| Duhovi - naša i tuđa iskustva | |
|
+93tinityrannical Noklica Jedi Mind Tricks Dada289 AndrijanaGDR primitive101 josooo Novus ordo seclorum Kahali *Tara* terx megawar888 Zona Fantom MARINA KUFNER Sade mEN_iN_WHite Collector604 Yo93 hromi dr.chaos0 Chakotay gothic45 R.A. schmizzl darkside brle biga tomi srdjan888 Aurora Borealis Pumpkin Cylon MoW snow queen Michael Wittmann Black Angel klapa Legionar Dunja the tomboy Skywatcher Gea BAROŠ Berny_Sinara Casper josip21 fazon grga1234567 Sengrath LarusArg darixo Jaykof Cuppycake.Disaster vjestica floridana TockaRH Syn arhont Anat omen Malkavian snark Saroman Groinx mare danyf5 ThE_IMMORTAL Angel from shadow obyzouth KiChO666 meli snake malena Max Tutankhamon Nena jasmina 07 garfild None siskara Blizzard Pirija_87 Akhkharu (CroM)Flash zvezda Galileo Galilei gloria_g Alpha malenaivi Neobicni forumas Svjetloisjena silver Merkurica 97 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva uto tra 07, 2009 11:46 am | |
| Ograniceni duh? Mozda je samo izgubljen u prostoru _________________ Respect
| |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva uto tra 07, 2009 10:14 pm | |
| Pa duh vjerojatno ne bi ni bio duh da nije pomalo zalutao | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| |
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pet tra 10, 2009 10:51 am | |
| Ja to, zapravo, ne znam. Jer ne znam sto je zbilja Duh. Meni je Duh nesto prijelazno. Znaci, ako predpostavimo postojanje bivstvovanja na drugim levelima, onda bi Duh bilo nesto sto napusti Tijelo nakon smrti ali je to i dalje prijelazna forma. On sadrzi Dusu. Znaci i Duh 'umire' kako bi otpustio Dusu koja bi, po toj teoriji, bila finalna. Znaci, zasto bi neki Duh bio Duh i koliko dugo i kako i sto i moze li i Dusa se ponasati kao Duh...poooojma nemam. _________________ Respect
| |
|
| |
gloria_g Čovjek
Broj postova : 4131 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 16.11.2007
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pet tra 10, 2009 12:36 pm | |
| jel sam ja to dobro shvatila Alpha? znači dok si u toj prijelaznoj fazi tzv. duh još si na zemlji, a kad pređeš u dušu, odo sa zemlje ?? u neka druga prostranstva. odnosno duše ne mogu doći u posjetu zemljanima?? | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva ned tra 12, 2009 1:05 pm | |
| - Alpha je napisao/la:
- Ja to, zapravo, ne znam. Jer ne znam sto je zbilja Duh. Meni je Duh nesto prijelazno. Znaci, ako predpostavimo postojanje bivstvovanja na drugim levelima, onda bi Duh bilo nesto sto napusti Tijelo nakon smrti ali je to i dalje prijelazna forma. On sadrzi Dusu. Znaci i Duh 'umire' kako bi otpustio Dusu koja bi, po toj teoriji, bila finalna.
Znaci, zasto bi neki Duh bio Duh i koliko dugo i kako i sto i moze li i Dusa se ponasati kao Duh...poooojma nemam. ja bi rekla samo da je nase tijelo ko auto... kada se istrosi motor (srce,mozak) nase tijelo umire a mi zivimo | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva ned tra 12, 2009 9:16 pm | |
| - gloria_g je napisao/la:
- jel sam ja to dobro shvatila Alpha?
znači dok si u toj prijelaznoj fazi tzv. duh još si na zemlji, a kad pređeš u dušu, odo sa zemlje ?? u neka druga prostranstva. odnosno duše ne mogu doći u posjetu zemljanima?? Ne da je bas na Zemlji ali da titra ne nekoj izmedju frekfenciji koja je mozda laksa nama na Zemlji da uocimo...i onda vidimo Duhove... _________________ Respect
| |
|
| |
josip21 banned
Broj postova : 4822 Age : 51 Location : Kerumovo city Registration date : 15.12.2008
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva ned tra 12, 2009 9:25 pm | |
| ja kad otegnem papke(umrem)i ako postanem duh nekako cu naci naci da ostavim poruku ovdje na forumu s detaljnim objasnjenjem tko i sto su duhovi tako da vi ne morate da vise o tome da razbijate glave da li postoje duhovi ili sto su to duhovi........ | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon tra 13, 2009 1:38 am | |
| - josip21 je napisao/la:
- ja kad otegnem papke(umrem)i ako postanem duh nekako cu naci naci da ostavim poruku ovdje na forumu s detaljnim objasnjenjem tko i sto su duhovi tako da vi ne morate da vise o tome da razbijate glave da li postoje duhovi ili sto su to duhovi........
hahahaha super lol | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon tra 13, 2009 8:46 pm | |
| @Josip...dogovoreno _________________ Respect
| |
|
| |
gloria_g Čovjek
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva uto tra 14, 2009 1:22 pm | |
| thx Josip | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pet tra 17, 2009 2:19 am | |
| jao sta se danas dogodilo mojoj baki...zadrijemala je u stolcu i sanjala je pokojnog dedu(al jako realan san) sanjala je da je bila golman kako su baka i on cesto isli po tekmama...i ona je krenula braniti gol kada cuje jako poznat glas (od dede) glasilo je ovako : Nemoj ici,pusti neka zabiju gol!... i primio ju je za ruku a vidila je njegovu siluetu u snu...odma se digla i osjetila je kako ju je neko za pravo primio za ruku jezivo :S sta bi to moglo znaciti znate vi mozda? | |
|
| |
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva sub tra 25, 2009 12:25 am | |
| za mene je duh ostatak naše energije koji se zadržava do 40 dana nakon kliničke smrti, to je kao zadnji stadij smrti negdje su to istraživali alternativni lječnici | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva sub tra 25, 2009 11:14 am | |
| @Gea...aha, i ja tako nekako gledam. I onda dusa napusti i taj duh cime je proces zavrsen. _________________ Respect
| |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva sub tra 25, 2009 9:58 pm | |
| - Gea je napisao/la:
- za mene je duh ostatak naše energije koji se zadržava do 40 dana nakon kliničke smrti, to je kao zadnji stadij smrti
negdje su to istraživali alternativni lječnici kako kod koga duh je mog dede jos uvijek u kuci nakon 7 godina od njegove smrti... | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva ned tra 26, 2009 1:27 pm | |
| Onda si trebala rec od 40 dana do 7 godina Zezam se. Kako znate da je u kuci? Osim toga nase poimanje vremena i poimanje na drugom nivou vjerojatno nije isto... _________________ Respect
| |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva ned tra 26, 2009 10:09 pm | |
| - Alpha je napisao/la:
- Onda si trebala rec od 40 dana do 7 godina Zezam se.
Kako znate da je u kuci?
Osim toga nase poimanje vremena i poimanje na drugom nivou vjerojatno nije isto... vidimo sjene npr ja slusam mjuzu i mozak mi je na pasi i osjetim kao da me neko po ramenu potapsao ja se okrenem a ono nigdje nikog :S | |
|
| |
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva ned tra 26, 2009 10:44 pm | |
| Mene zanima kako znate da je to djed a ne neki drugi duh? | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon tra 27, 2009 12:22 am | |
| - Svjetloisjena je napisao/la:
- Mene zanima kako znate da je to djed a ne neki drugi duh?
jer je ovdje samo jedan jedini preminuo a prije se nije niko javljao kasnije kada je on umro tek su se onda ta vidjenja sjena pocela javljat :S | |
|
| |
gloria_g Čovjek
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon tra 27, 2009 9:04 am | |
| pa kak možete biti mrtvi hladni prema tome? osim toga, nije vam palo na pamet da mu probate pomoći da pređe na drugu stranu? kaj misliš da se deda ne muči tako tu lutajući?? | |
|
| |
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon tra 27, 2009 12:13 pm | |
| možda je samo ostatak životne energije koja se uspjeva spojiti u blizini tebe, i to je moguće a i moguće je da imaš nešto blještavo iza sebe kao ja viseći CD pa kada se svjetlost reflektira probljedim od straha | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon tra 27, 2009 3:38 pm | |
| - gloria_g je napisao/la:
- pa kak možete biti mrtvi hladni prema tome?
osim toga, nije vam palo na pamet da mu probate pomoći da pređe na drugu stranu? kaj misliš da se deda ne muči tako tu lutajući?? pa to se samo dogadja kada je godisnjica njegove smrti?nismo mrtvi hladni... nego sta da radimo zovemo exorcista ili sta? | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon tra 27, 2009 3:39 pm | |
| - Gea je napisao/la:
- možda je samo ostatak životne energije koja se uspjeva spojiti u blizini tebe, i to je moguće
a i moguće je da imaš nešto blještavo iza sebe kao ja viseći CD pa kada se svjetlost reflektira probljedim od straha ma nije CD nemam ama bas nista sta svijetli tj.bljesti:D | |
|
| |
Skywatcher Stanica
Broj postova : 18 Age : 36 Registration date : 25.04.2009
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon tra 27, 2009 11:18 pm | |
| pozdrav svim forumasima, evo novi sam ovdje na forumu. citam ovdje iskustva s duhovima, al nisam procitao jos sve stranice ove teme, ali budem sigurno evo moje iskustvo: jednom, prije nekih godinu dana, spremao sam svoju sobu, i sad ja to sve lijepo cistio, prasine itd i maknem daljinski sa poda da mogu usisat, i stavim ga na stol koji sam vec ocistio, dakle na stolu nije bilo apsolutno nicega osim laptopa, misa, lampe i pojacala. daljinski je siv, a stol svijetle boje drveta, dakle totalni kontrast boja. i kad sam usiso i sve, reko idem sad gledat tv, dodem do stola i NEMA daljinskog, al nema, nigdje, mislim si jesal lud, prekopo ja cijelu sobu, okreno sve zivo i nema ga, po stolu mico ove stvari i nema. izadjem iz sobe da vidim da ga nisam slucajno di odnio, vratim se u sobu a daljinski na STOLU, di sam ga i stavio kad sam cistio. jel moguce da je to neka visa sila, jer koji put onak kad idem spavat, kad ugasim tv, lezim i pokusavam zaspat, imam neki osjecaj, jaki osjecaj da je jos neko u sobi, ko da me gleda, al okrenem se i naravno nema nikoga. | |
|
| |
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon tra 27, 2009 11:58 pm | |
| Ovo s daljinskim može biti mala varka našeg mozga, bez obzira na kontrast boja. A taj osjećaj prisutnosti smo mnogi iskusili i većina nije sigurna što bi to bilo, je li u nama ili negdje izvan nas... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva | |
| |
|
| |
| Duhovi - naša i tuđa iskustva | |
|