Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Duhovi - naša i tuđa iskustva

Go down 
+93
tinityrannical
Noklica
Jedi Mind Tricks
Dada289
AndrijanaGDR
primitive101
josooo
Novus ordo seclorum
Kahali
*Tara*
terx
megawar888
Zona
Fantom
MARINA KUFNER
Sade
mEN_iN_WHite
Collector604
Yo93
hromi
dr.chaos0
Chakotay
gothic45
R.A.
schmizzl
darkside
brle
biga
tomi
srdjan888
Aurora Borealis
Pumpkin
Cylon
MoW
snow queen
Michael Wittmann
Black Angel
klapa
Legionar
Dunja the tomboy
Skywatcher
Gea
BAROŠ
Berny_Sinara
Casper
josip21
fazon
grga1234567
Sengrath
LarusArg
darixo
Jaykof
Cuppycake.Disaster
vjestica
floridana
TockaRH
Syn
arhont
Anat
omen
Malkavian
snark
Saroman
Groinx
mare
danyf5
ThE_IMMORTAL
Angel from shadow
obyzouth
KiChO666
meli
snake
malena
Max
Tutankhamon
Nena
jasmina 07
garfild
None
siskara
Blizzard
Pirija_87
Akhkharu
(CroM)Flash
zvezda
Galileo Galilei
gloria_g
Alpha
malenaivi
Neobicni forumas
Svjetloisjena
silver
Merkurica
97 posters
Go to page : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32  Next
Autor/icaPoruka
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Empty
PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimepet oľu 05, 2010 11:30 am

@Legi, pise da covjek pjesaci.

@Pumpkin...odgovor na ovu pojavu potrazila bih u prirodi macke. Naime, misljenja sam da je njega zbilja pratila macka. Moze biti mala i moze biti takve boje da ju je tesko uocit. Pogotovo ako se skriva. Macka od njega hoce hranu ali se boji. Priroda macke je takva da ce ici prema naprijed tj. prema nekome dokle god smatra da ju se ne vidi. Najvise se to ocituje u kontaktu ocima. Macke ne vole kontakt ocima jer je to njima znak agresije (za razliku od pasa kojima takav kontakt ne smeta). E sad. Ona prati ujaka jer bi nesto htjela ali se ujedno i boji. Sve je dobro dok se osjeca sigurno ali kada se on okrene ili krene u njenom smjeru ona usuti ili pobjegne. Jasno, to je razlog zasto ga prati samo dio puta gdje nema ljudi. Cim se priblizi naselju ona odustaje.
Eto, znaci, mislim da nije stvar u paranormalnom dogadjaju nego izgubljenoj i prestrasenoj maci.

Višestanični organizam
Yo93

Male
Aquarius Rooster
Broj postova : 64
Registration date : 28.02.2010

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimeuto oľu 16, 2010 4:08 pm

Ja i ekipa smo opet isli na groblje ali ovaj pout na drugo ^^ mozete slike viditi na temi groblje u splitu :D ovaj put smo stvarno nesto slikali :)
[Vrh] Go down
Sade
Prašina

Female
Scorpio Broj postova : 6
Registration date : 06.04.2010

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimeuto tra 06, 2010 8:30 pm

Nije baš duh, ali moja mama je jednom vidjela vatru. I to ne bilo kakvu, nego ogromnu koja je buknula u sekundi . zatim je ona pobjegla. Nije se ni jednom okrenula jer je samo željlela da stigne kući, tako da ne zna šta je sa vatrom iza nje bilo. Ne vjerujem da je luda, a ni da plamen od dva metra stvarno prava vatra. Doduše, ne vjerujem ni da je to nešto paranormalno. Samo me zanima šta je sa vatrom bilo kad se ona dala u bijeg xD
[Vrh] Go down
MARINA KUFNER
Prašina

Female
Taurus Buffalo
Broj postova : 3

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimeuto tra 06, 2010 11:59 pm

LJUDI MOJI JA SAM IMALA PRESTRAŠNO ISKUSTVI I VJERUJEM TEK SADA DA IMA NEŠTO O SVEMU TOME
[Vrh] Go down
MARINA KUFNER
Prašina

Female
Taurus Buffalo
Broj postova : 3

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimeuto tra 06, 2010 11:59 pm

I RIJEČ JE O UKLETOJ KUČI U ŠKRINJARIMA...NEJDITE TAMO
[Vrh] Go down
Fantom
Superforumaš CE-4
Fantom

Male
Gemini Pig
Broj postova : 10363
Registration date : 23.06.2009

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimesri tra 07, 2010 12:02 am

Necemo ici tamo frau Kufner samo ako obecas da neces vise toliko
paniciti i da neces vise pisati velikim slovima...Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 158397
[Vrh] Go down
Yo93
Višestanični organizam
Yo93

Male
Aquarius Rooster
Broj postova : 64
Registration date : 28.02.2010

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimepet tra 09, 2010 12:50 pm

hahaha marina smiri se...:) nisi jedina koja je vidila..osjetila ili nekako stupila u kontakt sa duhom...ja osobno sam ga vidio...osjetio..i vjerujem da ih ima....nie me straah toga....jer me zanima zivot poslje smrti...ocito su stari egipcani viđali isto sta mi dns vidimo cim su vjerovali u zagrobni zivot :D.....
[Vrh] Go down
Zona
Pračovjek
Zona

Female
Leo Tiger
Broj postova : 2260
Registration date : 17.07.2010

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimesri ruj 15, 2010 10:58 pm

[Vrh] Go down
megawar888
Riba
megawar888

Male
Libra Horse
Broj postova : 196
Registration date : 30.04.2012

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimeuto svi 08, 2012 3:01 pm

Osobno ne vjerujem u duhove,kao i mnogo njih,ali sa druge strane nekada znaš da ima nečega(šta god to bilo)
[Vrh] Go down
terx
Stanica
terx

Male
Scorpio Pig
Broj postova : 14
Registration date : 17.07.2012

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimened vel 24, 2013 5:14 pm

Merkurica je napisao/la:
silver je napisao/la:
pa kako je izgledao taj covjek, normalno, boja koze, odjeca?

silver, zaista se ne sjećam detalja. izgledao je "normalno", bio je vitak, imao je običnu odjeću na sebi, tamnu kosu, nije bio star nego srednjih godina, lica se ne sjećam.
jedino što je bilo neobično u vezi njega, osim što nam je nestao pred očima, je njegova visina.

Kaj se tice visine to me malo podsjeca na slender mana...on je iace visok i pojavljuje se oko i u sumama...a za ova kola stoste culi niste jedini!

Prije jedno 10 godina jedan zaljubljeni par(nekad moji susjedi) su isli u sumu s autom vodit ljubav nisu ni poceli vec su culi glasan zvuk kopita,hrzanje konja i kola ali nigdje nicega...susjed je rekao da je samo zvuk kraj njih projurio i nestao. A ispre njih je bila duboka duboka gudura.
[Vrh] Go down
terx
Stanica
terx

Male
Scorpio Pig
Broj postova : 14
Registration date : 17.07.2012

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimened vel 24, 2013 5:30 pm

Bilo je to mozda prije mjesec dana malo vise,bili smo kod prijatelja u vikendici koja je bogu iza nogu u jedno velikoj sumetini!
Dosli smo na temu o duhovima te smo se razgovarali o jednome djecaku koji se ne/slucajno objesio kod kuce.
Ja ga doduse nisam poznavao ali me zanimala prica o tome...navodno da su bili baceni uroci nanjega,otac mi je jedno par puta nasao porazbijana jaja ispred ulaznih vrata itd...

Uglavnom posto u vikendici nea struje imali smo 7-9 upaljenih svijeca neke smo cak iz grobalja uzeli(jbg dok se nema svijeca dobre su i one s groblja) i tako se mi razgovaramo o njemu i smo sto sam rekao "svece su vuzgane a mi se spominjamo o ovakvim sranjima nebu dobro decki!"
odjednom sa stropa je pala ona tikvica s kojom se grabi vino ako znate...mi smo se usrali od straha nakon par sekundi na radiju je pocela pjesma od Halida Beslica-Sam mi te je bog poslao mi smo bili skamenjeni.
Nismo znali kud bi ni kaj bi. Htjeli smo iti doma ali ko bu iz sumetnie dosao doma...no ostali smo tamo i rekli kad smo poceli bumo i dovrsili pricu!
Poceli smo se jos vise razgovarati o paranormalnome itd... kad odjenom kao da je netko bacio ciglu na pod samo sto se culo iz podruma odozdo...jos se sjecam da sam zakljucao podrum i to sam okrenuo kljuc dvaput za svaki slucaj!
Mi smo htjeli skociti van iz koze...nismo znali sta bi. Kad se konacno pocelo malo razdanjivati krenuo sam u podrum s dvojicom prijatelja...uzeli mi sjekiru nozeve itd...
Kad smo izasli van i dosli do podrumskih vrata ostali smo paf vrata sirom otvorena ali najcudnije je bilo to kaj nije bilo znakova provale kad smo usli u podrum na stropu smo mogli vidjeti kao da je udubina od necega onako tolko da se vidi.
Poslje toga nismo znali kud bi ni kako bi samo smo se zabarikadirali u vikendicu i cekali prve zrake sunca.
[Vrh] Go down
*Tara*
Prašina
*Tara*

Female
Leo Monkey
Broj postova : 2
Registration date : 06.05.2013

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimeuto svi 14, 2013 10:52 pm

Drago mi je da sam pronasla ovaj forum..vec danima vas citam i odusevljena sam..dosta mi je pomoglo da razumijem neke stvari..na zalost nemam puno ljudi u svojoj okolini koji razumiju i osjecaju ono sto sam ovih dana prolazila i dozivljavala..a ovdje sam nasla na neki nacin potvrdu da si neke stvari ipak ne umisljamo, nego se stvarno dogadaju.. :)
[Vrh] Go down
Kahali
PraGlodavac
Kahali

Male
Capricorn Dragon
Broj postova : 584
Registration date : 19.10.2011

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimečet svi 16, 2013 4:51 am

Yo93 je napisao/la:
...nisi jedina koja je vidila..osjetila ili nekako stupila u kontakt sa duhom...ja osobno sam ga vidio...osjetio..i vjerujem da ih ima....nie me straah toga....jer me zanima zivot poslje smrti...ocito su stari egipcani viđali isto sta mi dns vidimo cim su vjerovali u zagrobni zivot :D.....

"Zagrobni život" to jest "život poslije smrti" nema zapravo direktne veze sa 'duhovima', njihovim raznim viđenjima i ukazanjima .. a niti su duhovi neki pokazatelj ili dokaz zagrobnog života .. (ovo ne znači da je fizička smrt kraj niti to da su ukazanja duhova stvar mašte, prevare ili prividjenja, barem ne uvijek)

Kratko ću objasniti:

.."duhovi" imaju jednu drugačiju i indirektnu poveznicu sa tom vrlo nespretnom frazom "zagrobni život", a ona je to da je samo iskustvo nečeg takvog (što današnji običan puk odmah sve stavlja pod nazivnik "duhovi") u jednom smislu početak shvaćanja i osobnog otkrivanja postojanja drugačijih, nefizičkih i drugih formi postojanja mimo ovog poznatog tjelesnog...
Nažalost kao i kod većine ostalog što nije dio mainstream znanosti većina ljudi, pogotovo u ruralnim sredinama, nema dubljih uvida, a niti ispravna shvaćanja i to najviše zato što nemaju solidan i ozbiljan izvor informacija već se najčešće cijela stvar svodi na razne narodne predaje u kojima se vjeruje da su "duhovi" kao pojave zapravo "duše pokojnika" ili "zaostale duše" ili razne verzije takvih sličnih objašnjenja.
Ova objašnjenja ponekad su toliko ukorijenjena u ove sredine da je prosječnom čovjeku sa sela vrlo teško uopće pokušati protumačiti o čemu se radi sa malo preciznijim informacijama, a da ni ne spominjemo da pokušate nekom takvom prenijeti do čega su kroz tisućljeća došli stari Shamani Mexica, Indijanci ili drevni Magičari drugih klima i drugačijih mentaliteta...
...sva se dakle takva lokalna "tradicionalna znanja" uzimaju zdravo za gotovo i mali se broj ljudi ikada odluči zaista otisnuti u istraživanje ili barem u potragu za različitim tumačenjima, a ovome je razlog ili socijalna stigma koju sa sobom nosi otvoreno uplitanje u ovakve stvari ili jednostavno strah od niza neutemeljenih predrasuda od toga kako je to nešto generalno negativno ili nepoželjno, to toga kako je to nešto što se "nebi smjelo" ili nešto što će u konačnici rezultirati nekakvim "zlim usudom" za osobu koja se time bavi ili njegovu familiju (kod Katolika obično radi kazne koja čeka "sve takve"..)

Vrlo je zanimljivo što se tiče ovog zadnjeg je to da je ovakav stav prisutan ne samo u ruralnim sredinama i ne samo kod 'jednostavnijih' ljudi već se kroz doseljavanje seljaka u gradove, razne projekte urbanizacije u zadnjih 50-ak godina i općenito širenje i masovnu popularizaciju i komercijaliziranje raznih new-age hybridnih "duhovnih tehnika" došlo i do popularizacije "pučkih čaranja i čarolija" pa tako danas imamo jako prošireno i istovremeno jako plitko poimanje ovakvih dogadjaja, vrlo neupućene lokalne "vračare", babe koje "se bave čaranjem", razne samoprozvane "gurrue" pa sve do "prijatelja koji znaju jednog hodžu koji ih je učio..".

Da ne zaboravimo naravno da je apsolutno ogroman utjecaj odigrao (i još uvijek igra) i čitav ocean serija na ovu temu u kojoj je američka i engleska kinematografija ugostila stotine (doslovno) autora koji su u zadnjih 10-ak godina plasirali i prodali više textova na ovu temu nego u 90 godina Tv-show/flick-ova ovog žanra pa tako danas imamo cijele generacije teenajdžera odraslih uz ovu produkciju od kojih se zaprepašćujući broj zainteresirao i otvorio prema ovom svijetu bez ikakvog znanja o njemu noseći sa sobom gomilu potpuno bizarnih i pogrešnih koncepata o cijeloj stvari.
Imali smo i na ovom forumu priliku vidjeti nemali broj mladih ljudi koji su ponukani raznim serijama došli pitati i naučiti kako da naprave "ljubavnu magiju", "talisman" ili slične stvari uvjereni kako je za to dovoljno učiniti nekakav fizički ritual, izgovoriti odredjene formule i to bi otprilike bilo to...

No uglavnom da zaključim sa ovim i da sve vas koji imate ili koji ćete imati iskustva

1. ohrabrim - većina iskustava za koje mislite ili za koje ste uvjereni da su "Onostrana", da ne pripadaju ovom svijetu ili da su iskustva u kojima ste se toliko uplašili sa trncima i svim ostalim efektima koji idu uz to i da ste mislili da ste na bilo koji način osobno ugroženi, najčešće su iskustva u kojima se jednostavno poklopio niz sinhroniciteta na ovom fizičkom planu i iako ta iskustva mogu biti znak za vas da na nešto u svom životu obratite pažnju ili da nešto promijenite to su ipak sve samo iskustva koja su uzrokovana vašom subsvijesti koja neprestano i neovisno od vas radi za vas a ne protiv vas....
Ovdje naravno ne govorim samo o podsvijeti u kojoj vam je pohranjena gomila emotivnih trauma ili frustracija iz djetinjstva već o podsvijesti koja "prokuha" i koju kada osvijestite na "površinu" može izaći svega, a neki put to zna biti toliko jako i intenzivno da može uzrokovati nizom fizičkih manifestacija, senzacija, privida, pa čak nekada i privremenih slabašnih 'Fantoma' u obliku privida raznih vrsta sjenki sa lijeve strane na rubu periferije vidnog polja, u obliku zvukova (u rijetkim slučajevima kada se radi o teškim traumama koje su bile jako potisnute tijekom duže vremena, a opet hranjene od strane pojedinca kroz godine može se desiti da su ti Fantomi malo dugotrajniji i da ste ih vremenom dakle toliko Utovili da imaju "snagu" i za neku "akciju" i to ako se i dalje počne hraniti vremenom možete pomoći stvaranju ozbiljnog "neovisnog" Fantoma koji se javlja gotovo kada želi i može stvarati nešto veće probleme, a nekada čak i uzrokovati pojave koje su i drugi u stanju čuti/vidjeti... ovakvi su pak Fantomi vrlo rijetki).
Isti mehanizam nastajanja ovakvog Fantoma .. preko traume ili duboke frustracije je i kod sexualnog Fantoma; ova vrsta Fantoma može se kontinuirano "hraniti" istom sexualnom frekvencijom (kod muškaraca ponekad čak i sjemenom-spermom preko akumulacije i transformacije i supstitucije) i ukoliko u teenejdžerskoj dobi počnete maštati stalno o istom scenariju (obično pomalo nastranom ili devijantnom tematikom) ili stalno o istoj imaginarnoj ženi/ muškarcu koji nisu postojani u fizičkom životu i niste ih nikada vidjeli već ste ih sami kreirali/imaginirali za potrebe samozadovoljavanja te se javljaju pri svakom procesu masturbacije tada ćete vremenom vrlo vjerovatno stvoriti Fantoma koji, ovisno o nizu faktora, vremenom može postati i 'ozbiljniji', ali za ovo su potrebne godine i uvijek je djelomično odgovoran i neki komplex/trauma u kojem je takva figura nastala.

2:

pod brojem "dva" nastavit ću sa specifičnom vrstom i 'pravim' entitetima koji su kudikamo nezavisniji od Fantoma i koji se puno češće mjenjaju za ono što u narodu zovu "duhovima" nego Fantomi
ako se i kada se pojave;
Entiteti ove vrste o kojima ću pisati puno su češći nego druge vrste nešto suptilnijih entiteta za koje se pak mora poklopiti jako mnogo stvari da bi se manifestirali na fizičkom planu, ali i ti o kojima ću pisati i koji su češći toliko su rijetki da je u 90% slučajeva iskustvo koje se nekome dogodilo najčešće samo mnogo sinhroniciteta odjednom
(često pomiješanih sa strahom, prividom i alterniranim stanjima svijesti, usljed konzumiranja psihoaktivnih tvari, ili se radi o Fantomima)
pa se samo čini da se radi o nečemu ozbiljnom što nije sa ovog nivoa fizičkog manifestacijskog spektra ..
Pisati ću u nastavku takodjer i o mogćnosti pojavljivanja ili manifestiranja onoga što bi moglo biti najbliže onome što zovemo "duhovima" i što od svih mogućih pojava je možda najrijeđe od svega ...

p.s. Nekoliko stvari koje NE uzrokuju, NE pomažu i NEMAJU nikakve veze sa manifestacijom Entiteta, "duhova", Fantoma ili elementala na fizičkom planu:

- Crne svijeće,
- crtanje, zazivanje, pisanje ili razmišljenje o broju 666,
- crtanje pentagrama, razmišljanje o njemu ili nošenje pentagrama na lančiću oko vrata (ili bilo gdje drugdje) naopako, normalno ili iskrivljeno neće uzrokovati apsolutno nikakvom pojavom nikakvog entiteta niti ičim drugim,
- prizivanje Demonskih imena sa svijećama bilo kakve boje (taman da ste ih prije 20 minuta ukrali sa 3 groblja i 4 sotonističke mise) neće uzrokovati pojavom nikakvih entiteta (može uzrokovati prizivanje neobuzdanog straha u vama koji će vam, pogotovo ako ste u društvu sa takodjer uplašenim prijateljima, omogućiti da se medjusobno uvjerite kako st eoko sbe vidjeli razno razne demone i entitete)
- crtanje simbola po podu ili bilo gdje drugdje takodjer neće uzrokovati prizivanjem ničega,

(u iznimnim slučajevima što se tiče pentagrama i odredjenih imena;
a taj je recimo ukoliko se pentagram crta na JEDINI pravilan način, sa odgovarajućim imenima, titrajući korespondirajućim bojama i vibrirajući korespondirajućim zvukovima za svako slovo svakog imena sa punim znanjem emitiranja tih boja, punim znanjem i iskustvom vizualizacije, koncentracije i precizne imaginacije, sa punim znanjem značenja i izvodjenja slogova i zvukova iz mikro-sebe u van-sebe, a i u tom slučaju on služi za nešto posve drugo, a ne za prizivanje entiteta, pogotovo ne duhova)
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster
Broj postova : 1881
Registration date : 16.11.2011

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimečet svi 16, 2013 3:25 pm

Franz Bardon jasno i glasno kaže kako je duh drugi naziv za mentalno tijelo, i da čovjek ima tri tijela: mentalno (duh), astralno (duša) i fizičko.
To je tako lijepo objasnio da nisam mogao vjerovati kako sam bio cijeli život u krivu što se tiče poimanja duhova.
[Vrh] Go down
josooo
Prašina

Female
Pisces Monkey
Broj postova : 1
Registration date : 16.05.2013

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimečet svi 16, 2013 11:49 pm

tara ..a što se to tebi događa?podjeli iskustva
[Vrh] Go down
primitive101
Pračovjek
primitive101

Male
Sagittarius Cat
Broj postova : 1816
Registration date : 20.10.2010

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimepet svi 17, 2013 9:53 am

Novus ordo seclorum je napisao/la:
Franz Bardon jasno i glasno kaže kako je duh drugi naziv za mentalno tijelo, i da čovjek ima tri tijela: mentalno (duh), astralno (duša) i fizičko.

Bojim se da covjek ima jos par energetskih tjela iznad toga mentalnog...
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster
Broj postova : 1881
Registration date : 16.11.2011

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimepet svi 17, 2013 12:14 pm

Možda i ima, on ih ne spominje, barem u knjizi koju sam čitao, ali mislim da je i ovih tri dosta za razumijevanje fenomena zvanog "duh".
[Vrh] Go down
MoW
Čovjek
MoW

Male
Libra Dog
Broj postova : 6339
Registration date : 26.05.2009

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimečet lip 06, 2013 7:30 pm

@Novus Na nekoj osnovnoj razini da, dovoljno je razumijeti svijet u smislu ta tri tijela. Naša viša tijela tako i tako praktički nitko ni ne osjeti dok smo na Zemlji.

I da, @josooo i @tara, slobodno se uključite u rasprave, neće vam ovdje nitko ništa. :)

Prašina
AndrijanaGDR

Female
Pisces Pig
Registration date : 20.06.2013

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimened lip 23, 2013 5:02 pm

Ja sam imala jedno veoma cudno iskustvo, i od tada verujem u duhove. Evo i moje price:

Bilo je to pre mozda jedno 2 godine, secam se da je bilo na pocetku godine, i da je jako bilo hladno. Moji su otisli na neku proslavu rodjendana, a ja sam ostala da cuvam dvogodisnju sestru. Ona je sedela na krevetu i igrala se sa igrackama, a ja sam na kompu gledala seriju, kad sam odjednom cula Anastasiju kako se smeje. Ja se okrecem, nista, nisam ni primetila da se moja sestra nije smejala. Ustajem i odlazim do kreveta i opet cujem smeh. Tek kad sam podigla glavu ugledala sam devojcicu kako se kod fotelje igra sa vozicima. Sledila sam se, zgrabila sam sestru i otrcala do babine kuce( posto tatina majka zivi preko puta nas). Nakon sto sam je tamo ostavila odlucila sam da se vratim i da proverim da li je to bila samo moja masta ili ipak nesto vise. Usla sam u sobu, devojcica je i dalje sedela tu. Stajala sam na vratima nekih desetak minuta, a kad sam shvatila da je bezopasna i da mi ne zeli zlo, odlucila sam da joj pridjem. Sagela sam se i primetila da ona ima jedno plavo a jedno zeleno oko. U tom trenutku sam shvatila da je ta devojcica verovatno bila babina cerka jer baba ima takodje jedno plavo a jedno zeleno oko,a heterohromija je u nasoj porodici genetska. Pocela sam polako da ustajem a ona se samo nasmejala i nestala. 

Eto to je moje iskustvo, nije previse strasno ali je interesantno. Ne vidja se nesto takvo svaki dan. :D
[Vrh] Go down
Hladni
Majmun
Hladni

Male
Libra Buffalo
Broj postova : 1782
Registration date : 02.01.2012

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimened kol 04, 2013 5:31 am

AndrijanaGDR je napisao/la:
Ja sam imala jedno veoma cudno iskustvo, i od tada verujem u duhove. Evo i moje price:

Bilo je to pre mozda jedno 2 godine, secam se da je bilo na pocetku godine, i da je jako bilo hladno. Moji su otisli na neku proslavu rodjendana, a ja sam ostala da cuvam dvogodisnju sestru. Ona je sedela na krevetu i igrala se sa igrackama, a ja sam na kompu gledala seriju, kad sam odjednom cula Anastasiju kako se smeje. Ja se okrecem, nista, nisam ni primetila da se moja sestra nije smejala. Ustajem i odlazim do kreveta i opet cujem smeh. Tek kad sam podigla glavu ugledala sam devojcicu kako se kod fotelje igra sa vozicima. Sledila sam se, zgrabila sam sestru i otrcala do babine kuce( posto tatina majka zivi preko puta nas). Nakon sto sam je tamo ostavila odlucila sam da se vratim i da proverim da li je to bila samo moja masta ili ipak nesto vise. Usla sam u sobu, devojcica je i dalje sedela tu. Stajala sam na vratima nekih desetak minuta, a kad sam shvatila da je bezopasna i da mi ne zeli zlo, odlucila sam da joj pridjem. Sagela sam se i primetila da ona ima jedno plavo a jedno zeleno oko. U tom trenutku sam shvatila da je ta devojcica verovatno bila babina cerka jer baba ima takodje jedno plavo a jedno zeleno oko,a heterohromija je u nasoj porodici genetska. Pocela sam polako da ustajem a ona se samo nasmejala i nestala. 
Eto to je moje iskustvo, nije previse strasno ali je interesantno. Ne vidja se nesto takvo svaki dan. :D

Ovo je iz jednoga filma. Ne sjećam se točno kojega, ali sjećam se identične scene.
[Vrh] Go down
Dada289
Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse
Broj postova : 2222
Registration date : 08.09.2010

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimened kol 04, 2013 11:33 am

@Hladni, ides 

Majmun
Jedi Mind Tricks

Male
Aquarius Monkey
Broj postova : 1448
Registration date : 10.08.2012

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimened kol 04, 2013 2:18 pm

Djevojcica je zapravo bila mali husky.
[Vrh] Go down
Noklica
Prašina
Noklica

Female
Scorpio Monkey
Registration date : 11.08.2013

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimened kol 11, 2013 6:06 pm

Slucajno sam naletjela na forum i jako me se dojmio. Pa da vam ispricam i moje isukstvo,zanimaju me misljenja.
Dakle probudila sam se navecer oko 1 i pol po noci sa osjecajem da je netko u kuci u dnevnom boravku,osjecaj je bio izuzetno jak a nakon toga sam osjetila da se to nesto premjestilo u moju sobu,stajalo je u kutu sobe i gledalo me. Nisam nikoga vidjela (bilo je svijetla u sobi jer je prozor bio otvoren) ali sam osjetila uzasan strah i jezu da me netko gledo,iako nisam vidjela znala sam (neznam kako) da je to muskarac,stariji,srednjih godina i prosjecne visine,nemogu opisat. Ignorirala sam strah i tipkala po mobitelu i nekako zaspala,uopce se ne sjecam kako ni kad. Kad sam se ujutro probudila spustila sam se u donji stan kod podstanarke i ispricala joj sta se desilo na sto je ona meni rekla da je njen sin ( 10 godina) u ponoc i pol te iste noci to dozivio. Osjetio je da netko stoji u kuhinji i gleda ga,osjetio je veliki strah i opiso je covijeka na isti nacin ko i ja :O
To se vise nije ponovilo ali su se dogadala neke cudne i neobjasnjive stvari u kuci nakon toga.
[Vrh] Go down
tinityrannical
PraGlodavac
tinityrannical

Female
Cancer Rooster
Broj postova : 749
Registration date : 19.02.2011

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimened kol 18, 2013 6:39 pm

Ulogirala sam se sad bas nakon dugo, dugo vremena da podjelim s vama dogadaj sto mi se desio. face 
Prije par dana sam bila sama kod kuce i gledala po internetu slusala muziku i cula iz hodnika kako mi macka na nesto rezi (ja imam 2 macke) pa sam pomislila da rezi na drugu, dok nisam primjetila da mi je ispod kreveta. Druga macka je isto bila zacudena sta je tamo i isto ode u hodnik, kad i ona pocne rezat (znate ono rezanje kad se nadu dvije macke i zvuci koda su djeca? ono duboko rezanje uglavnom haha). Zacudena i ja, odlucim se pogledati sta je, upalim svijetlo i iz kuta prema meni se nesto maglasto razdijeli i prode kroz mene. Vidjela sam 100% da je u kutu neka magla bila, i upalim svijetlo i prode KROZ mene, kao vjetar. U***** sam se u gace, pokupila macke i otisla sebi u sobu, i sve ogledala u mojoj sobi pokrila (bojim se toga) ali nekak nisam bila prestrasena, imala sam osjecaj samo da taj incident brzo, jako brzo hocu zaboravit i ako se nije nista grozno desilo? sjedila sam u sobi uvijek sam se sjetila tog incidenta, pricala sebi da nije nista a u istovremeno sam imala osjecaj da MORAM zaboravit.

To je to. face sta to moze bit ? :-) objasnjenje, racionalno?
[Vrh] Go down
tinityrannical
PraGlodavac
tinityrannical

Female
Cancer Rooster
Broj postova : 749
Registration date : 19.02.2011

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitimened kol 18, 2013 6:44 pm

Noklica je napisao/la:

To se vise nije ponovilo ali su se dogadala neke cudne i neobjasnjive stvari u kuci nakon toga.
kakve stvari? su se stvari micale? ili kako? opisi malo, pls.scratch scratch 
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva   Duhovi - naša i tuđa iskustva - Page 30 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Duhovi - naša i tuđa iskustva
[Vrh] 
Stranica 30 / 32.Go to page : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32  Next
 Similar topics
-
» Bliski susreti - osobna iskustva
» Infrazvuk i duhovi ipak povezani?
» Opsjedaju li mi duhovi TV?
» Duhovi u ekranu
» Duhovi u stolu