| Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) | |
|
+8Sentinel Tutankhamon marko suzic Svjetloisjena Alpha meli gloria_g vladimir 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Sentinel Čovjek
Broj postova : 4571 Age : 42 Location : Outa Space Registration date : 04.02.2008
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) pon tra 21, 2008 2:23 pm | |
| | |
|
| |
Tutankhamon Pračovjek
Broj postova : 2109 Age : 49 Location : Hrvatska sahara Registration date : 22.12.2007
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) pon tra 21, 2008 3:43 pm | |
| | |
|
| |
marko suzic PraGlodavac
Broj postova : 702 Age : 38 Registration date : 20.04.2008
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) uto tra 22, 2008 9:15 am | |
| | |
|
| |
marko suzic PraGlodavac
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) uto tra 22, 2008 9:50 am | |
| - Tutankhamon je napisao/la:
- gloria_g je napisao/la:
- Isuse!!!!!!!!! NE OPET!!!!!!!
Luka 6,22 Blago vama kad vas zamrze ljudi i kad vas izopće i pogrde te izbace ime vaše kao zločinačko zbog Sina Čovječjega! o kome se ovdje govori, o meni ili vama? Ivan 8,47 Tko je od Boga, riječi Božje sluša; vi zato ne slušate jer niste od Boga. tko od vas svaki dan dolazi pred bibliju i cita i trazi svoje greske, tko od vas se svaki dan kaje ako ucini grijeh, tko od vas tezi da svake sekunde bude blize Bogu. kaze izreka: ii ce te biblija cuvati od grijeha ili ce te grijeh cuvati od biblije... Matej 12,34 Vi zmijino leglo, kako možete dobro govoriti, kad ste zli? Jer čega je srce puno, o tome govore usta. vi ste pokazali cega vam je srce prepuno... Ivan 9,39-41: Tada Isus reče: "Radi suda dođoh na ovaj svijet: da progledaju koji ne vide, a koji vide, da oslijepe! Čuli to neki od farizeja koji su bili s njime pa ga upitaju: "Zar smo i mi slijepi? Isus im odgovori: "Da ste slijepi, ne biste imali grijeha. No vi govorite: `Vidimo` pa grijeh vaš ostaje. vi isto kazete da vidite, vama ne treba Bog da vam otkrije grijehe preko biblije nego vi sve znate kao i farizeji tada da vidite...a necete reci da ste slijepi i da neznate nista i iskreno traziti Boga da vam otkrije istinu i vaza losa djela... i ovaj stih koji jasno sve govori: Ivan 15,18-20: "Ako vas svijet mrzi, znajte da je mene mrzio prije nego vas. Kad biste bili od svijeta, svijet bi svoje ljubio; no budući da niste od svijeta, nego sam vas ja izabrao iz svijeta, zbog toga vas svijet mrzi. Sjetite se riječi, koju vam ja rekoh: 'Nije sluga veći od gospodara svojega.' Ako su progonili mene, i vas će progoniti; ako su držali riječ moju, i vašu će držati. zato Isus kaze: kako su drzali moju rijec tako ce i vasu, nisu drzali niti njegovu pa nece niti nasu jer ono sto Isus govori i sto mi govorimo je od Boga... Ivan 16,20-22: Zaista, zaista, kažem vam: "Vi ćete plakati i tugovati, a svijet će se radovati; vi ćete se žalostiti, ali će se vaša žalost okrenuti na radost. Žena kad rađa, ima žalost, jer dođe čas njezin. Ali kad rodi dijete, više se ne sjeća muke zbog radosti, jer se rodi čovjek na svijet. Tako i vi sad imate žalost, ali ću vas opet vidjeti, i radovat će se srce vaše, i vaše radosti nitko neće uzeti od vas. | |
|
| |
gloria_g Čovjek
Broj postova : 4131 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 16.11.2007
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) uto tra 22, 2008 1:26 pm | |
| gle Makic, ja sam ti Bibliju pocela citati 3 puta, i sva 3 puta odustala, jer ju fakat nisam skuzila. nazoviomo mi to moje prirodno intelektualno ogranicenje, kakogod / ja bih bi bila veoma zahvala kad bi prestao citirati, i lijepo nam to narodski objasnio / mislim ubuduce komunikacija bi bila puno produktivnija bez citata, jer svako od nas zna citati / vec kreativna komunikacija uzajamna / kaj kazes / moze | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) uto tra 22, 2008 1:31 pm | |
| Mislim da ce ti reci da se moras molit Bogu kako bi ti pomogao da rauzmjes Bibliju jer nitko bez Bozje pomoci ne moze razumjeti...mislim, Gloria, pa to su osnove | |
|
| |
Tutankhamon Pračovjek
Broj postova : 2109 Age : 49 Location : Hrvatska sahara Registration date : 22.12.2007
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) uto tra 22, 2008 5:17 pm | |
| | |
|
| |
gloria_g Čovjek
| |
| |
Tutankhamon Pračovjek
| |
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) uto tra 22, 2008 11:17 pm | |
| | |
|
| |
gloria_g Čovjek
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) sri tra 23, 2008 10:28 am | |
| | |
|
| |
marko suzic PraGlodavac
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) sri tra 23, 2008 12:38 pm | |
| - gloria_g je napisao/la:
- gle Makic, ja sam ti Bibliju pocela citati 3 puta, i sva 3 puta odustala, jer ju fakat nisam skuzila. nazoviomo mi to moje prirodno intelektualno ogranicenje, kakogod / ja bih bi bila veoma zahvala kad bi prestao citirati, i lijepo nam to narodski objasnio / mislim ubuduce komunikacija bi bila puno produktivnija bez citata, jer svako od nas zna citati / vec kreativna komunikacija uzajamna / kaj kazes / moze
kao prvo pitanje je zasto si je citala, jer biblija nije samo knjiga, biblija je knjiga za koju Pavao kaze da je dvosjekli mac koji sve razotkriva, ona sve razotkriva, sve nase grijehe i kad ju citas iskreno i bez predarasuda i sa zeljom da upoznas Boga, Boga koji je sve storio i koji upravlja cijelim svijetom i sve drzi pod kontrolom i sve one koji mu sluze njih je zastitio a ostali koji se njemu nisu predali Bog ih stiti ali ne moze ih stititi najbolje jer kada oni naprave grijeh tada svijesno prdaju sebe pod vlast sotone i Bog postuje njihovu odluku...ali morate znati da svaki put kada nacinite i najmanji grijeh vi tada zabijate Isusu klinove u ruku i noge i zabijate mu koplje u bok, svaki put kada ucinite grijeh... i kad citas bibliu onda se moras prije pomoliti i kada je citas citati ju iskreno i ono sto procitas i primjeniti u zivotu a ne citati bibliju kao lektiru...znaci biblijiski textovi moraju postati nas zivot....zato Ivan kaze: da oni koji se zele spasiti trebaju zivjeti kao sto je i Isus zivio...tko danas tako zivi...a nitko se nece spasiti tko nije tako zivio i samo da vam svima kazem kako cete znati da li ste na pravom putu, a to je kada vas budu proganjali vasi ukucani ili vasi bliznji kada budete poceli zivjeti po bibliji...Isus je rekao da ce svi koji ce htjeti njega slijediti da ce biti progonjeni....svi bibliski ljudi su bili progonjeni... | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) sri tra 23, 2008 12:46 pm | |
| Jesam ti rekla da se prvo moras pomolit! | |
|
| |
marko suzic PraGlodavac
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) sri tra 23, 2008 2:48 pm | |
| pa zato i ima 800 crkava i zato ljudi ne kuze bibliju jer se ne mole prije i jer misle da su pametni s 10% mozga, a sotona najvise voli one koji misle da su pametni i onda ih razvali i prevari...
vidis sto meni sotona napravi, posto mene ne moze prevariti onda napravi da mi nitko od bliznjih ne vjeruje i niti vi ovdje me ne slusate niti me slusaju neki iz crkve a to se dogodi sa svima koji su na Bozjoj strani, pa to su i Isusu napravili, nitko mu nije vjerovao, a bio je bez grijeha i govorio je istinu i rece Isus nema koji ga slijedimo, ako su moju rijec drzali i vasu ce, sto znaci: pa to znaci da kao sto njegovu rijec nisu drzali i postovali tako nece niti nasu... | |
|
| |
marko suzic PraGlodavac
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) sri tra 23, 2008 2:53 pm | |
| Isus:
Marko 9,40 Tko nije protiv nas, za nas je. | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) sri tra 23, 2008 2:56 pm | |
| Eto tebe opet gdje se sa Isusom usporedjujes...zbilja skromno od tebe... Ali to sto te drugi ne dozivljavaju dovoljno ozbiljno mozda je do tebe, a ne do njih... Usput budi receno...do budnosti i svjesnosti svatko ima svoj put. Nitko ne moze nikome nista ulit u glavu...svatko ima svoj put. | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) sri tra 23, 2008 2:57 pm | |
| - marko suzic je napisao/la:
- Isus:
Marko 9,40 Tko nije protiv nas, za nas je. Mozda je samo suzdrzan? | |
|
| |
marko suzic PraGlodavac
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) sri tra 23, 2008 4:02 pm | |
| - Namcor je napisao/la:
- Eto tebe opet gdje se sa Isusom usporedjujes...zbilja skromno od tebe...
Ali to sto te drugi ne dozivljavaju dovoljno ozbiljno mozda je do tebe, a ne do njih... Usput budi receno...do budnosti i svjesnosti svatko ima svoj put. Nitko ne moze nikome nista ulit u glavu...svatko ima svoj put. ne postoji nas put, Isus je put...znaci ponasati se kao sto se on ponasao i zivjeti za rduge a ne za sebe, jer sebican covjek nece uci u raj... | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) sri tra 23, 2008 4:11 pm | |
| Dakle jedino Isusus nije bio sebican? I sva druga vjerovanja su u krivu? | |
|
| |
marko suzic PraGlodavac
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) sri tra 23, 2008 4:19 pm | |
- marko suzic je napisao/la:
- Isus:
Marko 9,40 Tko nije protiv nas, za nas je. Mozda je samo suzdrzan? gle ti ne razumijes ili ne zelis razumijeti, jer ili si s Isusuom sto znaci da se zrtvujes svim srcem i trazis taj put svim srcem i tada je nagrada za tu tvoju zrtvu zivot vjecni, a oni koji taj put ne traze i iskreno se ne mole i ne zele to nego zive svoj zivot i zive po svojoj volji i onako kako njima izgleda to znaci da ce biti prevareni, jer mi bez Isusa ne mozemo nista uciniti, znaci ako netko uspije bez pomoci Isusa , to znaci da je Isus lagao, jer je rekao da bez njega ne mozemo nista... ja sam vas pitao da li vi vidite ili ste slijepi, vi ne zelite priznati da ste slijepi, nego vidis ti kazes kao i farizeji da ti vidis i da ti ne treba Isus da ti pokaze pravi put, znaci ti kazes ja vidim i ne treba mi netko da mi pokazuje pravi put.... evo ta prica: Ivan 9,39-41: Tada Isus reče: "Radi suda dođoh na ovaj svijet: da progledaju koji ne vide, a koji vide, da oslijepe! Čuli to neki od farizeja koji su bili s njime pa ga upitaju: "Zar smo i mi slijepi? Isus im odgovori: " Da ste slijepi, ne biste imali grijeha. No vi govorite: `Vidimo` pa grijeh vaš ostaje. oni koji kazu da su sljepi to su ni koji svaki dan se mole i citaju bibliju i oni koji znaju da ce im sotona zaslijepiti oci i nece vidjeti pravi put i zato dolaze k isusu i priznaju da su slijepi i traze ga da im pokaze koji je pravi put, a ti dolazis i kazes da vidis i da tebi ne treba ISUS i zato kaze Isus takvima da njima grijeh ostaje jer oni misle da su duhovni i misle da mogu pronaci PUT, bez Bozje pomoci i zato Isus kaze da njima grijeh ostaje jer kazu da oni sve znaju, zasto je onda Isus umro i zasto je dosao i zasto je onda dao bibliju ako ti sve znas, zasto? | |
|
| |
marko suzic PraGlodavac
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) sri tra 23, 2008 4:28 pm | |
- Dakle jedino Isusus nije bio sebican? I sva druga vjerovanja su u krivu?
niti jedan koji zivi za sebe nece u raj, jer sebicno ne ulazi, nego nesebicno...kao marija tereza npr. Isus je rekao: kao sto sam ja dao svoj zivot za vas, tako i vi trebate dati svoj zivot za druge... pa ti vidi, svatko bira svoj put to je Isusov put i lagan je najlaksi je, to je jedini put koji je blagoslovljen i koji je Bozji put, svi nasi putevi su sotonski i zato ce svi oni koji idu svojim putem propasti jer nasa volja je pod sotonskom vlascu...zato je ISUS dosao da nas oslobodi tog robstva, da li zelis biti slobodna ili zelis biti rob, treceg nema iako mnogi misle da postoji treci izbor ali ga nema...biti 99% s Bogom znaci da nisi s Bogom jer ne mozes ici u raj 99%, ili ides 100% ili ne ides... zato Isus kaze da moras biti spremna u taj dan, ne mozes se pokajati u sekundi, pokajanje je proces, pokajanje je zivot, nakon kajanja treba promjeniti zivot a ne zivjeti isto kao prije | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) sri tra 23, 2008 4:49 pm | |
| Totalno nisi odgovorio na pitanje. Ajmo ponovo. Jel smatras da su sva druga vjerovanja kriva? Sve druge vjere, sve druge religije, svi drugi ljudi koji ne razmisljaju kao ti? Da ili ne? | |
|
| |
marko suzic PraGlodavac
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) sri tra 23, 2008 7:17 pm | |
- Totalno nisi odgovorio na pitanje.
Ajmo ponovo. Jel smatras da su sva druga vjerovanja kriva? Sve druge vjere, sve druge religije, svi drugi ljudi koji ne razmisljaju kao ti? Da ili ne? ja sam na to vec odgovorio! daj ti meni reci dali je smrt prirodna? | |
|
| |
Tutankhamon Pračovjek
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) sri tra 23, 2008 9:44 pm | |
| - marko suzic je napisao/la:
- Namcor je napisao/la:
- Totalno nisi odgovorio na pitanje.
Ajmo ponovo. Jel smatras da su sva druga vjerovanja kriva? Sve druge vjere, sve druge religije, svi drugi ljudi koji ne razmisljaju kao ti? Da ili ne? ja sam na to vec odgovorio!
daj ti meni reci dali je smrt prirodna? Najprirodnija stvar i najpravednija stvar na ovoj kugli zemaljskoj | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) sri tra 23, 2008 11:43 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zakoni?(Ponovljeni zakoni?) | |
| |
|