Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?

Go down 
+22
LJUBAV
Bozon
MoW
2pac
KidagakashNedakh
Hladni
Kahali
Alpha
usamljeni vuk
Madonna
Galileo Galilei
Blizzard
narrogh
Archangel
Sin_Nanna
Athena
Fantom
biga
InaNNaa
Chakotay
Korplikan
SkywardSword
26 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Autor/icaPoruka
SkywardSword
Majmun
SkywardSword

Female
Virgo Horse
Broj postova : 1651
Registration date : 30.12.2011

Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimeuto vel 07, 2012 3:34 pm

Nisam sigurna u to, uglavnom, ima vise od 20%. A Galileo, ne vredjaj mi drzavu da te ja ne bi.... Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Fighting0004
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimeuto vel 07, 2012 3:40 pm

Mozda i ima vise od 20%. Ne bih znala. Znam samo da u mojoj okolini nema tako veliki postotak.

A sto ti to znaci da ti ne dira drzavu? Sto je to drzava i kako te ona definira pa da se postavljas na taj nacin?

Majmun
SkywardSword

Female
Virgo Horse

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimeuto vel 07, 2012 3:42 pm

Rekao mi je da sam primitivna -.- al' ne zelim da se bavim time.
Odmah se vracam, malo cu da pretrazim na google-u u vezi ovoga. lol
[Vrh] Go down
SkywardSword
Majmun
SkywardSword

Female
Virgo Horse

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimeuto vel 07, 2012 3:46 pm

[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimeuto vel 07, 2012 3:47 pm

A na osnov cega ti je rekao da si primitivna? Mislim...recimo ovo
Citat :
ne vredjaj mi drzavu da te ja ne bi....
zvuci primitivno...zar ne?

Majmun
SkywardSword

Female
Virgo Horse

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimeuto vel 07, 2012 3:57 pm

Alpha je napisao/la:
A na osnov cega ti je rekao da si primitivna? Mislim...recimo ovo
Citat :
ne vredjaj mi drzavu da te ja ne bi....
zvuci primitivno...zar ne?

ahhh, odustajem cry
to je bila mala sala cry cry cry cry cry cry cry cry cry cry cry cry
edit: scratch scratch scratch scratch scratch
[Vrh] Go down
Archangel
Pračovjek
Archangel

Male
Leo Rooster
Broj postova : 2973
Registration date : 15.08.2009

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimeuto vel 07, 2012 8:23 pm

InaNNaa je napisao/la:
... ne razumijem konkretno blisku povezanost između riječi: mržnja - suparništvo - natjecanje...

"Mrziti" => "biti neprijatelj X-a" => "biti na ratnoj nozi sa X-om" => "boriti sa sa X-om" => "natjecati se sa X-om => "biti suparnik X-a"

;)

Pračovjek
InaNNaa

Female
Taurus Tiger
Broj postova : 3112
Registration date : 22.07.2010

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimeuto vel 07, 2012 8:57 pm

meni inače sve treba nacrtati kad su ovakve stvari u pitanju, jer ja neću porvo mržnju povezati s neprijateljstvom :)

Ali hvala Arch na shemi ;)
[Vrh] Go down
SkywardSword
Majmun
SkywardSword

Female
Virgo Horse

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimeuto vel 07, 2012 9:05 pm

Da, hvala Arch
[Vrh] Go down
Kahali
PraGlodavac
Kahali

Male
Capricorn Dragon
Broj postova : 584
Registration date : 19.10.2011

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimesri vel 08, 2012 12:14 am

SkywardSword je napisao/la:
... Da se vratimo na temu. sta je vase misljenje o neljubavi izmedju NEKIH Hrvata i Srba ?

Eto vidiš to je to, tako se postavlja pitanje i na takav način nikoga ne vrijeđaš a postavljaš zanimljivo pitanje...
Dakle ukoliko bi ti (ili kad smo kod većina ljudi sa raznih foruma" na današnjoj Sceni postavljala takva ptanja u startu nebi doalzilo do "trenja" i iskrica... samo kontinuirano imaj u glavi da ne možeš nijednu grupu ljudi bez obzira koliko malu ili veliku, bez obzira koliko deklarirano negativnu, dobru ili lošu staviti u jednu istu ladicu sa naljepljenom etiketom na kojoj piše bilo kakav zajednički prefix, bilo kakav znak, bilo kakav stav...
Ovo je zato jer je doslovno svako ljudsko Biće zapravo čitav Univerzuum u kontinuiranoj i konstantnoj 'mjeni' koja seže od nano i mikro do mega i makro i sa obje strane teže vodoravnoj osmici... i o njemu ne možeš ništa pouzdano znati jer ne zna ni on sam (bez obzira što mislio da zna) il zna privremeno.. o grupi ljudi pak možeš misliti šta god hoćeš i na koliko god visokom novou Svijesnosti bio ne možeš ih podvući pod isti nazivak p ataman da bili jednoajajčani blizanci i odrastali u identičnim uvjetima...
Jedini način kako da uopće shvatiš mikro mili djelić tih ljudi tj. odakle dolazi Mržnja (prema susjednoj naciji u ovom slučaju), odakle dolazi njihova sreća ili odakle dolazi njihov Strah jest da kročiš putem Mistika koji svakim korakom sve više zna da ne zna. Koji teži ne-Umu, Koji zna Iskustvo i koji nije freaking IDENTIFICIRAn sa bilo kakvim normativom, stijegom, grbom, simbolom, ideologijom i/ili inim bezbrojnim "kravicama baricama" u kojima se većina brčka jer ih je godinama fino 'uprdila' u svoju mlaku, finu, intimnu "baricu" u kojoj im je toplo i iz koje naravno ne žele nikud naravno i naravno da je lakše : "svi mi barem malo ne volimo... blah..", da je lakše mrziti susjede (kad već svi to rade onda se valjda i od mene očekuje, a to se onda mora, tako kaže Zakon, tako kaže Vlast, mora se... mora se kurčić malo, ne moram ja nikog ubijati jer su se oni sjetili u jednom trenutku da je to posao mog Beskonačnog Univerzuuma ... kenja mi se od Uspavanih i razmaženih pudlica (na aludiram ni na koga ovdje samo me malo ponijelo)....
[Vrh] Go down
Archangel
Pračovjek
Archangel

Male
Leo Rooster
Broj postova : 2973
Registration date : 15.08.2009

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimesri vel 08, 2012 1:00 am

Ovo dugujem Kahaliju:

Lakše je mrziti druge nego voljeti sebe.

ides

Superprašina
Galileo Galilei

Male
Pisces Rat
Broj postova : 11032
Registration date : 26.12.2007

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimesri vel 08, 2012 1:05 am

Alpha je napisao/la:
@Gali...ako je po tome koji komp imam onda me ne mrzis garant. Svi su mi kompovi vec polako seniori... ofca
Tebe nikad, pa čak i da imaš PC, a ne Mac kao i svi ostali normalni ljudi zubo
[Vrh] Go down
Galileo Galilei
Superprašina
Galileo Galilei

Male
Pisces Rat

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimesri vel 08, 2012 1:07 am

Nisam sigurna u to, uglavnom, ima vise od 20%. A Galileo, ne vredjaj mi drzavu da te ja ne bi.... Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Fighting0004
Molim te, citiraj me gdje sam ti vrijeđao državu gica
[Vrh] Go down
SkywardSword
Majmun
SkywardSword

Female
Virgo Horse

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimesri vel 08, 2012 2:52 pm

Galileo Galilei je napisao/la:
uglavnom vrijeđaš Srbe BTW svojim primitivizmom

gica gica gica gica gica gica gica gica gica gica
[Vrh] Go down
Galileo Galilei
Superprašina
Galileo Galilei

Male
Pisces Rat

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimesri vel 08, 2012 3:34 pm

uglavnom vrijeđaš Srbe BTW svojim primitivizmom

gica gica gica gica gica gica gica gica gica gica
Kojim slovom je uvrijeđena tvoja država. Ovdje samo navodim da si ponekad u svojim postovima primitivna, ali tim primitivizmom nanosiš štetu samo ljudima iz tvoje države.

Znači, razmisli još jednom tko vrijeđa tvoju državu
[Vrh] Go down
Madonna
Pračovjek
Madonna

Male
Virgo Dragon
Broj postova : 2438
Registration date : 07.11.2010

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimesri vel 08, 2012 3:55 pm

ja bih samo dodao da je bitno promatrati pojedinca kao pojedinca a ne drustvo ili drzavu sto li vec kod ovakvih stvari te kao sto ima dobrih hrvata i srba tako ima i losih...tu je sve relativno...@ amen
[Vrh] Go down
Galileo Galilei
Superprašina
Galileo Galilei

Male
Pisces Rat

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimesri vel 08, 2012 3:57 pm

Madonna je napisao/la:
ja bih samo dodao da je bitno promatrati pojedinca kao pojedinca a ne drustvo ili drzavu sto li vec kod ovakvih stvari te kao sto ima dobrih hrvata i srba tako ima i losih...tu je sve relativno...@ amen
Individualizacija krivnje je temelj izlaska iz spirale međusobnih osuđivanja
[Vrh] Go down
SkywardSword
Majmun
SkywardSword

Female
Virgo Horse

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimesri vel 08, 2012 4:08 pm

i utuvi to u glavu
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 15088
Registration date : 01.10.2007

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimesri vel 08, 2012 4:38 pm

Kojim slovom je uvrijeđena tvoja država. Ovdje samo navodim da si ponekad u svojim postovima primitivna, ali tim primitivizmom nanosiš štetu samo ljudima iz tvoje države.

Znači, razmisli još jednom tko vrijeđa tvoju državu

Ne radi ona nikakvu štetu ljudima iz svoje države, nego eventualno sebi. Reći da netko svojim primitivizmom šteti svojoj državi je u istom rangu ko i proglasiti državljane idiotima zbog jednog idiota.
[Vrh] Go down
Madonna
Pračovjek
Madonna

Male
Virgo Dragon
Broj postova : 2438
Registration date : 07.11.2010

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimesri vel 08, 2012 4:44 pm

Madonna je napisao/la:
Individualizacija krivnje je temelj izlaska iz spirale međusobnih osuđivanja
upravo tako...@ amen
[Vrh] Go down
Galileo Galilei
Superprašina
Galileo Galilei

Male
Pisces Rat

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimesri vel 08, 2012 5:17 pm

Blizzard je napisao/la:
Ne radi ona nikakvu štetu ljudima iz svoje države, nego eventualno sebi. Reći da netko svojim primitivizmom šteti svojoj državi je u istom rangu ko i proglasiti državljane idiotima zbog jednog idiota.
Molio bih da ne stavljate riječi koje nisu izrečene u moja usta. Navedeš jednu tezu i iz nje stvaraš drugu tezu koja nema veze sa prvom tezom, ali na kraju se želi prikazati da sam izrekao nešto sasvim drugačije.
[Vrh] Go down
SkywardSword
Majmun
SkywardSword

Female
Virgo Horse

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimesri vel 08, 2012 5:25 pm

Blizzard je napisao/la:
jednog idiota.

hvala na podrsci. -.-

odjednom sam idiot jer imam svoj stav.

ako nesto nije po vama odmah panika, a? kava
[Vrh] Go down
SkywardSword
Majmun
SkywardSword

Female
Virgo Horse

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimesri vel 08, 2012 5:26 pm

Blizzard je napisao/la:
Molio bih da ne stavljate riječi koje nisu izrečene u moja usta. Navedeš jednu tezu i iz nje stvaraš drugu tezu koja nema veze sa prvom tezom, ali na kraju se želi prikazati da sam izrekao nešto sasvim drugačije.

zna se ko je sta rekao, ne brini se kava
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimesri vel 08, 2012 5:53 pm

Ništa ti ne stavljam u usta, samo primjećujem.
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitimesri vel 08, 2012 6:12 pm

@ Sky
Pojma nemam odakle si izvukla da si idiot ako imaš stav.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?   Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije? - Page 4 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Zasto toliko mrznje izmedju Hrvatske i Srbije?
[Vrh] 
Stranica 4 / 9.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Kako bi izgledao novi rat Srbije i Hrvatske?
» zasto ljudi pate, zasto to Bog dopusta ili...??????????
» Sve veci jaz i polarizacija izmedju muskaraca i zena!?
» Iran protiv Pakistana, da li je moguc rat izmedju njih?