Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Bliski susreti

Go down 
+35
Absynthia
None
siskara
userNejm
TAy
Tutankhamon
malenaivi
Sentinel
vladimir
pocahontas
wik91
indigocakra
Wizard lady
Alpha
belongs to lovers
sanja
silver
Milab
Aleksandar Veliki
Blizzard
floridana
Unspeakable
zvezda
vitrys
jupi666
babi
Daenerys
Svjetloisjena
urbanaaa
gogx
Hybrid
zmija
malena
Rain
izbezumljen
39 posters
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14
Autor/icaPoruka
snark
Žaba
snark

Male
Aquarius Rooster
Broj postova : 248
Registration date : 19.04.2008

Bliski susreti - Page 14 Empty
PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 14 Icon_minitimesri srp 09, 2008 10:09 pm

zanimljiv članak, klik je i inače zanimljiv, a čak možda i ozbiljniji od nekih tzv. "ozbiljnih" izvora
[Vrh] Go down
mare
Riba
mare

Female
Virgo Snake
Broj postova : 154
Registration date : 26.07.2008

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 14 Icon_minitimesub srp 26, 2008 6:11 pm

ma meni su ti kinezi fascinantni i kaj se tice ovog da nas oce napast-ja mislim da se oni nas boje jednako koiko i mi njih i da zato nas proucavaju tam u mexicu,di vec,da bi vidjeli za sto smo sve sposobni.ocigledno-po dogadajima-uvidamo da si puno inteligentniji od nas,ali mi smo vrsta koja je vjerojatno nastala puuuuuno poslije njihove vrste i zato su toliko razvijeni.postoji tvrdnja da covijek koristi samo pola mozga jer nije dovoljno razvijen i da koristi drugu polovicu da bi mogao cak i letjeti,dakle-zamislite koje mogucnosti bi imali.

tako i oni vjerojatno vec koriste obje strane mozga.
nesto mi jos nije jasno-neki vanzice opisuju kao male zelene,neki kao visoke,sive,ljigave s veeeelikim crnim nakosenim ocima,a neki kazu da imaju puno krakova i zgledaju ko skakavci samo su smede boje.....
ako nas je toliko razlicitih posjetilo,onda ih fakat ima i teorije da smo sami u svemiru nikako ne podrzavam.
i ponavljam nije ni njima lako.vjerojatno postoje bica na huka-buka(no matter)planetu kojima takoder nije jasno ko ih posjecuje itd....
mi ili smo prelijeni,pa nam se neda istrazivati okolne i susjedne planete(e da sam ja astronaut....)
ili sve vec znamo pa nezelimo da dode u javnost.
ja smatram da bi bilo u redu reci ljudima istinu i ko oce-neka se zakopa 100000000000000000000km.pod zemlja uk treba,a ko nece-neka ih doceka sa smijeskom na usnama vec danas.bilo bi llijepo i kolegijalno(kad vec ima toliko navodnih posjeta)da ih primimo na zemlju sirom rasirenih ruku i skompamo se s njima,jer nikad neznas,mozda su kao i mi znatizeljni,a mozda nam zele zlo,a ako nam zele zlo-ucinit ce nam to prije ili kasnije,mada sumnjam da uopce budu jer ako nisu do sad,onda nema logike da nas napadnu kasnije.... uhhh
[Vrh] Go down
snark
Žaba
snark

Male
Aquarius Rooster
Broj postova : 248
Registration date : 19.04.2008

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 14 Icon_minitimesub srp 26, 2008 6:39 pm

sad kad pričaš o kinezima sjetio sam se neke male što je došla iz australije na ferije, pa je ajd pitam: kako škola, kaže ona, loše, ne možeš se mjerit s onim kinezima. a meni upitnik iznad glave pa pitam kako, što, kaže oni odmah sve shvate i nauče, mi ostale nacije, rase, samo gledamo i ništa ne kužimo.... a sad, ili je njihov program težak, ili ne, ne znam, ali svakako ovi kinezi su navodno za koplje iznad svih... malo offtopic, ali referiram se na zadnji post.
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 15088
Registration date : 01.10.2007

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 14 Icon_minitimesub srp 26, 2008 10:03 pm

mare je napisao/la:
ma meni su ti kinezi fascinantni i kaj se tice ovog da nas oce napast-ja mislim da se oni nas boje jednako koiko i mi njih i da zato nas proucavaju tam u mexicu,di vec,da bi vidjeli za sto smo sve sposobni.ocigledno-po dogadajima-uvidamo da si puno inteligentniji od nas,ali mi smo vrsta koja je vjerojatno nastala puuuuuno poslije njihove vrste i zato su toliko razvijeni.

Pretpostavimo da nas stvarno promatraju i da ih stvarno ima na Zemlji. Samim time što su oni ovdje i što ih mi ne možemo otkriti možemo zaključiti da su tehnološki nadmoćni nad nama.
Možda tu tehnologiju već i koriste protiv nas, ali ne na način da direktno ubijaju, već recimo da ubijaju pčele...

Ako su inteligentniji, tada znaju da je kooperacija ključ najbržeg razvoja i upoznavanja. I da, mislim da imaju kontakt tamo da tajnim vladama.

Citat :
postoji tvrdnja da covijek koristi samo pola mozga jer nije dovoljno razvijen i da koristi drugu polovicu da bi mogao cak i letjeti,dakle-zamislite koje mogucnosti bi imali.

Ne vjerujem da možemo iz čista mira pobijediti gravitaciju.

Citat :
mi ili smo prelijeni,pa nam se neda istrazivati okolne i susjedne planete(e da sam ja astronaut....)

Istražujemo, već je puno misija obavljeno i upravo se obavljaju, recimo Phoenix na Marsu...

Citat :

ja smatram da bi bilo u redu reci ljudima istinu i ko oce-neka se zakopa 100000000000000000000km.pod zemlja uk treba,a ko nece-neka ih doceka sa smijeskom na usnama vec danas.bilo bi llijepo i kolegijalno(kad vec ima toliko navodnih posjeta)da ih primimo na zemlju sirom rasirenih ruku i skompamo se s njima,jer nikad neznas,mozda su kao i mi znatizeljni,a mozda nam zele zlo,a ako nam zele zlo-ucinit ce nam to prije ili kasnije,mada sumnjam da uopce budu jer ako nisu do sad,onda nema logike da nas napadnu kasnije....

Da sam na mjestu tajnih vlada koje se navodno sastaju sa vanzemaljcima, nikako ne bih dopustio da itko drugi na Zemlji sazna da vanzemaljci postoje. Ima malo preprimitivnih i prefanatičnih ljudi da bi tu informaciju pustili u javnost, zbog takvih bi nastale kojekakve sekte (ko da ih već i sada nema), neredi itd. Pa već sada ima puno tih fanatika koji stalno nešto najavljuju tu 2012. - smak svijeta, a dokazi im se temelje na vjerovanju...

Bolje je ovako kada ne znamo istinu o vanzemaljcima nego da znamo. Ionako ćemo vjerojatno uskoro saznati.
[Vrh] Go down
waldox
Majmun

Male
Virgo Broj postova : 1780
Registration date : 18.03.2014

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 14 Icon_minitimened sij 13, 2019 12:42 am

bilo je susreta bliske vrste ima par slučaja uvijek isto otmice ,pobjegli itd...izgleda da im nismo zanimljivi face
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Bliski susreti   Bliski susreti - Page 14 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Bliski susreti
[Vrh] 
Stranica 14 / 14.Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14
 Similar topics
-
» Bliski susreti
» Bliski susreti - osobna iskustva