| Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... | |
|
+114SororMystica Mystique Amalka Korplikan Einar Foto primitive101 Lyra Magic orca Kahali Legion Green Melkior vickoo whitelady Miljan hawara Mama InisMona DrChaos MACICA lady_starstruck mznida Smokva7 Archangel keala JedanOdOnih Armin od Irima Vega_1.618 kirin the wannabe ukiss PathFinder Maria Elena blizanka daughter_of_Sun 10th insight mEN_iN_WHite Truman Dantalion hromi flory AzrielofDeath skin Grinder bros dr.chaos0 Pux didica14 Dragony Cinderella MoW Fantom schmizzl Skulptura Flamezar Groinx PrototypE_93 Black Angel Absynthia orange brle biga Athena Ofca Chakotay Tigon tomi Remke stnatan Aurora Borealis Michael Wittmann josip21 Alex84 Berny_Sinara Gea Cuppycake.Disaster tuby Legionar meli floridana Jaykof Saroman Tutankhamon Malkavian stella Martisan Blizzard Sigmund Freud arhont opasko garfild Pandora Aleksandar Veliki Sengrath None malenaivi B&W gloria_g Merkurica Galileo Galilei Milab silver pocahontas Alpha vitrys zvezda Red_Dragon Svjetloisjena sanja vladimir Rain malena Alen@l5 118 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Skulptura Guardian
Broj postova : 6015 Age : 39 Location : Earth Registration date : 05.09.2009
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... sri pro 16, 2009 10:54 pm | |
| _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... sri pro 16, 2009 11:04 pm | |
| - Dragony je napisao/la:
- (jer me uglavnom strah da ću ugledati vanzemaljca kako gleda u mene kroz prozor, iako znam da su vrlo male šanse da će se to dogoditi .
Isto tako i ja! samo što nije vanzemaljac nego neka prikaza. I što je najgore, ne bojim se ja prikaze koja mi želi nauditi, nego prikaze koja će ostati na prozoru i samo gledati, ništa ne raditi i izazivati nemir u meni. To mi je nešto najgore _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Dragony Majmun
Broj postova : 1048 Age : 28 Registration date : 16.12.2009
| |
| |
Flamezar PraGlodavac
Broj postova : 695 Location : SpLiT Registration date : 07.05.2008
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... sri pro 16, 2009 11:35 pm | |
| | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... sri pro 16, 2009 11:46 pm | |
| Očito bi mi rađe bili mrtvi nego ne mogli zaspati _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
didica14 Višestanični organizam
Broj postova : 49 Age : 33 Location : Negdje daleko Registration date : 16.12.2009
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... sri pro 16, 2009 11:53 pm | |
| To se meni jednom dogodilo.Sanjala sam da sam bila u jednoj kavani,i iznutra je bilo čudno nego u pravom životu,pa sam si rekla u sebi -Ovo je sigurno san- | |
|
| |
Dragony Majmun
Broj postova : 1048 Age : 28 Registration date : 16.12.2009
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... sri pro 16, 2009 11:56 pm | |
| Možda ću sad malo otići off-topik, no jeste li ikada sanjali da slušate neku pjesmu koja NE postoji u stvarnom životu? Ja jesam... uspjela sam čak napisati i note iz jedne od tih pjesama koje sam sanjala... | |
|
| |
Flamezar PraGlodavac
Broj postova : 695 Location : SpLiT Registration date : 07.05.2008
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... čet pro 17, 2009 12:43 am | |
| Mozda je samo podsvjest.. Mozda si je negdje slucajno cula pa se nesjecas u tom trenutku. Ili mozda ti si sama izmislila tu pjesmu. | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... čet pro 17, 2009 2:02 am | |
- Možda ću sad malo otići off-topik, no jeste li ikada sanjali da slušate neku pjesmu koja NE postoji u stvarnom životu? Ja jesam... uspjela sam čak napisati i note iz jedne od tih pjesama koje sam sanjala...
DA, totalno! I imala je neko značenje... ufff... koliko sam stvari zaboravio zadnjih dana _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Athena Superforumaš CE-4
Broj postova : 12351 Age : 39 Registration date : 09.09.2009
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... čet pro 17, 2009 2:03 am | |
- Možda ću sad malo otići off-topik, no jeste li ikada sanjali da slušate neku pjesmu koja NE postoji u stvarnom životu? Ja jesam... uspjela sam čak napisati i note iz jedne od tih pjesama koje sam sanjala...
Aha. Kad sam navršila 17 godina , baš sam sanjala jednu pjesmu, melodiju i riječi o 17-godišnjakinji koju nikad prije nisam čula. Dobro je zvučala. Često u snovima sanjam glazbenu podlogu, ovisno o karakteru konkretne situacije. _________________ "Riječi…spajaju ljude kao mostovi, stvarajući u isto vrijeme između čovjeka i čovjeka nepromostivosti vrlo često dublje od najmračnijega ponora."
| |
|
| |
Pux Višestanični organizam
Broj postova : 45 Age : 30 Location : Osijek Registration date : 11.10.2009
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... čet pro 17, 2009 2:06 am | |
| | |
|
| |
Athena Superforumaš CE-4
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... čet pro 17, 2009 2:24 am | |
| _________________ "Riječi…spajaju ljude kao mostovi, stvarajući u isto vrijeme između čovjeka i čovjeka nepromostivosti vrlo često dublje od najmračnijega ponora."
| |
|
| |
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... čet pro 17, 2009 2:54 am | |
| Ja se ne bojim da me vanzemaljac gleda.... već susjedova voajersak mačka par puta mi je priuštila srčani udar... Inače sanjala sam se dopisujem preko msn-a s schmizzl i još nekom curom koja je imala nik Pink ili Pinkuča tako nešto i razgovarale smo o ritualima i wicci... Mogla sam osjetiti tipkovnicu pod prstima... _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... čet pro 17, 2009 2:54 am | |
| _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
schmizzl PraGlodavac
Broj postova : 594 Age : 38 Location : Alnilam sys Registration date : 19.11.2009
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... čet pro 17, 2009 11:15 pm | |
| @gea, kad si to sanjala? ja ti često sanjam rituale.. pa prikaze bi se trebale prikazati i papa! kaži, ne mogu ti pomoći..i trebale bi otići.. | |
|
| |
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... pet pro 18, 2009 1:58 am | |
| Noć prije ^^ I istina... pa pa prikazama... u biti po nekom određenom obrascu prikaze se vide samo kraičkom oka tako da nismo ni sigurni da li smo ih vidjeli. jedini dokaz da su bile tu je jeza koja nam polagano šeće kralježnicom _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Skulptura Guardian
Broj postova : 6015 Age : 39 Location : Earth Registration date : 05.09.2009
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... pet pro 18, 2009 1:59 am | |
| Pa to ti je onaj čovjek sjena. Ili nije? _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
dr.chaos0 Majmun
Broj postova : 1100 Age : 31 Registration date : 26.11.2009
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... pet pro 18, 2009 2:01 am | |
| Najveca ironije je ta sta nitko nezna tko su ti ljudi sijene nit dali su dobri ili zli | |
|
| |
schmizzl PraGlodavac
Broj postova : 594 Age : 38 Location : Alnilam sys Registration date : 19.11.2009
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... pet pro 18, 2009 10:41 am | |
| @dr.c.. svi su jedno i drugo..baš kao i mi.. poanta je samo u tome što im treba.. @gea.. znaš kako je meni bilo? vidjela sam prikazu baš kao kad hodaš gradom i prođeš kraj nekoga koja znaš, bljesne ti da si ga vidjela prije 3 sec. i onda se okreneš da ga pozdraviš.. a ja kad sam se okrenula bilo je samo papa.. i jezzzzzzzaaaaa.... nas troje smo vidjeli isto, pa znam da mi se nije učinilo.. | |
|
| |
Pux Višestanični organizam
Broj postova : 45 Age : 30 Location : Osijek Registration date : 11.10.2009
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... sub pro 19, 2009 3:24 am | |
| | |
|
| |
Athena Superforumaš CE-4
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... sub pro 19, 2009 3:48 am | |
| _________________ "Riječi…spajaju ljude kao mostovi, stvarajući u isto vrijeme između čovjeka i čovjeka nepromostivosti vrlo često dublje od najmračnijega ponora."
| |
|
| |
bros Majmun
Broj postova : 1348 Age : 38 Location : Osijek Registration date : 01.12.2009
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... sub pro 19, 2009 11:20 am | |
| Ma kad se vec bavite aurama,zasto bi osjetili jezu ako vidite nesto dobronamjerno. Moguce da je dobar dio toga projekcija straha od nepoznatog pomjesanog s malo maste, mozda se nes i materijalizira na trenutak. I da postoje neka mala crna bica taka,kao da smo mi centar svemira,jel koga od vas napalo tak sto ikad xd | |
|
| |
schmizzl PraGlodavac
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... pon pro 21, 2009 5:01 pm | |
| sinoć sam opet sanjala druge svjetove.. kad umremo na zemlji, rađamo se na drugom planetu, a ja sam bila čas tu čas tamo. i frendici je umro sin, i ja sam ga tamo čuvala, i nju tješila... aj bok! :/ | |
|
| |
Gea Moderator
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... sri pro 23, 2009 1:36 am | |
| Ako mi netko može odgonetnut značenje jezika u snu? Jer shvatila sam da poput ispadanja zubi jednako čest sanjam i jezik Npr. jzadnju noć dam sanjala da mi se jezik osuo prištevima od nečega što sam stavila u usta... jedino se ne mogu sjetit što je to bilo... brus papir, neko pjeskovito voće? i znala sam sanjati da sama sebi odrežem jezik i to pomogučnošću tupim nožem i zatim ga sasvim mirno ponovno zašijem To su mi najmorbidniji snovi I sad me podsjetilo.... schmizzl - u snu sam te nekao ovako vidjela ,kao tvoja sadašnja slika na avataru ali u poziciji prošlog avatara sam os dužom kosom koja se protezala iza tebe u vijugi _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... sri pro 23, 2009 11:05 am | |
| Ugulah pa ispalo ovo: JEZIK Vidjeti jezik - ne upuštajte se u sumnjive poslove. Isplaženi jezik - susjedi vas kleveću. Vidjeti svoj jezik - klevetanje. Ugristi jezik - kajat ćete se zbog onoga što radiš. Jesti jezik - netko blizak će umrijeti. ( link) A mozda sanjas jezik jer ima nesto sto zelis kazati, a ne mozes. Mozda zato sanjas takve momente tipa da se jezik osuo ili da si ga odrezala. Nesto te tisti. To bi bilo neko moje tumacenje ali ne kuzim se bas u te stvari pa... _________________ Respect
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... | |
| |
|
| |
| Rasprava o snovima, lucidnim snovima, noćnim morama... | |
|