|
|
| Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? | |
|
+15Mediterano Blanco Kahali Q 2pac tinityrannical primitive101 Zyon Archangel Skulptura Fantom Chakotay MoW Novus ordo seclorum Legionar Alpha 19 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Skulptura Guardian
Broj postova : 6015 Age : 39 Location : Earth Registration date : 05.09.2009
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? sri kol 06, 2014 11:53 pm | |
| Razmišljam koji je smisao o postojanju, odnosno fizičkom čuvanju informacije koju nitko ne smije znati. Što bi uopće moglo biti toliko važno da recimo niti NSA ne smije pristupiti tim informacijama? Zašto organizacija, koja se isto kao i neke druge privatne organizacije bavi istraživanjem vanzemaljaca, posjeduje neke informacije do kojih svi drugi ne mogu doći. Razumljivo je da ne mogu ako se radi o nekom fizičkom dokazu koji je uklonjen pa ga netko drugi ne može niti pronaći.
Ali postojanje vanzemaljaca... mislim da, ako jedna organizacija posjeduje informaciju koja nije fizički dokaz, nego recimo neki signal poput popularnog WoW! signala, ili neki drugi dokaz, jer ako uzmemo u obzir koliko viđenja je prijavljeno svake godine, onda bi morale i organizacije koje se bave time imati bar jedno viđenje koje će biti zabilježeno svim mogućim senzorima i bez sumnje otkriti o čemu se radi. Zašto onda tu informaciju čuvati u najvećoj tajnosti. Spržiti analizu snimke na CD, i zaključati je u sef na Plutonu. Ne znam, jednostavno mi je čudno da se takva (ili bilo kakva) informacija može toliko dobro čuvati. Imamo jako puno ljudi koji prate stanje na nebu, vladini, ne-vladini, tajni, oni koji to rade iz hobija... imamo svega, i da baš nitko nije "uhvatio" niti jedan koristan dokaz, a ako je onda je u sefu na Plutonu... malo mi je to čudno. Ne znam kako drugima... _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
| | | Novus ordo seclorum Pračovjek
Broj postova : 1881 Age : 31 Registration date : 16.11.2011
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? čet kol 07, 2014 12:17 am | |
| To je zato jer vladajući žele zadržati za sebe sve što bi im moglo srušiti ovaj stari svjetski poredak. Znanje je moć. Svijet bi jako drugačije izgledao kad bi govorili klincima na vjeronauku o crkvinoj ulozi u manipulaciji ljudima kroz stoljeća ili na povijesti da je prva lekcija prepotopne civilizacije ili na politici o razlozima false flag 9/11 napada. | |
| | | Skulptura Guardian
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? čet kol 07, 2014 12:37 am | |
| Druga stvar su političke tajne, da ih tako nazovem. Znači to su sve one stvari o kojima se "šuška" ali nikako da se potvrde ili opovrgnu. Ali mislio sam na neke "tajne" koje bi trebao moći saznati svatko sa boljim teleskopom (karikiram), znači nije nešto što se doista može držati u tajnosti, jer ako nas vanzemaljci posjećuju, onda bi trebali imati tonu dokaza, doduše imamo ih ali su nevjerodostojni ili nam se publiciraju pod takvima. No poanta je da nam ne trebaju nikakve tajne organizacije koje imaju ekskluzivan pristup informacijama o vanzemaljcima. Ako i imaju, na koji način bi jedna takva organizacija za koju niti jedna državna niti druga visoka ustanova ne zna da postoji, mogla imati direktni ili indirektni utjecaj na stanje u svijetu? _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
| | | MoW Čovjek
Broj postova : 6339 Age : 42 Location : Zagreb Registration date : 26.05.2009
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? čet kol 07, 2014 4:01 pm | |
| Postoji teorija "vlade u sjeni", odnosno vlade koja vlada svim svjetskim vladama i određuje što će se u svijetu događati. Družba Bilderberg smatra se jednom od takvih vlada, koliko mi je poznato. Činjenica je da se na tim sastancima dogovora sve bitno što je vezano uz politiku i financije. E sad, postoje indikacije da neki članovi takvih družbi imaju kontakata s nekim osobama u tajnim organizacijama koje znaju jako puno o NLO-ima i vanzemaljcima i koji su čak s njima u kontaktu. Dakle, nije NSA ili američka vlada s njima u kontaktu, u kontaktu su tek posredno, možda preko drugog ili trećeg lica. S druge strane, vanzemaljci navodno daju informacije putem svojih agenata na Zemlji vladama u sjeni kao što su Bilderberzi što dalje treba raditi kako bi bilo njima po volji. To znači da najvjerojatnije postoji agenda vanzemaljaca koja djeluje u tajnosti iz razloga što bi otvoreno djelovanje značilo otvoreni sukob s drugim vanzemaljskim skupinama. Mišljenja sam da se puno toga događa u sjeni bez znanja običnog puka, a ono malo što dođe u novine ubrzo bude ismijano ili omalovažavano ili jednostavno zaboravljeno. Uzmimo samo kod nas paški trokut i one pravilne krugove u moru. Za oba ta fenomena zapravo nema pravog objašnjenja. Svatko tko je imalo racionalno pristupio tom problemu jednostavno nije našao rješenje koje bi bilo jednostavno i objašnjivo. Pa svejedno takve stvari tonu u zaborav, jer se prodaju Severinine sise i Rozgina figura, što ide na ruku onima koji žele da stvari takvima i ostanu, kao što kaže @Novus.
Neke vlade su otkrile puno toga što su znale o NLO-ima, uključujući Francusku, Španjolsku, Brazil, Čile, Iran. Rusija samo djelomično, jer puno toga drže u tajnosti i, za razliku od SAD-a, vjerojatno oni na vlasti znaju puno o tome. SAD i UK su jako zatvoreni i pitanje je što znaju, no velim, nije vjerojatno da same vlasti znaju puno, nego oni iza te vlasti.
_________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
| |
| | | Skulptura Guardian
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? čet kol 07, 2014 6:47 pm | |
| Inače nisam baš priklonjen teorijama zavjere, posebno u zadnje vrijeme, pa nisam ni upućen u postojanja Družbe Bilderberg, doduše, znao sam da nešto takvo postoji jer nije neka tajna, ali nisam upoznat sa detaljima. Ali svejedno, sad kad vidim da je središtu zbivanja neki Rockefeller, odmah mi ta družba nije draga, jer dinastija Rockefeller je po mom mišljenju izvor svih monetarnih sranja novijeg doba.
Ono što me ovdje muči je njihova odgovornost. Ako stvarno imaju najveći utjecaj i odlučuju o "sudbini" svijeta, onda sve što rade ide u prilog eventualnom padu monetarnog sustava, tj. protivi se onome što se očekuje od te družine -da svijet ima više novaca i da može više trošiti da bi na kraju i oni imali više. No čudni su putovi Rockefellerovi, možda kamate smatra kao najbolje sredstvo zarade pa pokušava da države ulaze u sve veće i veće dugove, a što mu donekle uspjeva. No pitanje je zbog čega bi neka država namjerno uništila ekonomiju da bi se potom mogla zadužiti a kasnije zbog propale ekonomije bila u nemogućnosti vratiti dug koji se povećava zajedno sa kamatama? To je moja pretpostavka, jer ne vidim niti jedan drugi način na koji bi "Bilderberzi" mogli utjecati na to da u nekoj zemlji propadne ekonomija.
No ovdje uglavnom pričamo o vanzemaljcima... to mi je još čudnije jer ne vidim kakvu bi u tome svemu korist mogli izvući vanzemaljci, osim ako oni isto imaju neku vrstu monetarnog sustava i mogućnost da našu valutu promijene u svoju, te koriste taj novac na svojem planetu. U tom slučaju bi nam vanzemaljci bili nešto kao vlasnik, a opći puk kooperanti koji rade za svog poslodavca odnosno "svjetsku vladu" koja odgovara vanzemaljcima, odnosno "big bossu".
Ako nije u pitanju novac nego neki resursi koje imamo na Zemlji, možda se radi o trgovini za te resurse, ako ne postoji mogućnost izmjene valuta, onda se vjerojatno radi o kompenzaciji. Poznavajući ljudski rod, mi bi za recimo 20 milijuna tona vode tražili tehnologiju za razvoj nekog oružja ili tako nešto, ta tehnologija se kasnije može koristiti i za razne druge bezopasne gadgete koje svakodnevno koristimo.
Što se tiče Rusije, oni su i inače tiho. Nisu kao ameri da rade dokumentarce o svojim novim hi-tech oružjima i borbenim avionima, i općenito se kurče svojom nevjerojatnom tehnološkom razvijenošću. Od Rusa nećemo doživjeti ništa takvo, a to može značiti dvije stvari, da su u tim istim stvarima toliko loši pa se ne žele osramotiti pred svijetom, ili da mudro skupljaju informacije o stvarima kojima se ostali ku... diče, i u mraku stvaraju protusustave.
No poanta ovog zadnjeg odlomka je zapravo bila u tome da nisu svi glasni, i zato je malo čudno da je SAD šutljiv po tom pitanju, pa tek su lani ili predlani... ili kad već obznanili svijetu da misteriozno područje 51 postoji ali da se tamo ne događa ništa čudno. Neka vojna baza na kojoj se testiraju i proizvode letjelice... ili tako nešto, uglavnom nebitno. No evo, iz nekog razloga se trebalo čekati tek Obamu da kaže svijetu "da, poručje 51 postoji" (kao da netko to već nije znao). No ta objava je možda pokušaj da se malo smiri situacija i da ljudi napokon prestanu postavljati neugodna pitanja o području 51. _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? čet kol 07, 2014 8:11 pm | |
| Ajmo malo offtopic pa da ti probam dočarati ovo što te zanima u prvom tvom odlomku.
Nisu ti samo tu rockefelleri, postoji ti brdo, ali pazi brdo tih obitelji od kojih svaka ima dio svog kolača. Oni ti nisu nekakvo super udruženje gdje se svi vole i poštuju, već simbioza. Kod simbioze ti znaš da organizmi žive od nečega, ali se ne "vole". Imamo parazite i domaćine. U ovom slučaju, svi iskorištavaju narod, a tu i tamo se dogodi da netko želi malo više k sebi pa onda nastaju i razni ratovi, što su ustvari sukobi obitelji. Ruska revolucija ti je dobar primjer, jer je njemačka carska obitelj izrazito mrzila romanove i poslali su lenjina iz švicarske s vlakom punim zlata i još su mu dali njemačke komandose da napravi revoluciju. Doduše, ima taj ideal, taj novi svjetski poredak (moj nick na forumu), a on ima za cilj napraviti od zemlje veću prčiju nego što je i još više cijediti nas. Već sad korporacije vladaju čitavim državama, SAD je najbolji primjer gdje iako je država u bankrotu, vojno industrijski kompleks, big pharma i još neki i dalje mogu uzimati novac. Od tuda i silni ratovi na bliskom istoku, zato su i napravili 9/11. Ekonomija SAD-a (ustvari poslovanje korporacija, jer SAD je praktički privatna tvrtka) se temelji na vojnoj sili i crpljenju prirodnih bogatstava. Kad nema rata, ta država polako vene. To je počelo za vrijeme Teddya Roosevelta, a za Busha je doživjelo procvat jer krajem 90-ih je SAD bio u kurcu pa su se morali dignuti.
Te korporacije koje vladaju SAD-om vladaju i drugim državama. Svugdje gdje vladaju, te se države smatraju "prijateljima i saveznicima", ondje gdje ne vladaju, to su "terorističke, nedemokratske" države. Organizacije poput bilderberga su kap u moru tajnih društava i političkih organizacija. Ima tu i kraljevskih obitelji, okrugli stol, trilateralna komisija, MMF i mnogi drugi. | |
| | | MoW Čovjek
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? čet kol 07, 2014 11:24 pm | |
| Ali, @Novus, ako ima more tajnih društava i političkih organizacija, kraljevskih kuća i ostalih, onda je nevjerojatno da se sve skupa motri i kontrolira, zar ne? Nije li izglednije da ima samo jedna ili eventualno nekoliko ključnih organizacija koje sve kontroliraju? Kad se već spominju Rockefelleri, treba se spomenuti i to da oni nisu glavni niti najbogatiji. Rotschieldi su obitelj s najvećom pojedinačnom kontrolom, uključujući veći broj svjetskih banaka. _________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
| |
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? čet kol 07, 2014 11:29 pm | |
| Naravno postoji tu vrh te neke piramide moći, ali pričati o tomu je offtopic i dosta je rečeno na temama o vragu, itd. | |
| | | waldox Majmun
Broj postova : 1780 Registration date : 18.03.2014
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? sri vel 18, 2015 12:31 am | |
| | |
| | | waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? sri vel 18, 2015 12:32 am | |
| | |
| | | Jedi Mind Tricks Majmun
Broj postova : 1448 Age : 32 Registration date : 10.08.2012
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pet vel 20, 2015 3:06 pm | |
| | |
| | | waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pet vel 20, 2015 3:53 pm | |
| jedi da gledao sam i znaš šta mislim, mislim zašto nlo na aerodromima? zato što su to bili špijunske letjelice američke koje su pratile migove, a to ako su srušili tu letjelicu migovi jna onda je to bila špijunska letjelica a ne nlo.nlo se ne mož srušiti samo tako.... bila je još jedanput ovakva ista emisija | |
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pet vel 20, 2015 4:58 pm | |
| To si i ja mislim. Čak i da vanzemaljci posjeduju letjelice koje prolaze tolike udaljenosti, pa ne bih i radili da ih obična 80mm raketa iz 70-ih godina sruši haha | |
| | | waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pet vel 20, 2015 8:20 pm | |
| to je isto kao da kaže netko da je fićo brži od ferrarija. to je u jna bila vojna tajna ,,, oni ne bi srušili letjelicu nego letjelica njih...ako je došla iz dubokog svemira...to treba istražiti .... kažu da je bio neki sprovod tim dvojici pilota koje je srušila ta letjelica koliko sam ja razumio.... | |
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? sub oľu 14, 2015 3:40 pm | |
| | |
| | | waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? sub oľu 14, 2015 9:52 pm | |
| on tvrdi da su nlo laž, | |
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? sub oľu 14, 2015 11:58 pm | |
| To uopće ne tvrdi, malo bolje pogledaj. Taj čovjek je bio jedan od vodećih eksperta za izmijenjena stanja svijesti i promatrao je nlo slučaj kao C.G.Jung, znači psihički fenomen koji se može vidjeti čisto fizičkim osjetilima. | |
| | | waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? sri lip 10, 2015 3:20 pm | |
| | |
| | | waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon lip 15, 2015 11:25 am | |
| | |
| | | MoW Čovjek
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon lip 15, 2015 11:50 am | |
| Da, ovaj indonezijski slučaj je svakako zanimljiv. Čak se i policija obračunavala s neznancima. I nije puno postiga. _________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
| |
| | | waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon lip 15, 2015 12:02 pm | |
| da jako čudno nešto se događalo samo što, jako zanimljiv slučaj i vojska isto nije puno postigla..ali nešto se čudno događalo na tom otoku:scratch: | |
| | | waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon lip 15, 2015 3:50 pm | |
| mow a šta kažeš za ovaj slučaj?http://www.geocaching.com/geocache/GC579RG_ghost-of-uniondale?guid=0aceb326-3473-4537-bfd8-044f0cd6ca1e | |
| | | waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon lip 15, 2015 3:50 pm | |
| | |
| | | MoW Čovjek
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon lip 15, 2015 9:13 pm | |
| Sličnih priča ima još, da. Ne znam šta da kažem na to. Apriori nisam protiv ukazanja duhova, pogotovo zato što sam i sam imao neka druga, ali manje impresivna, iskustva s preminulima. Konkretno u ovom slučaju nije jasno zašto bi ta žena-duh tamo autostopirala, gnjavila prolazeće aute i bila odjevena u seksi topić i kratke hlačice. Jer, ako je zaista bila duh preminule djevojke, bolničke sestre koja se zaručila s vojnikom, onda nije očekivati da bi njena narav bila takva da dalje maltretira i zavodi druge prolaznike. Naime, mrtvi navodno zadržavaju svoje običaje koje su imali za vrijeme života. Također, često i ne znaju da su umrli pa se ponašaju sasvim normalno. Ovo što su naveli po meni nije normalno ponašanje. _________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
| |
| | | waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon lip 15, 2015 9:19 pm | |
| za one aliene u indoneziji isto nemam objašnjenja ...da u pravu si jako čudno, poginula na tom mjestu i noću stopira nemam objašnjenja jako čudno, oni su je opisali kao tu curu što je poginula ali.... zašto bi se netko igrao s tim i lagao? oni su je sjeli noću a ona nestala... ne vjerujem da je priča izmišljena | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? | |
| |
| | | | Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|