Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Lucidni snovi

Go down 
+33
web dust
entitet369
zvezda
Novus ordo seclorum
Jedi Mind Tricks
grga@bizArt
primitive101
leont
Galileo Galilei
zivanac8
Skulptura
2pac
timaritelj
tinityrannical
Kahali
Florence.
Dada289
MoW
Athena
Dantalion
*leptirica
Einar
Hladni
Johnny wayne
Tonks
silmarien
Madonna
Alpha
orca
Phyre Q.
Morn
Chakotay
meii
37 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
Autor/icaPoruka
bodhisattva
Žaba
bodhisattva

Male
Pisces Goat
Broj postova : 273
Registration date : 15.12.2016

Lucidni snovi - Page 9 Empty
PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimesub pro 17, 2016 9:29 pm

Čistam sam vredu. Poprčkal sam malo frekvu u tintari. Da, tinitus-direktan uvid i kontrola sebstva!
Čuda se tu mogu napraviti! Ljudi umjesto da slušaju zvukove iz mozga, koji nam govore apsolutno sve, oni ih žele utišati, eliminirati, riješiti! U kakav svijet!!
[Vrh] Go down
web dust
Majmun
web dust

Male
Capricorn Broj postova : 1742
Registration date : 07.10.2015

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimepon pro 19, 2016 3:09 pm

rado bi saznao više o tome, ukoliko je moguće i ako ti se da pretočiti ta saznanja u riječi. ides
[Vrh] Go down
bodhisattva
Žaba
bodhisattva

Male
Pisces Goat

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimeuto pro 20, 2016 1:41 am

Pričat ću o svom osobnom iskustvu koje sam prošao proučavajući tinitus ilitiga šum-pištanje u uhu.
Po mojoj ličnoj pretpostavci tišina ne postoji. Mi živimo u beskrajnom oceanu zvukova-elektromagnetskih valova-šum, kao kad tržiš frekvenciju na starom radiju. Šum je uvijek prisutan. Naše fizičko tijelo posjeduje mehanizam kojim možemo čuti frekvencije od 20 do 20khz. Uzimajuči u obzir da naše suptilno tijelo izolira zvukove tj. em valove kao što su em valovi tijela pošto se antena nalazi u em polju tijela kako nas nebi ometali zvukovi is tijela i bliže okolice na fizičkoj ravni.
Jasno mogu izdvojiti alfa betha theta i gamma valove. Kad me je bubnula duhovnost čuo sam nejasno u šumu crkvena zvona a kad bi bio u društvu duhovnjaka ili duhovnoj atmosferi zvonilo mi je u glavi kao katedrala. Dolazi do koherentnosti istih valova iz različitih izvora. I u glavi se stvara rezonanca. Mogu nanjušiti duhovnost. Tu se prime101 nije slagao sa mojom teorijom da duhovnost ipak ima frekvenciju. Pa kako god kome duhovnost izgledala.
Čakre rezoniraju sa tijelom, vibriraju. Kod meditacija na određenu čakru jasno se čuje rezonanca. Naravno ko poradi na sebi i na skidanju blokada sa čakri. Uveće konstantno čujem zrikavce. Ovi kukci love svojim ticalima vibraciju zemlje i svojim repovima proizvode zvuk rezonantan zemljinom frekvencijom em polja. Zemlja je naša majka i mi vibriramo kao i ona. Sunce naš otac čitav život je sa nama i mi vibriramo kao on. Mjesec ima nakon zemlje i sunca najveći utijecaj na kreaciju naših bića i lićnosti. Vibriramo kao on. Pod utijecajem tih osnovnih em polja mi smo stvoreni naši kreatori. Ima tu i drugih em polja iz svemra koji su sudjelovali u našoj kreaciji. Pa tako i famozni val iz centra galaksije koji nas mete ovih dana, najljepše vrijem u povjesti čovječanstva a to kažu sve napredne civilizacije. Otvorite čakre i povisite svoju frekvenciju pa čete čuti ovakve zvukove ; https://m.youtube.com/watch?v=g333dVG7Lh0
Može se čut i zvukovi raja pakla boga vraga itd...
Sve je na vama koliko ste voljni prihvatiti istinu.
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster
Broj postova : 1881
Registration date : 16.11.2011

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimeuto pro 20, 2016 10:17 am

Ne postoji stanje otvoreno/zatvoreno kod čakri. Čakre se ne može otvoriti, već je samo slab "protok" kroz njih.
[Vrh] Go down
bodhisattva
Žaba
bodhisattva

Male
Pisces Goat

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimeuto pro 20, 2016 11:26 am

Da. Jasno, krivo sam se izrazio. Meditacijom ih se ljepo može zavrtjeti tj. odblokirati i pustiti energiju kroz njih. A može se meditirati bilo gdje. Dovoljno je udobno se smjestiti i opustiti misli. Osluškujem od najdubljeg tona u sebi tj. najmanje frekvencije i idem do najvise kolko mogu izdrzati. Disanje je dosta bitno. Kad dodem do više frekvencij kad ih sve zarotiram stvori se vrtlog energije u meni od glave do pete a onda kroz ljevu nogu i ljevu petu osjetim kako se energija sljeva u zemlju u mahovima. Kao kad se primis za električni aparat za varenje za elektrodu i konstrukciju koju variš. Peta drma a u glavi dumi. E onda kad idem višim frekvencijama zavrtim vrtloge iznad glave mislim da sam uspio prikupit energiju iz svemira i pustit ju da prođe kroz mene u zemlju. Tu nastupaju visoke frekvencije od kojih mi puno jače pišti u glavi i glasnije. Skoro da bi normalan čovijek poludio. Tu nastupa popularno kanaliziranje. Jer da bi čovijek mogao kanalizirati poruke mora dosegnuti to više stanje. Makar mogao bi reči da te poruke na engleskom arapskom i nekim nerazumnim meni jezicima su sve fejkovi napravljeni za manipulaciju. Lako oni ubace tekstove na određene frekvencije. Kad ljudi podignu svijest svi ćemo se ljepo prikopčat na kolektivnu svijest i ništa nećemo morat učit, neće nam trebat telefoni imat ćemo pristup svemu i uvid u sve. Kvantno računalo kao kolektivna svijest! Možda će doći do slobode možda do još većeg porobljavanja. To nas sada čeka....u kakav svijet!!!
Na sve to gledam kao elektro-tehničar a na čovječanstvo kao super savršeni stroj. Nit sa spiritualne strane ni filozofske niti koje druge nemogu imati detaljni i tako precizni uvid u postojanje svemira. Rekao je Tesla; da bi poniknuli u tajne univerza, treba se pozabaviti valovima, frekvencijom i energijom.
[Vrh] Go down
web dust
Majmun
web dust

Male

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimeuto pro 20, 2016 6:30 pm

bodhisattva je napisao/la:
......... čuti ovakve zvukove ;
Kod:
https://m.youtube.com/watch?v=g333dVG7Lh0
............
ides  zbilja intrigirajuće teško provjerljivo područje fuzije matematičkih i bioloških kanona, naputak <less is more> najviše pridonosi vjerodostojnosti.
Citat :
Odd how these images resemble the fractal patterns seen on dmt.
- tko bi to mogao provjeriti?
zanima me još tvoje mišljenje; ako radiš nešto drugo a slušaš takve programirane frekvencije, mogu li one utjecat iako nemaju tvoju 100% pažnju?
[Vrh] Go down
bodhisattva
Žaba
bodhisattva

Male
Pisces Goat

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimeuto pro 20, 2016 8:31 pm

Jako škakljivo pitanje! Neću pričat o utjecaju na sebe.
Dakako da mogu. A i nemoraju. Mislim da si svijestan da smo svi pod utijecjem frekvencija bez naše pažnje a utiječu na nas. To patokrati i rade.
Sve ovisi o tvojoj ličnosti i stupnju otvorenosti. Ima ljudi ops i opd.
Npr. Zvuk motora frižidera spušta frekvenciju kod ljudi oni postanu umorni gladni i žedni a da i ne shvačaju. Ha koja formula za prodaju još večih frižidera.
Zvuk aviona sa nebesa neki koji su zatvoreni ne čuju ga a djeluje na njih isto spušta frekvenciju. Koji su otvoreni čuju ga i znaju da je frekvencija niska zbog dugog putovanja vala kroz atmosferu iako mlažnjaki proizvode jako visoke frekvencije do 30000hz njihov motor se vrti do 30 000 o/min a i više područje ultrazvuka.
Ljudi kojima je frekvencija niska postanu neusredetočeni bez pažnje zatvoreni, usplahirani nekoncetrirani i nemaju kontrolu nad svojim sebstvom.
Onima pak koji povise frekvenciju stvaraju štit. Ali uz uvijet da to rade postepeno kontrolirano i svijesno. Neki mogu zaglibit i postat izmanupulirani zato se instant tehnike istokoriste za manipulaciju.
Suzuki rx 1100 mašina mu se vrti na 17000o/min zamisli kakav učinak ima na bikera koji naravno nije osviješten i ima nisku frekvenciju svijesti. Postanu neustrašivi prepotentni hrabri i izigravaju visočanstvo.
Stari auto sa nispravnim agregatom kad prođe kraj tvoje kuće prouzroči smetnje na tvom tv-u. Zamisli kaj prouzroči vozaču..........
.......
....
[Vrh] Go down
web dust
Majmun
web dust

Male

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimeuto pro 20, 2016 11:45 pm

kaj s te babilonske strane frevencija tiče kužim kaj želiš reć - još je možda najpouzdanije čulo mirisa, stari dobri njuh.
no interesira me za slučaj kad en passant slušaš svoj filtrirani izvor frenkvencija i nekaj drugo šljakaš?
- na jednom mjestu komentar dobro veli o vjerdostojnosti cymatic-ca:
Kod:
Well, the sounds structure water into geometric patterns and you're 70% water. Order>Chaos. Plus placebo. Placebo= A real beneficial change brought on by the power of faith.
[Vrh] Go down
bodhisattva
Žaba
bodhisattva

Male
Pisces Goat

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimesri pro 21, 2016 11:02 am

Kad čuješ zvuk on je vibracija određene frekvencije koja se prostire po čitavom mozgu. Mozak sluša. Mozak čuje zvukove is tijela a preko uha zvukove iz vana. Tako da podsvijesno zvuk diktira rad mozga. Tako komunicira ustvari sa ostatkom tijela. Suptilno tijelo eliminira zvukove iznutra tako da te nebi ometali u vanjskim aktivnostima.
Imao ti pozornost ili ne on svakako utiječe. Još bolje ako i nametneš takvu frekvenciju sa izvora iz vana jer ga onda svijesno čuješ i mozgu nametneš pravu vibru. Symatic-ca sound su realna kopija zdrave komunikacije tijela i zdravog funkcioniranja. Jer naša tijela su stvorena već unaprjed, savršena za ovaj svijet! Tako tijelo is kaosa vračaš u red. Ozbiljna prava i revolucionarna stvar.
Jedna stvar vuće drugu. Vodeno tijelo zatim traži još vode, postaješ žedan, i žudi tome da organizam zasvira sve oktave.
Piti puno vode, preporuka svima naći prirodan izvor ili čist bunar.
[Vrh] Go down
bodhisattva
Žaba
bodhisattva

Male
Pisces Goat

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimesri pro 21, 2016 11:18 am

Link za pitanje s post prije https://qualiacomputing.com/2016/12/12/the-hyperbolic-geometry-of-dmt-experiences/
možda nađeš odgovor koji si tražil.
Slika sa mog avatra je poprilično slična onome što sam imao čast vidjeti. Preljepo!! Potaknuto meditacijom i prirodnim lučenjem dmt-a što sam svakako siguran!
[Vrh] Go down
web dust
Majmun
web dust

Male

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimesri pro 21, 2016 12:58 pm

gornji odgovor zaista super objašnjava kaj me zanimalo, thnx g.
- našo sam neš novije (?- s početka ove godine i malo vrčenja) na tubeu, kak procjenjuješ njihov trud? dmt.freque._ https://www.youtube.com/watch?v=4RdPMgS3ye8
[Vrh] Go down
bodhisattva
Žaba
bodhisattva

Male
Pisces Goat

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimesri pro 21, 2016 2:20 pm

Wildcraft meditacions - odličan izbor za čišćenje negativnih misli, aktivaciju dnk, samoizlječenje, koncentraciju, intuiciju, smirenje, istinu itd itd...čak i za lucidne. Sve najboljše za duh i tijelo.
[Vrh] Go down
web dust
Majmun
web dust

Male

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimečet pro 22, 2016 1:49 pm

nije loše slušat ih u preklapanju - odjednom nekoliko, npr baš ove dvije imaju fino usklađene registre
Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=4RdPMgS3ye8    https://www.youtube.com/watch?v=g333dVG7Lh0&app=desktop
. malo sam experimentirao mogu se slušat i četri odjednom koje sinhronizirano podižu raspon aktivnih frekvencija i u toj fuziji se pokazuju sa iznimnom melodioznošću.
-* naravno kao i kod svih eksperimenata sa fluidnim utjecajem valja biti oprezan i čekirati djelovanje prije nego se ustanovi neki svoj 100% pouzdan i djelatan filter a prilikom određivanja volumena držat se maxime "manje je više" - maximalni efekt se dobi kad su svi volumeni normalizirani na prvom pragu poslje čujnosti i onda opći volumen snižavati na jedvačujnost.

Zadnja promjena: web dust; čet pro 22, 2016 2:12 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
web dust
Majmun
web dust

Male

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimečet pro 22, 2016 2:11 pm

ova četri kanalna fuzija nije loša:
Kod:

https://www.youtube.com/watch?v=Wl6f2xTBmGI
https://www.youtube.com/watch?v=F8kwc1lkiAQ&spfreload=5
https://www.youtube.com/watch?v=5xquoArx5qM
https://www.youtube.com/watch?v=NtVcJQorKWk
[Vrh] Go down
bodhisattva
Žaba
bodhisattva

Male
Pisces Goat

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimečet pro 22, 2016 3:29 pm

Ovo stvarno stvara fuziju...nekaj!
Nije loše evo već sa par minuta slušanja stvara se prava rezonanca koja mi još sad odzvanja...
Pitam se biti oprezan ili radoznao...
Ovo može otvoriti deep portal...
963 shaman ayahuasca...to sam slušal prije i morem ti reč i solo stvara prave vibre.
Više mi se sviđaju ove dve paralelno.
Majstorski nema kaj!
[Vrh] Go down
web dust
Majmun
web dust

Male

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimečet pro 22, 2016 8:25 pm

- uz učestale provjere efekta
sa dmt aurora protocol -om, čak i susjed kaj drka s bušilicom kat iznad se može poništit
[Vrh] Go down
waldox
Majmun

Male
Virgo Broj postova : 1780
Registration date : 18.03.2014

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimesri srp 12, 2017 11:50 am

san je kad se sketip nečega šta si vidio dok spavaš,mozak izbacuje non stop slike čak i dok se odmaramo evil
[Vrh] Go down
web dust
Majmun
web dust

Male

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimesri srp 12, 2017 5:58 pm

nekada, ni nestignem zaspati a snovi uleću. tada ima voljni izbor: odlučiti se za sanjanje i pračenje realnosti ili odlučiti se za punu pažnju sanjanog.
[Vrh] Go down
waldox
Majmun

Male

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimesri srp 12, 2017 7:19 pm

da mozak može svašta ispaliti 100 slika u par minuta dok spavamo  a u snovima možemo sve ča i letjeti pričati s mrtvima,,,neka dimenzja dok spavamo 8)
[Vrh] Go down
bodhisattva
Žaba
bodhisattva

Male
Pisces Goat

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimepon srp 17, 2017 1:07 pm

Možeš čak priprjetit mehaničaru kod kojeg je tvoj auto mjesec dana da se požiri sa radom na tvojem autu. Pa te on obavijesti isti daan e danas sam radil na tvojem autu do navečer bude gotov. ides
[Vrh] Go down
waldox
Majmun

Male

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimeuto srp 18, 2017 12:43 pm

ako u snovima sanjaš mrtve to značii da pričaš s njima unekoj dimenziji roll
[Vrh] Go down
bodhisattva
Žaba
bodhisattva

Male
Pisces Goat

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimeuto srp 18, 2017 3:05 pm

Sanjam mrtve. Nisam jedini. Dolaze nešto da nam kažu. I uvijek su dobročudni dolaze sa istinom, kojekakvim zamolbama, oprastima, pokajanjima..... je neka totalno druga dimenzija!
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster
Broj postova : 1881
Registration date : 16.11.2011

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimeuto srp 18, 2017 5:19 pm

To su sve fantomi, tj. tvoje vlastite kreacije. Isto što i vidiš u filmu Inception.

ALI, u tvojim snovima se nalaze i izviđači anorganskih bića, tj. bića koja nisu dio tvoje kreacije. Slijedeći put kad si lucidan upitaj:

- "Ima li ovdje anorganskih bića?". Čuti ćeš odgovor "Da." ili nećeš čuti odgovor. Ako je "Da.", upitaj dalje:
- "Da li si mi prijatelj?". Ako kaže "Da.", onda odgovori dalje "Odvedi me u svoj svijet.". Ako kaže "Ne.", odgovori "Makni se!" ili "Gubi se!"

Odlazak u neki drugi astralni svijet anorganskih bića označava prelazak Drugih Vrata Sanjanja. To je Castanedin termin, nije bitno zapravo kako to zoveš.
[Vrh] Go down
bodhisattva
Žaba
bodhisattva

Male
Pisces Goat

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimečet srp 20, 2017 2:30 pm

A što ako kaže da i odvede me u svoj svijet! Što mogu očekivati?
[Vrh] Go down
waldox
Majmun

Male

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitimečet srp 20, 2017 7:35 pm

snovi su putokaz udrugi svijet
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Lucidni snovi   Lucidni snovi - Page 9 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Lucidni snovi
[Vrh] 
Stranica 9 / 12.Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Snovi - vas savjet