Blizzard Superforumaš CE-4
Broj postova : 15088 Age : 34 Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: Skrivena poruka u vodi čet oľu 18, 2010 1:39 pm | |
| Čitam, pričalo se o nekim pokusima sa vodom. Pokus koji je napisan, onaj gdje je osoba jednom u prostoriji, drugi puta nije, taj pokus nije baš lagan za izvesti. No, mogu se pokušati i druge varijacije. Uz sve navedene iste početne uvjete, atmosferski tlak, količina vode, vlaga, posuda bla bla bla... Budući da je rečeno da je voda ženska energija, možemo provjeriti i seksualnu orijentaciju vode. Jednom je u prostoriji tip koji gleda vodu i mjeri koliko joj treba da zavrije, a drugi puta neka cura, jako zgodna, može i oskudno odjevena, pa da vidimo da li će se dići brže na tipa ili na žensku. Pričam o temperaturi, ofc. ^^ Šalu na stranu, može se testirati ovisnost vremena koliko vodi treba da zavrije o tome kako se u to vrijeme ponaša prema njoj, da li pričamo s njom, da li se deremo, da li prijetimo itd... Nešto slično je rađeno sa biljkama, te je ustanovljeno da i kod biljaka postoji neka reakcija. Brinuli su se za biljke mjesec dana ili ne znam koliko. Prema jednima su se odnosili s poštovanjem, bili pristojni i dragi, a drugima su hebali majku i sve po spisku, psovali... I rezultat je bio da su ove prve bolje izrasle, bile ''veselije'' da se tako kaže. To sam čitao. No može se i taj pokus sa biljkama izvesti, s tim da ne znam tko ima volje psovati i ponašati se ko psihopat prema biljci. | |
|
flory Majmun
Broj postova : 1335 Age : 31 Registration date : 06.01.2010
| Naslov: Re: Skrivena poruka u vodi čet oľu 18, 2010 4:08 pm | |
| - Omega je napisao/la:
- Budući da je rečeno da je voda ženska energija, možemo provjeriti i seksualnu orijentaciju vode. Jednom je u prostoriji tip koji gleda vodu i mjeri koliko joj treba da zavrije, a drugi puta neka cura, jako zgodna, može i oskudno odjevena, pa da vidimo da li će se dići brže na tipa ili na žensku. Pričam o temperaturi, ofc. ^^
zar mi zaista moram čitati o tvojim fantazijama ' zvuči ko da napastuješ nevinu vodicu. @FLamezar, hvala na linku! | |
|
MoW Čovjek
Broj postova : 6339 Age : 42 Location : Zagreb Registration date : 26.05.2009
| Naslov: Re: Skrivena poruka u vodi čet oľu 18, 2010 9:09 pm | |
| - Omega je napisao/la:
Šalu na stranu, može se testirati ovisnost vremena koliko vodi treba da zavrije o tome kako se u to vrijeme ponaša prema njoj, da li pričamo s njom, da li se deremo, da li prijetimo itd... Nešto slično je rađeno sa biljkama, te je ustanovljeno da i kod biljaka postoji neka reakcija. Brinuli su se za biljke mjesec dana ili ne znam koliko. Prema jednima su se odnosili s poštovanjem, bili pristojni i dragi, a drugima su hebali majku i sve po spisku, psovali... I rezultat je bio da su ove prve bolje izrasle, bile ''veselije'' da se tako kaže. To sam čitao. No može se i taj pokus sa biljkama izvesti, s tim da ne znam tko ima volje psovati i ponašati se ko psihopat prema biljci. To bi se moglo, no svakako bi bilo dobro prvo pravilno provesti pokus samo s koncentriranjem pogleda, tj. gledanjem u vodu. Naknadno bi se mogle isprobati sve "varijacije" | |
|
| Naslov: Re: Skrivena poruka u vodi pet tra 02, 2010 12:31 pm | |
| @ Flory Ma ne bi ja to vodici napravio @ MoW Čini se da se javljaš kao dobrovoljac | |
|
MoW Čovjek
Broj postova : 6339 Age : 42 Location : Zagreb Registration date : 26.05.2009
| Naslov: Re: Skrivena poruka u vodi pet tra 02, 2010 5:31 pm | |
| | |
|
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Skrivena poruka u vodi pet tra 02, 2010 8:03 pm | |
| I ja bih to...bas me zanima | |
|
| Naslov: Re: Skrivena poruka u vodi sub tra 03, 2010 4:57 am | |
| Eto, ljudi za eksperiment ima... Čak nas je dovoljno da sami izgradimo laboratorij. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Skrivena poruka u vodi | |
| |
|