| Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? | |
|
+15Mediterano Blanco Kahali Q 2pac tinityrannical primitive101 Zyon Archangel Skulptura Fantom Chakotay MoW Novus ordo seclorum Legionar Alpha 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
tinityrannical PraGlodavac
Broj postova : 749 Age : 31 Location : Depths of Hell Registration date : 19.02.2011
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? uto srp 01, 2014 4:10 pm | |
| - waldox je napisao/la:
- ako posjecuju vec stoljećima zasto nas ne napadnu
mozda zato sto ne razmisljaju tak primitivno kao ljudi i ne vide u tome koristi | |
|
| |
waldox Majmun
Broj postova : 1780 Registration date : 18.03.2014
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? uto srp 01, 2014 4:14 pm | |
| hahaha tini pozz možda nas proučavaju kao nekakve zaostale primjerke ali možda su nas alieni stvorili pa nas posjecuju da vide kako napredujemo ,možda nas se i boje jer smo barbari | |
|
| |
2pac Majmun
Broj postova : 1053 Age : 1024 Location : 4life Registration date : 10.04.2012
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? uto srp 01, 2014 10:19 pm | |
| - waldox je napisao/la:
- možda nas se i boje jer smo barbari
Ne bih nikako rekao da nas se boje, jer onaj koji je destruktivan i širi strah zapravo je najslabiji. klimav je i nije stabilna osoba. Zauvjek čista dobrota pobjeđuje, u to sam se duboko uvjerio i sam. | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? ned srp 06, 2014 8:08 pm | |
| | |
|
| |
MoW Čovjek
Broj postova : 6339 Age : 42 Location : Zagreb Registration date : 26.05.2009
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? ned srp 06, 2014 11:52 pm | |
| ^^ Mislim da zaključuješ previše naprečac, @waldox. Folija može služiti kao termički štit pri kretanju kroz atmosferu. Štap može biti dio letjelice ili jednostavno nešto što se našlo na mjestu pada.
_________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
| |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon srp 07, 2014 12:01 am | |
| mow ne znam to mi je nekako sumnjivo | |
|
| |
Novus ordo seclorum Pračovjek
Broj postova : 1881 Age : 31 Registration date : 16.11.2011
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon srp 07, 2014 12:08 am | |
| Pročitaj radove od Stantona Friedmana. Vodeći svjetski ufolog, dosta je pisao o Roswellu i slučaju otmica. Neka vrsta letjelice je stvarno pala tamo, ali nije bio to balon. Balon je bio dezinformacija u novinama par dana nakon što su novine napisale da je pao tanjur pa su išli "popraviti situaciju". | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon srp 07, 2014 12:37 am | |
| ali zasto bi tajili to 67 godina nema logike | |
|
| |
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon srp 07, 2014 12:43 am | |
| Zašto nema logike? Ako je ovo vezano za vanzemaljce, njihovo otkriće bi srušili postojeći poredak društva, a ljudi koji ga kontroliraju to ne žele. Ali ja više mislim da je tanjur iz roswella bio ustvari američki pokušaj kopiranja nacističkih letećih tanjura. | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon srp 07, 2014 12:45 am | |
| ili je bio pokus tajnih letjelica projekt MOGUL ,pa su zataškali | |
|
| |
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon srp 07, 2014 1:04 am | |
| Znam da se letjelica oblika tanjura srušila i da su ljudi koji su prvi došli na scenu uspjeli uzeti par komadića materijala. Prema njihovim riječima materijal je bio izgleda i debljine alufolije, potpuno otporan na nož (nisu ga mogli ni ogrebati), a pod udarcima batom se savijao i vraćao u početno stanje.
To zvuči kao alienski materijal, ali opet, ja ne smatram vanzemaljce pilotima letjelica, već kao neke koji koriste savijanje prostora za kretanje, a ne da lete u letećem disku!? | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon srp 07, 2014 12:54 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon srp 07, 2014 2:05 pm | |
| Nakon dosta dezinformacija i uvjeravanja i ti bi mislio da je nebo crvene boje. Prvi reporti nakon pada letjelice su najtočniji bili. Kad je vojska došla na scenu, vidi vraga, počinju se mijenjati natpisi u novinama, a neki svjedoci odjedanput mijenjaju iskaze. Zastrašivanje i potplaćivanje uvijek daju rezultate. | |
|
| |
Jedi Mind Tricks Majmun
Broj postova : 1448 Age : 32 Registration date : 10.08.2012
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon srp 07, 2014 2:51 pm | |
| Istina, i toliko osiguranje ne bi bilo potrebno za pad obicnog metereo balona. | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon srp 07, 2014 3:43 pm | |
| hm osiguranje je bilo jer im je netko orekao iz pentagona ,nešto je palo i odmah je vojska došla i čuvala to mjesto,1 mislili su da rusi su nesto testirali kakvu tajnu letjelicu itd,ali 800 metoe balona, vojnih, špijunskih, je lansirano 1947 u trumanovo doba zbog straha od rusa ,čak i lutke koje su imale kamere i špijunirale ruse... tek kasnih 70ih su rekli da je u projektu mogul bilo uključeno previše lansiranja, i oni koji podupiru teoriju da se izvanzemaljski brod srušio sami sebe demantiraju,jer ne vjerujem da bi se svemirski brod pokvario i srušio , | |
|
| |
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon srp 07, 2014 4:12 pm | |
| Zato ja mislim da je to bio test američke verzije tanjura. Nacisti su imali svoje tanjure. Kao što znaš u projektu spajalica, njemačke znanstvenike su otimali i dovodili u SAD kako bi pomogli im izgraditi naprednu tehnologiju. Vjerujem da su im pokazali kako se rade ti tanjuri i da su amerikanci počeli svoje verzije raditi i da je jedan takav prototip se srušio u Roswellu.
| |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon srp 07, 2014 4:20 pm | |
| truman je bio dobar predsjednik ali ratoboran da i znas sta u trumanovo doba je bilo dosta straha zbog rusa, amerika se dosta naoruzavala i imalo je smisla to što kažeš tek dolaskom eisenhowera su odustali od toga .jer su uvdjeli da ima boljih načina i da ovakvo nešto može bit opasno, koliko bi se to čuvalo da i jesu bili alieni sigurno ne 67 godina,netko bi odmah te 47 godine rekao ,ti ljudi na ranču su sve poslije drukčije rekli tako da ih nisu uzeli kao sigurne svjedoke, bio je još jedan roswell u walesu 74 tu su dosta ljudi vidjeli plavu boju kako pada s neba i udarac uz strahovitu eksploziju,http://en.wikipedia.org/wiki/Berwyn_Mountain_UFO_incident | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon srp 07, 2014 4:21 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon srp 07, 2014 4:43 pm | |
| Uvijek se pojavlju tzv. Men in black, to je sigurno neka tajna organizacija koja se bavi zataškivanjem i zastrašivanjem. Primjetio sam isto da oni nisu samo u SAD-u, vidiš da se spominju i na ovom tvom linku. Čuo sam da ih ima u Africi isto na njihovim slučajevima. | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? pon srp 07, 2014 4:47 pm | |
| " target="_blank" rel="nofollow">http://www.ufoevidence.org/documents/doc1692.htm cia na zadatku | |
|
| |
Jedi Mind Tricks Majmun
Broj postova : 1448 Age : 32 Registration date : 10.08.2012
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? uto srp 08, 2014 4:40 pm | |
| Ili su Men in black samo tajni agenti, ali zbog stila odjevanja, koji nama nije bas svakodnevan, za nas su Men in black. Vise znamo o odjeci nego njihovoj funkciji. | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? uto srp 08, 2014 4:50 pm | |
| | |
|
| |
2pac Majmun
Broj postova : 1053 Age : 1024 Location : 4life Registration date : 10.04.2012
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? uto srp 08, 2014 8:02 pm | |
| Već jest jako opasno! Tupac je rekao da postoje bolesni umovi u ovom svijetu!
Ovo što si ti naveo @waldox, da imaju satelite koji mogu primati zvukove s velikih visina i jako veliku osštrinu, to sve već imaju. Vlada u sjeni, kratko i jasno, nema nikakve veze za ovim vanjskim svijetom. Njihov svijet je uvrnut, misleći da će postić nešto ako naprave umjetnu inteligentnu "izvanzemaljsku" rasu, što naravno već i imaju. Hitler je već to radio, ali su nam mediji predstavljali da on stvara arijevsku rasu. Sve ove otmice su fake skupa sa svim tim izvanzemaljcima koji "haraju" u nlo- ima. To je sve projektirano sa ljudske strane. Jer, znanstvenici u takvim čelijama zaista imaju pristup enormnoj tehnologiji, koja je za nas izvanzemaljska. I da priča bude još žalosnija, osobe koje rade u tim takozvanim crnim čelijama pojma nemaju u koju svrhu ulažu svoj poprilično velik trud. Projekt razotkrivanje po meni je odlična ideja, ali naravno ekipa koju nitko ne zna je okupirala sve i obmanila, prihod novca ne znam kako tako olako podižu sa bankovnih raćuna, ali očito da je to njima lako izvedivo. Pentagona se ne trebaš bojati, jer oni igru ne znaju, kao niti predsjednik.
Istinski izvanzemaljski brod, čistoo sumnjam da bi se mogao srušiti samo tako, i njih se ne trebamo bojati, jer su oni zaista nevjerojatno ljubazna stvorenja sa takvom duhovnom percepcijom, koja nama na žalost još nije poznata/dana. | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? uto srp 08, 2014 8:06 pm | |
| 2 pac kralju ljude truju raznim bolestima u svijetu,špijuniraju nas, prave čimpanzama , stvaraju gmo hranu, novcem uništavaju čovjeka itd.... ali nijedan svemirski brod se nebi srušio jer su moderne letjelice, puno ima laži evo nlo a satelit ili avion ili tajna letjelica .zelim vidjeti i vjerovati kako se ono kaže ali ne volim lazi i prijevare, kao ni tungusku laz ono je komet eksplodirao na velikoj visini | |
|
| |
Archangel Pračovjek
Broj postova : 2973 Age : 43 Location : Leonberg Registration date : 15.08.2009
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? sri srp 09, 2014 9:08 pm | |
| @waldox i @2pac, jedan, onako drugarski, savjet:
Sljedeći put kad vam neko kaže da postoje sateliti koji primaju zvuk sa zemlje, raspalite mu takvu šamarčinu da više tu stranu lica nikad neće morati brijati (a onu drugu će zato brijati dvaput češće)...
Ako upita: "Zašto to?" recite mu: "Znaš ti zašto!" _________________ The meek shall inherit the earth, because the strong shall inherit the stars!
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? | |
| |
|
| |
| Posjećuju li vanzemaljci Zemlju? | |
|