Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Bliski susreti

Go down 
+35
Absynthia
None
siskara
userNejm
TAy
Tutankhamon
malenaivi
Sentinel
vladimir
pocahontas
wik91
indigocakra
Wizard lady
Alpha
belongs to lovers
sanja
silver
Milab
Aleksandar Veliki
Blizzard
floridana
Unspeakable
zvezda
vitrys
jupi666
babi
Daenerys
Svjetloisjena
urbanaaa
gogx
Hybrid
zmija
malena
Rain
izbezumljen
39 posters
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next
Autor/icaPoruka
zvezda
Guardian
zvezda

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 3245
Registration date : 23.09.2007

Bliski susreti - Page 9 Empty
PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimepon stu 19, 2007 1:38 pm

Oh, dugo me nije bilo...
Ne mojom krivicom i bas ste mi nedostajali, veze su ovde Bogu-iza-nogu bile u prekidu...

Prvo, pozdrav nasoj novoj clanici, Wizard lady!!!, i odmah pitanje, na kraju svog prvog posta si napisala da je od tada sve drugacije - sta je drugacije?...

Zatim, raspravlja se o predatorskim vanzemaljcima. Licno smatram da ih ima predatora, ali i miroljubivih. Ako pretpostavimo jos neku inteligentnu vrstu tamo negde, ne vidim zasto bismo pretpostavili samo jednu...
Predatori nas koriste, naravno, i tu mi se analogija sa Matrix-om veoma dopada. Mislim da koriste prvenstveno energiju. Prvo izazivaju odredjenu vrstu energije, dobrano sredstvima mas-medija, mislim da je u pitanju stimulacija animalnih energija, a zatim je upijaju...

itd... *
[Vrh] Go down
Milab
Žaba
Milab

Male
Leo Horse
Broj postova : 226
Registration date : 28.10.2007

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimepon stu 19, 2007 2:18 pm

Rie je napisao/la:
Jadan, došao se utopliti malo a ti ga otjerala :(
Zna on zašto sam ga otjerala i da se nije došao samo utopliti. Iako milo izgledaju to su mali vragovi :)
[Vrh] Go down
Wizard lady
Stanica

Female
Leo Horse
Broj postova : 15
Registration date : 14.11.2007

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimepon stu 19, 2007 2:48 pm

Prvo, pozdrav nasoj novoj clanici, Wizard lady!!!, i odmah pitanje, na kraju svog prvog posta si napisala da je od tada sve drugacije - sta je drugacije?...

Pozdrav i tebi zvezda! Pod "drugačije" podrazumjevam moj interes za vanzemaljskim bićima, koji mi od tada ne izlaze iz glave. Ovdje moram naglasiti da iako oduvijek smatram da nismo sami u svemiru, ideja da bi se "oni" mogli pojaviti na planeti zemlji bilo mi je nevjerojatno i nezamislivo s obzirom da imam koliko-toliko predodžbu o tome koliku udaljenost bi trebali prevaliti da bi to ostvarili. Tako da ni u ludilu ne bih u to povjerovala da nisam to doživjela. Onih tridesetak sekundi promjenilo je moje stavove, ne možda toliko time što sam vidjela, nego time što sam osjetila u tih nekoliko trenutaka.
Pitala me je Namcor dali su oni mene vidjeli? Pa ja bih rekla da jesu ali da za to nije bio potreban njihov pogled u mene, imala sam osjećaj da me na neki način "skeniraju"- moje misli, osjećaje, pokrete, želje...sve a zapravo ne radeči ništa.
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimepon stu 19, 2007 2:53 pm

Jel se bojis da bi se mogli vratiti?

Žaba
Milab

Male
Leo Horse

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimepon stu 19, 2007 2:55 pm

Evo nacrtala sam kako je to kod mene izgledalo:

Bliski susreti - Page 9 Alienusobisv1.th

Wizard lady, imaš li ikakav implant?
[Vrh] Go down
Wizard lady
Stanica

Female
Leo Horse

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimepon stu 19, 2007 2:57 pm

Pa čitajući neka svjedočanstva bojim se da me ne bi "oteli". Voljela bi ih idući put sresti u društvu sa nekim.
[Vrh] Go down
Wizard lady
Stanica

Female
Leo Horse

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimepon stu 19, 2007 2:59 pm

Nemam implant! :)
[Vrh] Go down
Wizard lady
Stanica

Female
Leo Horse

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimepon stu 19, 2007 3:04 pm

Može mi netko reči kako prebacim citirani tekst u svoj?
[Vrh] Go down
Milab
Žaba
Milab

Male
Leo Horse

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimepon stu 19, 2007 3:08 pm

Quote :)

A kako znaš da te nisu otimali? Većina ljudi koji su oteti se ne sjećaju ničeg, ćak neki i ne vjeruju da alieni postoje ;)
[Vrh] Go down
Wizard lady
Stanica

Female
Leo Horse

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimepon stu 19, 2007 3:10 pm

Milab je napisao/la:
Quote :)

A kako znaš da te nisu otimali? Većina ljudi koji su oteti se ne sjećaju ničeg, ćak neki i ne vjeruju da alieni postoje ;)

hvala! Pa nemam implant! a tko zna? Ja se ne sjećam.
[Vrh] Go down
Milab
Žaba
Milab

Male
Leo Horse

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimepon stu 19, 2007 3:12 pm

Pa dobro ako ga nemaš :D ne moraš ga dobit ako te otimaju :P
[Vrh] Go down
Wizard lady
Stanica

Female
Leo Horse

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimepon stu 19, 2007 3:13 pm

a ne? Onda ne znam stvarno.
[Vrh] Go down
Milab
Žaba
Milab

Male
Leo Horse

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimepon stu 19, 2007 3:15 pm

Ne :P
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Registration date : 15.09.2007

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimepon stu 19, 2007 9:42 pm

Wizard lady je napisao/la:
Može mi netko reči kako prebacim citirani tekst u svoj?

Ako želiš citirati cijeli post, jednostavno stisneš quote gore desno u tom postu.

Ako želiš citirati bilo što, s foruma ili iz nekog drugog izvora, napišeš ili kopipejstaš ono što želiš, zatim zatamniš mišem i klikneš gumbić quote u drugom redu gore sasvim lijevo, kad pišeš post, naravno.

Nisam sigurna da sam dobro shvatila pitanje, no nadam se da sam odgovorila whee
[Vrh] Go down
Wizard lady
Stanica

Female
Leo Horse

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimeuto stu 20, 2007 5:39 pm

Dobro si shvatila pitanje...hvala ti...:)
[Vrh] Go down
wik91
Prašina

Male
Taurus Goat
Broj postova : 9
Registration date : 19.11.2007

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimeuto stu 20, 2007 6:08 pm

E ovak imam jednu zamolbu da mi probate objasniti kaj sam ja videl jedne noci.

Legel sam u krevet oko 1 sat u noci potpuno smiren i poslije ugodno provedenog dana.
Pokril se, i zazmiril.
Najedanput oci su mi se polagano pocele same od sebe otvarati i ja sam ih mogel zaustaviti ali nisam mogel zatvoriti.
Zabil sam glavu u jastuk i onda sam uspjel zatvoriti oci ali kad sam ponovo maknul jastuk opet su se pocele otvarati.
I tak gledam ja otvorenih ociju u strop i najedanput se pojavi kao nekakav šum u zraku koj kroz kojeg se vidjelo kao kroz najlon znaci malo mutno. I taj šum(šum jer se videlo kak titra) se polagano kretal po zraku.
Preplasen, zatvoril sam oči, stavil jastuk na glavu i cekal neko vrijeme. Maknul sam jastuk i oči su se ponovo počele otvarati same od sebe ali ovaj put nije više bilo toga. Upalil sam svjetlo, pregledal sam cjelu kucu i otisel spavati misleci da sam samo umoran. Vise se to nije desilo i zaspal sam.

Od onda se otvaranje oci dogodilo jos par puta ali vise nisam videl tu cudnu stvar.
E da i zaboravil sam reci bila je nepravilnog oblika i zapravo kao nekakav najlon 1x1 metar koj je lebdil po zraku.
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimeuto stu 20, 2007 7:45 pm

Dobro došao na forum, wik 91

Možda da malo detaljnije opišeš tu stvar koju si vidio alien

U trenutku kad se tijelo priprema za spavanje i kad se nalazimo na granici sna i jave mnogi vide neuobičajene stvari, ili nešto čuju što ne mogu objasniti, ili čak imaju vrlo žive doživljaje, kao snove koje bolje pamtimo nego one uobičajene... sleep
[Vrh] Go down
wik91
Prašina

Male
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimeuto stu 20, 2007 8:08 pm

Pa neznam kak da više opišem tu stvar...

Nema se kaj na njoj previše opisati. Ali ajde da probam

Znači izgledala je ko komad najlona nekog koj se gibal i izgledalo je ko da je lagano titral u onim točkicama koje se vide u mraku.
Bil je ko neki sloj tanki i zapravo ko da je spojen sa okolinom a ne poseban objekt. Znači nije imal jasno ocrtane rubove nego ko da je to komad prostora :D
Prilično proziran ali se vidlo kroz njega sve samo malo mutnije.Znači još nisam počel faze sna, sve to se odvijalo nekih 10 min od prvog sklapanja oči :D

Evo najbolje kak znam opisati.

E da i to se dogodilo odmah čim sam legel u krevet znači još nisam
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimeuto stu 20, 2007 8:49 pm

Pozdrav Wik91!

Jesi li se prepao toga? Mislim prvo to otvaranje ociju. Zvuci malo zastraujuce. Onda ta, nazovimo, energija koja se javila? Je li imala neku posebnu boju? Prijedlog: Ako se ponovi da li bi se usudio pokusati dotaknuti tu energiju? Da li bi to uopce dozvolilo da se dotakne? Ako si se do sada vec navikao na otvaranje ociju mozda bi mogao potaknuti onu pojavu da se opet javi. Ako se skoncentriras ili zamislis da ces ju vidjeti...u jednu ruku to odlucis... Mozda se pojavi pa da je malo bolje ispitas? confused

A sto bi to moglo biti...mozda neki entitet, mozda samo neka energija...ali sto ju je uzrokovalo? Trebalo bi to malo bolje istraziti :)

Prašina

Male
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimeuto stu 20, 2007 10:49 pm

Pa cuj nisam se prepal baš ono da sam bil prestravljan ali dok su mi se pocele oci otvarati pomislil sam ko se to s menom zajebava. I onda sam pocel misliti o svemu i svacemu a dok sam i to videl onda sam se več polagano uplašil ali nisam se toga bojal i mislim da ako bi se to ponovo pojavilo usidil bi se dotaknuti vjerovatno ako to nebi nestalo a vjerovatno bi.

Inače i prije su me zanimale neobjašnjive stvari i uvijek sam mislil da se to događa samo drugima a sad dok se meni dogodilo uff :D

Kaj se tiče boje nije imala nkakvu boju jednostavno je izgledalo ko da je nekaj u zraku, prozirno, bezbojno i znate kak u mraku vidite one sitne male točkice raznih boja ko pikseli e na tom objektu su se te točkice posebno vidjele.

------

E sad jedan drugi događaj ne tak zastrašujuči ali isto neobjašnjiv :D

Prije 1.5 godinu moja mačka koju sam imal jako dugo i bila je vezana uz mene je oboljela i nije se znalo što joj je. Isli smo k veterinaru par put i dal joj je par inekcija i kao popravilo joj se stanje sve ok.
Jedan dan na putu iz skole prijatelji i ja stali smo u McDonaldsu da se malo trujemo i najedanput doleti na stolac pokraj mene mali vrabac, i probam ga podragati i zacudil sam se kak se nije splasil dok sam ga taknul. Dal sam mu komad mesa, pojel je, pogledal me i odletel s ostalima.
Dok sam došel doma baka mi je rekla tužnu vijest da je mačka počela jako stenjati najedanput i da ju je odnesla na veterinarsku i da su tam ustanovili da je pojela otrov za štakore i da je prekasno za bilo što osim za eutanaziju. I sve se to događalo u potpuno isto vrijeme kad sam ja videl tog vrabca.

Neznam povezal sam vrabca i mačku sam od sebe isti čas kad sam saznal kad je baka otišla s mačkom.
Tak da vjerovatno neka veza postoji. Ja vjerujem da se moja maca došla pozdraviti od mene preko neke druge životinje :D
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimeuto stu 20, 2007 10:57 pm

To ti nioje nimalo čudno. Životinje često služe kao nekakvi glasnici. Tako sam ja prije nekoliko godina vidjela ježa na mjestu gdje ga nikad ne bih očekivala, trčao je u krug ispod našeg stubišta na malom komadu spržene tratine. Otišla sam gore i donijela mu malo mlijeka, ali ne znam je li popio. Zanimljivo je da sam čim sam ga ugledala pomislila da će se dogoditi potres. Nekoliko sati kasnije vidjela sam neobičnog papagaja s crvenim perjem koji je nekome pobjegao i sjedio na kontejneru za smeće. I opet sam pomislila na potres. I te se noći dogodio i potres. Tresla sam se ne toliko zbog potresa nego zbog neobičnog osjećaja da sam znala da će se dogoditi. A netko bi mi rekao da nisam normalna - pa kakve veze imaju zalutali jež i papagaj neobičnih boja s potresom. Činjenica je da ni pije ni kasnije, a poznajem ovaj kvart četrdesetak godina iako nisam stalno ovdje živjela, nisam tu vidjela ni ježa, a ni tu vrstu papagaja...
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimesri stu 21, 2007 12:39 pm

@Wik91...bas zanimljiva podudarnost...moglo bi biti...zasto ne? Pogotovo sto su bas vrapci tako plasljivi, a taj je dao da ga dotaknes :)

@Svjetloisjena...pa poznato je da uoci potresa zivotinje promjene svoje normalno ponasanje i da ih se zna zateci gdje inace ne borave...a papagaj je vjerojatno i pobjegao jer je nesto osjecao... Pa kad sve zbrojimo mogli bi zakljuciti da je tvoja podsvjest, u kojoj se nalaze informacije o ponasanju zivotinja prije potresa, povezala neobicno ponasnje tj. susret s papagajem u predosjecaj...ocito tocan predosjecaj :)

Guardian
zvezda

Female
Capricorn Rooster

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimesri stu 21, 2007 7:18 pm

Kada je mojoj dobroj drugarici pre par godina umrla baka (ovde na selu mrtvaca stave da lezi na stolu u kovcegu do sahrane i obicno je neko kraj njega...), u jednom momentu u toj prostoriji nije bilo nikoga... Ona je usla unutra i videla nepoznatu crnu macku kako sedi na grudima njene bake i njuska je po licu i PREPALA se!... Kada ju je macka videla, pobegla je... Inace, nema macku i ne voli ih. Dosla je da spava kod mene tu noc toliko potresena, da je moj jadni macor morao da spava u drugoj sobi, ni krvi ni duzan... Inace, mojoj drugarici je za manje od pola godine umro i tata, iznenada su mu otkrili rak koji je vec metastazirao i nije mu bilo spasa... Tuzna prica, ali ta crna maca je bas cudan detalj...
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimesri stu 21, 2007 7:26 pm

Životinje su i u pričama često glasnici važnih događaja, loših i dobrih.

Meni se čini da naša uznemirenost može loše djelovati na stvari oko nas, a još više na životinje. Smrt bliskih osoba normalno izaziva krajnju emocionalnu pomutnju kod pokojnikovih bližnjih i nije nikakvo čudo ako se događaju tako neuobičajene stvari. Kad smo već kod crnih mačaka, dva ili tri dana nakon sprovoda mog djeda u ulazu zgrade se pojavila prekrasna mala crna maca. Spavala je pred vratima raznih stanova, ponajviše pred bakinim, a ja sam u to vrijeme bila ondje da joj pomognem. Nagovarala sam baku da udomi macu, no ona se užasno bojala da će joj maca nekako pobjeći ili nastradati i nije se željela za nju emocionalno vezati. Na kraju ju je uzeo susjed do nas i maca je dva ili tri puta preko balkona ulazila baki i uplašila je. No i susjed je već bio star pa je macu dao na selo gdje joj je sigurno bilo bolje ili barem sigurnije nego ovdje.
[Vrh] Go down
zvezda
Guardian
zvezda

Female
Capricorn Rooster

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitimesri stu 21, 2007 7:31 pm

To je slatka maca...
Ovu nisam videla, ali moja drugarica kaze da joj je bila bas "jeziva"... *
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 9 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Bliski susreti
[Vrh] 
Stranica 9 / 14.Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next
 Similar topics
-