| Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... | |
|
+114SororMystica Mystique Amalka Korplikan Einar Foto primitive101 Lyra Magic orca Kahali Legion Green Melkior vickoo whitelady Miljan hawara Mama InisMona DrChaos MACICA lady_starstruck mznida Smokva7 Archangel keala JedanOdOnih Armin od Irima Vega_1.618 kirin the wannabe ukiss PathFinder Maria Elena blizanka daughter_of_Sun 10th insight mEN_iN_WHite Truman Dantalion hromi flory AzrielofDeath skin Grinder bros dr.chaos0 Pux didica14 Dragony Cinderella MoW Fantom schmizzl Skulptura Flamezar Groinx PrototypE_93 Black Angel Absynthia orange brle biga Athena Ofca Chakotay Tigon tomi Remke stnatan Aurora Borealis Michael Wittmann josip21 Alex84 Berny_Sinara Gea Cuppycake.Disaster tuby Legionar meli floridana Jaykof Saroman Tutankhamon Malkavian stella Martisan Blizzard Sigmund Freud arhont opasko garfild Pandora Aleksandar Veliki Sengrath None malenaivi B&W gloria_g Merkurica Galileo Galilei Milab silver pocahontas Alpha vitrys zvezda Red_Dragon Svjetloisjena sanja vladimir Rain malena Alen@l5 118 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... ned svi 17, 2009 11:56 pm | |
| transformersi? to bi bilo zabavno _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... pon svi 18, 2009 1:53 am | |
| a svasta sanjamo al sam uzivala u onom valu | |
|
| |
zvezda Guardian
Broj postova : 3245 Age : 42 Location : Gore Registration date : 23.09.2007
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... pon svi 18, 2009 10:42 am | |
| Mislim da biste pored takvih snova mogle malo vežbati lucidne snove... Bilo bi dobro uneti malo kontrole u te konfuzije... * _________________ "...ja sam Bog, ja sam junak, ja sam filozof, ja sam Đavo i ja sam svet, a to je zamoran način da se kaže da ne postojim."
| |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... pon svi 18, 2009 3:31 pm | |
| pa i jesam donekle kada sam uletila u taj val kada me on nosio velikom brzinom bilo je to super osjecaj | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... pon svi 18, 2009 3:33 pm | |
| a kada sanjam ja znam da sanjam danas sam sanjala da je tu moj simpatija al naravno nije bilo ( u glavi sam si rekla:Berny ovo je san idemo jos malo uzivat ) | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... pon svi 18, 2009 5:50 pm | |
| Danas sam imao lucidan san. Letio sam, došao do određene visine, onda bih se bacio u neku vodu i vratio se nazad. Tako bih uranjao u vodu više puta i izranjao nazad. Zatim sam odlučio biti Harry Potter Sjećam se da se nisam mogao neke čarolije sjetiti kako ide. Onda je tu bilo neko polje, ja sam bio skroz mali klinac. Polje je više bilo kao neka močvara. I onda sam se družio s tom djecom i znam da smo imali neku igracku, ali ne mogu se sjetiti koju tocno. Vecina sna je provedena na tom polju. Zatim sam se naglo probudio i bilo je pola 7. A ta močvara, u prvom djelu sna je zapravo bila ta voda, samo što se kasnije voda pretvorila u močvaru. Joj, sada se sjećam da sam i išao u neki grad i govorio nekoj curici da se pazi buseva. Grad je bio odmah blizu livade. Livada je bila smečkaste boje. _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... uto svi 19, 2009 12:23 am | |
| hehehe originalno | |
|
| |
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... ned lip 07, 2009 12:49 am | |
| danas sam sanjala takvu noćnu moru.. hodala sam bosa po ulici koja je bila puna blata, rupa i trnja. došla sam do svoje osnovne i tamo je bila ogromna poplava - meni do vrata. netko mi je dao malu bebu da je nosim kako se ne bi utopila,. čitav se san borim s vodom, opipavam stopalima blatno tlo i pokušavam djete podiči što više iznad glave ( a bilo je tako malo, s svojom crnom kosicom ) sama se potapajući... _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... ned lip 07, 2009 2:39 am | |
| sanjala sam svasta bas me zanima sta cu danas sanjat | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... ned lip 07, 2009 4:29 pm | |
| @Gea, ovo mi zvuči kao simbolični san. _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Gea Moderator
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... ned lip 07, 2009 9:04 pm | |
| da, na žalost u sanjarici su simboli kontradiktorni... opet sam trčala po vodi koja se pretvorila u blato u vjenčanici. uspjela sam pasti i kotrljati se po njemu, zatim je došao moj princ u bijelom (mladoženja) dignuo me i odveo u kupaonicu. bio je aziac s kratkom crnom kosom , ostatk sna možete zamisliti... ni za to nema nekakvih objašnjenja simbola... mislim da trebam nabaviti novu sanjaricu... osim ak simbol nije da ću se uskoro udat, a to mogu zaboravit jer mladoženje nema na vidiku _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... ned lip 07, 2009 10:36 pm | |
| hehehehe odlican post Gea pa ima to neko drugo znacenje | |
|
| |
Gea Moderator
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... ned lip 07, 2009 10:43 pm | |
| da, trebam nač dečka!!!!, jer ludim _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... pon lip 08, 2009 12:46 am | |
| | |
|
| |
Gea Moderator
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... pon lip 08, 2009 9:39 pm | |
| ma joj za sve je kriv taj puni mjesec... _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... pon lip 08, 2009 9:55 pm | |
| I ja već dvije ili tri noći sanjam svašta i ne mogu se naspavati. Pravi sam vukodlak | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... uto lip 09, 2009 12:52 am | |
| e ljudi ja spavam al nemogu uopce spavat normalno O_O uzasno imam ne spavanje ako i spavam onda kada se dignem opet mi se spava to je proljetni umor valjda | |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... uto lip 09, 2009 9:25 am | |
| Pun mjesec, između ostalog. Vraćaju mi se u snovima stvari koje sam doživjela prije puno godina, pomiješane s krajolicima koje poznajem iz nekih prethodnih snova, i sve to vrlo živo. | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... uto lip 09, 2009 2:58 pm | |
| ma daj a jesi isla na onu hipnozu? | |
|
| |
Michael Wittmann Pračovjek
Broj postova : 2443 Age : 133 Location : Heidenheim Registration date : 24.05.2009
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... sri lip 10, 2009 1:08 am | |
| ja sam jedino imao nocne more kad sam bio mali, sad se ne secam zadnji put kad sam ih imao... Imao sam mozda pre nekih mesec dva manje vise i to neka glupost nije cak bila ni nocna mora... | |
|
| |
Gea Moderator
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... sri lip 10, 2009 3:41 pm | |
| ma za mene ne postoje noćne more kao takve, više snovi kaosa kad ne mogu npr. ne mogu normalno kontrolirati pokrete ili gledati... ili dobro kad sanjam da je netko umro, to je noćna mora jednom sam sanjala da sam usred krimića i da me neki starac ubo nožem jer previše slićim na ženu (koju je također ubio) svog pokojnog sina _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... čet lip 11, 2009 1:20 pm | |
| Jako često mi se ponavlja san da ne mogu gledati jer su mi oči preosjetljive na svijetlo ili da ne mogu izaći iznad površine vode. _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
josip21 banned
Broj postova : 4822 Age : 51 Location : Kerumovo city Registration date : 15.12.2008
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... čet lip 11, 2009 2:17 pm | |
| ja sam znao prije sanjati da ronim i da nikako da izronim i taj san mi se kao prekine i onda krene izpocetka ponovo ronim i nikako da izronim i opet i opet.....ali ne znam zasto ne mogu da izronim nema nikakvih prepreka u snu koji bi me sprecavali da izronim...jednostavno ne mogu izroniti..... | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... čet lip 11, 2009 4:04 pm | |
| Na to sam i ja mislio _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Gea Moderator
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... čet lip 11, 2009 8:00 pm | |
| meni se očne jabučice ne mogu spustiti, pa da gledam ravno već su uvijek gore iza kapaka... ili trčim po pjesku, a ne mogu se pomaknuti već tonem i uvijek do koljena nikad dublje _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... | |
| |
|
| |
| Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... | |
|