| vicevi.. | |
|
+71Novus ordo seclorum leont Slijepac ravensquad wanderer ficoom666 Deti lera Jedi Mind Tricks tztekila Hladni Dantalion Q Korplikan kingman745 Dada289 KidagakashNedakh Athena megawar888 Bozon Madonna Sin_Nanna SkywardSword CELICNI ALHEMICAR AnchyAmonRa sanjak Magic Buby30 borgGrind Mama Akasha Lyra Einar Sedežničar Tonks blondyblue orca randajad Neo Zozily Collector604 Icecrowned Melkior MoW srdjan888 Rain whitelady daughter_of_Sun jade twilightlover InaNNaa bros Zona Gea Legionar Alpha Cinderella biga Archangel floridana Remke Fantom gloria_g malenaivi Blizzard Stripy Aleksandar Veliki Svjetloisjena silver Nefertiti Galileo Galilei 75 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: vicevi.. uto ruj 21, 2010 4:11 pm | |
| Ma samo ti pitaj, sve cemo ti objasnit _________________ Respect
| |
|
| |
biga Pračovjek
Broj postova : 2861 Age : 37 Registration date : 28.08.2009
| Naslov: Re: vicevi.. uto ruj 21, 2010 4:59 pm | |
| bojim se pitat zbog odgovora koje bih mogao dobiti... | |
|
| |
Archangel Pračovjek
Broj postova : 2973 Age : 43 Location : Leonberg Registration date : 15.08.2009
| Naslov: Re: vicevi.. uto ruj 21, 2010 6:39 pm | |
| Nema tu nike misterije, to se samo po sebi razumije... Alpha, reci meni svoje objasnjenje ovog gore fenomena, ja cu mu prenijeti kad je toliki zec pa se boji! _________________ The meek shall inherit the earth, because the strong shall inherit the stars!
| |
|
| |
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: vicevi.. uto ruj 21, 2010 8:10 pm | |
| Gdje je onaj članak Žene su uvijek u pravu? mislim da je tamo sve lijepo objašnjeno _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Dantalion Čovjek
Broj postova : 4201 Age : 39 Location : u prolazu.. Registration date : 16.03.2010
| Naslov: Re: vicevi.. sri ruj 22, 2010 9:32 pm | |
| NIJE LAKO BITI ZENSKO! Ako imas novac- Il' si sponzorusa, il' si ljubavnica!! Ako se dotjerujes - imas nekog drugog! Ako se ne dotjerujes - zamijenit ce te drugom koja se dotjeruje! Ako imas muske prijatelje - il' su ljubavnici, il' momci! Ako si neudata - nesto ti fali! Ako si udata - budala si! A ako si pametna,lijepa i ambiciozna - DRU...GE ZENE TE MRZE!!! | |
|
| |
Zona Pračovjek
Broj postova : 2260 Age : 50 Registration date : 17.07.2010
| Naslov: Re: vicevi.. sri ruj 22, 2010 10:39 pm | |
|
Kaže zet punici: - Vi tako dobro izgledate. Bili bi idealan model za nekog kineskog slikara. Punica, sva ushićena, upita: - A zašto baš kineskog? - Pa, oni vole slikati zmajeve.
| |
|
| |
Dantalion Čovjek
Broj postova : 4201 Age : 39 Location : u prolazu.. Registration date : 16.03.2010
| Naslov: Re: vicevi.. sri ruj 22, 2010 10:47 pm | |
| Fatin i Mujin dnevnik
*** - NJEN DNEVNIK - ***
U subotu uvece mi se ucinio cudnim. Nasli smo se u kaficu i popili pice.Pomislila sam da sam ja za to kriva jer sam celo poslepodne bila u kupovini s prijateljicama i malo zakasnila na sastanak, ali on nije nista komentarisao.Razgovor je zapinjao, pa sam mu predlozila da odemo na neko intimnije mesto gde bismo mogli na miru pricati. Posli smo u jedan restoran i on se nastavio cudno ponasati. Izgledao je odsutan duhom. Pokusala sam ga oraspoloziti i pocela razmisljati da li sam ja kriva sto je takav, ili postoji neki drugi razlog. Pitala sam ga sta mu je, a on mi je odgovorio da to nema veze sa mnom. Odgovor mi nije zvucao uverljivo. Dok smo se automobilom vracali kuci, rekla sam mu da ga jako volim, ali on nije nista odgovorio, samo je prebacio svoju ruku preko mojih ramena. Nisam znala kako objasniti njegovo ponasanje jer mi nije uzvratio da i on mene voli, niti je uopste ista rekao, pa sam postajala sve zabrinutija. Kad smo konacno stigli kuci pomislila sam da me zeli ostaviti. Pokusala sam ga navesti na razgovor, ali je on upalio televizor i poceo odsutno gledati program, kao da mi daje do znanja da je izmedju nas gotovo. Na kraju sam odustala i rekla mu da idem spavati. Desetak minuta kasnije dosao je i on i na moje iznenadjenje odgovorio na moja milovanja i poceo voditi ljubav sa mnom. No, i dalje je izgledao rastresen. Htjela sam se suociti sa situacijom, razgovarati s njim sto je pre moguce, ali je on zaspao. Plakala sve dok nisam zaspala. Vise ne znam sta bih trebala uciniti.Gotovo sam sigurna da misli na neku drugu. Moj zivot je potpuna katastrofa. | |
|
| |
Archangel Pračovjek
| Naslov: Re: vicevi.. sri ruj 22, 2010 11:25 pm | |
| TO BE CONTINUED... pretpostavljam _________________ The meek shall inherit the earth, because the strong shall inherit the stars!
| |
|
| |
Dantalion Čovjek
| Naslov: Re: vicevi.. čet ruj 23, 2010 1:11 am | |
| ***-NJEGOV DNEVNIK-*** Gled'o utakmicu..... Zeljo izgubio.... Kasnije malo guzio..... | |
|
| |
biga Pračovjek
| Naslov: Re: vicevi.. čet ruj 23, 2010 4:47 pm | |
| Dva klinca nagnuta nad automobilski motor pod podignutom haubom komentiraju: “Ja ti znam sve dijelove od motora, jer uvijek pomažem tati kad on popravlja našeg stojadina!”“Je li? A koje dijelove znaš?”“Evo, ono je jebeni akumlator, ovo je pederska poluosovina, a ono tamo su kurve od svijećica.” - Archangel je napisao/la:
- Nema tu nike misterije, to se samo po sebi razumije... Alpha, reci meni svoje objasnjenje ovog gore fenomena, ja cu mu prenijeti kad je toliki zec pa se boji!
stvar je u tome da to ni ženske ne znaju objasniti... to je dogma... | |
|
| |
Fantom Superforumaš CE-4
Broj postova : 10363 Age : 53 Location : Salzburg Registration date : 23.06.2009
| Naslov: Re: vicevi.. čet ruj 23, 2010 4:52 pm | |
| Znate li kako Bosanac kaze "NECU"...??? | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: vicevi.. čet ruj 23, 2010 5:13 pm | |
| @Arch i Biga...evo vam objasnjenje...kad ti netko ide na ku**c svaki izgovor je dobar za odjeb @Fantom...kaze se "ne bih, hvala, mozda drugi put" _________________ Respect
| |
|
| |
biga Pračovjek
| Naslov: Re: vicevi.. čet ruj 23, 2010 5:16 pm | |
| Došao Muja kod Tarzana u goste. Tarzan ga lepo dočeka i povede po džungli kao svaki kulturan domaćin. Dok su tako išli Tarzan sve vreme mumla nešto sa životinjama. Muja oduševljen pita Tarzana: • Je li, Tarzane, kako si ti naučio da pričaš ...sa životinjama? • Ja sam se ovde rodio, tu sam odrastao, životinje su me odgajile, itd. - odgovori Tarzan. Muja se lepo proveo i sada je došao red na Tarzana da uzvrati posetu. Došao Tarzan i normalno, sada povede Muja njega po mahali. Idu oni tako i naiđu na psa: • AV AV AV! - zaurla pas. • Je li, Tarzane, šta kaže, boga ti? - upita Muja. • Kaže da si ga gađao kamenom pre neki dan - odgovori on. Idu oni dalje i naiđu na mačku: • Mjauu! • Tarzane, šta kaže? - pita Muja. • Vukao si je za rep prošle nedelje - odgovori Tarzan. Naiđu na ovcu: • Meeeee meeeeeee! • LAŽE, TARZANE, LAŽE, MAJKE MI | |
|
| |
Fantom Superforumaš CE-4
Broj postova : 10363 Age : 53 Location : Salzburg Registration date : 23.06.2009
| |
| |
Archangel Pračovjek
| Naslov: Re: vicevi.. čet ruj 23, 2010 8:20 pm | |
| _________________ The meek shall inherit the earth, because the strong shall inherit the stars!
| |
|
| |
Fantom Superforumaš CE-4
| Naslov: Re: vicevi.. čet ruj 23, 2010 9:58 pm | |
| Nekad je tvoj sis strcao u vis zato sam tvoj sis trazio na bis Danas se tvoj grud mnogo pravi lud umesto u svod on gleda u pod Evo i moj ud isti ko moj mud popadali skroz znaci,pros'o voz... Ova pjesma bi mogla da se zove-O prolaznosti zivota iliti-Zasto sve sto je lijepo ima kraj? | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: vicevi.. pet ruj 24, 2010 1:12 am | |
| @Arch... _________________ Respect
| |
|
| |
Archangel Pračovjek
| Naslov: Re: vicevi.. pet ruj 24, 2010 10:36 am | |
| Vidi Alphe, boga ti... cim sam reko da mi po cesti struze - odma se smije, drago joj... _________________ The meek shall inherit the earth, because the strong shall inherit the stars!
| |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: vicevi.. pet ruj 24, 2010 10:38 am | |
| Smijem se kako si preformulirao Fantomov post kad si ga citirao. Legendo _________________ Respect
| |
|
| |
Archangel Pračovjek
| Naslov: Re: vicevi.. pet ruj 24, 2010 11:10 am | |
| A, primijetila si... a Fantom nije... eto, vidis da je neupucen! _________________ The meek shall inherit the earth, because the strong shall inherit the stars!
| |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: vicevi.. pet ruj 24, 2010 11:13 am | |
| Naravno da sam primjetila. Zar si sumnjao u mene? _________________ Respect
| |
|
| |
Archangel Pračovjek
| Naslov: Re: vicevi.. pet ruj 24, 2010 11:29 am | |
| Ma kakvi! U tebe da sumnjam!? Boze sacuvaj! _________________ The meek shall inherit the earth, because the strong shall inherit the stars!
| |
|
| |
Archangel Pračovjek
| Naslov: Re: vicevi.. pet ruj 24, 2010 11:33 am | |
| KO MASTURBIRA, OGLUVJECE! - MOLIM? ... (Grafit) _________________ The meek shall inherit the earth, because the strong shall inherit the stars!
| |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: vicevi.. pet ruj 24, 2010 11:37 am | |
| E, al pazi to je grafit. Kaze "ogluvjet ce" ne "oslijepit ce" _________________ Respect
| |
|
| |
Archangel Pračovjek
| Naslov: Re: vicevi.. pet ruj 24, 2010 12:04 pm | |
| Jebiga, imam dojam da ti mene nesto slabo i vidis i cujes... mogla bi malo kojiput i uzeti pauzu... otice ti tako i oci i usi... _________________ The meek shall inherit the earth, because the strong shall inherit the stars!
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: vicevi.. | |
| |
|
| |
| vicevi.. | |
|