| Duhovi - naša i tuđa iskustva | |
|
+93tinityrannical Noklica Jedi Mind Tricks Dada289 AndrijanaGDR primitive101 josooo Novus ordo seclorum Kahali *Tara* terx megawar888 Zona Fantom MARINA KUFNER Sade mEN_iN_WHite Collector604 Yo93 hromi dr.chaos0 Chakotay gothic45 R.A. schmizzl darkside brle biga tomi srdjan888 Aurora Borealis Pumpkin Cylon MoW snow queen Michael Wittmann Black Angel klapa Legionar Dunja the tomboy Skywatcher Gea BAROŠ Berny_Sinara Casper josip21 fazon grga1234567 Sengrath LarusArg darixo Jaykof Cuppycake.Disaster vjestica floridana TockaRH Syn arhont Anat omen Malkavian snark Saroman Groinx mare danyf5 ThE_IMMORTAL Angel from shadow obyzouth KiChO666 meli snake malena Max Tutankhamon Nena jasmina 07 garfild None siskara Blizzard Pirija_87 Akhkharu (CroM)Flash zvezda Galileo Galilei gloria_g Alpha malenaivi Neobicni forumas Svjetloisjena silver Merkurica 97 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Black Angel Riba
Broj postova : 132 Age : 31 Location : Dubrovnik Registration date : 30.09.2008
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pet svi 22, 2009 11:11 pm | |
| Nemoj klapa tako govoriti u javnosti jer te netko moze cuti pa misliti da si poremecen. Vama je zabavno ici na groblje i strasiti jedni druge........ Trebali bi ici na groblje odavati pocast mrtvima a ne ih smatrat lesevima koji samo cekaju moment kad ce ozivit i vas zgrabit. Stoga kad vec idete na groblje......postovanje ispred vristanja.... | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva sub svi 23, 2009 10:36 pm | |
| tako je zapalite barem svijecu | |
|
| |
Michael Wittmann Pračovjek
Broj postova : 2443 Age : 133 Location : Heidenheim Registration date : 24.05.2009
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon svi 25, 2009 1:09 am | |
| - Merkurica je napisao/la:
- Dogodilo se to prije gotovo dvadeset godina. Mama i ja došle smo u posjet baki i djedu. Djed je taj tjedan na poslu radio drugu smjenu. Budući da je živio u jednom selu, a radio u drugom, i nije bilo javnog prijevoza, na posao je išao pješke. Tako se djed jedne noći vratio s posla blijed kao krpa i rekao je baki, mami i meni da je vidio duha. Nismo mu vjerovale, mislile smo da je preumoran i da je možda malo i popio. Drugu večer opet je ispričao istu priču, treću isto i naposljetku, kada je vidjela da je djed zaista uplašen i izbezumljen, mama je rekla da ćemo sutradan otići pred njega na posao tako da ne ide sam kući. Te noći mjesečina je bila zaista jaka. Otišle smo pred djeda. Kada je izašao s posla i kada smo krenuli kući, mama mu je rekla neka nam pokaže mjesto gdje je vidio duha. Naravno, rekla je to apsolutno uvjerena da duh ne postoji. I tako smo hodali i došli do jednog dijela ceste na kojem je bio mali grm. Djed je stao i rekao:»Evo, ovdje se pojavi duh!»
I tog trenutka, iza tog malog grma pojavio se visoki muškarac. Mislim da je bio viši od dva metra. Ja se sjećam da sam pogledala u mamu koju sam uhvatila za rub suknje, jer sam se nadala da ga samo ja vidim. Međutim, svi smo stajali kao ukopani. Duh je stao ispred nas i odjednom pljesnuo dlanovima i ispred naših očiju nestao. Da oprostite na izrazu, usrali smo se od straha. Mama me podigla i držala u naručju i počeli smo bježati. I tada se dogodilo još nešto. Dok smo trčali čuli smo neobičan zvuk. Nešto kao zvuk kotača na kolima, na primjer konjskim zapregama. Zvuk je bio toliko glasan da je bio gotovo zaglušujući. Okretali smo se da vidimo tko nas to lovi, ali nikoga nije bilo, a zvuk je ostavljao dojam kao da su kola iza nas. Što mislite o ovome? Mislite li da je to doista bio duh ili nešto drugo? Čovjek nije bio jer, ne znam kako vi, ali ja još nisam upoznala čovjeka koji je u stanju u sekundi iščeznuti...Jeste li imali sličnih iskustava? vidim da si bila mala posto te je majka podigla, moguce da je bila neka nocna mora koja je bila toliko uverljiva da si pomislila da je stvarnost... | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon svi 25, 2009 1:27 am | |
| hmmm more su drugacije | |
|
| |
Broj postova : 2443 Age : 133 Location : Heidenheim Registration date : 24.05.2009
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon svi 25, 2009 1:30 am | |
| nema veze moze da shvati kao stvarnost... | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon svi 25, 2009 1:39 am | |
| - Stayter je napisao/la:
- nema veze moze da shvati kao stvarnost...
eh kako koje ja nisam imala nikad realnu moru :S | |
|
| |
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon svi 25, 2009 3:22 pm | |
| - Berny_Sinara je napisao/la:
- Stayter je napisao/la:
- nema veze moze da shvati kao stvarnost...
eh kako koje ja nisam imala nikad realnu moru :S vidis to moze da se odrazi na stvarnost.. ja se zbog nocnih mori bojim visine... | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon svi 25, 2009 4:02 pm | |
| ja se bojim samo onih striga | |
|
| |
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon svi 25, 2009 4:59 pm | |
| - Berny_Sinara je napisao/la:
- ja se bojim samo onih striga
mozes li malo da mi pojasnis detaljnije sta su strige ? | |
|
| |
gloria_g Čovjek
Broj postova : 4131 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 16.11.2007
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon svi 25, 2009 5:20 pm | |
| male bubice sa kliještima. uvlače se u uši. mislim da ih zato i negdje zovu uholože | |
|
| |
Black Angel Riba
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon svi 25, 2009 7:21 pm | |
| Dolje u dalmaciji ih tako zovemo I ja se uzasavam tih bubetina (i opcenito svega malog i sa vise od 4 noge) Ali one nisu sve sto moze covijeku uci u uho..... Mojoj babi je na kupanju u uho usao dio opuska Tjedan dana se zalila na bolove dok nije otisla kod doktora | |
|
| |
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon svi 25, 2009 8:02 pm | |
| ja jedino stomrzi tj cega se gadim je ovo | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon svi 25, 2009 9:18 pm | |
| bljak | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon svi 25, 2009 9:18 pm | |
| - gloria_g je napisao/la:
- male bubice sa kliještima. uvlače se u uši.
mislim da ih zato i negdje zovu uholože nisu te vec one sta brzo trce po zidu | |
|
| |
| |
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon svi 25, 2009 10:46 pm | |
| - Stayter je napisao/la:
- Berny_Sinara je napisao/la:
- ja se bojim samo onih striga
mozes li malo da mi pojasnis detaljnije sta su strige ? Inače su štrige u Istri vještice A uholaže izgledaju ovako: Gade mi se, ali nije da ih se bojim... | |
|
| |
Black Angel Riba
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon svi 25, 2009 10:56 pm | |
| @Stayter Daj covjece pa ti nisi normalan. Sad cijelu noc necu moc zaspat zato sto cu mislit da nesto gmize po meni Imajte malo obzira prema archanofobicarima, molim vas. Sva sreca sto je ovo slika.......kad vidim pauka uzivo, skamenim se ili pocmem vristat i bjezat glavom bez obzira. Pauci su jedina stvar na svijetu koju mrzim iz dna duse i ne podnosim biti u njezinoj blizini. | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon svi 25, 2009 10:58 pm | |
| Imao sam i ja kao mali strahove od štriga, tj. uholaža zbog priča moje mama da jedu uho :brrrrrrr: A što se tiče paukova, ne bojim ih se, ali mi se gade i rješavam ih se kada god imam priliku. _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon svi 25, 2009 11:14 pm | |
| to nije niš kod mene na moru, pošto nam je vikendica usred polja sve gmiza posvuda... mene je jedino strah poskoka- a pošto je neko rekao da oni idu spavati oko 20h lakše dišem, akl svejedno ništa usred noći ne izlazi iz okvira kreveta - za svaki slučaj _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon svi 25, 2009 11:30 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon svi 25, 2009 11:53 pm | |
| - Black Angel je napisao/la:
- @Stayter
Daj covjece pa ti nisi normalan. Sad cijelu noc necu moc zaspat zato sto cu mislit da nesto gmize po meni Imajte malo obzira prema archanofobicarima, molim vas. Sva sreca sto je ovo slika.......kad vidim pauka uzivo, skamenim se ili pocmem vristat i bjezat glavom bez obzira. Pauci su jedina stvar na svijetu koju mrzim iz dna duse i ne podnosim biti u njezinoj blizini. lezi u kadu i spavaj | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva uto svi 26, 2009 12:23 am | |
| hahahaha | |
|
| |
| |
| |
josip21 banned
Broj postova : 4822 Age : 51 Location : Kerumovo city Registration date : 15.12.2008
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva uto svi 26, 2009 12:29 am | |
| ja sam se prije bojao onih malih zivotinja nalik na gustericu ali su zuckaste boje....zaboravio sam kako se zovu uglavnom bila je prica da znaju doci kad spavas i odgrizu ti prst...a mi bi liti navecer kasno nekad sjedili vani u dvoristu a oni bi po zidu kuce gmizali ali su bili brzi nisam ih skoro nikad uspio uhvatit.... ali sad sam veliki momak ne bojim se nicega | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva uto svi 26, 2009 12:30 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva | |
| |
|
| |
| Duhovi - naša i tuđa iskustva | |
|