djeca ako se bave primjerice astrologijom...
Ma da? ????? | |
|
| |
zvezda Guardian
Broj postova : 3245 Age : 42 Location : Gore Registration date : 23.09.2007
| Naslov: Re: Crna magija pet srp 10, 2009 10:36 pm | |
| Zar nisi znala? Astrologija, Tarot i sl. su "rabota Sotonina, protiv Boga, karta za Pakao"..., itd, itd, itd... Jadni nevernici.. * | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Crna magija sub srp 11, 2009 12:47 am | |
| - Gea je napisao/la:
- mislim da svi znamo koliko je crkva uskogrudna u pitanju okultnoga i svega što bi moglo biti okultno, sjećam se vjeroučiteljice koja je izjavila da je joga grijeh, što je meni nebuloza, doduše izjavila je ona puno gluposti i među grijehe strpala manikenstvo ...
Jednom sam otišao na acro-yogu. Mama je vidjela kaj sam radio i rekla je da joj se sviđa, da će i ona doći idući put. U Crkvi je čula upravo ovo što si napisala... Zabranila mi je da dalje idem tamo dalje, a ni ona nije išla. Ipak, ja ću nastavit ići, neće mi branit takve stvari | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Crna magija pon srp 13, 2009 3:28 pm | |
| Imamo mi i temu na Duhovnosti o tome kako Vrag putem Yoge ulazi u ljudsko tijelo... EVO je | |
|
| |
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Crna magija pon srp 13, 2009 3:53 pm | |
| tako mi mrkvice i toga ima?! | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Crna magija uto srp 14, 2009 7:04 pm | |
| A eto...ocito ima | |
|
| |
Black_Pearl Višestanični organizam
Broj postova : 46 Age : 27 Location : Karlovac,Hrvatska Registration date : 01.08.2009
| Naslov: Re: Crna magija sub kol 01, 2009 9:35 pm | |
| - Flamezar je napisao/la:
- ma znam samo me zanima sta ona moze i kazi mi imas koje lnkove za naucit bijelu magiju
odeš lijepo u duhovnost,pa na wicca i tam imaš stvarno puno zanimljivih stvari... | |
|
| |
delaylah Stanica
Broj postova : 22 Age : 31 Location : najstariji srednjovjekovni bosanski grad Registration date : 22.12.2009
| Naslov: Re: Crna magija uto pro 22, 2009 11:16 pm | |
| hmm crna magija...je jedina od magija koja dozvoljava ljudstvu da se koristi s njom......jer su je samo zle duse napravile..da napravi jos zla...i zato nije bas lijepo pricati o tome.... | |
|
| |
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Crna magija sri pro 23, 2009 12:54 am | |
| Iskreno ne razumijem te u potpunosti Magija koja dozvoljava ljudima da se njom koriste a napravili su je sami ljudi Cilj crne magije je pomoći samo sebi bez obzira na posljedice drugih... djelovati odmah po svojim emocijama razočarenja , tuge, zavisti i bijesa kao bi ih prebacio u druge... | |
|
| |
Aurora Borealis Dinosaur
Broj postova : 474 Age : 37 Location : Split/Sovinjak Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Crna magija sri pro 23, 2009 3:27 am | |
| Zapravo kad bolje pogledaš, današnji svijet je pun ljudi koji na neki način izvode crnu magiju čak i bez svog znanja ali stvarno, toliko je sebičnosti danas u svijetu i svak misli na svoju guzicu da sam zapravo duboko sretna što 99 posto njih ne vjeruje u magiju i ne prakticiraju je, jer je i ovako već dosta zla na zemlji a kako bi tek bilo tada? | |
|
| |
dr.chaos0 Majmun
Broj postova : 1100 Age : 31 Registration date : 26.11.2009
| Naslov: Re: Crna magija ned sij 31, 2010 1:35 am | |
| Ovako ne postoje niti crna niti bijela magija. Postoji jedna vrsta izvora ako to tako nazovemo koje ljudi mogu koristiti. Magija je u stvari jedan veliki izvor koji je neutralan ali ga ljudi mogu koristiti kako zele. Sve se to svodi na ljudski faktor. Ja se bavim magijom vec duzi preiod godina i vijeruijte mi nije lako. Puno odricanja puno volje i puno truda. Nije to abrakadabra i napraite najvece dobro u povijesti. | |
|
| |
hromi Dinosaur
Broj postova : 360 Location : Srbija Registration date : 24.01.2010
| Naslov: Re: Crna magija ned sij 31, 2010 5:01 pm | |
| - dr.chaos0 je napisao/la:
- Ja se bavim magijom vec duzi preiod godina i vijeruijte mi nije lako.
. objasi malo bolje kakvom vrstom magije se bavis? i dali bi mogao da dokazes te tvoje sposobnosti? | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| |
| |
dr.chaos0 Majmun
| Naslov: Re: Crna magija ned sij 31, 2010 7:45 pm | |
| Moze kao sta sam reko ne postoji niti crna niti bijela magija. Sve ovisi kako je koristis. Ali kako da ti dokazem. Kakav test reci pa cemo probati. Ali opcenito ja koristim magiju za osobnu korist. Znaci mozemo reci da se koristim crnom magijom. | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
| Naslov: Re: Crna magija ned sij 31, 2010 10:28 pm | |
| Reci primjer gdje si koristio magiju? Kako? Što učiniš? Baš zanimljivo naići na nekoga tko ju tako svjesno koristi Npr., Gea je wiccanica, ali često ju ''magija ne sluša'', odnosno, ona nju. Možda bi joj ti mogao pomoći? | |
|
| |
dr.chaos0 Majmun
| Naslov: Re: Crna magija ned sij 31, 2010 11:54 pm | |
| Recimo primjer kada sam radio na envokaciji energije u svojoj kuci. Legao sam na pod u dnevnom boravku gdje je moja baka umrla. Posto sam tu energiju koristo za svoju korist morao sam ju i na taj nacin iskoristiti. Posto znamo da je mijesto gdje je netko umro puno smrtne energije. Morao sam raditi envokaciju a ne invokaciju. Kada sam radio tu magisku formulu. Prvo sam morao uci u transI morao sam svu tu energiju okruziti oko sebe znaci vizulirati tu energiju. Nakon toga sam ju morao nekako skupiti u jednu ajmo nazvati kuglu. I onda sam ju poslao u unapred pripremjen predme. Staru odjecu od moje bake. Nakon sta sam sve to odradio jednostavno sam otisao u sumu i zapalio robu. Ovo sam morao napraviti jer znam da smrtn energija puni moje tijelo losim vibrama i ja to nisam mogao dopustiti i zato sam se morao rijesiti.
I kako to mislis da ju magija ne slusa. To mi nije jasnio. Mozda dovoljno ne meditira. Gea jesi stvorila astralini hram | |
|
| |
Gea Moderator
| Naslov: Re: Crna magija pon vel 01, 2010 10:02 pm | |
| Da otvoren je... jedino otovren je uz pomoč kombinirane energije s još jednom osobom i tako je jači.. evo sad ga i sama mogu otvoriti i ukrcati se na lađu prema dverima s one strane portala. Ne sluša me sva magija ... samo ona za koju podsvesno ne želim ili mislim da ne zaslužujem ostvariti :/ T ako ljubav i sve povezano s tim ne sluša XD sluša samo dio i to onaj za koji sam sigurna što želim , a sve je ostalo sivilo. Tako da sad radim antispell ljubavi pa nek se svi nose Sluša me... sve u granicama normale, točno onako kako želim. Problem je prije otkriti što želim Zanimljiv ritual ... Imaš nekakve posebne korake pri ritualima... vidim da vizualiziraš što je izvrsno meni se od vizualizacija energije ponekad počinje tresti tijelo... čak povečam energiju u rkama. Zadnji put sam tati smanjila bol u koljenu kad sam usmjerila energiju iz zemlje u ruke. Rekako je kao je vruča (ruka) zatim je shvatio da mi je u biti ruka hladna kao led ali ne i kad ga dotaknem | |
|
| |
dr.chaos0 Majmun
| Naslov: Re: Crna magija pon vel 01, 2010 11:12 pm | |
| Gledaj devedeset posto svojih magija ja radim kroz vizulaciju. A to sta ti se trese tijelo to je samo prolazna faza jer ti um jos nije spreman. A u vezi te energije moras biti oprezna to ti je slicno sta i ja radim jer invokacija, i envokacija su dvije opasne stvari. Invokacija je kada ti energiju uzimas u svoje tijelo a envokacija kada samo oko tvoje aure i ne ulazi u tebe. I jedan moj savijet ti kazes da si u sivoj magiji. Ti ces prije ili kasnije morati preci u crnu ili bijelu magiju. Ja sam odavno odlucio preci u crnu. Ali moras dobro razmisljati kojim putem ces ici jer svaki donosi prednosti i mane. | |
|
| |
Gea Moderator
| Naslov: Re: Crna magija pon vel 01, 2010 11:32 pm | |
| nisam rekla da sam u sivoj.. ja sam definitivno u bijeloj.. nego to sivo je nešto za što moje sebično JA želi a moje moralno JA ne da.. kao povuci potegni u isto vrijeme i tako se ne mičeš s mjesta Ne mogu u crnu , moja moralna strana je jaka i osjećaj želje i pravednosti prisutan u svakom ritualu zato sebičnost ne funkcionira, jer to u suštini nisam ja. Meni se trese tijelo od previše energije... točno je osjetim kako mi prolazi kroz kralježnicu i kroz glavu a sudara se u prsima i tako stvara val uokolo i samim time pomiče reakciju u mom svijetu i oblikuje ga onako kako ja želim, smiruje ostale oko mene. Um je razumije jer um traži dokaz, a tjelesna reakcija je dokaz, tako dok osjećam energiju znam da nešto dobro radim. I sve ovisi o kakvoj je energiji riječ - kadkad je osjećam da je loša i slaba, pri tome ritual odmah prekidam, jer znam da samim time nešto loše ću pokrenuti, a s time se ne igra | |
|
| |
dr.chaos0 Majmun
| Naslov: Re: Crna magija uto vel 02, 2010 12:54 am | |
| Znam. Ali i sama znas da postoji vise energija. Ok drago mi je cuti da ima netko ko se bavi jos bijelom magijom. Jer ja sam pokusavao kontaktirati mnoge ljude koji se bave magijom i to su sve bili ludaci koji su magiju smatrali neozbiljnom i svi su naravno furali se na crnu magiju. Da te pitam jesi ikada probala kontaktirati mrtve. Dali si probala otvoriti trece oko. | |
|
| |
Gea Moderator
| Naslov: Re: Crna magija uto vel 02, 2010 1:51 am | |
| Kontaktirati mrtve? Ne... nemam koga zvati, svi koji su otišli znali su da odlaze i bili su pomireni s tim, a i pozdravljeni sa svima oko sebe. Nemam potrebu razgovarati s ikim s one strane.
Treće oko nisam nešto previše vježbala.. kadkad se dogodi da osjetim tu i tamo nešto što će se dogoditi, ali to ne mogu kontrolirati. a ti?
Ja sam naišla na dosta ljudi koji se bave bijelom magijom, o cirnoj se ne raspravlja. To je neka vrsta tabu teme u mom svijetu, jer na žalost baca sjenu na sve što pokušavamo prikazati svijetu, da to nije neka igra fanatika.
Kako ti razlikuješ crnu od bijele magije? Nešto si malo neodređenu definiciju dao. | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
| Naslov: Re: Crna magija uto vel 02, 2010 1:58 am | |
| Chaos, prvo si rekao da ne postoje bijela i crna magija, a zatim kažeš da ti koristiš crnu. Ne kužim Svi magovi i vješci koje ja znam se trude koristiti bijelu magiju. Čak su i mene jednom pozvali i pitali želim li postati magom. Odbio sam | |
|
| |
dr.chaos0 Majmun
| Naslov: Re: Crna magija uto vel 02, 2010 2:04 am | |
| Kako mislis tabu tema. Istina crna magija se bavi stvarim koje su u krajnu ruku malo cudne. Ali bijela i crna magija imaju isti korjen. Isti izvor. Gledaj razlike je dosta tesko naci jer su slicne u nekim pogledima. Ali Gea tu lezi i njihova razlika, magija se moze koristiti samo za sebe i za "zlo" i za opce dobro. A kako znam kada sam upoznavao ljude osjetis njihovu vibru kako se krece ali to radi samo u 4 oka.Mogu samo osijetiti. | |
|
| |
dr.chaos0 Majmun
| Naslov: Re: Crna magija uto vel 02, 2010 2:04 am | |
| Rekao sam da te magije imaju isti izvor i ako se moram okarakterizirati koju magiju koristim onda kazem crnu. Kuzis Legionar. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Crna magija | |
| |
|
| |
| Crna magija | |
|