| Sokratov klub neznalica (chat) | |
|
+22Silence zvezda Zona wanderer Athena biga InaNNaa flory mEN_iN_WHite Fantom Sentinel Dragony Chakotay josip21 floridana gloria_g Michael Wittmann MoW Alpha Gea Legionar Blizzard 26 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
flory Majmun
Broj postova : 1335 Age : 31 Registration date : 06.01.2010
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) sub oľu 12, 2011 3:38 am | |
| Kako to misliš "prije" ? Jedino "prije" za koje znam je ono u djetinjstvu. A stvarno, djeca se ponašaju tako prirodno i nikome ne izgleda čudno ako skaču, pjevaju i trče jer im se trči. Ajmo se ugledati na malu djecu | |
|
| |
Silence Prašina
Broj postova : 6 Age : 30 Registration date : 07.07.2010
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) sub oľu 12, 2011 10:51 am | |
| Pa mala djeca bi nam u stvari trebali bit najveći uzori. Obozavam na djeci kako su naivna i neiskvarena današnjim svijetom, djeca te neće osuđivat za ništa nego će te jednostavno voljet ako si dobra osoba takvi bi svi trebali bit ali nažalost svijet je prepun loših ljudi i oni nam u stvari forsiraju takvo 'ukočeno' ponašanje | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) sub oľu 12, 2011 2:12 pm | |
| @Flory, da, mislio sam na djetinjstvo. @Silence, odlično zapažanje Mala djeca čak niti ne gledaju jesi li pametan, duhovit, pričljiv ili povučen, lijepa izgleda ili ružan, koje su tvoje kvalitete, a koji nedostaci. Ona te jednostavno vole ako primijete ili steknu dojam da si dobra osoba To im je jedino važno. Da si dobar | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) pon oľu 14, 2011 11:22 am | |
| Mozda je razlog zasto ljudi ne pjevaju po cesti (i tome slicno) taj sto time potencijalno uznemiravaju ostale. Kada bi svatko radio sto hoce i kada hoce moglo bi doci do prilicnog kaosa. ...Ako me kuzite Naravski da je nekim ljudima i neugodno obracati paznju javnosti na sebe ali mnogima nije. Eto, jucer je poceo Big Brother. Gledala sam kakva ekipa ulazi. Slicno kao i show Hrvatska Trazi Zvijezdu. Ljudi bez iole samokritike. A s druge strane sa ogromnom kolicinom nesigurnosti zakopanom i potisnutom...prezalosno. I sad, kada bi svi ti takvi krenuli pjevat po cesti...mislim da bih odselila na Mars :nedostatak tolerancije: | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) pon oľu 14, 2011 3:01 pm | |
| OK, ja dobim živčani slom kada malo dijete u tramvaju počne plakati i cmizdriti ili ako se počne zaletavati i tako. Ubije me u pojam, a ne mogu niti razgovarati sa sugovornikom kako treba. Ali mislim da flory nije mislila na rokanje po tramvaju i sviranje električnih gitara Žena je bila pokraj HNK, i to na otvorenom, dakle, tamo neki ljudi i inače nekada pjevaju opere. Moguće da je žena pripremala nastup. Zapravo, klincima ne smeta buka i kaos? Mislim da je flory s pravom postavila pitanje zašto nekima smeta? Vidim neke ljude i kad dijete počne radit sranja, ovi se smiju i raznježe. Naravno, to ne znači da ga ne ukore, ali im je drago što je dijete dijete. Zašto ja ne bih tako postupio? Nije li to znak nekih živčanih problema? | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
| |
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) pon oľu 14, 2011 3:50 pm | |
| @Legi...nisam shvatila da je nekog smetalo vec da je bilo cudno sto nju ne smeta to sto ju ljudi gledaju. A ne mora znaciti da su ju gledali jer im smeta nego zato jer je to neobicno. S proslim postom nisam niti ciljala na konkretan slucaj nego opcenito zato je OK da ne rade svi sto im padne na pamet kad god i gdje god im to padne. I meni smeta kad klinci rade nered, a odraslima je to kao zabavno. Naime, cini se da vecini ljudi nije bas jasno da nisu "djeca samo djeca" nego da oni jako dobro znaju sto rade i sto iskoristavaju cinjenicu da su djeca da mogu raditi nepodopstine. Drugim rijecima ako si ti poremecen onda sam i ja. U to ime | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) pon oľu 14, 2011 4:03 pm | |
| | |
|
| |
MoW Čovjek
Broj postova : 6339 Age : 42 Location : Zagreb Registration date : 26.05.2009
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) pon oľu 14, 2011 7:54 pm | |
| S druge strane, ako se djecu namjerno zatomljava i govori im se da se ne smiju nigdje derati, vikati, zabavljati se onda konačni rezultat frustracije zna biti ovo: Pa sad, u svemu treba naći mjeru. Igra i vikanje svakako, ali ne previše, i treba se znati kad je dosta. | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
| |
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) pon oľu 14, 2011 11:43 pm | |
| Slazem se s Legijem | |
|
| |
MoW Čovjek
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) pon oľu 14, 2011 11:48 pm | |
| Da, u prirodu trebaju ići, nek se penju po stablima i traže krtice i zrikavce. To sam sve radio kad sam bio mali lovac ja. | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) pon oľu 14, 2011 11:53 pm | |
| Ti si bio mali virtualni lovac i stablo si vidio samo ako je bilo u igrici na kompu | |
|
| |
MoW Čovjek
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) pon oľu 14, 2011 11:55 pm | |
| Ja tebe lovim po virtuali. Nego, ja sam bio puno u prirodi, u voćnjaku i vinogradu kao mali. Obožavao sam ići u prirodu, planinariti. | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) uto oľu 15, 2011 12:21 am | |
| Proljece, ha? | |
|
| |
Melkior PraGlodavac
Broj postova : 685 Age : 43 Registration date : 24.12.2010
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) uto oľu 15, 2011 3:54 am | |
| Joooj Legi, onaj video si trebao u "spoiler" staviti, zaaaaaašto sam to gledao... :-) Što se djece tiče, mislim da ih treba usmjeravati na druge stvari, a ništa im ne braniti. | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) uto oľu 15, 2011 11:08 am | |
| Kvragu Melk. Nisam poslusala video jer sam kontala da je neki junk i sad kad si to napisao gore rekoh "idem da vidim"... ...znatizelja ubila macku | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) uto oľu 15, 2011 12:57 pm | |
| Ma što fali... toj ženi Prvi puta sam ju vidio baš na TV-u. Polomio sam se. Jučer sam malo gledao te videe pa je bila neka žena koja se predstavila kao akademski holistički pjevač. Jao, strašno | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) uto oľu 15, 2011 1:03 pm | |
| Nemam pojma sto joj fali. Mozda bas taj bic po guzi. A da joj ponudis? | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) uto oľu 15, 2011 1:05 pm | |
| Rađe ne bih Naime, jučer sam se sjetio te žene, jer mi je prijateljica ispričala kako ju je pratila po gradu. Na kraju je mislila da će je se riješiti tako da ode u McDonald's, no htjela ju je posluživati. Onda su joj rekli da ode | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) pon oľu 21, 2011 10:50 am | |
| Wanderer je ponovio post tamo pa necu nista dirati | |
|
| |
wanderer Majmun
Broj postova : 1462 Age : 37 Registration date : 24.05.2010
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) pon oľu 21, 2011 11:48 am | |
| Nisam ja ništa postavio tamo | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) pon oľu 21, 2011 12:02 pm | |
| Chak je prebacio valjda kad sam i ja pokusala pa mi je izgledalo kao da je poduplano | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) uto oľu 22, 2011 5:27 pm | |
| Znate onaj osjećaj kada upoznate neku osobu pa pomislite:"Kao da je Viša sila rekla da se moramo upoznati!". I onda taj osjećaj traje. Nekada je to veći krug ljudi pa je to super. No koliko dugo vam to traje? Taj osjećaj? Jel prestane i je li taj osjećaj zapravo samozavaravanje?
Ja već dugo nisam tako nešto doživio (dobro, jesam, ali ne više u intenzivnom smislu kao nekad). No tada sam tražio ljude, i sudbinski sam ih pronalazio. Sada više nemam potrebu tako tražiti, pa nemam niti takav osjećaj pri upoznavanju novih ljudi.
Je li taj osjećaj uistinu Sudbina, ili barem sinkroniciteti ili telepatija pomoću kojih susrećemo ljude na istim valnim duljinama, ili pak samo psihološka varka? | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) uto oľu 22, 2011 5:48 pm | |
| Predodredjeni dogovor. Dakle, moglo bi se reci sudbina. Ali sto si stariji tj. sto si vise puta to iskusio kao da ti postane prirodno pa se vise ne odusevljavas kao nekad. Medjutim moze nastupiti i period zivota u kojem nema vise takvih upoznavanja i tada, nakon duzeg vremena, se ponovno dogodi nesto tako sudbinski pa te opet pukne onaj osjecaj Vise sile. I kad se sve to izreda postanes svjestan onoga sto si vec davno intuitivno pojmio, a to je da to jeste prirodno. I tada se vise ne odusevljavas nego cak ocekujes da prava osoba dojde u datom trenutku te pozdravljas njezin dolazak. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sokratov klub neznalica (chat) | |
| |
|
| |
| Sokratov klub neznalica (chat) | |
|