| tko zeli vjecni zivot? | |
|
+19sanja l337_m4n userNejm malenaivi Tallina Hybrid Nefertiti malena zmija Svjetloisjena Tutankhamon gloria_g Merkurica Aleksandar Veliki Alpha Galileo Galilei zvezda floridana isus dolazi uskoro! 23 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: tko zeli vjecni zivot? sri vel 06, 2008 12:43 am | |
| Prijatelju...mi prcamo o djeci. Ona nisu svjesna puno toga. Zato i jesu djeca. Osim toga takve stvari se desavaju i skroz malenoj djeci npr. 5 godina i manje. Jesi cuo za pedofile? I ta malena, najmanja djeca ginu takodjer, razbole se takodjer, pate takodjer...sto je odgovor na to? Jesu oni krivi sto su zivi? | |
|
| |
userNejm Pračovjek
Broj postova : 3398 Age : 31 Location : Mars Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: tko zeli vjecni zivot? sri vel 06, 2008 1:00 am | |
| isuse, zanima me što misliš o biblijskom kodu? to saznanje mijenja cijeli doživljaj Biblije... | |
|
| |
isus dolazi uskoro! PraGlodavac
Broj postova : 838 Age : 38 Registration date : 13.01.2008
| Naslov: Re: tko zeli vjecni zivot? sri vel 06, 2008 1:01 am | |
| - Namcor je napisao/la:
- Prijatelju...mi prcamo o djeci. Ona nisu svjesna puno toga. Zato i jesu djeca. Osim toga takve stvari se desavaju i skroz malenoj djeci npr. 5 godina i manje. Jesi cuo za pedofile?
I ta malena, najmanja djeca ginu takodjer, razbole se takodjer, pate takodjer...sto je odgovor na to? Jesu oni krivi sto su zivi? ja nisam rekao da su ona kriva, ali taj pedofil je posljedica ovog svijeta, posljedica zivljenja bez Boga i njegovih zakona. bit ce sve vise takvih i jos gorih, bit ce sve teze zivjeti, ali ISUS je rekao: tko ustraje do kraja spasit ce se | |
|
| |
| Naslov: Re: tko zeli vjecni zivot? sri vel 06, 2008 1:02 am | |
| - userNejm je napisao/la:
- isuse, zanima me što misliš o biblijskom kodu?
to saznanje mijenja cijeli doživljaj Biblije... ja nisam ISUS, mislis na da vincijev kod? | |
|
| |
kayser Moderator
Broj postova : 1149 Age : 38 Location : Somewhere on the ice Registration date : 03.12.2007
| Naslov: Re: tko zeli vjecni zivot? sri vel 06, 2008 1:07 am | |
| @ isus dolazi uskoro dakle tvoj odgovor glasi da su adam i eva prvi ljudi na zemlji i da nitko nije bio prije njih. prema tome ako cemo slijedit neku logiku nije li cijela biblija temeljena na jednom velikom grijehu, buduci da su adam i eva imali samo dva sina Kaina i Abela. Ako je biblija istinita zasto je temeljena na incestu?! | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: tko zeli vjecni zivot? sri vel 06, 2008 1:09 am | |
| - isus dolazi uskoro! je napisao/la:
- Namcor je napisao/la:
- Prijatelju...mi prcamo o djeci. Ona nisu svjesna puno toga. Zato i jesu djeca. Osim toga takve stvari se desavaju i skroz malenoj djeci npr. 5 godina i manje. Jesi cuo za pedofile?
I ta malena, najmanja djeca ginu takodjer, razbole se takodjer, pate takodjer...sto je odgovor na to? Jesu oni krivi sto su zivi? ja nisam rekao da su ona kriva, ali taj pedofil je posljedica ovog svijeta, posljedica zivljenja bez Boga i njegovih zakona. bit ce sve vise takvih i jos gorih, bit ce sve teze zivjeti, ali ISUS je rekao: tko ustraje do kraja spasit ce se Ali ranije si rekao, dapace, TVRDIO da se ljudima desavaju lose stvari jer zive u grijehu i ne citaju Bibliju. Rekao si da ako neku zenu siluju da je ona to zasluzila?!?!!! Da svi kojima se dogadjaju lose stvari su to zasluzili! A tom pedofilu uopce nije lose u trenutku svog cina ma kako gnjusan bio...dok NEVINA zrtva pati! Onda...sto zapravo tvrdis? Da su svi sami sebi krivi ili da ipak nisu? | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: tko zeli vjecni zivot? sri vel 06, 2008 1:12 am | |
- userNejm je napisao/la:
to saznanje mijenja cijeli doživljaj Biblije... ja nisam ISUS, mislis na da vincijev kod? Mislm da je mislio bas na Biblijski kod...ono da je sve zapisano u Bibliji...u smislu buducnosti, preskazanja i tako toga... ali doslovno...da Biblija sadrzi kod koji je predvidio i Hitlera i svasta nesto... | |
|
| |
| Naslov: Re: tko zeli vjecni zivot? sri vel 06, 2008 1:13 am | |
| - kayser je napisao/la:
- @ isus dolazi uskoro
dakle tvoj odgovor glasi da su adam i eva prvi ljudi na zemlji i da nitko nije bio prije njih.
prema tome ako cemo slijedit neku logiku nije li cijela biblija temeljena na jednom velikom grijehu, buduci da su adam i eva imali samo dva sina Kaina i Abela. Ako je biblija istinita zasto je temeljena na incestu?! zato jer je Bog tako dopustio, ljudi su bili drukciji, bili su savrseni, nisu se mogle dogoditi neprirodne pojave, Bog je tako odredio, tek poslije potopa je Bog to zabranio | |
|
| |
userNejm Pračovjek
Broj postova : 3398 Age : 31 Location : Mars Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: tko zeli vjecni zivot? sri vel 06, 2008 1:14 am | |
to saznanje mijenja cijeli doživljaj Biblije... ja nisam ISUS, mislis na da vincijev kod? ok, onda - nisam niti rekao da Isus, samo mi je ime bilo predugačko da ga napišem preformulirat ću pitanje @isus dolazi uskoro Što misliš o teoriji (postoje i dokazi) da su svi događaji (prošli/budući) zapisani u Bibliji ali kodirani tako da se mogu otkriti po nekom ključu (npr. svako 150 slovo i te fore)? | |
|
| |
| Naslov: Re: tko zeli vjecni zivot? sri vel 06, 2008 1:16 am | |
| - Namcor je napisao/la:
- isus dolazi uskoro! je napisao/la:
to saznanje mijenja cijeli doživljaj Biblije... ja nisam ISUS, mislis na da vincijev kod? Mislm da je mislio bas na Biblijski kod...ono da je sve zapisano u Bibliji...u smislu buducnosti, preskazanja i tako toga... ali doslovno...da Biblija sadrzi kod koji je predvidio i Hitlera i svasta nesto... hitler je sitna riba, on je nista naprema antikristu i novi grad "babilon" o kojem pise biblija iz kojeg ce on izaci, a ti sad prosudi koji je to grad...biblija tako jasno upucuje u danijelu i otkrivenju o kome se radi da bi moj brat koji nikad nije citao bibliju bi to povezao i shvatio | |
|
| |
| Naslov: Re: tko zeli vjecni zivot? sri vel 06, 2008 1:20 am | |
| - userNejm je napisao/la:
to saznanje mijenja cijeli doživljaj Biblije... ja nisam ISUS, mislis na da vincijev kod? ok, onda - nisam niti rekao da Isus, samo mi je ime bilo predugačko da ga napišem preformulirat ću pitanje
@isus dolazi uskoro Što misliš o teoriji (postoje i dokazi) da su svi događaji (prošli/budući) zapisani u Bibliji ali kodirani tako da se mogu otkriti po nekom ključu (npr. svako 150 slovo i te fore)? ovo sa slovima nebi rekao, ali da su se mnoge stvari dogodile iz biblije, to da! | |
|
| |
kayser Moderator
Broj postova : 1149 Age : 38 Location : Somewhere on the ice Registration date : 03.12.2007
| Naslov: Re: tko zeli vjecni zivot? sri vel 06, 2008 1:24 am | |
| dakle isus dolazi, a oni koji mu se ne pokore ne pise im se dobro.
kakva ljubav! | |
|
| |
Aleksandar Veliki Čovjek
Broj postova : 6274 Age : 116 Location : E11T Registration date : 20.09.2007
| Naslov: Re: tko zeli vjecni zivot? sri vel 06, 2008 1:56 am | |
- Namcor je napisao/la:
to saznanje mijenja cijeli doživljaj Biblije... ja nisam ISUS, mislis na da vincijev kod? Mislm da je mislio bas na Biblijski kod...ono da je sve zapisano u Bibliji...u smislu buducnosti, preskazanja i tako toga... ali doslovno...da Biblija sadrzi kod koji je predvidio i Hitlera i svasta nesto... hitler je sitna riba, on je nista naprema antikristu i novi grad "babilon" o kojem pise biblija iz kojeg ce on izaci, a ti sad prosudi koji je to grad...biblija tako jasno upucuje u danijelu i otkrivenju o kome se radi da bi moj brat koji nikad nije citao bibliju bi to povezao i shvatio Ja bih prvi jeli to možda Teheran ili Bagdad, a najvjerovatnije je Kabul tamo su prvo otišli pobiti neprijetelje i svjetske teroriste. | |
|
| |
vladimir banned
Broj postova : 10694 Age : 54 Location : Paris Registration date : 19.09.2007
| Naslov: Re: tko zeli vjecni zivot? sri vel 06, 2008 11:32 am | |
| ikd kad dodjes,objasni ko su za tebe bili Enakiti i odgovori mi znas li ko je bio Emrik? | |
|
| |
Tutankhamon Pračovjek
Broj postova : 2109 Age : 49 Location : Hrvatska sahara Registration date : 22.12.2007
| Naslov: Re: tko zeli vjecni zivot? sri vel 06, 2008 11:38 am | |
- kayser je napisao/la:
- nisam to pitao. molim te ne izbjegavaj odgovor. ako neznaš reci neznam, a ne mi prodavat glupe odgovore koji nemaju veze s pitanjem.
dakle!!!!
da li su adam i eva stvarni likovi ili izmišljeni. tj oni su prvi ljudi na zemlji i nikoga prije njih nije bilo. da nitko nije bio prije njih Kao broj 1. dragi nas koji dolazis Adam i Eva su bili prvi ljudi u raju koji su bili poslje protjerani na zemlju. Vidis da citas a nista ne shvacas !!! | |
|
| |
vladimir banned
Broj postova : 10694 Age : 54 Location : Paris Registration date : 19.09.2007
| Naslov: Re: tko zeli vjecni zivot? sri vel 06, 2008 11:41 am | |
| I jos nesto:ako se rodimo u jednoj veri,trebamo i ostati u istoj do krajnjeg ishoda a ti vec dva puta odstupas,hoce li biti treceg,zar tim aktom ne krsis sve zakone Bozje i ono sto ti je dato rodjenjem?Kada proucis i tu trecu,hoces li i od nje odustati jer ces mozda i u njoj videti sotonu te otici cetvrtoj?Necu da naglasim da proturas doktrinu koja je samo tebi jasna,mozda donekle i meni,ali cu reci da po meni krsis osnovne zapovesti. BTW:film je dobar ali je isto tako svojevrsan i donekle egocentrican. ------- Suite ŕ un grand nombre de réponses, ce sujet a été automatiquement divisé. Vous pouvez retrouver la suite de ce sujet ici : https://ce-4.forumotion.com/viewtopic.forum?t=808 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: tko zeli vjecni zivot? | |
| |
|
| |
| tko zeli vjecni zivot? | |
|